2011. július 22. péntek

júl. 22
16:32
Közönybe vesző kiesések - egy kupaforduló margójára (Agroinform)
Négyből egy magyar csapat érte meg az augusztust a nemzetközi labdarúgó-kupákban. Lassan megszokjuk...
júl. 22
16:45
Sakk-vb: A legszebb remények is valóra válhatnak (Infostart)
Kállai Gábor nemzetközi nagymester szerint a dobogós helyek valamelyikének megszerzése reális cél a kínai csapat vb-n szereplő magyar sakk-válogatottnak, és még a győzelem is elérhető közelségben van.
júl. 22
16:48
Webber legyőzte Alonsót a második szabadedzésen, Vettel harmadik (Agroinform)
A Red Bull ausztrál pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es világbajnoki sorozat Német Nagydíjának pénteki második szabadedzésén.
júl. 22
17:03
Real Madrid: új szerkezeti felépítés, Mourinho mostantól menedzser (She)
A spanyol Király-kupa-győztes Real Madrid tegnapi igazgatósági ülésén eldőlt, hogy a királyi gárda mostantól új szerkezeti felépítésben folytatja működését, így José Mourinho immár hivatalosan is menedzserként ténykedik a klubnál.
júl. 22
17:24
Felipe Melót egy évre kölcsönvette a Galatasaray - hivatalos (Agroinform)
Felipe Melo, az olasz Juventus brazil középpályása egy évre kölcsönbe került a török bajnokságban szereplő Galatasarayhoz.
júl. 22
17:39
Vizes vb: orosz arany a páros szabadprogramban, Iscsenko ötödik aranya (She)
Ötödik aranyérmét gyűjtötte be a sanghaji vizes világbajnokságon az orosz Natalja Iscsenko, aki a műúszók pénteki páros szabadprogramjában bizonyult legyőzhetetlennek Szvetlana Romasinával.
júl. 22
17:41
Vizes vb: Románia Kína legyőzésével továbbjutott a csoportból (She)
A román válogatott 14–10-re legyőzte a házigazda kínaiakat a sanghaji vizes vb férfi vízilabdatornáján, így a harmadik helyen továbbjutott a B-csoportból.
júl. 22
17:42
Mahmoud Abbas a Nou Campba látogatott - videó (Agroinform)
A palesztin elnök tegnap ellátogatott a Barcelona csapatának otthont adó Nou Campba az intézményi és pénzügyi adminisztrációs alelnök, Carles Vilarrubí társaságában.
júl. 22
17:57
Új posztja van Mourinhónak (Infostart)
José Mourinhót, az eddigi vezetőedzőt sportmenedzsernek is kinevezték a Real Madrid labdarúgócsapatánál.
júl. 22
17:59
Tour: luxemburgi sárga trikós az egyéni időfutamra (Infostart)
A francia Pierre Rolland nyerte a Tour de France profi országúti kerékpáros körverseny 19. szakaszát.
júl. 22
18:00
A szerbek is hibátlan teljesítménnyel jutottak tovább (Agroinform)
A magyarhoz hasonlóan a szerb válogatott is hibátlan teljesítménnyel zárta a sanghaji vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának csoportküzdelmeit, miután pénteken három góllal legyőzte az ausztrál csapatot.
júl. 22
18:02
Chicharito meghatottan fogadta el a "Turizmus Nagykövete" címet (Agroinform)
Javier 'Chicharito' Hernandez, a Manchester United mexikói felfedezettjét tegnap a mexikói Jalico megye turisztikai nagykövetének nevezték ki.
júl. 22
18:04
Hajnal remek gólpasszt adott a Sivasspor ellen - videó (Agroinform)
A VfB Stuttgart 2-1-re legyőzte a török Sivasspor együttesét a két csapat ausztriai felkészülési mérkőzésén. A német csapat magyar középpályása, Hajnal Tamás 1–1-es állásnál a 49. percben remek passzal szöktette Christian Gentnert, aki nem hibázta el a helyzetet, ezzel nyert a Vfb.
júl. 22
18:15
NB I: ZTE-Debrecen - élőben, frissülő képkínálattal az NSO-n! (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Zalaegerszeg otthonába látogat a Debrecen. Csank János csapata kínos diósgyőri vereséggel kezdte az idényt (4–1), Kondás Elemér együttese ellenben a Vasas elleni gólzáporos (5–2) hazai sikerrel. A mérkőzést a Nemzeti Sport Online helyszínről folyamatosan érkező képekkel kiegészített hagyományos online tudósításban és folyamatosan…
júl. 22
18:17
Tour de France: francia szakaszgyőzelem, Schleck átvette a vezetést (She)
A Tour de France 19. szakaszát a francia Pierre Rolland nyerte meg Samuel Sánchez és Alberto Contador előtt. Az összetettben Andy Schleck átvette a vezetést.
júl. 22
18:18
Schleck átvette a sárga trikót, Evans az utolsó ellenfele a körversenyen (Agroinform)
Thomas Voeckler nagyot küzdött, de a két kiemelt kategóriájú heggyel és a jól taktikázó Andy Schleckkel nem bírt, elvesztette a sárga trikót.
júl. 22
18:33
Videó: Ronaldo földre vitte ellenfelét - egy sárga lapért cserébe (She)
A Real Madrid észak-amerikai túráján Cristiano Ronaldo nemcsak a góljaival tette emlékezetessé a Chivas elleni felkészülési mérkőzést, hanem különleges módon kiharcolt sárga lapjával is. A portugál cselgáncsmozdulattal tette ártalmatlanná védőjét.
júl. 22
18:35
Férfi kézilabda: a juniorok kikaptak Irántól, az alsóházban folytatják (She)
A magyar junior férfi kézilabda-válogatott 35–29-re kikapott az iráni csapattól a Görögországban zajló világbajnokságon, ezzel csoportja ötödik helyén végzett, azaz csak a 17–24. helyért játszhat.
júl. 22
18:36
Monfils és Cilic is kiesett (Agroinform)
Az első helyen kiemelt francia Gael Monfils és a tizenkettediken rangsorolt horvát Marin Cilic a pénteki negyeddöntőben búcsúzott   az 1,115 millió euró összdíjazású, hamburgi salakpályás férfi tenisztornától.
júl. 22
18:54
Mourinhóé minden hatalom, ő lett az új sportigazgató (Agroinform)
A Real Madrid hivatalos közleményben jelentette be, hogy mostantól José Mourinho tölti be a sportigazgatói posztot amellett, hogy ő a királyi gárda vezetőedzője.
júl. 22
19:09
Világjátékok: Schmitt Pál is fogadja a szemlebizottságot a jövő héten (She)
A köztársasági elnök is találkozik a világjátékok szemlebizottságával, amely a jövő héten érkezik Magyarországra. A küldöttség azt vizsgálja, hogy Budapest és Gödöllő alkalmas helyszín lenne-e az olimpián kívüli sportágak versenyének lebonyolítására 2017-ben. Az esemény megrendezésére a Nemzeti Sportszövetség szervezésében pályázott közösen a két város.
júl. 22
19:11
Serie A: ötszörös válogatott kerettaggal erősített a Fiorentina (She)
Az olasz élvonalbeli Fiorentina labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Andrea Lazzarit a Cagliarit.
júl. 22
19:12
Az alsóházba került a magyar válogatott (Agroinform)
A magyar junior férfi kézilabda-válogatott 35-29-re kikapott az iráni csapattól a Görögországban zajló világbajnokságon, ezzel csoportja ötödik helyén végzett, azaz csak a 17-24. helyért játszhat.
júl. 22
19:13
Evezés: a Bártfai, Vermes páros A-döntős az U23-as világbajnokságon (She)
Bártfai Péter és Vermes Péter az A-döntőbe jutott az amszterdami U23-as evezős világbajnokságon.
júl. 22
19:15
Junior atlétika Eb: Deák Nagy Marcell aranyérmes 400 méteren (She)
Deák Nagy Marcell pénteken aranyérmet szerzett 400 méteren a Tallinnban zajló junior atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 22
19:27
Videó: Betta izgatottan várja a forduló rangadóját, a Videoton-Paksot (She)
Lipcsei Betta a blogjában női szemmel tekint a labdarúgó NB I és a focivilág egyéb történéseire. Mostani bejegyzésében elmondja, izgatottan várja a forduló rangadóját, a Videoton-Paks mérkőzést.
júl. 22
19:27
Tour de France: Andy Schleck az élen (Metropol)
Az első francia siker éppen a leghíresebb hegyen, az Alpe d,Huezen született meg az idei Tour de France országúti kerékpáros körversenyen: a pénteki, 19. szakaszon Pierre Rolland győzött, de a nap nyertese a luxemburgi Andy Schleck, aki a szintén francia Thomas Voecklertől átvette az összetettben élen állónak járó sárga trikót.
júl. 22
19:29
NB II: nyolc akadémista kapott szerződést a fehérvári csapattól (She)
Nyolc fiatal labdarúgó kapott profi szerződést a Videoton-Puskás Akadémia NB II-es labdarúgócsapatától – adta hírül a vidi.hu.
júl. 22
19:30
Garancsi köszönetet mondott a Vidi-szurkolóknak (Agroinform)
Garancsi István, a Videoton tulajdonosa a klub hivatalos oldalán közzétett levélben mondott köszönetet a szurkolóknak a Sturm Graz elleni visszavágó után.
júl. 22
19:31
Videó: kis híján a lábát törte a ZTE játékosa a Debrecen elleni meccsen (She)
A ZTE–Debrecen találkozó 32. percében a zalaiak bal oldalán az előre húzódó Varga Róbert tolta meg a labdát, amikor a támaszkodó lábának bokájára a messziről érkező Nikolov Balázs rácsúszott. A játékvezető nem ítélt semmit, a játék folytatódott, Vargát viszont le kellett cserélni.
júl. 22
19:33
Videó: Rooney nem kegyelmezett, szétlőtte a kamerát az edzésen (She)
A Manchester United edzésén az együttes egyik legnagyobb sztárja, Wayne Rooney nem kegyelmezett a kamerának – szétlőtte...
júl. 22
19:45
Máris túladott Melón a Juventus (Infostart)
A Juventus egy évre kölcsönadta a török Galatasaraynak brazil labdarúgóját, Felipe Melót.
júl. 22
19:45
QPR: a PSG 8.7 millió fontot ajánlott Buzsáky csapattársáért (She)
A Sky Sports információi szerint a francia élvonalbeli Paris Saint-Germain 8.7 millió fontot ajánlott a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangers fiatal középpályásáért, Adel Taarabtért.
júl. 22
19:47
Videó: A Diósgyőr üde színfolt, két új klasszissal a soraiban - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos ezúttal a 2. NB I-es forduló esélyeit taglalja.
júl. 22
19:48
Arturo Vidal orvosi vizsgálaton van a Juventusnál (Agroinform)
A Leverkusentől érkező chilei válogatott középpályás 12 millió euróért csatlakozik a Serie A-ban szereplő Juventus keretéhez.
júl. 22
20:03
Tenisz: Zvonarjova megszenvedett, a 2. kiemelt Pavljucsenkova kiesett (She)
Az első helyen kiemelt Vera Zvonarjova három szettben ugyan, de nyerni tudott a grúz Anna Tatisvili ellen, így bejutott a Bakuban zajló kemény pályás női teniszverseny elődöntőjébe.
júl. 22
20:05
NB I: a Debrecen Zalaegerszegen is begyűjtötte a három pontot (She)
A múlt héten a Vasast legyőző DVSC a Zalaegerszeg otthonában is győzni tudott. A labdarúgó NB I 2. fordulójának nyitó mérkőzésén a debreceniek Kulcsár Tamás és Yannick Mbengono góljával 2–0-ra diadalmaskodtak a zalai megyeszékhelyen.
júl. 22
20:06
Villámrajtot vett a Debrecen: a ZTE ellen is nyertek (Agroinform)
A DVSC-TEVA gól nélküli első félidő után Kulcsár és Yannick góljaival nyerni tudott Zalaegerszegen, ezzel két mérkőzés után hat ponttal áll az OTP Ligában.
júl. 22
20:21
A Debrecen ismét nyert (Infostart)
A 2010-es bajnok Debrecen 2-0-ra nyert a Zalaegerszeg otthonában a labdarúgó NB I 2. fordulójában.
júl. 22
20:21
Videó: újabb Loki-siker, így nyert a Debrecen Zalaegerszegen (She)
Mint arról beszámoltunk, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Zalaegerszeg otthonában (0–2) jutott újabb három bajnoki ponthoz a Debrecen, amely így továbbra is hibátlan maradt. A zalaiak eközben változatlanul pont nélkül állnak.
júl. 22
20:24
Schmitt Pál fogadja a szemlebizottságot (Agroinform)
A jövő héten Budapestre és Gödöllőre látogat a Világjátékok Nemzetközi Szövetségének delegációja. A szemlebizottságot fogadja Schmitt Pál köztársasági elnök.
júl. 22
20:39
NB I: Könnyű préda voltunk, jó, hogy most játszottunk a Lokival - Csank (She)
A labdarúgó NB I második fordulójának nyitó mérkőzésén a DVSC idegenben 2–0-ra nyert a ZTE otthonában. A találkozót követően a két csapat trénere, Kondás Elemér és Csank János a Sport TV-nek mesélte el véleményét.
júl. 22
20:41
Tereprali: Szalay Balázs bekezdett a gyulai bemelegítő szakaszon (She)
A magyar bajnoki címvédő Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős melegített a leggyorsabban a tereprali országos bajnokság idei negyedik, gyulai futamán. A neheze azonban még hátravan.
júl. 22
20:42
A Westerlo szélsője nem tudott az üres kapuba gurítani - videó (Agroinform)
Bár még nem indult el a belga bajnokság, de Lens Annab, a Westerlo szélsője feltehetően a szezon egyik legnagyobb helyezetét hagyta ki a TPS Turku elleni felkészülési mérkőzésen.
júl. 22
20:43
Argentína: a Napoli elnöke kreténnek nevezte Lionel Messit (She)
Az olasz élvonalbeli Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis véleménye szerint Lionel Messi, a Barcelona kétszeres aranylabdás argentin támadója hibát követett el azzal, hogy részt vett a Copa Américán...
júl. 22
20:57
Labdarúgás: a Plzené a cseh Szuperkupa, Rubin-siker Groznijban (She)
A bajnoki címvédő Viktoria Plzen nyerte meg a második alkalommal kiírt cseh labdarúgó Szuperkupát, miután tizenegyesekkel legyőzte a Cseh Kupa-győztes Mladá Boleslavot. A plzeniek tavaly a Sparta Praha ellenében elbukták a Szuperkupa-mérkőzést.
júl. 22
20:57
Hibátlan maradt a Loki (Metropol)
A Debrecen második mérkőzését is megnyerte a labdarúgó OTP Bank Liga 2011/12-es szezonjában: Kondás Elemér együttese pénteken a ZTE otthonában diadalmaskodott két góllal.
júl. 22
20:59
Futsal: Gyurcsányi további meghosszabbította szerződését az ETO-val (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a futsal NB I-ben szereplő Győri ETO 97-szeres válogatott játékosa, Gyurcsányi Zsolt további egy évvel meghosszabbította szerződését a klubbal.
júl. 22
21:00
Messi egy kretén a Napoli elnöke szerint (Agroinform)
Aurelio de Laurentiis úgy véli, óriási hibát követett el az aranylabdás argentin azzal, hogy elutazott a Copa Américára.
júl. 22
21:15
Futsal: Gyurcsányi meghosszabbította szerződését az ETO-val (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a futsal NB I-ben szereplő Győri ETO 97-szeres válogatott játékosa, Gyurcsányi Zsolt további egy évvel meghosszabbította szerződését a klubbal.

Keresés