2011. július 31. vasárnap

júl. 31
16:09
Neuer az év labdarúgója Németországban (Metropol)
A válogatott kapust, Manuel Neuert választották meg az év labdarúgójává Németországban.
júl. 31
16:11
Chelsea: a malajziai szövetség bocsánatot kért Benajuntól (She)
A Malajziai Labdarúgó-szövetség bocsánatot kért a Chelsea-től és Josszi Benajuntól, akit rasszista megnyilvánulásokkal illettek a nézőtéren a múlt heti Malaysia All Stars elleni felkészülési mérkőzésen. Mint arról beszámoltunk, az angol klub hivatalos panaszt tett az ázsiai szervezetnél.
júl. 31
16:12
Button győzelemmel jubilált 200. Forma-1-es versenyén (Agroinform)
Jenson Button remek taktikájának köszönhetőn megnyerte a 26. Magyar Nagydíjat, 2006 után másodszor. A sokáig vezető, de rossz taktikát választó Lewis Hamiltont a negyedik helyen intették le.
júl. 31
16:14
Kondás buzdít, Prukner tompít (Agroinform)
A DVSC két győzelemmel, a Ferencváros két döntetlennel kezdte a szezont, most Debrecenben csapnak össze.
júl. 31
16:27
NB I: Diósgyőr-Kecskemét mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójában a Diósgyőr a Kecskemétet fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
júl. 31
16:27
Magyar Nagydíj: Button győzött (Metropol)
Jenson Button, a McLaren brit pilótája nyerte vasárnap a XXVI. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. A második helyen a vb-címvédő és a pontversenyben óriási előnnyel, 85-tel vezető német Sebastian Vettel (Red Bull) végzett, míg harmadik a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) lett.
júl. 31
16:27
A száguldó cirkusz évi 300 ezer tonnányi rakományt mozgat meg (Behaviour)
A Forma-1 évente 300 ezer tonnányi rakományt mozgat meg öt kontinens 19 versenyhelyszíne között - mondta el a DHL Express Magyarország Kft. értékesítési és marketing igazgatója, Bándli Zoltán az MTI-nek.
júl. 31
16:29
Túraautó-vb: Michelisz vezetett is, de balesettel zárt Oscherslebenben (She)
A túraautó-világbajnokság (WTCC) 2011-es 8. futamán, a németországi Oscherslebenben Michelisz Norbertnek nem volt jó napja: a nedves pályán a magyar versenyző az első futamon a 15. helyen végzett, a másodikon pedig – bár vezette is remek rajt után a futamot – balesetet szenvedett a 10. körben.
júl. 31
16:30
A Freiburg sem élte túl az első kört, a Fürth tíz gólt lőtt idegenben (Agroinform)
A Bayer Leverkusen és a Werder Bremen szombati búcsúja után a Freiburg is elvérzett a Német Kupa első fordulójában az Unterhaching ellen.
júl. 31
16:45
Német Kupa: a Fürth tízet vágott, a Freiburg az Unterhaching ellen búcsúzott (She)
Gólzáporos mérkőzéseket hoztak a labdarúgó Német Kupa 1. fordulójának vasárnap kora délutáni találkozói: a Fürth tíz, a Hannover hat, az Ingolstadt négy gólt szerezve lépett tovább.
júl. 31
16:45
Rómában folytatja a vb-ezüstérmes holland kapus (Metropol)
Az AS Románál folytatja pályafutását Maarten Stekelenburg, a tavaly világbajnoki ezüstérmet szerzett holland labdarúgó-válogatott kapusa.
júl. 31
16:47
Premjer-liga: a Zenit gyönyörű fejessel nyert, Huszti végig játszott (She)
Viktor Fajzulin parádés fejes góljával 1–0-ra nyert a Zenit labdarúgócsapata a Szpartak Nalcsik ellen az orosz Premjer-liga 18. fordulójában. Huszti Szabolcs végigjátszotta a mérkőzést a szentpétervári csapatban. A Zenit sikerével négy pontra megközelítette a listavezető (és este Krasznodarba látogató) CSZKA Moszkvát.
júl. 31
16:48
Minden jó volt, csak én voltam a rossz - Fazekas Róbert (Agroinform)
A klasszis diszkoszvető mellett Baji Balázs, Deák Nagy Marcell és Kazi Tamás is nyilatkoztak a hatharom.hu kamerája előtt a Gyulai István Memorialon.
júl. 31
17:06
Tudtam, csak idő kérdése, mikor előzöm meg Lewist - Button (Agroinform)
A Magyar Nagydíjon pályfutása 11. győzelmét arató Jenson Button a taktikának, és kitűnően eltalált beállításoknak tulajdonította a sikert a futam utáni sajtótájékoztatón.
júl. 31
17:08
Karnyújtásnyira volt a győzelem, csalódott vagyok - Vettel (Agroinform)
A második helyen végzett Red Bull-pilóta versenytársai rohamos fejlődésére is figyelmeztetett.
júl. 31
17:10
Paksi pihenő törölve, pápai taktika újratöltve (Agroinform)
A vasárnapi záró mérkőzésen az eddig százszázalékos Lombard Pápa a bajnoki ezüstérmes, az Európa Ligában még érdekelt Pakshoz látogat.
júl. 31
17:21
Felkészülés: Bodor győztes csapat tagja volt a Newcastle ellen (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Leeds United felkészülési mérkőzésen 3–2-re legyőzte az élvonalbeli Newcastle Unitedet. A második vonalbeli csapatnál próbajátékon levő Bodor Boldizsár az 59. percben lépett pályára.
júl. 31
17:24
Sokat fejlődtünk, versenyképesek vagyunkl - Alonso (Agroinform)
A Magyar Nagydíjon harmadik helyen végző Fernando Alonso az rosszul sikerül rajt a verseny első szakasza miatt elégedetlen volt, de elégedett a Ferrari elmúlt hetekben mutatott fejlődésével.
júl. 31
17:26
Manuel Neuer az év labdarúgója Németországban (Agroinform)
A nyáron a kupagyőztes Schalke 04-től a Bayern Münchenhez szerződött játékos az első hálóőr Oliver Kahn 2001-es diadala óta a Kicker szavazásán, amelyet a magazin szakújságírók bevonásával tart meg.
júl. 31
17:28
Utazz a paksiakkal a Hearts elleni visszavágóra! (Agroinform)
Azok a szurkolók, akik szeretnék elkísérni, és a helyszínen buzdítani a csak magyar játékosokból álló csapatot, egy utazási iroda segítségével tehetik meg ezt.
júl. 31
17:42
Káoszkirály esőben verhetetlen - futamértékelő, Magyar Nagydíj (Agroinform)
Ha eső, akkor Button - 2006 után ismét leesett az ég a Forma-1-es Magyar Nagydíjon, s 2006 után ismét Button ünnepelhetett. Értékelés.
júl. 31
17:44
Minden doppingvizsgálat negatív eredményt hozott Sanghajban (Agroinform)
Andrew Pipe, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) illetékes bizottságának vezetője jelezte, több mint 300 vizelet- és 40 vértmintát ellenőriztek a szakemberek a vb során, s valamennyi tiszta volt.
júl. 31
17:57
Vizes vb: minden doppingvizsgálat negatív eredményt hozott (She)
Egyetlen doppingvizsgálat eredménye sem lett pozitív a ma befejeződő sanghaji vizes világbajnokságon.
júl. 31
17:59
NB I: elhozta a három pontot Diósgyőrből a Kecskemét (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójában a Diósgyőr a Kecskemétet fogadta. A találkozón a 28. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, de gyorsan egyenlítettek a vendégek, és emberelőnybe is kerültek a félidő vége előtt. Ezt sokáig nem tudták gólra váltani, ám a 89. percben Sindou Dosso egy kapushibát kihasználva megszerezte a győztes találatot a Kecskemétnek.
júl. 31
18:00
Elhozta a három pontot Diósgyőrből a Kecskemét (Agroinform)
A több mint egy félidőt emberhátrányban játszó DVTK hazai pályán játszott 2-1-es vereséget a szerencsés Kecskemét ellen.
júl. 31
18:15
NFL: Peyton Manning 5 évre, 90 millióért hosszabbított a Coltscal (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2006–2007-es szezonjának bajnoka, az Indianapolis Colts megállapodott a liga történetének egyik, ha nem a legjobb játékosával, Peyton Manninggel, aki további öt évig erősíti majd a Csikókat. A nagyszerű irányító ezen időszak alatt 90 millió dollárt kereshet, vagyis átlagban ugyanannyit kapott, mint a New England Patriots hasonló korszakos…
júl. 31
18:17
NB I: Debrecen-Ferencváros mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának rangadóján a Debrecen a Ferencvárost fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk és folyamatosan frissülő élőképes beszámolónk segítségével!
júl. 31
18:18
A Twente kapitánya hatalmasat homorított a Szuperkupa-döntőn - videó (Agroinform)
Peter Wisgerhof, a Twente csapatkapitánya az Ajax ellen 2-1-re megnyert Szuperkupa-döntőben próbálkozott egy óriási műeséssel, de a bíró nem ette meg.
júl. 31
18:19
Svájc: Vanczák Vilmos két gólt is szerzett - 3-0-ra nyert a Sion (She)
A svájci élvonal 3. fordulójában az FC Sion megszerezte második győzelmét ebben a szezonban, miután idegenben 3–0-ra legyőzte a Neuchatel Xamaxot. A győzelemben főszerepet vállalt a Sion magyar védője, Vanczák Vilmos, aki két gólt is szerzett.
júl. 31
18:33
Ausztria: Sáfár hibátlanul védett, Waltnerék még nyeretlenül (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Sáfár Szabolccsal felálló Wacker Innsbruck hazai pályán 0–0-es döntetlent játszott az Austria Wiennel. A magyar kapus kezdőként lépett pályára korábbi csapata ellen, és végigjátszotta a találkozót.
júl. 31
18:33
A Fradit is legyőzte a Loki (Metropol)
Az újonc Diósgyőr hazai pályán szenvedte el első vereségét a labdarúgó OTP Bank Liga 2011/2012-es szezonjában, miután a 3. forduló vasárnapi találkozóján 2-1-re kikapott az első félidő végétől emberelőnyben játszó Kecskeméttől. A Ferencvárost kiegyenlített küzdelemben 1-0-ra verte a Debrecen. Remizett Pakson a Pápa.
júl. 31
18:36
D'Ambrosio farolva érkezett a kerékcserére - videó (Agroinform)
A vasárnapi Magyar Nagydíjon több érdekes jelenetet is láthattak a nézők, az egyik ilyen az volt, amikor a Virgin pilótája, Jérome D'Ambrosio megcsúszott a boxutcában.
júl. 31
18:51
Videó: Budovinszky-gól, diósgyőri piros, végül kecskeméti fordítás (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 3. fordulójában a Diósgyőr a Kecskemétet fogadta. A találkozón a 28. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, de gyorsan egyenlítettek a vendégek, és emberelőnybe is kerültek a félidő vége előtt. Ezt sokáig nem tudták gólra váltani, ám a 89. percben Sindou Dosso egy kapushibát kihasználva megszerezte a győztes találatot a Kecskemétnek. Nézze meg a…
júl. 31
18:53
Skócia: a Hearts hazai vereséggel hangolt a Paks elleni El-meccsre (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Paks Európa-liga-ellenfele, a Hearts hazai pályán 1–0-ra kikapott a Dundee Unitedtól. A mérkőzés egyetlen gólját Jonathan Daly szerezte a 38. percben.
júl. 31
18:54
Kiss László szerint Gyurta Dániel példának állítható minden versenyzőnk elé (Agroinform)
Egy arany és három bronz került a magyar úszóválogatott éremmérlegébe a sanghaji vizes vb-n, amely vasárnap este zárult a kínai metropoliszban.
júl. 31
19:09
NB I: Paks-Pápa mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának záró mérkőzésén az előző bajnokságban ezüstérmes Paks, az eddigi két bajnokiját megnyerő Pápát fogadja. Kövesse a mérkőzéseket élő szöveges közvetítésünk segítségével!
júl. 31
19:12
Heidfeld észvesztve menekült a lángoló Lotusból - videó (Agroinform)
A vasárnapi Magyar Nagydíjon Nick Heidfeld a hűvös időjárás ellenére forró helyzetbe került, miután a boxból kijövet lángolni kezdett a Lotus Renault-ja.
júl. 31
19:14
Három magyar az első nyolc között a lovaglás után (Agroinform)
A magyar csapat mindhárom tagja az első nyolc között áll a lovaglás után a nők versenyének vasárnapi döntőjében az angliai öttusa Európa-bajnokságon.
júl. 31
19:27
Videó: Bódi szabadrúgásgóljával szerzett vezetést a Loki a Fradi ellen (She)
A Debrecen–Ferencváros rangadó félideje előtt szinte a semmiből megszerezte a vezetést a hazai csapat. Bódi szélről végezhetett el szabadrúgást, de beadás helyett a rövid sarkot célozta meg. Marko Ranilovic későn eszmélt, így csak a hálóból tudta kiszedni a labdát.
júl. 31
19:27
Menekülő Heidfeld (Blikk)
Mogyoród – Füstbe ment terv lett Nick Heidfeld (34) magyar futamából. A Lotus-Renault német Forma–1-es pilótája a 25. körben a kerékcseréjét követően már lángoló autóval hagyta el a boxutcát, s néhány másodperc múlva kénytelen volt kiugrani a kormány mögül.
júl. 31
19:30
A szerencse is kellett a győzelmünkhöz - Tomiszlav Szivics (Agroinform)
A Kecskemét vezetőedzője elismerte, emberelőnyben gyengébben teljesítettek, mint 11 emberrel, de a győzelem feledteti a hibákat.
júl. 31
19:45
Videó: Budovinszky-gól, diósgyőri piros, végül kecskeméti fordítás (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 3. fordulójában a Diósgyőr a Kecskemétet fogadta. A találkozón a 28. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, de gyorsan egyenlítettek a vendégek, és emberelőnybe is kerültek a félidő vége előtt. Ezt sokáig nem tudták gólra váltani, ám a 89. percben Sindou Dosso egy kapushibát kihasználva megszerezte a győztes találatot a Kecskemétnek. Nézze meg a…
júl. 31
19:47
Videó: felállva ünnepelték az Arsenal szurkolói - Henry meghatódott (She)
Az Emirates Cupon visszatért az Emirates Stadionba Thierry Henry – az Arsenal ellenfeleként. A csapat szurkolói azonban nem felejtették el a francia csatár klubnál töltött időszakát és felállva ünnepelték a jelenleg a New York Red Bullsban játszó támadót.
júl. 31
19:48
Massa és Hamilton is piruettezett a Hungaroringen - videó (Agroinform)
A ferraris Felipe Massa megpördülését a hátsó szárnya, míg Lewis Hamilton forgolódását majdnem a szembejövő pilóták bánták, utóbbiért a mclarenest meg is büntették.
júl. 31
19:49
Felkészülés: ikszelt az Arsenal, a Man. City legyőzte az Intert (She)
A londoni Emirates-kupán az Arsenal egy félidő után Robin van Persie góljával még vezetett a  Red Bull New York ellen, de az amerikaiak a második félidőben Kyle Bartley öngólja után döntetlenre mentették a találkozót. A Manchester City Mario Balotelli, Edin Dzeko és Adam Johnson találatával 3–0-ra megverte az Intert a Dublin Super Cupon. A City győzelmével meg is nyerte a dublini tornát, a…
júl. 31
20:03
Videó: Felipe Félixet a legérzékenyebb helyen talpalták le Debrecenben (She)
A Debrecen–Ferencváros rangadón Felix lökte meg szándékosan, csúnyán Simacot, aki úgy esett el, hogy nyújtott lábbal megrúgta a brazilt ott, ahol az nagyon fáj a férfiembernek. Mindketten érdemeltek volna valamilyen színesebb kártyát...
júl. 31
20:05
NB I: egygólos debreceni siker a Ferencváros ellen (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának rangadóján a Debrecen a Ferencvárost fogadta. Az első félidő végén vezetést szerzett Bódi László szabadrúgásgóljával a hazai csapat, és előnyét meg is őrizte egészen a lefújásig.
júl. 31
20:06
Százszázalékos a Debrecen, nyeretlen a Ferencváros (Agroinform)
Gyenge színvonalú, felejthető mérkőzésre sikeredett a Debrecen és a Ferencváros rangadója az NB I 3. fordulójában, a három pont sorsát Bódi Ádám szabadrúgásgólja döntötte el.
júl. 31
20:07
Videó: Bódi szabadrúgásgóljával győzött a Debrecen a Fradi ellen (She)
A Debrecen–Ferencváros rangadó félideje előtt szinte a semmiből megszerezte a vezetést a hazai csapat. Bódi szélről végezhetett el szabadrúgást, de beadás helyett a rövid sarkot célozta meg. Marko Ranilovic későn eszmélt, így csak a hálóból tudta kiszedni a labdát. Ezzel a góllal győzött a Debrecen 1–0-ra.
júl. 31
20:08
Stieberék hosszabbítás után jutottak túl negyedosztályú ellenfelükön (Agroinform)
A Mainz csak nagy nehézségek árán tudott túljutni az Oberligában (negyedosztályú) szereplő Zweibrücken együttesén Petar Sliskovic és Sami Allagui hosszabbításban szerzett góljaival. A rendes játékidő végén Zabavnikot kiállították a Bundesligában szereplő csapatból.

Keresés