2011. július 31. vasárnap

júl. 31
20:21
Német Kupa: Stieberék túlórás győzelme, Schalke-gólparádé (She)
A labdarúgó Német Kupa első fordulójában a Stieber Zoltánnal felálló Mainz nem tudott gólt szerezni a rendes játékidőben az ötödosztályú Zweibrücken otthonában, a hosszabbításban azonban kiharcolta a továbbjutást az élvonalbeli csapat. A Schalke átgázolt nyolcadik ligás ellenfelén, a Teningenen, Raúlék 11–1-re nyertek idegenben.
júl. 31
20:23
Videó: öngólt lőtt az Arsenal, így cincálta szét az Intert a Man. City (She)
Mint arról beszámoltunk, a londoni Emirates-kupán az Arsenal egy félidő után Robin van Persie góljával még vezetett a Red Bull New York ellen, de az amerikaiak a második félidőben Kyle Bartley öngólja után döntetlenre mentették a találkozót. A Manchester City Mario Balotelli, Edin Dzeko és Adam Johnson találatával 3–0-ra megverte az Intert a Dublin Super Cupon. A City győzelmével meg is nyerte a…
júl. 31
20:24
Aranyérmes a női csapat, Tóth Adrienn egyéniben ezüstérmes (Agroinform)
Aranyérmet nyert a Tóth Adrienn, Kovács Sarolta, Gyenesei Leila összeállítású női csapat az angliai öttusa Európa-bajnokság vasárnapi versenynapján. Egyéniben Tóth Adrienn ezüstérmet szerzett.
júl. 31
20:39
Öttusa Eb: aranyérmes a női csapat, Tóth Adrienn második (She)
Aranyérmet nyert a Tóth Adrienn, Kovács Sarolta, Gyenesei Leila összeállítású női csapat az angliai öttusa Európa-bajnokság vasárnapi versenynapján. Tóth egyéniben ezüstérmet nyert, amivel olimpiai kvótát szerzett, csakúgy, mint a hetedik helyen végzett Kovács.
júl. 31
20:39
Magyar Nagydíj - Jenson Button győzött (Behaviour)
Jenson Button, a McLaren brit pilótája nyerte vasárnap a XXVI. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen.
júl. 31
20:42
Sokat fejlődtünk, versenyképesek vagyunk - Alonso (Agroinform)
A Magyar Nagydíjon harmadik helyen végző Fernando Alonso az rosszul sikerül rajt, a verseny első szakasza miatt elégedetlen volt, de elégedett a Ferrari elmúlt hetekben mutatott fejlődésével.
júl. 31
20:44
Nem összpontosítottunk eléggé a befejezéseknél - Prukner László (Agroinform)
Prukner László, az FTC vezetőedzője a Debrecen elleni kudarc mellett amiatt is csalódott, hogy rendre pontrúgásokból veszik be az ellenfelek a Fradi kapuját.
júl. 31
20:46
Taktikusan, nagyot küzdöttek a játékosaim - Kondás Elemér (Agroinform)
Kondás Elemér, a DVSC-TEVA szakvezetője a gól ellenére nem volt elégedett csapata első félidőben mutatott játékával a Ferencváros elleni rangadón, de mint mondta, a félidei dörgedelem meghozta gyümölcsét.
júl. 31
20:57
NB I: Az elmúlt tíz meccsünkön egy akciógólt kaptunk - Prukner (She)
Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője a DVSC-től elszenvedett egygólos vereség után elmondta: nagyon bosszantja, hogy állandóan rögzített szituáció után kapnak gólt.
júl. 31
20:57
Öttusa Eb: a csapat arany-, Tóth Adrienn ezüstérmes (Metropol)
Tóth Adrienn ezüstérmet nyert, Kovács Sarolta pedig a hetedik helyen végzett az angliai öttusa Európa-bajnokságon, ezzel mindketten olimpiai kvótát szereztek.
júl. 31
20:59
NB I: nem bírt egymással a Paks és a Pápa (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának záró mérkőzésén az előző bajnokságban ezüstérmes Paks, az eddigi két bajnokiját megnyerő Pápát fogadta. A vendégek a 29. percben Goran Marics találatával szereztek vezetést, de a szünetben beállt Vayer Gábor az 53. percben egyenlíteni tudott, ezzel kialakítva az 1–1-es végeredményt.
júl. 31
21:00
David Beckham megszerzéséért mindent megtesz a Leicester (Agroinform)
A Championshipben szereplő együttes thai tulajdonosa mindent megtesz azért, hogy teljesítse Sven-Göran Eriksson menedzser kérését.
júl. 31
21:02
Senánszky Petra világcsúccsal világbajnok (Agroinform)
Senánszky Petra 200 méteres uszonyos gyorsúszásban aranyérmet szerzett a hódmezővásárhelyi 16. uszonyos és búvárúszó-vb második napján, melyen még egy ezüst- és három bronzérmet is begyűjtöttek a hazai versenyzők.
júl. 31
21:15
FTC: Prukner elismerte, hogy szerződtették Végh Zoltánt (She)
A DVSC–Ferencváros mérkőzés után Prukner László vezetőedző a Nemzeti Sport kérdésére válaszolva megerősítette a Sport Tv korábbi információit, hogy a zöld-fehérek szerződtették Végh Zoltánt.
júl. 31
21:15
Aranyérem az öttusa Eb-n (Behaviour)
Aranyérmet nyert a Tóth Adrienn, Kovács Sarolta, Gyenesei Leila összeállítású női csapat az angliai öttusa Európa-bajnokság vasárnapi versenynapján. Egyéniben Tóth szerepelt a legjobban, aki megszerezte a második helyet.
júl. 31
21:17
Búvárúszó-vb: Senánszky Petra világcsúccsal világbajnok (She)
Senánszky Petra 200 méteres uszonyos gyorsúszásban aranyérmet szerzett a hódmezővásárhelyi 16. uszonyos és búvárúszó-vb második napján, melyen még egy ezüst- és három bronzérmet is begyűjtöttek a hazai versenyzők.
júl. 31
21:18
A Schalke gólparádét rendezett a Teningen otthonában (Agroinform)
A Schalke 04 többek között Klaas-Jan Huntelaar négy góljának köszönhetően fölényesen nyert nyolcadosztályú ellenfelével szemben.
júl. 31
21:19
Videó: Pruknert a kapott gól, Kondást a kevés futás bosszantotta (She)
A Ferencváros edzője, Prukner László nagyon bosszús, hogy állandóan rögzített szituáció után kapnak gólt. Kondás Elemér pedig a keveset futó játékosai miatt panaszkodott...
júl. 31
21:20
A Manchester City nyerte a Dublin Super Cupot (Agroinform)
Az ír ligaválogatott után az olasz Internazionalét is legyőzte a Manchester City, ezzel elhódította a Dublin Super Cupot.
júl. 31
21:22
Döntetlent játszott a Paks a Pápával (Agroinform)
Az Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójában érdekelt Paks 1-1-es döntetlent játszott vasárnap a vendég Pápával a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában.
júl. 31
21:33
NB I: Kicsit meglepett minket a Ferencváros - Kondás Elemér (She)
Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a Ferencváros elleni mérkőzést követően elmondta, hogy az első félidőben a Fradi többször is át tudta játszani a hazai középpályát, a szünet után azonban több mozgással sikerült rendezni a sorokat.
júl. 31
21:51
Kajak-kenu: tizenhat magyar érem a termés az ifjúsági vb-n (She)
Tizenhat éremmel, közte öt arannyal zártak a magyarok a németországi Brandenburg an der Havelben rendezett ifjúsági kajak-kenu világbajnokságon.
júl. 31
21:53
Arsenal: Jack Wilshere megsérült a New York Red Bulls elleni meccsen (She)
Megsérült Jack Wilshere, az Arsenal angol válogatott játékosa. A futballista a New York Red Bulls elleni Emirates-kupa-mérkőzésen kapott rúgást a bokájára.
júl. 31
21:54
Élvonalbeli körülmények között készül az MTK (Agroinform)
A mesteredző szerint az MTK Budapest csapata megfelelő állapotban van három héttel a másodosztályú rajt előtt.
júl. 31
21:55
Supersport: Németh bravúrja, a hetedik helyen végzett Silverstone-ban (She)
Remek eredményt ért el a motorkerékpárosok Supersport-világbajnokságának nyolcadik futamán, a Silverstone-ban rendezett Brit Nagydíjon a Team Toth versenyzője, Németh Balázs.
júl. 31
21:56
Az Arsenal nem bírt a New York Red Bullsszal (Agroinform)
Az Arsenal elbukta a hazai rendezésű Emirates-kupát, miután a vasárnapi mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott a New York Red Bullsszal.
júl. 31
22:09
A csapat arany-, Tóth Adrienn ezüstérmes az öttusa Európa-bajnokságon (Infostart)
óth Adrienn ezüstérmet nyert, Kovács Sarolta pedig a hetedik helyen végzett az angliai öttusa Európa-bajnokságon, ezzel mindketten olimpiai kvótát szereztek. A Tóth, Kovács, Gyenesei Leila összeállítású válogatott pedig aranyéremmel zárta a vasárnapi napot, megelőzve a német és a francia csapatot.
júl. 31
22:09
Tenisz: Petrova Washingtonban érte el idei első tornagyőzelmét (She)
Nadja Petrova (2. kiemelt) nyerte a Washingtonban rendezett, 220 ezer dollár összdíjazású női tenisztornát, miután a fináléban két szettben legyőzte az első helyen rangsorolt Shahar Peert. Az orosz teniszező idei első tornagyőzelmét aratta.
júl. 31
22:11
Strandröplabda: lezárult a kvalifikáció, két hét múlva lesz a döntő (She)
A férfiaknál rekordnevezés mellett bonyolították a strandröplabda magyar bajnokság harmadik kvalifikációs fordulóját. A 17 páros a balatonlellei Napfény-strandon versenyzett a helyezésekért.
júl. 31
22:12
Elkészült Pakson a vendéglelátó felújítása (Agroinform)
A Fehérvári úti Stadionban az eddigi, több mérkőzésen is szűknek bizonyuló 500 fős vas monstrumot egy tüzihorganyzott acélból készült modern lelátó váltotta fel.
júl. 31
22:13
Barcelona: Afellay izomsérülést szenvedett, öt hétre kidőlt (She)
A spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Barcelona játékosa, Ibrahim Afellay izomsérülést szenvedett a Manchester United ellen 2–1-re elveszített nemzetközi felkészülési mérkőzésen, mely miatt öthetes kényszerpihenő vár rá.
júl. 31
22:27
A Fradi legyőzésével a tabella élére ugrott a Debrecen (Infostart)
A címvédő Videoton Kaposváron elszenvedett 2-0-ás veresége jelentette a legnagyobb meglepetést a labdarúgó NB I 3. fordulójában, mely után három csapat áll százszázalékos teljesítménnyel. A tabellát a Debrecen vezeti, mely vasárnap hazai pályán verte 1-0-ra a Ferencvárost a forduló rangadóján. Szintén 9 pontos a Zalaegerszeget verő, újonc Pécs és a Haladás ellen győztes Győr. A Haladás és a ZTE…
júl. 31
22:27
Norvégia: a Paks volt El-ellenfele legyőzte az FTC-t kiejtő Aalesundot (She)
A norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Paks korábbi Európa-liga-ellenfele, a Tromsö hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Ferencvárost az El-ből búcsúztató Aalesundot. A mérkőzés egyetlen gólját Sigurd Rushfeldt szerezte a 81. percben.
júl. 31
22:29
Kiss László visszaüzent Kis Gergőnek (Infostart)
Egy arany és három bronz került a magyar úszóválogatott éremmérlegébe a sanghaji vizes vb-n, amely vasárnap este zárult. Kiss László szövetségi kapitány az értékelésében kitért arra, hogy sokoldalú a magyar csapat, s hogy a fiatalok, a tavalyi ifjúsági olimpia győztesei nagyszerűen teljesítettek. Természetesen csak ilyen értékelést kaphat az aranyat nyert Gyurta Dániel is. A kapitány kitért Kis…
júl. 31
22:30
Dimitar Berbatovot most a Málaga nézte ki magának (Agroinform)
A bolgár támadó szerződése a következő idény végén lejár a Manchester Unitednél, de lehet, hogy már előbb távozik az Old Traffordról.
júl. 31
22:45
Videó: iszonyatos baki után kapott gólt a Paks a Pápa elleni meccsen (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 3. fordulójának záró mérkőzésén az előző bajnokságban ezüstérmes Paks, az eddigi két bajnokiját megnyerő Pápát fogadta. A vendégek a 29. percben Goran Marics találatával szereztek vezetést (a védő fontos pillanatban elcsúszott), de a szünetben beállt Vayer Gábor az 53. percben egyenlíteni tudott, ezzel kialakítva az 1–1-es végeredményt.
júl. 31
22:48
Otthon szenvedett vereséget a Paks EL-riválisa (Agroinform)
Kikapott otthon a Paks Európa Liga-ellenfele, a Hearts a skót labdarúgó-bajnokság második fordulójában.
júl. 31
23:03
Finnország: Gruborovicsék fordulatos, nyolcgólos meccsen ikszeltek (She)
A finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában Gruborovics Tamás csapata, a JJK fordulatos mérkőzésen játszott 4–4-es döntetlent a Balogh Balázst foglalkoztató KuPS otthonában.
júl. 31
23:06
A 26. Magyar Nagydíj képekben (Agroinform)
Izgalmas versenyt hozott a 26. Magyar Nagydíj, amelyen lángoló autótól izgalmas előzésekig minden volt. Íme a futam képekben!
júl. 31
23:21
Felkészülés: a Lyon legyőzte a Portót, a Bilbao olasz csapatot vert (She)
A francia labdarúgó-élvonalban szereplő Olympique Lyon nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a portugál bajnok és Európa-liga-győztes Portót. A találkozó első gólját Lisandro López szerezte, majd Rúben Micael egyenlített, Michel Bastos a 81. percben szerezte a győztes találatot.
júl. 31
23:39
Videó: 11 gólt vágott a Schalke nyolcadik ligás ellenfelének a kupában (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Német Kupa első fordulójában a Schalke átgázolt nyolcadik ligás ellenfelén, a Teningenen, Raúlék 11–1-re nyertek idegenben.
júl. 31
23:41
Tenisz: S. Williams győzelmével 98 helyet javít a világranglistán (She)
Serena Williams nyerte a stanfordi kemény pályás női tenisztornát, miután a fináléban 7:5, 6:1-re legyőzte a harmadik helyen kiemelt Marion Bartolit. Az amerikai teniszező ezzel visszavágott francia ellenfelének, aki a legjobb 16 között búcsúztatta Wimbledonban.
júl. 31
23:42
Petrova diadala (Agroinform)
A második helyen kiemelt orosz Nadja Petrova nyerte meg a 220 ezer dollár összdíjazású washingtoni keménypályás női tenisztornát, miután a vasárnap döntőben legyőzte az első kiemelt izraeli Shahar Peert.
júl. 31
23:43
Videó: Szivics szerint nem sok csapat nyer majd Diósgyőrben (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójában a Diósgyőr a Kecskemétet fogadta. A találkozón a 28. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, de gyorsan egyenlítettek a vendégek, és emberelőnybe is kerültek a félidő vége előtt. Ezt sokáig nem tudták gólra váltani, ám a 89. percben Sindou Dosso egy kapushibát kihasználva megszerezte a győztes találatot a Kecskemétnek. Az NSO Tv-nek a főszereplők értékeltek.

Keresés