2010. május 2. vasárnap

máj. 2
17:39
Videó: furcsa jelenet a Villarreal-Barca meccsen, nem Busquets kapta a sárgát (She)
Mint arról beszámoltunk, érdekes jelenet zajlott le a Villarreal–Barcelona (1–4)  bajnoki mérkőzésen.  A találkozó 79. percében a már korábban egy sárga lapos figyelmeztetést begyűjtő Sergio Busquetst cserélték le, a középpályás el is hagyta a pályát, miközben a Villarreal támadójával, Joseba Llorentével lökdösődött. A játékvezető sárga lapot mutatott fel, úgy tűnt, Busquetsnek, de mint a…
máj. 2
17:39
Koman gólpasszt adott az olasz élvonalban (Infostart)
Koman Vladimir csapata, a Bari magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott a vendég Genoa ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. A Roma az élre ugrott, a Juve már biztosan nem érheti el a BL-selejtezőt.
máj. 2
17:41
Videó: Koman gólpasszt adott a Genoa elleni győztes meccsen (She)
Koman Vladimir csapata, a Bari 3–0-ra verte meg a Genoát az olasz labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának egyik vasárnap délutáni mérkőzésén. Az első találatnál Koman passzolt a gólszerző Riccardo Meggiorinihoz. Íme, a gól videón!
máj. 2
17:43
Soproni Liga: ZTE-Diósgyőr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójának záró mérkőzésén a Zalaegerszeg fogadja a Diósgyőrt. Kövesse a mérkőzést az NSO élő, szöveges tudósításában!
máj. 2
17:45
Férfi kosárlabda: a Roanne Basketé az EuroChallenge bronzérme (She)
A húsz pontot szerző Dylan Page vezérletével a Roanne Basket férfi kosárlabdacsapatáé lett az EuroChallenge sorozat bronzérme.
máj. 2
17:57
Premier League: Gerrard óriásit hibázott, mázlim volt - Drogba (She)
Steven Gerrard elképesztő bakiját nevezte a Liverpool–Chelsea (0–2) angol élvonalbeli bajnoki kulcsmomentumának Didier Drogba, a londoniak elefántcsontparti klasszisa.
máj. 2
17:59
Férfi röplabda: az olasz Trentino megvédte címét a Bajnokok Ligájában (She)
Az olasz Trentino BetClic együttese nyerte meg a férfi röplabdázók Bajnokok Ligáját, miután a sorozat lengyelországi döntőjében játszmavesztés nélkül bizonyult jobbnak az orosz Dinamo Moszkvánál. Az olasz együttes megvédte címét a sportág legrangosabb európai kupasorozatában.
máj. 2
18:01
Ökölvívás: Harcsa bronzérmet szerzett a baki ifjúsági világbajnokságon (She)
Harcsa Zoltán a 75 kg-ban szerzett bronzérmet Bakiban, de már az elődöntőbe jutással kvílifikálta magát a szingapúri ifjúsági olimpiára.
máj. 2
18:15
Férfi kosárlabda: a német BG Göttingen nyerte az EuroChallenge sorozatot (She)
A német BG Göttingen kosárlabdacsapata nyerte az EuroChallenge-sorozatot, miután a döntőben tíz ponttal verte az orosz Krasnje Kriliját.
máj. 2
18:17
Tenisz: Justine Henin nyerte meg a stuttgarti tornát (She)
A belga Justine Henin győzött a stuttgarti női tenisztornán miután három szettben, 6:4, 2:6, 6:1-re legyőzte az ausztrál Samantha Stosurt.
máj. 2
18:19
Serie A: távozik a szezon végén az Udinese vezetőedzője (She)
Az Udinese labdarúgócsapatának vezetőedzője, Pasquale Marino bejelentette: távozik a szezon végén az együttes kispadjáról.
máj. 2
18:42
Gera nélkül győzött a Fulham (Metropol)
A pihentetett Gera Zoltán, az Európa Liga döntőjébe jutásban oroszlánrészt vállalt magyar játékosa nélkül nyert 3-2-re a Fulham a West Ham United ellen vasárnap, az angol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában.
máj. 2
18:44
FTC-UTE: előzetesben az egyik szurkoló (Metropol)
A bíróság előzetes letartóztatásba helyezett egy Fradi-drukkert, aki a pénteki Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés után verekedésbe keveredett saját táborának szurkolóival - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.
máj. 2
18:51
Fülöp Márton: mindenki egy ilyen lehetőségről álmodik (Infostart)
Csak az első negyedórában izgult egy kicsit, azt követően már jól érezte magát a pályán Fülöp Márton, akit hét közben az utolsó három bajnoki fordulóra szerzett meg a Sunderlandtől a Bajnokok Ligájáért küzdő Manchester City.
máj. 2
18:51
Ciprus: az Omonia huszadik bajnoki címét szerezte meg - Leandróval (She)
Az Omonia Nicosia labdarúgócsapata történelme huszadik bajnoki címét szerezte meg, miután 1–0-ra legyőzte a városi rivális APOEL-t a ciprusi élvonalban. Az Omonia magyar légiósa, Leandro a kezdő tizenegy tagjaként futott ki a pályára a sorsdöntő meccsen, és végigjátszotta a találkozót.
máj. 2
19:09
Premier League: Nani góljával nyert az MU, és életben tartotta bajnoki álmait (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 37. fordulójában a címvédő Manchester United Nani 29. percben szerzett góljával minimális különbséggel nyert a Sunderland vendégeként, így életben tartotta bajnoki álmait.
máj. 2
19:11
Férfi kézilabda BL: szoros meccs után négyes döntőben a Kiel is (She)
A THW Kiel férfi kézilabdacsapata jutott be harmadikként a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, miután idegenben aratott egygólos győzelme után hazai pályán is megverte egy találattal a Rhein-Neckar Löwent.
máj. 2
19:13
Újpest: Egyáltalán nem izgultam, feldobott a közeg - Barczi Dávid (She)
Barczi Dávid, az Újpest labdarúgócsapatának 21 éves játékosa szombaton gólpasszal járult hozzá csapata 1–0-s Üllői úti sikeréhez. A labdarúgó az Újpest FC hivatalos honlapjának nyilatkozott teljesítményéről.
máj. 2
19:15
Videó: nézze meg Nani Sunderland elleni győztes gólját! (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 37. fordulójában a címvédő Manchester United Nani 29. percben szerzett góljával minimális különbséggel nyert a Sunderland vendégeként, így életben tartotta bajnoki álmait. Íme, a győztes találat videón!
máj. 2
19:27
Ligue 1: a Boulogne a 80. percben még 0-3-ra állt, mégis ikszelt (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 35. fordulójában a Boulogne–Nice mérkőzés hozta a legjobb találkozót. A nizzaiak egy óra alatt elhúztak három góllal, de a Boulogne feltámadt és Blayac, Kapo, valamint Cuvillier találatával az utolsó tíz percben döntetlenre mentette a meccset.
máj. 2
19:29
Soproni Liga: a Zalaegerszeg 3-0-ra legyőzte a Diósgyőrt (She)
A Zalaegerszeg háromgólos győzelmet aratott a Diósgyőr felett a labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójában.
máj. 2
19:31
Utánpótlás: nyolcadik helyen fejezte be szereplését a Premier-kupán a Vasas (She)
A török Bucaspor elleni délelőtti vereség után eldőlt, hogy a Vasas tizenöt évesei a hetedik helyért küzdhetnek a házigazda Aarhus ellen. A mieink tizenegyesekkel maradtak alul, de a háromezer európai klubot megmozgató világeseményen elért nyolcadik helyezés is több, mint dicséretes.
máj. 2
19:36
Női tornász Eb - Tóth Renáta hatodik ugrásban (Metropol)
Tóth Renáta a hatodik helyen végzett ugrásban a birminghami női tornász Európa-bajnokságon, vasárnap.
máj. 2
19:45
Paks: Elkezdtünk küzdeni egymásért - Völgyi Dániel (She)
A Paks labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott szombaton, hazai pályán a Győr ellen. A csapat Győrtől kölcsönvett játékosa, Völgyi Dániel nyilatkozott az együttes hivatalos honlapjának a mérkőzésről, melyben elmondta, a csapat végre elkezdett küzdeni egymásért, ez meglátszott a Győr elleni találkozón is.
máj. 2
20:03
Három góllal nyerte a Zalaegerszeg a Diósgyőr ellen (Infostart)
A Zalaegerszeg hazai pályán könnyedén, 3-0-ra legyőzte a sereghajtó Diósgyőrt a labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójában, s ezzel ismét a negyedik a tabellán.
máj. 2
20:03
Bundesliga 2.: feljutott a St. Pauli, osztályozós az Augsburg (She)
A Kaiserslautern után a St. Pauli is kiharcolta a feljutást a német labdarúgó Bundesligába, miután 4–1-es győzelmet aratott a Greuther Fürth otthonában.
máj. 2
20:05
NB II: a BKV vendégeként nyert a Vác, és pontszámban beérte a Szolnokot (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában a Dunakanyar-Vác a BKV Előre otthonában nyert minimális különbséggel és így a listavezető Szolnokkal azonos pontszámmal állva őrzi második helyét a tabellán. A Szolnok a fordulóban szabadnapos volt.
máj. 2
20:07
Vb 2010: Lippi bő keretet hirdetett, Cassano, Amauri és Miccoli sem utazik (She)
Bő, 29 tagú – egyelőre Inter- és Roma-játékosok nélküli – keretet hirdetett Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A keretbe már csak azok kerültek be, akikre a rutinos szakember számít a dél-afrikai világbajnokságon.
máj. 2
20:09
Férfi kosárlabda: a Szolnok megverte az Albacompot az ötödik mérkőzésen (She)
Ötödszörre is a hazai pályán játszó csapat győzött a Szolnok és az Albacomp párharcában a férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjében. Az Olaj magabiztosan vezetve 98–72-re legyőzte riválisát, és 3–2-es összesítéssel megnyerte a párharcot, az elődöntőben pedig a Zalaegerszeggel találkozik.
máj. 2
20:21
Férfi kézilabda NB I: a Kecskemét nehezen adta meg magát Füreden (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság (Budapest Bank férfiliga) rájátszásban a Kecskemét úgy szenvedett ötgólos vereséget Balatonfüreden, hogy a félidőben még egy góllal vezetett.
máj. 2
20:39
Női kézilabda NB I: a Veszprém tizenkét góllal győzött Kiskunhalason (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság Arany Ászok néven futó rájátszásában a Veszprém tizenkét góllal nyert a Kiskunhalason.
máj. 2
20:41
Videó: íme, Fehér Csaba piros lapja és a Twente sikere! (She)
Mint már beszámoltunk róla, története második bajnoki címét szerezte meg a Twente, miután a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) utolsó, 34. fordulójában 2–0-ra győzött a Fehér Csaba kiállítása miatt 70 percig emberhátrányban játszó NAC Breda vendégeként. Most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját videón!
máj. 2
20:43
Jégkorong: a kanadai kapitány kihirdette vb-keretét (She)
A pénteken kezdődő jégkorong-világbajnokság közeledtével egyre több ország kerete lesz végleges. Vasárnap a kanadaiak hirdettek keretet.
máj. 2
20:48
Mindenki egy ilyen lehetőségről álmodik (Behaviour)
Csak az első negyedórában izgult egy kicsit, azt követően már jól érezte magát a pályán Fülöp Márton, akit hét közben az utolsó három bajnoki fordulóra szerzett meg a Sunderlandtől a Bajnokok Ligájáért küzdő Manchester City.
máj. 2
20:57
Görögország: Németh kapufát lőtt, de az AEK kikapott az Olympiakosztól (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság BL-helyért folytatott rájátszásában az Olympiakosz 2–1-re legyőzte a Németh Krisztiánt 34 percig szerepeltető AEK Athént.
máj. 2
20:59
Tenisz: Nadal Ferrert legyőzve megnyerte a római tornát (She)
A harmadik helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal nyerte a Rómában rendezett ATP-tornát, miután 7:5, 6:2 arányban legyőzte honfitársát, a 13. helyen rangsorolt David Ferrert.
máj. 2
21:24
Nadal újabb tornagyőzelme Rómában (Metropol)
A spanyol Rafael Nadal megvédte címét a 2,75 millió euró összdíjazású, római salakpályás férfi tenisztornán, miután a vasárnapi fináléban magabiztosan győzte le honfitársát, David Ferrert.
máj. 2
21:26
Vadócz gólt lőtt a Real Madridnak (Metropol)
Vadócz Krisztián bombagóljával 2-1-re még a vendég Osasuna vezetett a Real Madrid ellen, ám a királyi gárda egyenlíteni tudott, s végül a győzelmet is kicsikarta a spanyol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
máj. 2
21:33
NHL: Marco Sturm számára térdsérülés miatt véget ért a szezon (She)
Marco Sturm, az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) szereplő Boston Bruins játékosa térdsérülés miatt kihagyja a szezon hátralevő részét. Sturm a Philadelphia Flyers elleni Keleti főcsoport-elődöntő első mérkőzésén sérült meg.
máj. 2
21:51
Videó: Makaay mesterhármassal búcsúzott az aktív labdarúgástól (She)
Mint arról beszámoltunk, a visszavonulását a napokban bejelentő Roy Makaay mesterhármassal búcsúzott az aktív labdarúgástól és a rotterdami szurkolóktól: a 35 éves gólzsák oroszlánrészt vállalt a Heerenveen 6–2-es kiütésében, ő szerezte a Feyenoord első, negyedik és ötödik gólját. Íme, a gólok videón!
máj. 2
22:09
Csehország: 4 körrel a vége előtt 2 ponton belül az első négy gárda (She)
Rendkívül izgalmasan alakul a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hajrája: a 27. forduló csúcsrangadóján ikszelt a Sparta Praha és az Ostrava, így az első négy helyezett között csupán két pont a különbség.
máj. 2
22:27
Versenytánc: magyar ezüstérem Nagybányán, juniorsiker Zágrábban (She)
A latintáncok háromszoros magyar bajnoka, az Andrea Silvestri, Váradi Martina kettős másodikként végzett a nagybányai rangos viadalon. A mieinket csak a világranglista-harmadik Zoran Plohl, Tatsiana Lahvinovich horvát páros előzte meg. Váradi Martináék jelenleg a 22. helyen állnak a latintáncok világranglistáján.
máj. 2
23:03
Csehország: 3 körrel a vége előtt 2 ponton belül az első négy gárda (She)
Rendkívül izgalmasan alakul a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hajrája: a 27. forduló csúcsrangadóján ikszelt a Sparta Praha és az Ostrava, így az első négy helyezett között csupán két pont a különbség.
máj. 2
23:05
Videó: nézze meg Samuel és Motta Lazio elleni fejes gólját! (She)
Mint arról beszámoltunk, az Internazionale Walter Samuel és Thiago Motta fejesével 2–0-ra legyőzte a római Olimpicóban a Laziót, ezzel visszavette a vezetést a Serie A-ban. Most megmutatjuk a gólokat videón!
máj. 2
23:07
Primera División: a Mallorca kétgólos győzelmet aratott Bilbaóban (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 35. fordulójában a Bajnokok Ligája-kvalifikációra hajtó Mallorca Bilbaóban a házigazda Athletic ellen aratott kétgólos győzelmet. A találkozó a szünet után dőlt el, amikor az 1–1-gyel záruló első felvonást követően a vendégek két perc alatt két gólt szereztek.
máj. 2
23:09
Oroszország: Gaál Miklós nélkül kapott ki az Amkar Perm a Szpartaktól (She)
Az orosz bajnokság 8. fordulójában az Amkar Perm magyar légiósa, Gaál Miklós nélkül kapott ki hazai pályán 2–0-ra a Szpartak Moszkvától.
máj. 2
23:39
Rögbi: francia házidöntő lesz a Heineken-kupa párizsi fináléjában (She)
A legrangosabb európai rögbis kupasorozat, a Heineken-kupa fináléjában két francia együttes mérkőzhet majd meg egymással.

Keresés