2010. május 15. szombat

máj. 15
20:43
Vívás: Gáll ezüst-, Iliász bronzérmes a varsói kardvilágkupán (She)
Gáll Csaba a második, Iliász Nikolász pedig a harmadik helyen végzett szombaton a férfi kardvívók varsói Grand Prix-viadalán.
máj. 15
20:57
Vb 2010: az FA-kupa döntőjében megsérült Ballack, kérdéses a játéka (She)
A Portsmouth elleni FA-kupa-döntőben megsérült Michael Ballack, a Chelsea és a német labdarúgó-válogatott középpályása. A holnapi vizsgálatok során derül ki, hogy felépül-e a Nationalelf első világbajnoki mérkőzésére.
máj. 15
21:15
Soproni Liga: megtartotta harmadik helyét a Győr (She)
Magabiztos játékkal szerezte meg a három pontot a Győr. Pintér Attila együttese végig kézben tartotta a mérkőzést, és végük a második félidőben lőtt két góllal megnyert a találkozót a kissé erőtlen MTK ellen.
máj. 15
21:17
Románia: karnyújtásnyira az aranyéremtől a kolozsvári CFR (She)
A román labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában a kolozsvári CFR a 75. percben szerzett góllal legyűrte az Internationalt, ami azt jelenti, hogy az utolsó fordulóban a döntetlen mindenképpen elég számára az aranyéremhez.
máj. 15
21:18
Sportágtörténeti pillanat és Janics kizárása (Metropol)
Szombaton a 200 méteres versenyekkel folytatódott Szolnokon a kajakosok és kenusok rangsoroló viadala: a nőknél K-1-ben Janics Natasa kizárása után Hegyi Zomilla nyakába akasztották az aranyérmet.
máj. 15
21:33
Videó: nézze meg, hogyan győzte le az Újpest a Debrecent! (She)
Mint arról beszámoltunk, az Újpest 2–1-re legyőzte hazai pályán a Debreceni VSC-t a Soproni Liga 28. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját videón!
máj. 15
21:51
Női kézilabda BL: kettős győzelemmel védte meg címét a Viborg (She)
A dán Viborg megvédte címét a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a döntő második mérkőzésén 32–31-re nyert a román Valcea vendégeként, így kettős győzelemmel, 60–52-es összesítéssel újra elhódította a trófeát.
máj. 15
22:09
Német Kupa: a Bayern a bajnokság után a kupában is nyert (She)
A Bayern München viszonylag sima, 4–0-s győzelmet aratott a Werder Bremen ellen a Német Kupa döntőjében. Louis van Gaal együttese 15. alkalommal diadalmaskodott a sorozatban.
máj. 15
22:11
Spanyolország: a botladozó vetélytársak kisegítették a Betist (She)
Az éllovas Real Sociedad mellett a Levante és a Cartagena is pontokat veszített a spanyol labdarúgó-bajnokság második vonalának 37. fordulójában, amivel kedveztek a szintén a három feljutó hely egyikére pályázó, négy nyeretlen forduló után győző Betisnek.
máj. 15
22:27
Primera División: a friss kupagyőztes Atlético súlyos vereséget szenvedett (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 38., utolsó fordulójában a friss Európa-liga-győztes Atlético Madrid hazai pályán szenvedett háromgólos vereséget a városi „kisrivális” Getafétól.
máj. 15
22:45
Tenisz: egy év után ismét összecsap Federer és Nadal (She)
Létrejött a sokak által várt álomdöntő a madridi torna férfi egyesében, miután Roger Federer – ha nem is könnyen – legyőzte David Ferrert, így készülhet Rafael Nadal ellen, akivel egy éve, ugyancsak a madridi tornán futott össze legutóbb – tétmérkőzésen persze.
máj. 15
22:47
Videó: a Bayern München sima győzelme a Werder elleni kupadöntőben (She)
Mint arról beszámoltunk, a Bayern München viszonylag sima, 4–0-s győzelmet aratott a Werder Bremen ellen a Német Kupa döntőjében. Nézze meg a találkozó góljait videón!
máj. 15
23:03
Jégkorong-vb: az oroszok küzdelmes meccsen verték meg a németeket (She)
A Németországban zajló jégkorong-világbajnokságon a házigazdák nehéz, de megoldható feladat elé állították a címvédő orosz válogatottat, amely minimális különbséggel nyert riválisa ellen a középdöntő első fordulójában, s továbbra is pontveszteség nélkül áll a tornán.
máj. 15
23:05
Videó: íme, Ronaldinho duplája és a Milan Juventus elleni sikere! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Milan 3–0-s győzelmet aratott a Juventus ellen a Serie A utolsó fordulójában. Az alábbi videókon megnézheti Ronaldinho dupláját, valamint Antonini találatát.
máj. 15
23:21
Ligue 1: a Lyoné a második hely, a Lille kihullott a BL-indulók közül (She)
A francia labdarúgó-bajnokság utolsó fordulóját a második helyen kezdő Lille kikapott Lorient-ban szombat este, így a Le Mans ellen három ponttal gazdagodó Lyon, valamint a 89. percben győztes gólt szerző Auxerre is megelőzte. Az OL-é lett az automatikus BL-kvótával járó második hely, az Auxerre-é a BL-selejtezős harmadik, míg a Lille csak az Európa-ligában indulhat. A kupagyőztes Paris Saint-…

Keresés