2011. július 25. hétfő

júl. 25
18:54
Messi, Ronaldo vagy Xavi lesz Európa legjobb labdarúgója (Agroinform)
A kontinentális szövetség idén először adja át az elmúlt idény legjobb európai labdarúgójának járó díjat.
júl. 25
19:09
Premier League: Gabbidon a West Hamből a QPR-be igazolt (She)
A Premier League újonca, a Queens Park Rangers rutinos labdarúgóval erősített: a 44-szeres walesi válogatott Danny Gabbidon egy évre írt alá a londoni csapathoz, miután szerződése a nyáron lejárt a West Hamnél. A védő ingyen érkezett a QPR-hoz.
júl. 25
19:11
Genk: szabadulnának Tóth Balázstól, mégis nevezték a BL-selejtezőre (She)
Belga és holland internetes források szerint bár társaitól külön edz, Tóth Balázs neve mégis ott található a Racing Genk keretében, amely kedd este megkezdi szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében.
júl. 25
19:12
Francia válogatottakkal erősített a PSSG (Agroinform)
A katari QIA többségi tulajdonos által működtetett egyesület szerződtette az AS Romától a támadó Jérémy Ménezt, és a St. Étienne-től a védekező középpályás Blaise Matuidit.
júl. 25
19:13
Játékossors: Lázok Jánost izraeli élvonalbeli csapat próbálgatja (She)
Az FC Asdod szeretné szerződtetni Lázok Jánost – adta hírül hivatalos honlapján az izraeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi 12. helyezettje.
júl. 25
19:27
Törökország: elhalasztják a nyitányt, mivel a klubvezetők rács mögött vannak (She)
A Török Labdarúgó-szövetség (TFF) elhalasztotta a 2011–2012-es szezon rajtját szeptember 9-ig, mivel klubvezetők sora ül börtönben vagy vizsgálati fogságban.
júl. 25
19:29
Videó: rossz helyre „ütötte” a skót edző forró teáját a kipattanó labda (She)
Kellemetlen dolog történt a Hibernian labdarúgócsapatának menedzserével, Colin Calderwooddal a Celtic elleni (0–2) bajnoki mérkőzésen. Egy labda éppen a kispad előtt pattant az oldalvonalon kívülre, amely kiütötte a mester kezéből a forró teát és az pontosan az ölébe esett.
júl. 25
19:30
Rutinos védőt szerződtetett Buzsáky csapata (Agroinform)
A bal oldali és középső védőként is bevethető Danny Gabbidon szerződése lejárt a West Ham Unitednél, ingyen igazolt a Loftus Roadra.
júl. 25
19:31
Újpest: megerősítették, hogy Beenhakker az egyik sportigazgató-jelölt (She)
Az Újpest FC hivatalos kommünikében erősítette meg, hogy – mint arról a Nemzeti Sport elsőként beszámolt – a holland Leo Beenhakker lehet a csapat új sportigazgatója.
júl. 25
19:45
Játékossors: az izraeli klub megtette ajánlatát Lázok Jánosért (She)
Az FC Asdod szeretné szerződtetni Lázok Jánost, és megtette ajánlatát – adta hírül hivatalos honlapján az izraeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi 12. helyezettje.
júl. 25
19:47
Olaszország: Di Biagio az U20-as, Evani az U18-as és 19-es válogatott élén (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség hétfői ülése után megnevezte az utánpótlás-válogatottak új szövetségi edzőit: kitűnő egykori futballisták ülhetnek le több nemzeti csapat kispadjára is.
júl. 25
19:49
Kerékpár: Katar szakaszt rendezne a 2016-os Tour de France-on (She)
A 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak otthont adó Katar a legrangosabb kerékpáros körverseny, a Tour de France 2016-os kiírásának egyik szakaszát rendezné. Az országnak már van kötődése a viadalhoz, hiszen idén az állami tulajdonban lévő Qatar Airways volt a Tour hivatalos légitársasága.
júl. 25
20:06
Leo Beenhakker is jelölt a sportigazgatói posztra Újpesten (Agroinform)
Dr. Bartha Csaba ügyvezető igazgató megerősítette, hogy a holland szakember az egyik jelölt az Újpest FC sportigazgatói pozíciójába.
júl. 25
20:21
Olaszország: most jön el Vass és Feczesin ideje, vélik Bresciában (She)
„Nagy esély nyílik meg előttünk, és nem is fogjuk elszalasztani" – ezt a mondatot idézi Vass Ádámtól bevezetőjében a bresciaoggi.it portál, amely az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Brescia két magyar válogatott játékosával, Vass-sal és Feczesin Róberttel készített interjút.
júl. 25
20:24
A bundabotrány miatt csúszik a török futballrajt (Agroinform)
Mérkőzések manipulálásának vádjával eddig harminc személy - köztük a bajnok Fenerbahce elnöke, Aziz Yildirim - került előzetes letartóztatásba.
júl. 25
20:39
Videó: óriásit hajrázott a 15 éves kínai kislány a sanghaji úszó-vb-n (She)
Hatalmas meglepetésre a kínai Je Si-ven nyerte meg a női 200 méteres vegyes úszást a sanghaji világbajnokságon a nála jóval esélyesebb ausztrál Alicia Coutts és az amerikai Ariana Kukors előtt. A mindössze 15 éves ázsiai versenyző az utolsó métereken óriási tempót diktált, majd egy remek benyúlással megelőzte ellenfeleit. A futamban Hosszú Katinka legjobb európaiként a hatodik helyen végzett.
júl. 25
20:41
Jégkorong: válogatott csatárral és svéd védővel erősít a Miskolc (She)
A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata szerződtette az 53-szoros magyar válogatott csatárt, Fodor Szabolcsot. A kétszeres magyar bajnok játékos mellett az újdonsült svéd vezetőedző, Kjell G. Lindqvist kapcsolatai révén megszerezte Alfred Lindgrent – adta hírül a klub honlapja.
júl. 25
20:43
Videó: az olimpiai bajnok kajakos Szegeden pótolná a hiányzó vb-aranyat (She)
Rekordnak számító, negyvennyolc fő, a 17 éves feltörekvő fiataltól a negyvenhez közelítő rutinosig. Ez a hazai világbajnokságra készülő magyar kajak-kenu válogatott rövid jellemzése. De nem csak magyar küldöttség, a versenyző nemzetek, szám szerint 92, is rekordnak számít a sportág történetében. Az augusztus 17. és 21. szegedi világbajnokság szervezői ugyan beugróként fogadják a rekordereket, de…
júl. 25
20:57
Videó: az olimpiai bajnok kajakos Szegeden pótolná a vb-aranyat (She)
Rekordnak számító, negyvennyolc fő, a 17 éves feltörekvő fiataltól a negyvenhez közelítő rutinosig. Ez a hazai világbajnokságra készülő magyar kajak-kenu-válogatott rövid jellemzése. De nem csak magyar küldöttség, a versenyző nemzetek, szám szerint 92, is rekordnak számít a sportág történetében. Az augusztus 17. és 21-e közötti Szegeden rendezendő világbajnokság szervezői ugyan beugróként fogadják…
júl. 25
20:59
London 2012: a birkózók Isztambultól az olimpiáért is küzdenek - kvótahelyzet (She)
Sorozatunkban annak járunk utána, hogy a bő egy év múlva kezdődő londoni olimpia előtt mely sportágakban hogyan lehet kvótákhoz jutni, illetve azokban a sportágakban, amelyekben már meg lehetett szerezni ezeket, hogyan állnak a magyar sportolók. Ezúttal a birkózók kerülnek terítékre.
júl. 25
21:00
Pozitív doppingminta az atlétikai és a kerékpáros ob-n (Agroinform)
Pozitív A mintát produkált egy-egy magyar versenyző június 26-án az atlétikai és a kerékpáros országos bajnokságon.
júl. 25
21:01
Dopping: pozitív A-minta az atlétikai és a kerékpáros ob-n is (She)
Pozitív A-mintát produkált egy-egy magyar versenyző június 26-án az atlétikai és a kerékpáros országos bajnokságon.
júl. 25
21:03
Videó: Feczesin büntetőből, okos fejesből és láb között is betalált (She)
A másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia 4–0-ra nyert a negyedosztályú Lecco ellen felkészülési mérkőzésen. A csapat magyar támadója, Feczesin Róbert háromszor is eredményes volt. A válogatott játékos előbb büntetőből talált be, majd remekül fejelt a kapuba, végül ziccerben kilépve a kapus lábai között állította be a végeredményt. Feczesin mellett Vass Ádám és Varga Roland is…
júl. 25
21:05
Szlovénia: újabb magyar fiatalt igazolt az élvonalbeli csapat (She)
A 21 éves Kocsis Adrián személyében újabb magyar légióst igazolt a szlovén labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Nafta – adta hírül a dnevnik.si szlovén honlap.
júl. 25
21:18
Már miniszterelnöki szinten is téma Fabregas ügye (Agroinform)
José Luis Rodríguez Zapatero spanyol, és David Cameron brit miniszterelnök hétfőn Londonban egy civil jótékonysági szervezet találkozóján pózolt a spanyol középpályással.
júl. 25
21:33
NFL: megállapodtak a kollektív szerződésről, lesz idény - hivatalos (She)
A klubtulajdonosok után hétfőn a játékosok is megszavazták az új kollektív szerződést az NFL-ben, így hivatalosan is kijelenthető: lesz 2011–2012-es idény.
júl. 25
21:35
1. FC Köln: merészet húzott az új edző, lefokozta Lukas Podolskit (She)
Stale Solbakken, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő 1. FC Köln nyáron kinevezett új vezetőedzője úgy döntött, elveszi a csapatkapitányi karszalagot Lukas Podolskitól.
júl. 25
21:36
Zokogott a vízben a brazil világbajnok - videó (Agroinform)
Az utóbbi hetek feszültsége mind előjött a brazil olimpiai bajnok úszóból, aki az 50 méteres pillangóúszás világbajnoki döntője után hosszú másodpercekig zokogott a medencében.
júl. 25
21:51
NB II: szerda délutánig megnevezik a Nyíregyháza új vezetőedzőjét (She)
A Nyíregyháza labdarúgócsapatának új vezetősége szerda délutánig megnevezi a csapat új vezetőedzőjét – tudatta Erdős László a nyiregyhazaspartacus.hu-val.
júl. 25
21:54
Megszületett a megállapodás, nem marad el a következő NFL-szezon (Agroinform)
A csapatok már kedden szerződtethetnek független játékosokat, az edzőtáborok pedig ezen a héten - legkorábban szerdán - nyitnak.
júl. 25
22:09
AS Roma: megegyeztek Stekelenburg átigazolásáról az Ajaxszal - lapértesülés (She)
Az AS Roma labdarúgócsapata a Sky Sport 24 értesülései szerint megegyezett az Ajax együttesével, és szerződteti az amszterdamiak holland válogatott, vb-ezüstérmes kapusát, Maarten Stekelenburgöt.
júl. 25
22:11
Videó: Egységes Debrecen, feltámadó Újpest - az NB I női szemmel (She)
Elkezdődött a labdarúgó idény és folytatódik sorozatunk is. Eddig a fordulók előtt Lipcsei Bettát a várható eseményekről, a mérkőzések alakulásáról kérdeztük, az új idényben azonban műsorvezető társa, Takács Rita is elemzi a fordulóban látottakat. Női szemmel az NB I - hétfőn Takács Ritával, pénteken Lipcsei Bettával!
júl. 25
22:12
Francia válogatottakkal erősített a PSG (Agroinform)
A katari QIA többségi tulajdonos által működtetett egyesület szerződtette az AS Romától a támadó Jérémy Ménezt, és a St. Étienne-től a védekező középpályás Blaise Matuidit.
júl. 25
22:30
Stekelenburg négy évre, kedden aláír a Romába - sajtóhír (Agroinform)
A holland válogatott portás négy évre szerződik az olasz fővárosba. A Farkasok hatmillió eurót fizetnek az Ajaxnak a 28 éves kapusért, a vételár teljesítmények függvényében tovább nőhet.
júl. 25
22:32
Máris dőlnek a rekordok a sanghaji medencében (Agroinform)
Egyelőre még nem az abszolút világcsúcsok hullanak, de az úszó vb két napja alatt hét számban is megdőlt a valaha volt legjobb textil mezes időeredmény.
júl. 25
22:45
Bundesliga 2.: jóban-rosszban együtt, nem bírt egymással a két kieső (She)
Az Eintracht Frankfurt 1–1-es döntetlent játszott a tavasszal szintén a német labdarúgó-bajnokság élvonalából kieső St. Paulival a Bundesliga 2. hétfői mérkőzésén.
júl. 25
22:48
Dobogós helyzése az álmom - Kozmann György (Agroinform)
A tavaly novemberben visszatért kétszeres ötkarikás bronzérmes kenus, Kozmann György a Hathárom TV-nek elmondta, éremről álmodik a szegedi világbajnokságon.
júl. 25
23:03
Női kosárlabda: világbajnoki ezüstérmessel erősített a győri csapat (She)
A következő idényben SEAT UNI SZE-Győr néven szereplő női kosárlabdacsapat egyéves szerződést kötött a világbajnoki ezüstérmes cseh Edita Sujanovával, aki az USK Praha együttesétől érkezett.
júl. 25
23:21
Eurofutball: a kettős emberhátrány beérett, bajnokverés Romániában (She)
Vereséggel kezdte a román labdarúgó-bajnokságot a címvédő Otelul Galati: a bajnok hétfő esti legyőzője az egyik újonc, a Petrolul Ploiesti volt.
júl. 25
23:57
NB I: a diósgyőri edzőt meglepte a Fradi defenzív hazai taktikája (She)
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I hét végi fordulójában az Üllői úton 1–1-es döntetlent kiharcoló Diósgyőri VTK vezetőedzője azt gondolta, a Ferencváros vehemensebben támad majd – legalábbis ez derül ki a trénernek a DVTK honlapján hétfőn megjelent interjújából.

Keresés