2011. július 7. csütörtök

júl. 7
11:54
Eurochallenge-kupa: verhető ellenfelet kapott a Szolnok és a Paks (She)
A bajnok Szolnoki Olaj és az NB I negyedik helyén végző Atomerőmű SE is verhető ellenfelet kapott a férfi kosárlabda Eurochallenge-kupa selejtezőjének csütörtöki sorsolásán.
júl. 7
11:56
Liverpool: Adam átesett az orvosi vizsgálaton, közel a szerződéshez (She)
Átment a Liverpool orvosi vizsgálatán Charlie Adam, a Blackpool skót középpályása, aki 9 millió font ellenében kerülhet az Anfield Roadra. Ahhoz, hogy megszülessen a szerződés, még a személyes feltételekről kell megállapodnia Kenny Dalglish menedzserrel.
júl. 7
11:58
Atlétika: Asafa Powell is rajthoz áll a budapesti versenyen - hivatalos (She)
Minden idők harmadik leggyorsabb 100-as sprintere, a jamaicai Asafa Powell is rajthoz áll július 30-án a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.
júl. 7
12:00
Rendbehozzák a River stadionját a döntőig (Agroinform)
Az eredetileg tervezett helyszínen, a Buenos Aires-i Monumental Stadionban rendezik július 24-én a labdarúgó Copa America döntőjét.
júl. 7
12:00
NB II: ilyet is ritkán látni, szinte teljes keretcsere Vecsésen (She)
Teljesen kicserélődik az NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsési FC kerete: a legutóbb a 7. helyen végző csapatból biztosan csak Cseke Károly, Fritz Attila, Kovács Zoltán, Piros Gábor és Ponczók Tamás folytatja a továbbiakban is az együttesnél.
júl. 7
12:02
Tokió Pjongcsang miatt léphet vissza a kandidálástól (Agroinform)
A dél-koreai Pjongcsang 2018-as téli olimpiai pályázatának sikere után a Japán Olimpiai Bizottság megfontolja, hogy kandidáljon-e a 2020-as nyári játékokra.
júl. 7
12:02
Videó: Juninho most nem erőből, hanem cselesen lőtte meg a szabadrúgást (She)
Ismét gólt szerzett szabadrúgásból a brazil Juninho Pernambucano. A Vasco da Gama pazar pontrúgásai miatt életveszélyes játékosa a Corinthians elleni bajnokin közel 35 méterről lőtt a kapuba, ám a megszokott nagy erő helyett most cselesen célzott, ugyanis a labda pont a kapus előtt pattant meg, így az nem háríthatott. Azonban a korai találat ellenére a Corinthians fordított és 2–1-re nyert.
júl. 7
12:04
Most összejöhet a hőn áhított pontszerzés - Győri Alen (Agroinform)
A hétvégén folytatódik a brno-i pályán a Superbike világbajnokság, melynek keretein belül ismét rajthoz áll Györfi Alen a Superstock 1000-es sorozatban.
júl. 7
12:12
DVTK: mindig százszázalékos teljesítmény kell az eredményhez - Benczés (She)
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője a csapat bükfürdői edzőtábora után nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának az osztrák Hartberg elleni vesztes edzőmérkőzésről. Benczés elmondta, a Diósgyőrtől mindig százszázalékos teljesítmény kell az eredményességhez.
júl. 7
12:18
Minden esélyes a nyolc között, brazil-amerikai összecsapás jön (Agroinform)
Félidejéhez érkezett a női labdarúgó-világbajnokság, a csoportmérkőzések után az esélyes csapatok jutottak a legjobb nyolc közé.
júl. 7
12:20
Verhető ellenfelet kapott az Olaj és az Atom is (Agroinform)
A bajnok és az NB I negyedik helyén végzett együttes is verhető ellenfelet kapott a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa selejtezőjének sorsolásán.
júl. 7
12:30
Videó: a meccslabdánál szólalt meg a teniszező mobiltelefonja (She)
Humoros jelenet játszódott le a svédországi Bastadban zajló női tenisztorna első fordulójában. Az első helyen kiemelt – s azóta búcsúzó – Caroline Wozniacki mérkőzésén Alizé Cornet ellen a második szettben meccslabdája volt a dán világelsőnek, amikor a francia versenyző mobiltelefonja megszólalt a táskájában. A találkozót végül Wozniacki nyerte 6:4, 6:4-re.
júl. 7
12:32
DVSC: a bosnyák gólkirály a nemzetközi porondra lépne a Lokival (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata a hét elején négyéves szerződést kötött Stevo Nikoliccsal. A 27 éves támadó legutóbb az FK Borac Banja Luka színeiben megnyerte a bosnyák bajnokságot, 10 góllal hozzájárulva a sikerhez. Kétszer volt gólkirály és kétszer szerepelt hazája válogatottjában is.
júl. 7
12:36
Asafa Powell is fut a Gyulai István Emlékversenyen (Agroinform)
Minden idők harmadik leggyorsabb 100 méteres sprintere, a jamaicai Asafa Powell is rajthoz áll július 30-án a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.
júl. 7
12:48
Evezés: világkupa és magyar Eb-prezentáció is lesz Luzernben (She)
Szerdán a magyar evezős válogatott nyolc versenyzővel utazott el az idei utolsó, egyben legnépesebb világkupa-fordulóra. A svájci Luzernban a regatta mellett sportdiplomáciai eseményre is sor kerül: a hazai szövetség képviselői a 2013-as Európa-bajnokság magyarországi rendezéséért prezentálnak.
júl. 7
12:48
Ezüstérmes lett a Magyar Borászválogatott (Metropol)
Lezárult az I. Borász Futball Európa Bajnokság, amelynek Magyarország adott otthont.
júl. 7
12:50
Genoa: Rudolf Gergely a genovaiaknál kezdi meg a felkészülést (She)
A Genoa labdarúgócsapatának hivatalos honlapja is megerősítette a sajtóinformációk alapján már ismert hírt, miszerint a klub magyar légiósa, Rudolf Gergely a piros-kékeknél kezdi meg a nyári felkészülést.
júl. 7
13:06
Légiósok: a 12 éves veszprémi tehetség jól érzi magát a PSV-nél (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a 12 éves veszprémi tehetség, Kun Bertalan ősztől Dzsudzsák Balázs korábbi csapatánál, az eindhoveni PSV-nél pallérozódik. A labdarúgó-palánta már Hollandiában tartózkodik, és az első edzések után nyilatkozott is.
júl. 7
13:08
Samsunspor: a vezető szerint Lázár megszerzése növeli az önbizalmat (She)
A Samsunspor labdarúgócsapatának sportigazgatója, Isa Turan az ajansspor.com című hírportálnak úgy nyilatkozott, hogy a magyar válogatott védő, Lázár Pál megszerzése növelheti az együttes önbizalmát.
júl. 7
13:10
Jégkorong: döntött a szövetség, Primeau-t kéri fel kapitánynak (She)
A Magyar Jégkorongszövetség csütörtöki ülésén jóváhagyták a távozó Ted Sator szövetségi kapitány utódlására kidolgozott előzetes tervet, azaz Kevin Primeau-t, a SAPA Fehérvár AV 19 vezetőedzőjét kérik fel a poszt betöltésére.
júl. 7
13:12
Barcelona: a kieső egyik legjobbjával erősítettek a katalánok (She)
Már korábban beszámoltunk róla, hogy a Barcelona labdarúgócsapata szerződtetné a kieső Hércules egyik legjobbját, Kiko Femeníát. Az alicantei együttes tájékoztatása szerint az üzlet megköttetett a két klub között, így Kiko három évre a katalánokhoz kerül.
júl. 7
13:24
Labdarúgás: augusztus 27-én FociFesztivált rendeznek Telkiben (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szakmai támogatásával FociFesztivált rendeznek augusztus 27-én a telki edzőközpontban.
júl. 7
13:26
DVTK: Seydinek szerződést kínálnak, pénteken szurkolói ankét (She)
A DVTK labdarúgócsapata péntek este szurkolói ankétot tart, amelyen többek között az új igazolások, a középpályás Francisco Gallardo és a kapus Farkas Balázs is részt vesz. Az elmúlt napokban tesztelt Mouhamadou Seye biztosan nem lesz ott, rá nem tart igényt a szakvezetés, ellenben a másik próbajátékossal, L'imam Seydivel szeretnének szerződést kötni.
júl. 7
13:28
Twente: beomlott a stadion teteje, többen megsérültek, illetve bennrekedtek - fotó (She)
Dél körül beomlott a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Twente stadionjának tetőszerkezete az egyik oldalon. Egyelőre elég nagy a káosz; nem lehet pontosan tudni, hányan sérültek meg, illetve rekedtek a romok alatt.
júl. 7
13:48
Régi válogatottak állnak össze a FociFesztiválon Telkiben (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szakmai támogatásával FociFesztivált rendeznek augusztus 27-én a telki edzőközpontban.
júl. 7
14:00
Videó: az újpesti védő pazar bombagólt lőtt az osztrák kapuba (She)
Az Újpest labdarúgócsapata szerdán 2–0-ra legyőzte az osztrák bajnokságban szereplő Wiener Neustadtot felkészülési mérkőzésen. A lila-fehérek Takács Zoltán remekül kivitelezett szabadrúgásával szereztek vezetést, majd a hajrában Bognár István lőtte ki a bal alsó sarkot.
júl. 7
14:02
DVTK: megszületett az egyezség - L'imam Seydi szerződést kötött (She)
Ahogy azt nem sokkal korábban jeleztük, L'imam Seydi a Diósgyőr labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását.
júl. 7
14:04
Vasas: a Roma is megerősítette az augusztus 3-i gálamérkőzést (She)
Csütörtökre véglegessé vált, hogy augusztus 3-án, szerdán az AS Roma együttese Budapestre látogat a Vasashoz és a Puskás-stadionban megmérkőzik a 100. születésnapját ünneplő angyalföldi gárdával.
júl. 7
14:06
A Nike egy pár aranycipővel lepte meg Ronaldót - fotó (Agroinform)
A nemrégiben visszavonult brazil Ronaldót sikerekben gazdag pályafutásának elismeréseként a Nike egy pár aranyból készült focicipővel ajándékozta meg.
júl. 7
14:18
Videó: Most már a két norvég csapatot kell feltérképezni - Bognár Gy. (She)
Csütörtökön a Ferencváros idegenben, míg a Paks hazai környezetben játszik visszavágót a labdarúgó Európa-liga selejtezőjében. A Nemzeti Sport szakértője, Bognár György az NSO Tv-nek elmondta, szerinte már mindkét csapat továbbjutott, így minél előbb fel kellene térképezni a két várható norvég ellenfelet – a Ferencváros esetében az Aalesundot, míg a Paksnál a Tromsőt –, mert sokkal keményebb…
júl. 7
14:20
Férfi kosárlabda: Simon Balázs két évvel hosszabbított az Albacomppal (She)
Az Albacomp irányítója, Simon Balázs a következő két szezont is Székesfehérváron tölti.
júl. 7
14:22
DVSC: a szerb fiataltól elköszöntek, két próbázó maradt a Lokinál (She)
A DVSC-TEVA hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a héten érkezett próbajátékosok közül ketten maradtak a csapatnál, a szerb Nenad Puhalaktól elköszöntek a vezetők.
júl. 7
14:36
Twente: beomlott a stadion teteje, többen megsérültek - fotó (She)
Dél körül beomlott a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Twente stadionjának tetőszerkezete az egyik oldalon. Egyelőre elég nagy a káosz; nem lehet pontosan tudni, hányan sérültek meg, illetve rekedtek esetleg a romok alatt.
júl. 7
14:38
Olympiakosz Volosz: Németh K. után Schembri felel a gólokért (She)
Az Olympiakosz Volosz hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette André Schembrit, a legutóbb a Ferencvárosnál futballozó támadót, azaz a máltai labdarúgó Szélesi Zoltán csapattársa lesz a jövőben.
júl. 7
14:54
NOB: tíz év alatt majd’ 500 millió dollárral nőtt a pénzügyi tartalék (She)
Megközelíti a 600 millió dollárt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) pénzügyi tartaléka. Jacques Rogge elnök a szervezet dél-afrikai ülésén csütörtökön azt mondta, hogy a 2010-es 563 millióról mostanra 592 millióra (109.52 milliárd forint) nőtt a tartalék, ami 2001-ben még csak 105 millió volt. Ez az összeg arra szolgál, hogy egy olimpia elmaradása esetén is tovább tudjon működni a NOB a…
júl. 7
15:12
Hollandia: holttestet találtak a Twente tetőszerkezetének romjai között (She)
A holland Twente csütörtök délután negyed háromkor közölte, hogy egy holttestet találtak a labdarúgócsapat stadionjának beszakadt tetőszerkezete alatt.
júl. 7
15:14
Arsenal: visszautasították a Man. United első ajánlatát Nasriért (She)
Az Arsenal vezetősége visszautasította a Manchester United 20 millió fontos ajánlatát Samir Nasriért. A Guardian című angol lap szerint az „ágyúsok” 25 millió font alatt nem hajlandók elengedni a francia labdarúgót.
júl. 7
15:30
Női kosárlabda: Szabadkáról érkezik az új szerb edző Bajára (She)
Sajtótájékoztató keretében bemutatta új edzőjét a Bajai NKK női kosárlabdacsapatának vezetősége. A 38 éves Sztevan Csupics Szerbiából, Szabadkáról érkezett. Játékosként szülővárosában szerepelt, majd tréneri pályafutását helyben, a fiú utánpótlásgárdáknál kezdte, ám 2000 óta női vonalon tevékenykedik.
júl. 7
15:32
NB II: korábbi Fradi-játékost szerződtetett a Szigetszentmiklós (She)
Az NB II Nyugati csoportjában szereplő SZTK-Erima vezetősége megállapodott Csiszár Zoltánnal: a védő kétéves szerződést kötött a klubbal. A futballista legutóbb Békéscsabán futballozott, ahol lejárt a megállapodása. A 29 éves játékos korábban Orosházán és a Ferencvárosban is szerepelt.
júl. 7
15:48
El: olvasóink az Oláh, Félix csatárkettőssel küldenék pályára a Fradit (She)
A Nemzeti Sport Online szavazásán olvasóink összeállíthatták a Ferencváros Ulisses elleni kezdőcsapatát a mai Európa-liga-selejtező előtt.
júl. 7
16:06
Európa-liga: Oláh, Józsi a kispadon, Morales a Fradi kezdőjében (She)
Szevada Arzumanjan, az örmény Ulisses és Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője kihirdette kezdőcsapatát a magyar idő szerint 16 órakor kezdődő Európa-liga-mérkőzésre. Az FTC 3–0-s előnyt szerzett az első találkozón – a visszavágót élő, szöveges tudósítás segítségével kísérheti figyelemmel a Nemzeti Sport Online-on!
júl. 7
16:08
Futsal: az oroszokon és a kazahokon keresztül vezethet az út a vb-re (She)
A svájci Nyonban megtartották a futsal-világbajnoki selejtezők sorsolását: a magyar válogatott egy, még ismeretlen előselejtezős ellenfél mellett Oroszországgal és Kazahsztánnal méri majd össze az erejét a hazai rendezésű kvalifikációs tornán.
júl. 7
16:10
Videó: a Chelsea és a Fulham kabalái is elsők lettek a londoni derbin (She)
Londonban rendezték a különböző fővárosi csapatsportok kabalaversenyét, amelyen Észak- és Dél-London színeiben a két városrész klubjainak figurái vettek részt. A déli csapatot többek között a Fulham, a Chelsea és a Milwall kabalái erősítették, míg az északiak együttese a Tottenham, a Middlesex CCC, az Arsenal és a Leyton Orient kabalaállataiból állt. Bár utóbbiak nagy előnyre tettek szert a viadal…
júl. 7
16:12
Az oroszok és a kazahsztánok is a magyarok csoportjában (Agroinform)
A magyar futsalválogatott Oroszországgal és Kazahsztánnal csap össze decemberben a hazai rendezésű világbajnoki selejtezőtornán.
júl. 7
16:12
Európa-liga: Paks-UE Santa Coloma élőben az NSO-n! (She)
Az Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóit ma délután és este játsszák. A két magyar csapat közül a Paks,  amely idegenben egygólos előnyt szerzett az andorrai UE Santa Coloma ellen, idehaza lép pályára. Élő, online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti a találkozót!
júl. 7
16:14
Sunderland: eldőlt, négy évre szerződtették a MU válogatott védőjét (She)
Csütörtök délután az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sunderland bejelentette: négy évre szerződtette Wes Brownt a Manchester Unitedtől.
júl. 7
16:24
Futsal: az oroszokon és a kazahokon keresztül vezethet az út a vb-re (She)
A svájci Nyonban megtartották a futsal-világbajnoki selejtezők sorsolását: a magyar válogatott egy, még ismeretlen előselejtezős ellenfél mellett Oroszországgal és Kazahsztánnal méri majd össze az erejét a hazai rendezésű kvalifikációs tornán.
júl. 7
16:26
Ulisses-Ferencváros - ÉLŐ (She)
Az Európa-liga-selejtező 1. fordulójának visszavágóján a Ferencváros az első meccsen elért 3–0-s siker után lép pályára Jerevánban, az örmény Ulisses vendégeként. Kövesse nyomon a találkozót folyamatosan frissülő cikkünkben és élő tudósításunkban.
júl. 7
16:28
Európa-liga: Ulisses-Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
A Ferencváros 3–0-s előnyről kezdi az örmény Ulisses elleni Európa-liga-selejtezőjének visszavágóját. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
júl. 7
16:30
Schembri Szélesi csapattársa lesz a Volosznál - hivatalos (Agroinform)
Az Olympiakosz Volosz bejelentette, hogy szerződtette André Schembrit, aki a legutóbbi szezont a Ferencvárosnál töltötte.

Keresés