2011. augusztus 1. hétfő

aug. 1
16:32
Jövőre is megrendezik az atlétikai Magyar Nagydíjat Budapesten (Agroinform)
A Puskás Ferenc Stadionban szombaton rendezett Magyar Nagydíjjal 25 év után tért vissza az egynapos atlétikai verseny a magyar fővárosba.
aug. 1
16:34
Nemzetközi és hazai sajtóvisszhang a Magyar Nagydíjról (Agroinform)
A nemzetközi sajtó elsősorban a jubileumi, 200. futamán diadalmaskodó brit Jenson Button (McLaren) hibátlan versenyzését emelte ki a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíj másnapján.
aug. 1
16:45
Spanyolország: a Real és a Barca is nyert trófeát a Szuperkupa bírójával (She)
Kihirdették az augusztus 14-én és 17-én rendezendő Spanyol Szuperkupa-meccsek játékvezetőit. Az első mérkőzésen Fernando Teixeira Vitienes, a visszavágón David Fernández Borbalán fújja a sípot.
aug. 1
16:48
Kosárlabda fehérneműben (Agroinform)
Megalakult a világ első női fehérnemű-kosárlabda ligája, hol máshol, mint Amerikában.
aug. 1
16:50
Otten és Somalia is megsérült Debrecenben (Agroinform)
Somalia kisebb sérüléssel megúszta a mérkőzést, Mark Ottennek viszont az első diagnózis szerint eltört az orra.
aug. 1
16:52
A tatabányai fiatalok jól haladnak a beilleszkedéssel (Agroinform)
A Tatabánya idén is komoly célokat tűzött ki maga elé, a legkisebbik Iváncsik-fivér szerint a megfiatalított gárda komoly meglepetéseket okozhat a hamarosan rajtoló bajnokságban.
aug. 1
17:03
Santos: a klub elnöke elmondta, nem áll szándékukban eladni Neymart (She)
Álvaro Luis Ribeiro a brazil Lance értesülései szerint hétfőn hivatalosan is kijelentette, nemet mondtak a Real Madrid Neymarért tett ajánlatára.
aug. 1
17:21
Rangers: nagyon kell Juhász - a harmadik ajánlatra készülnek a skótok (She)
A Rangers nem akar lemondani Juhász Roland megszerzéséről. Az anderlecht-online.be idézi a skót csapat menedzserét, Ally McCoistot, aki szerint hamarosan egy harmadik, megemelt ajánlattal kopogtatnak a magyar válogatott védőért a belga csapatnál.
aug. 1
17:24
Nincs baj a Fradival, Csank megoldja a problémát - Kenyeres Imre (Agroinform)
A magyar válogatott szakmai stábja folyamatosan figyelemmel kíséri a magyar bajnokságot is, ezúttal Kenyeres Imre értékelte a hatharom.hu-nak a látottakat.
aug. 1
17:26
Dudás szalaghúzódást szenvedett, kihagyja a hétvégi bajnokit (Agroinform)
A Haladás ellen az ötödik percben gólt szerzett, majd alig néhány perccel később sérülés miatt le kellett cserélni Dudást, akire egy hét kihagyás biztosan vár.
aug. 1
17:39
Csehország: az első körben 3-1-ről bukó Ostrava elköszönt trénerétől (She)
A cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ostrava menesztette vezetőedzőjét, Karol Markót, miután a csapat a nyitó fordulóban hazai pályán 4–3-ra kikapott a Teplicétől.
aug. 1
17:42
Komoly változások a láthatáron, az amatőröknél is elhagynák a fejvédőt (Agroinform)
Új profi sorozat, az APB (AIBA Professional Boxing) indításáról határozott hétfőn a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) végrehajtó bizottsága kazahsztáni ülésén, nem titkoltan azért, hogy a sportág minden szegmensét az AIBA irányítsa.
aug. 1
17:44
Kobe Bryant, a Barca-drukker (Agroinform)
Kobe Bryant meglátogatta az FC Barcelona edzését, és elmondta, mennyire nagy hatással van rá a játékuk.
aug. 1
17:46
Magath pénzt kér a kupabúcsú után, a Volkswagen bajba sodorhatja csapatát (Agroinform)
A Wolfsburg vezetőedzője nem azt kapta a negyedosztályú Leipzig ellen, amire számított, és újabb játékosokat akar vásárolni.
aug. 1
17:48
Kirúgták a Hearts menedzserét - sajtóhír (Agroinform)
Sajtóértesülés szerint a Paks Európa Liga-ellenfelénél, a skót Heartsnál kirúgták Jim Jefferies menedzsert és segítőjét, Billy Brownt.
aug. 1
17:57
Skócia: menesztették a Paks El-ellenfelének menedzserét - sajtóhír (She)
A skysports.com értesülései szerint menesztették a skót labdarúgó-élvonalban szereplő Hearts menedzserét, Jim Jefferiest és segítőjét, Billy Brownt. Az edinburghi csapat csütörtökön a Paksot fogadja az Európa-liga harmadik selejtezőkörének visszavágóján.
aug. 1
18:15
Juventus: Vucsinics 15 millió euróért a torinóiaké - hivatalos (She)
Az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő Juventus hivatalos honlapján tette közzé, hogy tizenötmillió euróért szerződtette Mirko Vucsinicset. Az AS Romától érkező támadó négyéves szerződést kötött a „zebrákkal".
aug. 1
18:18
Felháborodást okoztak az új angol rögbimezek (Agroinform)
Az angol rögbiválogatott ma mutatta be új mezeit, melyeket a kora ősszel Új-Zélandon megrendezendő rögbi vb-n fognak viselni. A fekete idegenbeli mezek azonban nem nyerték el a házigazdák tetszését.
aug. 1
18:20
Itt az Olympique Marseille új meze (Agroinform)
Szokatlanul rikító az Olympique de Marseille új meze.
aug. 1
18:22
A nyitó forduló után menesztették az Ostrava edzőjét (Agroinform)
A nyitó fordulóban elszenvedett 4-3-as hazai vereség után menesztették Karol Markót, a Banik Ostrava labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
aug. 1
18:33
Anglia: a Newcastle megszabadulna a vezetőket kritizáló Bartontól (She)
A Newcastle United átadólistára tette Joey Bartont, az együttes angol válogatott futballistáját, aki így szabadon igazolható.
aug. 1
18:36
Vucsinics négy évre aláírt a Juventushoz - hivatalos (Agroinform)
A Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy 15 millió euróért szerződtette az AS Romától a montenegrói támadót, Mirko Vucsinicset.
aug. 1
18:51
Kemény Dénes: Jövőre két-három góllal jobbnak kell lennünk mindenkinél (Infostart)
Nem jobb a magyarnál egyik csapat sem - mondta az InfoRádiónak a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Kemény Dénes azután beszélt, hogy együttese szoros mérkőzések után a negyedik lett a sanghaji világbajnokságon.
aug. 1
18:54
Mirko Vucsinics négy évre aláírt a Juventushoz - hivatalos (Agroinform)
A Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy 15 millió euróért szerződtette az AS Romától a montenegrói támadót, Mirko Vucsinicset.
aug. 1
18:56
Berlin érdeklődik a 2016-os vagy a 2017-es rajt iránt (Agroinform)
Berlin szeretne otthont adni a 2016-os vagy a 2017-es Tour de France kerékpáros körverseny rajtjának.
aug. 1
19:09
Ausztria: magyar futballistát tesztel a patinás bécsi Admira (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalába tavasszal visszajutó Admiránál vesz részt próbajátékon Zsidai László, az MTK futballistája – közölte a bécsi klub hivatalos facebook-oldala.
aug. 1
19:11
Videoton: újabb akadémisták kaptak profi szerződést a klubtól (She)
Újabb három fiatal labdarúgó kapott profi szerződést a Videoton-Puskás Akadémia NB II-es labdarúgócsapatától. Erről a vidi.hu számolt be.
aug. 1
19:12
Három szám után is vezet mindkét magyar váltócsapat (Agroinform)
A lövészetekkel megszakított futás, azaz a kombinált szám előtt is a magyarok állnak az élen az angliai öttusa Európa-bajnokság hétfői váltóversenyeiben.
aug. 1
19:13
Öttusa Eb: három szám után is vezet mindkét magyar váltócsapat (She)
A lövészetekkel megszakított futás, azaz a kombinált szám előtt is a magyarok állnak az élen az angliai öttusa Európa-bajnokság hétfői váltóversenyeiben.
aug. 1
19:27
Videó: Pep Guardiola, Kobe Bryant és Mia Hamm együtt rúgta a bőrt (She)
Többek között Josep Guardiola, a Barcelona labdarúgó-csapatának vezetőedzője, Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers kosárlabdázója és Mia Hamm, korábbi női amerikai válogatott labdarúgó is részt vett azon a jótékonysági kispályás focimeccsen, amelyet Hamm beteg gyerekekkel foglalkozó alapítványának megsegítésére rendeztek Washingtonban.
aug. 1
19:30
Újabb három akadémista kapott profi szerződést (Agroinform)
Gyulay Gergely kapus, és a két középpályás, Tóth Gergő és Lakk Péter egyelőre még nem az Fehérvár NB II-es csapatához kerülnek, a szintén másodosztályú Tatabányának adták kölcsön őket
aug. 1
19:45
Eger: Vancsa Miklós célja a stabilitás, de az élvonal sem kizárt (She)
A legutóbb az élvonalbeli Vasasnál dolgozó, a napokban az NB II-es Egri FC cégvezetőjévé kinevezett Vancsa Miklós a heol.hu regionális portálnak kijelentette: a fő cél egy stabil NB II-es labdarúgóklub kialakítása, de nem kizárt, hogy hamarosan célba veszik az élvonalat.
aug. 1
19:48
Muster már az első körben búcsúzott hazai közönség előtt (Agroinform)
A 43 éves egykori "salakkirály", az 1995-ös Roland Garros győztese 66 perc alatt kapott ki hétfőn az 5. helyen kiemelt német Philipp Kohlschreibertől.
aug. 1
20:03
Öttusa Eb - Aranyérmes a női váltó (Infostart)
Aranyérmet szerzett - és ezzel megvédte címét - a Tóth Adrienn, Kovács Sarolta, Gyenesei Leila összeállítású csapat az angliai öttusa Európa-bajnokság hétfői váltóversenyében.
aug. 1
20:03
Tenisz: Musternek három gémre futotta a villámgyors búcsú előtt (She)
Az első körben kiesett a hazai közönségkedvenc Thomas Muster a 400 ezer euró összdíjazású kitzbüheli salakpályás férfi tenisztorna hétfői játéknapján.
aug. 1
20:03
A Juventushoz igazolt az AS Roma sztárja (Metropol)
A Juventus labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a montenegrói válogatott Mirko Vucinic.
aug. 1
20:05
Kecskemét: Dosso egy évre az izraeli élvonal újoncához szerződik (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE játékosa, Sindou Dosso mindenben megegyezett az izraeli élvonalban szereplő Hapoel Rison LeCijonnal. Az elefántcsontparti támadó egy évre ír alá új csapatához.
aug. 1
20:06
Átadólistára került a Newcastle botrányhőse (Agroinform)
Az egyszeres angol válogatott Joey Barton többször nyilvánosan kritizálta a Szarkák vezetőségét, amit megelégeltek az egyesületnél.
aug. 1
20:08
Aranyérmes a női váltó (Agroinform)
Aranyérmet szerzett - és ezzel megvédte címét - a Tóth Adrienn, Kovács Sarolta, Gyenesei Leila összeállítású csapat az angliai öttusa Európa-bajnokság hétfői váltóversenyében.
aug. 1
20:21
Öttusa: aranyérmes a női váltó az angliai Európa-bajnokságon (She)
Aranyérmet nyert a Tóth Adrienn, Kovács Sarolta, Gyenesei Leila összeállítású női váltó az angliai öttusa Európa-bajnokság hétfői versenynapján.
aug. 1
20:23
Videó: Kovács István döbbenetesen ügyes fiú - Takács Rita (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Takács Rita. A Sport Tv szerkesztője most a labdarúgó NB I elmúlt fordulóját elemzi, továbbá szót ejt a magyar válogatott esélyéről a világbajnoki selejtezők kisorsolása kapcsán.
aug. 1
20:39
Aranyérmes a női öttusa váltó (Metropol)
Aranyérmet szerzett - és ezzel megvédte címét - a Tóth Adrienn, Kovács Sarolta, Gyenesei Leila összeállítású csapat az angliai öttusa Európa-bajnokság hétfői váltóversenyében.
aug. 1
20:42
35 millió fontért viheti Modricot a Chelsea (Agroinform)
Úgy tűnik, mégsem ragaszkodik mindenáron a Tottenham horvát középpályáshoz: Kevin Bond másodedző szerint viheti Luka Modricot a Chelsea, amennyiben kifizeti a kért 35 millió fontot.
aug. 1
20:57
Ferencváros: az Angliából hazatérő Gárdos a zöld-fehéreké - sajtóhír (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szerződtette az Angliából hazatérő Gárdos Andrást – adta hírül az ftcnews.com. A szélső már korábban is a zöld-fehérekkel tréningezett, hétfőn pedig aláírta szerződését a fővárosi csapathoz.
aug. 1
20:59
Győri ETO: az idényt remekül kezdő Dudás Ádámra kihagyás várhat (She)
Húzódása miatt Dudás Ádám, a Győri ETO játékosa valószínűleg kihagyni kényszerül a Siófok elleni szombati NB I-es labdarúgó-mérkőzést – adott tájékoztatást a győriek hivatalos honlapja hétfőn.
aug. 1
21:15
Öttusa Eb - Aranyérmes a férfi váltó (Infostart)
Aranyérmet nyert a Marosi Ádám, Demeter Bence, Kasza Róbert összeállítású férfi váltó az angliai öttusa Európa-bajnokság hétfői versenynapján.
aug. 1
21:15
Felkészülés: fordulatos mérkőzésen ikszelt a Liverpool (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Liverpool nemzetközi felkészülési mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott a norvég első osztályú Valerengával. A spanyol élvonalbeli Athlétic Bilbao a harmadosztály újoncát 2–1-re győzte le.
aug. 1
21:18
Sneijder nem zárta ki távozását az MU-ba (Agroinform)
Wesley Sneijder, az Internazionale 27 éves középpályása legutóbb arról beszélt, hogy nem tartja kizártnak, hogy ezen a nyáron klubot vált, de leszögezte azt is, boldog a kék-feketéknél.
aug. 1
21:33
Öttusa: a női váltó után a férfiak is aranyérmesek az angliai Eb-n (She)
Aranyérmet nyert a Marosi Ádám, Demeter Bence, Kasza Róbert összeállítású férfi váltó az angliai öttusa Európa-bajnokság hétfői versenynapján. Mint arról korábban beszámoltunk, a Tóth Adrienn, Kovács Sarolta, Gyenesei Leila összeállítású női váltó szintén az első helyen végzett a kontinenstornán.
aug. 1
21:35
Videó: Agger duplázott, de a Liverpool nem nyert a Valerenga ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen a Liverpool 3–3-as döntetlent játszott a Valerenga otthonában. Az első félidőben az oslói együttes 2–1-re vezetett, és a második játékrészben sokáig úgy tűnt, hogy ez lesz a végeredmény is. Az utolsó tíz percben azonban újabb három gól született.

Keresés