2011. július 19. kedd

júl. 19
11:44
Ünneplő tömeg fogadta a japán csapatot (Agroinform)
Rocksztároknak kijáró rajongással köszöntötték Tokióban a Németországban vasárnap befejeződött női labdarúgó-világbajnokságról aranyérmesként hazatért japán válogatott tagjait.
júl. 19
12:00
Denílson a Sao Paolóba került kölcsönbe - hivatalos (Agroinform)
A 23 éves középpályás egy évre került kölcsönbe nevelőegyesületéhez.
júl. 19
12:15
Vizes vb: három százszázalékos női pólócsapat már továbbjutott (She)
Befejeződött a 2. forduló a női vízilabdázók B- és C-csoportjában a Sanghajban zajló vizes világbajnokságon: Kanada, Oroszország és Görögország a második mérkőzését is megnyerte, és ezzel továbbjutott csoportjából.
júl. 19
12:17
Premier League: A Liverpoollal újra számolni kell - Alex Ferguson (She)
Az angol Premier League előző kiírásában a Manchester United története 19. élvonalbeli bajnoki címét nyerte, s így az elsőségek számát illetően immár egyedüli csúcstartó, megelőzte a Liverpoolt, amely 18-szor hódította el a serleget. Sir Alex Ferguson, a MU menedzsere szerint azonban a jövőben ismét számolni kell a jól igazoló „vörösökkel”.
júl. 19
12:18
Pienaar megalázta csapattársát az edzésen - videó (Agroinform)
Steven Pienaar, a Tottenham Hotspur dél-afrikai játékosa a csapat edzésén az egymás közötti cicázás során egy pimasz trükk után bebőrőzte Younes Kaboult.
júl. 19
12:20
Hajnalék csapatkapitánya fél évig is hiányozhat (Agroinform)
Mathieu Delpierre a VfB Stuttgart edzésén szenvedett térdsérülést. Bár az első diagnózis alapján nem tűnt komolynak a baj, az alapos vizsgálatok után kiderült, a középhátvéd akár fél évig is harcképtelen lehet.
júl. 19
12:33
Nincs veszélyben Menezes munkája (Infostart)
Nem meneszti a Brazil Labdarúgó Szövetség Mano Menezes szövetségi kapitányt, annak ellenére, hogy a válogatott a negyeddöntőben búcsúzott a Copa Américán.
júl. 19
12:33
Samsunspor: nigériai válogatott támadóval erősödtek Lázár Pálék (She)
A török élvonalba idén feljutó Samsunspor kölcsönvette Ekigho Ehiosunt a nigériai Warri Wolvestól. A Lázár Pált is soraiban tudó török gárdának a szezon végén opciós joga van a 22 éves támadó megvásárlására.
júl. 19
12:35
Vizes vb: Magyarország-Egyesült Államok élőben az NSO-n! (She)
A magyar női vízilabda-válogatott Kazahsztán legyőzése után az Amerikai Egyesült Államokkal csap össze a sanghaji világbajnokságon. Kövesse a mérkőzést élő tudósításunk segítségével!
júl. 19
12:36
Minden idők legszebb összjátékai - videó (Agroinform)
A futball csapatjáték. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi videó, ahol nagyszerű passzok egész sora után született gólokat láthatunk négy percen át.
júl. 19
12:37
Brazília: három hónap után kirúgták Falcaót az Internacionaltól (She)
Mindössze három hónap után menesztették a brazil Internacional labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Paulo Roberto Falcaót, a klub korábbi legendás játékosát.
júl. 19
12:51
Videó: valószínűleg az év gólját szerezte a Düsseldorf német támadója (She)
Már a Bundesliga 2. első fordulójában megszületett a bajnokság legszebb gólja? Meglehet. A Düsseldorf–Bochum összecsapáson (2–0) ugyanis a hazaiak (Torghelle Sándor csapata) támadó-középpályása, Sascha Rösler olyan ollózós találattal szerezte meg a vezetést, amely méltán pályázhat a kitüntető címre.
júl. 19
12:53
Vívó Eb: nem jutott be a legjobb négy közé a női párbajtőrcsapat (She)
A svédek elleni győzelemmel kezdett, majd a románoktól elszenvedett vereséggel folytatta szereplését a magyar női párbajtőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokság keddi záró napján, így nem jutott be a legjobb négy közé.
júl. 19
12:54
Nem jutott négy közé a női párbajtőrcsapat (Agroinform)
A magyar női párbajtőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokság keddi zárónapján nem jutott be a legjobb négy közé.
júl. 19
13:09
Videó: valószínűleg az év gólját szerezte Torghelléék német támadója (She)
Már a Bundesliga 2. első fordulójában megszületett a bajnokság legszebb gólja? Meglehet. A Düsseldorf–Bochum összecsapáson (2–0) ugyanis a hazaiak (Torghelle Sándor csapata) támadó középpályása, Sascha Rösler olyan ollózós találattal szerezte meg a vezetést, amely méltán pályázhat a kitüntető címre.
júl. 19
13:27
NB I: Sajnálatos a szurkolók kivonulása - Borbély Zoltán (She)
Borbély Zoltán, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) jogi és sajtóirodájának vezetője örvendetesnek nevezte a nézőszám-növekedést az OTP Bank Liga 1. fordulója alapján, ugyanakkor sajnálatosnak tartja, hogy egyes stadionokban a szurkolók a sporttörvény módosítása elleni tiltakozásul kivonultak a stadionból.
júl. 19
13:29
El: lesz televíziós közvetítés a Kecskemét kazahsztáni meccséről (She)
A Digi Sport élőben közvetíti az Aktobe–Kecskeméti TE labdarúgó Európa-liga-selejtezőt csütörtökön – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
júl. 19
13:45
Súlyos vereség a vízilabda-vb-n (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott második csoportmérkőzésén 16-7-re kikapott az Egyesült Államoktól a sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 19
13:45
Vizes vb: női vízilabda-válogatottunk simán kikapott az amerikaiaktól (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 16–7-re kikapott az Amerikai Egyesült Államoktól a sanghaji világbajnokságon. A második negyedben még döntetlenre is álltak a felek, azonban az amerikaiak később meg tudták szilárdítani előnyüket, és kézben tartották a mérkőzést.
júl. 19
13:47
Vizes vb: műugrásban a hatodik arany is a házigazda Kína zsákmánya (She)
A hatodik műugró-aranyérem is a házigazda kínaiaké lett a Sanghajban zajló 14. vizes világbajnokságon.
júl. 19
13:48
Női válogatottunk kijózanító vereséget szenvedett az Egyesült Államoktól (Agroinform)
A második negyed közepéig tartottuk a lépést a jobb erőkből álló amerikaiakkal, majd teljesen elfáradtunk, és nagyon elvertek minket, 16-7-es pofon lett a vége.
júl. 19
13:50
Sajnálatos, hogy kivonultak a szurkolók - Borbély Zoltán (Agroinform)
Borbély Zoltán, az MLSZ jogi és sajtóirodájának vezetője ugyanakkor örvendetesnek nevezte a nézőszám-növekedést az OTP Bank Liga 1. fordulója alapján.
júl. 19
13:52
A férfi kardozók sem elődöntősök (Agroinform)
null
júl. 19
14:03
Vívó Eb: a férfi kardozók sem jutottak be az elődöntőbe (She)
A női párbajtőrözők után a magyar férfi kardcsapat sem tudott elődöntőbe jutni a sheffieldi vívó Európa-bajnokság keddi záró napján.
júl. 19
14:06
Három válogatott már továbbjutott a nőknél (Agroinform)
A női vízilabdatornán három válogatott már továbbjutott csoportjából: Kanada, Oroszország és Görögország is megnyerte második mérkőzését.
júl. 19
14:21
Vizes vb: Kemény Dénes lennék, ha tudnám, miért estünk szét - Merész (She)
A női vízilabda-válogatott a sanghaji vizes vb-n 16–7-re elveszítette második mérkőzését. Az Egyesült Államoktól elszenvedett súlyos vereség után Merész András szövetségi kapitány arról beszélt, hogy két negyedig minden a megbeszéltek szerint zajlott, utána viszont szétesett a mieink játéka.
júl. 19
14:23
Sznúker: történelmi siker, Kína először lett világbajnok (She)
Történelmi sikert aratott a kínai sznúkercsapat: fennállása során először elhódította a világbajnoki címet. A 2011-es bangkoki fináléban Ting Csün-huj és Liang Wenbo Észak-Írországot (Mark Allen, Gerard Greene) múlta felül 4:2-re.
júl. 19
14:39
Vizes vb: nem jutott döntőbe a magyar szinkronúszópáros (She)
A 24. helyen végzett, így nem jutott döntőbe a Czékus Eszter, Kiss Szofi kettős a szinkronúszópárosok szabadprogramjának keddi selejtezőjéből a sanghaji vizes vb-n.
júl. 19
14:39
Sakk csapat-vb: győzelem az azeriek ellen (Metropol)
A magyar válogatott 2,5-1,5-re győzött az Európa-bajnok Azerbajdzsán ellen a kínai Ningpóban (Ningbo) zajló sakk-csapatvilágbajnokság keddi, harmadik fordulójában.
júl. 19
14:41
Kézilabda: lassan összeáll Almádiban az Éles, Fazekas férficsapat (She)
Az elmúlt órák sporteredményei után egy örömteli – bár csak közvetetten sportvonatkozású – hír: a korábbi kétszeres világválogatott kézilabdázónak, Éles Józsefnek megszületett a harmadik fia.
júl. 19
14:42
Huszonnegyedik a magyar műúszópáros (Agroinform)
A 24. helyen végzett, így nem jutott döntőbe a Czékus Eszter, Kiss Szofi kettős a műúszópárosok szabadprogramjának keddi selejtezőjéből a sanghaji vizes vb-n.
júl. 19
14:44
Lesznek lehetőségeink a Tromsö ellen – Hrepka Ádám (Agroinform)
A hétvégén a bajnokságban hosszú idő után betaláló Hrepka Ádám úgy érzi, csapata idén is harcban lesz a dobogóért, a Tromsö elleni Európa Liga-selejtezőn pedig nüánszok fognak dönteni.
júl. 19
14:46
A juniorok másodszor is kikaptak, Kanada ellen jöhet a javítás (Agroinform)
Portugália ellen sem sikerült jó eredményt elérni a magyar válogatottnak a junior férfiak kézilabda-világbajnokságán.
júl. 19
14:57
Sakk: Polgár Judit újabb győzelme immár csapatsikert ért a vb-n (She)
A magyar válogatott 2.5:1.5-re győzött az Európa-bajnok Azerbajdzsán ellen a kínai Ningpóban zajló sakkcsapat-világbajnokság keddi, harmadik fordulójában.
júl. 19
14:59
DVSC: Kulcsárral jó párost alkotunk - Adamo Coulibaly (She)
A DVSC francia játékosa, Adamo Coulibaly a dvsc.hu-ank érétkelte kiválóan sikerült szezonkezdését – mint ismeretes, a támadó három gólt szerzett a Vasas ellen. Coulibaly beszélt csatártársáról, Kulcsár Tamásról is, akivel remekül megértik egymást.
júl. 19
15:15
PMFC: montenegrói U21-es válogatott középpályást tesztelnek (She)
Krisztijan Krsztovics személyében egy 22 éves, többszörös U21-es válogatott montenegrói középpályást tesztel a Pécsi MFC.
júl. 19
15:18
Adamo Coulibaly remekül megértette magát Kulcsár Tamással (Agroinform)
A Debrecen francia támadója szerint az eredmény ellenére belülről nem volt könnyű a Vasas elleni találkozó.
júl. 19
15:20
A végsőkig küzdünk Cesc-ért - Guardiola (Agroinform)
Guardiola megerősítette hogy az Arsenal engedélyt adott a tárgyalásokra. A vezetőedző és a sportigazgató Zubizarreta szerint Fabregas mellett Alexis Sánchez szerződtetésére is megvan a pénzügyi keret.
júl. 19
15:33
Vereséggel folytatta a női vízilabda-válogatott (Metropol)
A kazahok feletti 15 gólos diadalt követően második csoportmeccsén súlyos, 16-7-es vereséget szenvedett az Egyesült Államok legjobbjaitól a magyar női vízilabda-válogatott a sanghaji vizes világbajnokságon, kedden.
júl. 19
15:51
Liverpool: Gulácsi a Hull Cityhez került kölcsönbe - hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a Daily Star korábbi információi: a Liverpool magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter egy évre a másodosztályú Hull Cityhez került kölcsönbe.
júl. 19
15:53
Roma: a spanyol élvonalból érkezett védő Riise pótlására (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma szerződtette José Ángel Valdést a Sporting Gijontól – adta hírül a spanyol klub hivatalos honlapja. A 21 éves balhátvéd a Fulhamhez távozó John Arne Riise pótlására érkezett.
júl. 19
15:54
A ZTE elnöke elbeszélgetett Csankkal a diósgyőri zakó után (Agroinform)
Nagy Ferenc szerint, ha az egykori szövetségi kapitány egy kicsit módosít a programon, annak biztos meglesz a pozitív következménye.
júl. 19
15:55
Fulham: A kapusedző és a csapattársak is megveregették a vállam - Somogyi (She)
Bemutatkozott új csapatában Somogyi Csaba, aki a másodosztályú REAC-tól az angol élvonalban szereplő Fulhamhez igazolt nemrég. A magyar kapus a Stevenage ellen 1–0-ra elveszített felkészülési mérkőzésen egy félidőt kapott, és bár ő kapta a találkozó egyetlen gólját, a kapusedzője és csapattársai is megdicsérték teljesítményét.
júl. 19
15:56
Vízilabdával készül a Real Madrid a következő szezonra (Agroinform)
A Los Angelesben edzőtáborozó Real Madrid szokalan módját választotta a kikapcsolódásnak: medencébe ugrottak, és a monoton labdarúgóedzéseket vízilabdázással váltották fel.
júl. 19
15:57
Vizes vb: a hollandok nem kegyelmeztek Kazahsztánnak (She)
A Sanghajban zajló vizes vb-n a női vízilabdatorna második fordulójában Hollandia magabiztos, tízgólos győzelmet aratott Kazahsztán felett. A csoportban szerepel az Egyesült Államoktól ma 16–7-es vereséget szenvedő magyar együttes.
júl. 19
15:58
Gulácsi kölcsönbe a Hull Cityhez került - hivatalos (Agroinform)
Az U21-es válogatott kapus 2012. június 30-ig szóló szerződést írt alá a másodosztályban szereplő együttessel.
júl. 19
16:09
Vívó Eb: hatodik a női párbajtőrcsapat a sheffieldi kontinensviadalon (She)
A hatodik helyen végzett a magyar női párbajtőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
júl. 19
16:11
Videó: íme, férfi vízilabdázóink fantasztikus sikere Montenegró ellen! (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott izgalmas mérkőzésen 11–10-re legyőzte Montenegrót a sanghaji világbajnokságon. Kemény Dénes csapatában Biros Péter négyszer volt eredményes, de láthattunk Kiss Gergely-bombát vagy éppen remek centergólt Gór-Nagy Miklóstól. Íme, a szép győzelem!
júl. 19
16:12
Gulácsit kölcsönadták a Hull Citynek - hivatalos (Agroinform)
Az U21-es válogatott kapus 2012. június 30-ig szóló szerződést írt alá a másodosztályban szereplő együttessel.
júl. 19
16:14
A lábaim, a kezeim és a fejem kellenek a sikerhez - Vettel (Agroinform)
A Red Bull világbajnok német versenyzője szerint bőven vannak még ellenfelei ebben az idényben, akik megakadályozhatják a címvédését.

Keresés