2010. május 1. szombat

máj. 1
22:14
Férfi röplabda BL: orosz-olasz rangadó lesz a vasárnapi fináléban (She)
Az orosz Dinamo Moszkva és az olasz Trentino BetClic találkozik egymással a férfi röplabda Bajnokok Ligája fináléjában, miután az elődöntőben előbbi lengyel, utóbbi szlovén ellenfelét verte meg. Mindkét mérkőzés 3:1-es eredménnyel zárult.
máj. 1
22:30
Horvátország: sorozatban ötödször bajnok a Dinamo Zagreb (She)
Bár a rivális Cibalia győzött idegenben, a Dinamo Zagrebnek a döntetlen is elég volt, hogy két fordulóval a szezon vége előtt biztosítsa első helyét a horvát bajnokságban. A Hajduk Split elleni gól nélküli iksszel ugyanis biztossá vált, hogy a zágrábiak végeznek az élen.
máj. 1
22:48
Serie A: Ronaldinho büntetőjével nyert a Milan a Fiorentina ellen (She)
A sokáig meddő mezőnyfölényben játszó Milan 1–0-ra nyert hazai pályán a Fiorentina ellen a Serie A 36. fordulójában. A mérkőzés egyetlen találatát Ronaldinho szerezte a 77. percben tizenegyesből.
máj. 1
23:42
Ismét edzőváltás lesz a Fradinál (Infostart)
Craig Short menedzser a következő szezonban elhagyja a Ferencváros csapatát - közölte az FTC Labdarúgó Zrt.
máj. 1
23:42
Francia Kupa: hosszabbítás után a PSG hódította el a trófeát (She)
A Paris Saint-Germain hódította el az idén a labdarúgó Francia Kupát, miután a szombat késő esti saint-denis-i döntőben hosszabbítást követően 1–0-ra legyőzte a Monacót. A fővárosiaknak ez a nyolcadik diadaluk a patinás, először 1918-ban kiírt sorozatban.

2010. május 2. vasárnap

máj. 2
0:00
Primera División: a Barcelona könnyedén legyőzte a Villarrealt (She)
A Barcelona az első félidőben már három góllal vezetett a Villarreal ellen az El Madrigalban, és végül 4–1-re győzött a Primera División 35. fordulójában szombat este. A listavezető katalánok így biztosan a tabella élén zárják a fordulót.
máj. 2
0:36
Videó: íme, Messi duplája és a Barcelona sima győzelme! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona az első félidőben már három góllal vezetett a Villarreal ellen az El Madrigalban, és végül 4–1-re győzött a Primera División 35. fordulójában. Most megmutatjuk a mérkőzés góljait videón!
máj. 2
0:54
Sznúker: 35 év után Robertson az első ausztrál a vb-döntőben (She)
Neil Robertson szombat este 17–12-re megnyerte az angol Ali Carter elleni párharcot a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjében, így 35 év után ő az első ausztrál versenyző, aki bejutott a fináléba.
máj. 2
1:30
Primera División: Guardiola is azt hitte, Busquets kapott sárgát, de nem (She)
A Villarreal–Barcelona bajnoki mérkőzésének játékvezetői jegyzőkönyvéből kiderült, hogy nem Sergio Busquets kapott még egy sárga lapot a 79. percben, hanem Joseba Llorentét figyelmeztette a bíró.
máj. 2
4:12
Kifütyülték Nagy Lászlót Veszprémben (Blikk)
A válogatottsága körüli huzavona után tegnap a Veszprém elleni kézilabda-Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján játszott újra hazánkban Nagy László (29), a Barcelona magyar klasszisa.
máj. 2
4:30
Harmadik félidő a Fradi meccsen (Blikk)
Huszonhárom huligánt állítottak elő, négyen sérültek meg az NB I-es összecsapást követő csetepatéban
máj. 2
4:34
Talmácsi Gábor: Az életem a száguldás (Blikk)
JEREZ DE LA FRONTERA – Lételeme a száguldás Talmácsi Gábornak (28). A gyorsasági motoros világbajnokság Moto2 kategóriájában szereplő magyar pilóta elszántan készül a hét végi Spanyol Nagydíjra, de nemcsak az aszfaltpályákon konditermi és futóedzések mellett két- és négykerekű járgányokkal hozza formá-járgányokkal hozza formába magát.
máj. 2
4:48
Gera Zoltán a Fulham hőse (Blikk)
máj. 2
6:54
Serie A: a Fiorentina állítólag már megválna Adrian Mututól (She)
Az olasz élvonalban érdekelt Fiorentina a Corriere dello Sport információja szerint eladná román válogatott labdarúgóját, Adrian Mutut, aki jelenleg kilenc hónapos eltiltását tölti doppingvétség miatt.
máj. 2
7:12
NBA: a Cleveland előnyt szerzett az első meccsen a Boston ellen (She)
A Cleveland Cavaliers hazai pályán 101–93-ra legyőzte a Boston Celticst az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság rájátszásának főcsoport-elődöntőjében, tehát az alapszakaszgyőztes Cavs szerzett előnyt először a párharcban.
máj. 2
7:14
NHL: Chicagóban ütötte ki a Blackhawkst a Vancouver Canucks (She)
Az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) rájátszásában a Vancouver Canucks idegenben ütötte ki a Chicago Blackhawkst, így 1–0-s vezetésre tett szert a Nyugati Főcsoport elődöntőjének első mérkőzése után.
máj. 2
7:30
Ökölvívás: Mayweather legyőzte Mosleyt, és továbbra is veretlen (She)
Floyd Mayweather egyhangú pontozással legyőzte Shane Mosleyt, a WBA váltósúlyú világbajnokát a Las Vegasban rendezett profi ökölvívó mérkőzésen, és ezzel megőrizte profi pályafutása hibátlan mérlegét.
máj. 2
8:24
Labdarúgás: Roy Keane szerint sokat isznak az ír futballisták (She)
Roy Keane, az ír válogatott és az angol Manchester United korábbi labdarúgója menedzseri pályafutása során arra lett figyelmes, hogy az ír futballisták általában alkoholproblémákkal küszködnek.
máj. 2
8:42
Kosárlabda: Lóránt Péterék előnyben a negyeddöntő első meccse után (She)
Hazai pályán 82–78-ra nyert a Ford Burgos a Cáceres 2016 Basket ellen a spanyol másodosztályú kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének első találkozóján.
máj. 2
9:24
Serena Williams visszatér Rómában (Metropol)
A kétmillió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztornán tér vissza a versenyzéshez a világelső Serena Williams.
máj. 2
9:36
Szinkronúszás: a Czékus, Kiss páros éremmel nyitott a felnőttek között (She)
A Czékus Eszter, Kiss Szofi páros bronzérmet szerzett első felnőttversenyén a nyílt cseh bajnokságon.
máj. 2
9:38
Liverpool: vérbeli Chelsea-szurkoló a labdarúgóklub megbízott elnöke (She)
Nem sok örömre volt okuk az idény során a Liverpool szurkolóinak, kellemetlen meglepetésből azonban maradt számukra a végére is, kiderült ugyanis, hogy a labdarúgóklub élére április közepén kinevezett Martin Broughton Chelsea-szurkoló.
máj. 2
10:12
MotoGP: Talmácsi Gábor a 14. idővel melegített a jerezi futamra (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának vasárnapi bemelegítő edzésén Talmácsi Gábor a 14. időt futotta a Moto2-es kategóriában. A bemelegítésen a spanyol Alex Debón volt a leggyorsabb.
máj. 2
10:48
Labdarúgás: a topligák és a Soproni Liga vasárnapi programja (She)
A bajnoki cím szempontjából sorsdöntő mérkőzéseket rendeznek ma Angliában: az éllovas Chelsea Liverpoolba látogat, a „kékek" botlásában reménykedő Manchester United pedig a Sunderland otthonában gyűjtené be a három pontot. Olaszországban az Internazionale a Lazio legyőzésével állna ismét a tabella élére, Spanyolországban pedig a Real Madrid tapadna a Barcelonára – ehhez le kell győznie Vadócz…
máj. 2
11:12
Ötvenötödik születésnapját ünnepli Kese (Behaviour)
Szombaton ünnepli 55. születésnapját Törőcsik András, az Újpest labdarúgócsapatának kivételes képességű játékosa, aki a magyar válogatottal két világbajnokságon is szerepelt.
máj. 2
11:42
Internazionale: valaki meglazította Mario Balotelli autójának kerekeit (She)
Újabb fordulatot vett Mario Balotelli ügye, legalábbis ha hinni lehet képviselőjének, Mino Raiolának. A támadó kapcsolata akkor vált kifejezetten rosszá az Inter szurkolóival, mikor a Barca elleni BL-elődöntő első mérkőzése után földhöz vágta a mezét. Most ügynöke szerint újabb szintre süllyedt a viszály.
máj. 2
12:00
Soproni Liga: egy ember még mindig őrizetben a Fradi-Újpest után (She)
Egy embert még mindig őrizetben tart a rendőrség a pénteki Ferencváros–Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés előtti és utáni rendbontás miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.
máj. 2
12:06
Egy ember még őrizetben az Újpest-Fradi meccs miatt (Behaviour)
Egy embert még mindig őrizetben tart a rendőrség a pénteki Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés előtti és utáni rendbontás miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.
máj. 2
12:36
MotoGP: három spanyol dobogós a 125 kcm-esek jerezi futamán (She)
Teljes hazai sikerrel zárult a gyorsaságimotoros-világbajnokság Jerezi Nagydíjának 125 kcm-es versenye, miután a dobogót három spanyol versenyző, Pol Espargaró, Nicolás Terol és Esteve Rabat foglalta el.
máj. 2
12:54
Real Madrid: Guti szerint Mourinho érkezésével visszalépne a klub (She)
Spanyol lapértesülés szerint Guti, a Real Madrid labdarúgója védelmébe vette Manuel Pellegrinit, a fővárosi elitklub chilei vezetőedzőjét.
máj. 2
12:56
Tenisz: McEnroe kétórás csatában verte meg Borgot Bostonban (She)
John McEnroe szombaton kétjátszmás nagy csatában győzte le Björn Borgot a Bajnokok Kupája elnevezésű szenior tornasorozat első állomásán, Bostonban.
máj. 2
13:36
Visszatér a világelső Williams (Behaviour)
A kétmillió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztornán tér vissza a versenyzéshez a világelső Serena Williams.
máj. 2
13:48
Talmácsi kilencedik a Spanyol Nagydíjon (Infostart)
Talmácsi Gábor a kilencedik helyen végzett vasárnap a Moto2-esek között, a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamán, a Spanyol Nagydíjon.
máj. 2
13:54
Talmácsi 9. a Spanyol Nagydíjon (Metropol)
Talmácsi Gábor a kilencedik helyen végzett vasárnap a Moto2-esek között, a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamán, a Spanyol Nagydíjon.
máj. 2
14:06
Barcelona: kétségessé vált Xavi szereplése a világbajnokságon (She)
A Barcelona középpályása, Xavi izomsérülést szenvedett, így játszotta végig csapata Villarreal elleni mérkőzését, amelyet a Barcelona nyert meg 4–1-re. A katalán együttes vezetőedzője, Pep Guardiola úgy véli, Xavi szereplése kérdéses a dél-afrikai világbajnokságon.
máj. 2
14:24
Profi ökölvívás: Mayweather a Föld legjobb bokszolója! - De La Hoya (She)
Miután Floyd Mayweather egy rövid időszakot leszámítva magabiztosan küzdve győzött Shane Mosley ellen, Oscar De La Hoya úgy nyilatkozott, hogy ő a világ legjobb bunyósa.
máj. 2
14:26
Oroszország: Huszti Szabolcs gólpasszt adott, nyert a Zenit (She)
Huszti Szabolcs csapata, a Zenit Szentpétervár 1–0-s győzelmet aratott a Szaturn Moszkva felett az orosz bajnokság 8. fordulójában. A Zenit már a 25. perctől emberelőnyben játszott, gólját a csereként beállt Huszti Szabolcs beadásából Lombaerts szerezte.
máj. 2
14:42
Premier League: Liverpool-Chelsea rangadó élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Liverpool–Chelsea mérkőzés, az angol labdarúgó-bajnokság 37. (utolsó előtti) fordulójában. A rangadót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkban!
máj. 2
15:00
MotoGP: Lorenzo nagyszerű versenyzéssel győzött Jerezben (She)
A 2010-es gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíján a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo győzött, megelőzve honfitársát, Dani Pedrosát, illetve az olasz Valentino Rossit.
máj. 2
15:24
A Győr simán legyőzte a vendég Debrecent (Behaviour)
A Győr simán, 35-21-re legyőzte a vendég Debrecent a női kézilabda NB I döntőjének első, vasárnapi mérkőzésén, és ha jövő szombaton a hajdúsági csapat otthonában is diadalmaskodni tud, akkor megvédi címét.
máj. 2
15:36
Bundabotrányba keveredett a snookervilágbajnok (Infostart)
Bundabotrányba keveredett a világ egyik legjobb snookerjátékosa, John Higgins, aki az egyik brit bulvárlap állította csapdába sétált bele. Higgins versenyzési jogát vasárnap felfüggesztették.
máj. 2
15:42
Bundabotrányba keveredett a snookervilágbajnok (Metropol)
Bundabotrányba keveredett a világ egyik legjobb snookerjátékosa, John Higgins, aki az egyik brit bulvárlap állította csapdába sétált bele.
máj. 2
15:51
Michelisz mindkétszer pontot szerzett Marokkóban (Infostart)
Előbb a hetedik, majd a tizedik helyen végzett Michelisz Norbert a gyorsasági autós világbajnokság marokkói futamain, így mindkét alkalommal pontot szerzett.
máj. 2
15:51
Férfi kézilabda: a Granollers lemosta a Steauát, bejutott a KEK-döntőbe (She)
A spanyol Franklin BM Granollers csapata bejutott a döntőbe a férfi kézilabda KEK-ben, miután nagyon simán, 32–23-ra legyőzte az első mérkőzésen négygólos előnyt szerző román Steauát.
máj. 2
16:00
Remek rajt után kilencedik lett Talmácsi (Behaviour)
Talmácsi Gábor a kilencedik helyen végzett vasárnap a Moto2-esek között, a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamán, a Spanyol Nagydíjon.
máj. 2
16:02
Pezsgőbontás Münchenben - eldőlt a Bundesliga (Behaviour)
Az utolsó előtti fordulóban gyakorlatilag eldőlt a német labdarúgó bajnoki cím sorsa, miután a Werder Bremen "kikaparta a gesztenyét" a Bayern Münchennek.
máj. 2
16:27
Championship: Buzsákyék otthonában nyert a bajnok Newcastle (She)
Győzelemmel fejezte be az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 2009–2010-es küzdelmeit a bajnok Newcastle United, amely a Buzsáky Ákossal és Priskin Tamással felálló QPR otthonában nyert 1–0-ra. A sérüléssel küszködő Kádár Tamás nem került be a Newcastle keretébe.
máj. 2
16:36
Tucatnyi szurkoló megsérült Zágrábban (Metropol)
Tizenöt rendőr és tucatnyi szurkoló megsérült a Dinamo Zagreb-Hajduk Split horvát futballbajnoki mérkőzés után kitört összecsapásban.
máj. 2
16:45
Videó: nézze meg Drogba és Lampard Liverpoolnak lőtt gólját! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Chelsea Didier Drogba és Frank Lampard góljával 2–0-ra nyert a Liverpool otthonában, az Anfield Roadon az angol labdarúgó-bajnokság 37., utolsó előtti fordulójában. Most megmutatjuk Didier Drogba és Frank Lampard találatát videón!
máj. 2
17:03
Bajnoki címet érhet a Chelsea liverpooli sikere (Infostart)
Nyert a Liverpool otthonában, s 2-0-s sikerével egészen közel jutott a bajnoki címhez a Chelsea az angol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának rangadóján.

Keresés