2010. május 16. vasárnap

máj. 16
15:51
Tenisz: a Bryan testvérek beállították az ausztrál páros csúcsát (She)
Az amerikai Bob Bryan, Mike Bryan duó beállította az ausztrál Todd Woodbridge, Mark Woodford páros rekordját, amely 61 tornagyőzelmet jelent.
máj. 16
15:51
Huszti játék nélkül lett orosz kupagyőztes (Infostart)
Anélkül, hogy pályára lépett volna, orosz kupagyőztes lett Huszti Szabolcs, a szentpétervári Zenit magyar labdarúgója.
máj. 16
15:53
Fazekas hetest védett, a Veszprém nyert Szegeden (Infostart)
A címvédő MKB Veszprém nagy csatában 32-31-re nyert a Pick Szeged otthonában vasárnap, így már 2-0-ra vezet a férfi kézilabda NB I három győzelemig tartó döntőjében.
máj. 16
16:09
Formula-1: Webber Monacóban is rajt-cél győzelmet aratott (She)
Az ausztrál Mark Webber Barcelona után a Monacói Nagydíjon is rajt-cél győzelmet aratott. Mögötte csapattársa, Sebastian Vettel zárt, Robert Kubica lett a harmadik.
máj. 16
16:11
Sakk: Lékó Péter ismét remizett az asztraháni Grand Prix-tornán (She)
Újabb döntetlennel folytatta szereplését Lékó Péter az asztraháni szupertornán. A magyar nagymester 27 lépésben kötött békét az orosz Pjotr Szvidlerrel.
máj. 16
16:27
Azerbajdzsán: jó kabala volt a Qabala legyőzése, az Inter a bajnok (She)
Az Inter Baki szerezte meg a bajnoki címet az azeri első osztályú labdarúgó-bajnokságban, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában hazai pályán 4–1-re legyőzte a Qabalát.
máj. 16
16:27
Webber győzött (Blikk)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Monacói Nagydíjat, a világbajnoki sorozat hatodik versenyét.
máj. 16
16:29
Videó: íme, Vucsinics találata és De Rossi bombagólja a Chievo ellen! (She)
Mirko Vucsinics és Daniele De Rossi góljával 2–0-ra vezet az AS Roma a Chievo ellen az olasz labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában. A gólokat megnézheti az alábbi videókon!
máj. 16
16:45
Hollandia: Bodorék nem bírtak az Utrechttel, oda az Európa-liga-indulás (She)
A Roda nem bírta tartani a lépést az Utrechttel az Európa-liga-indulásért zajló rájátszás döntőjében, Bodor Boldizsárék a hazai 2–0-s vereség után idegenben 4–1-re kaptak ki.
máj. 16
17:03
Webber győzött, tarolt a Red Bull (Infostart)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Monacói Nagydíjat, a világbajnoki sorozat hatodik versenyét, és ezzel a vb-pontverseny élére került.
máj. 16
17:03
Hollandia: kevés a jó szabadrúgáslövő, de az idényben Dzsudzsák volt az egyik legjobb (She)
A Voetbal International holland szaklap statisztikái szerint a PSV magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs és a Waalwijk futballistája, Derk Boerrigter volt az Eredivisie 2009–2010-es szezonjának legjobb szabadrúgáslövője, mindketten három alkalommal találtak be ilyen pontrúgásból a kapuba.
máj. 16
17:05
Serie A: az Internazionale megnyerte a bajnoki címet! (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata nyerte meg a bajnokságot, miután a záró fordulóban 1–0-ra legyőzte a Siena gárdáját.
máj. 16
17:21
Serie A: az Internazionale megnyerte az olasz bajnokságot! (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata nyerte meg a bajnokságot, miután a záró fordulóban 1–0-ra legyőzte a Siena gárdáját.
máj. 16
17:23
Vb 2010: Dél-Afrika simán megverte Thaiföldet felkészülési meccsen (She)
A thaiföldi csapat legyőzése nem okozott gondot a hazai rendezésű világbajnokságra készülő dél-afrikai labdarúgó-válogatottnak, Carlos Alberto Parreira együttese 4–0-ra nyert a Mbombela Stadionban.
máj. 16
17:24
Ismét az Inter a bajnok (Metropol)
A címvédő Internazionale nyerte a 2009/10-es olasz labdarúgó-bajnokságot, miután a Serie A 38. - utolsó - fordulójának vasárnapi játéknapján vendégként legyőzte 1-0-ra a Siena csapatát.
máj. 16
17:25
Ferencváros: Dragónert este megműtik, legalább négy hónapra kidőlt (She)
Vasárnap este Székesfehérváron megműtik a Ferencváros védőjét, a DVTK elleni mérkőzésen Achilles-ín-szakadást szenvedő Dragóner Attilát, akinek legalább négy hónapot ki kell hagynia – adta hírül a 100% Fradi.
máj. 16
17:39
Formula-1: Schumacher befutó előtti előzését vizsgálja a versenybíróság (She)
Mint tudósításunkban beszámoltunk róla, a német Michael Schumacher az utolsó kanyarban ment el Fernando Alonso mellett, miután a biztonsági autó kiállt. A német pilóta előzését vizsgálja a versenybizottság.
máj. 16
17:41
Bundesliga 2.: Markus Babbel lett Dárdai Pál csapatának edzője (She)
Eldőlt, hogy Markus Babbel veszi át a német labdarúgó-bajnokság másodosztályába csúszó Hertha BSC irányítását.
máj. 16
17:43
Giro d’Italia: dán szakaszgyőzelem, összetettben Vinokurov vezet (She)
A dán Chris Anker Sörensen nyerte meg a Giro d’Italia nyolcadik szakaszát, a második az olasz Simone Stortoni, a harmadik a spanyol Xavier Tondo lett.
máj. 16
17:45
Soproni Liga: Zalaegerszeg-Haladás élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Szombathely Haladás–Zalaegerszeg mérkőzés a Soproni Liga 28. fordulójából. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 16
17:57
Szűk győzelmével is duplázott az Inter is (Infostart)
A címvédő Internazionale nyerte a 2009/10-es olasz labdarúgó-bajnokságot, miután a Serie A 38. - utolsó - fordulójának vasárnapi játéknapján vendégként legyőzte 1-0-ra a már biztos kieső Siena csapatát.
máj. 16
17:57
Férfi kézilabda NB I: a Dunaferr egyenlített a Tatabánya ellen (She)
A Dunaferr hazai pályán 26–24-re nyert a Tatabánya ellen, így a férfi kézilabda NB I 3. helyéért zajló párharc két találkozó után 1–1-re áll.
máj. 16
17:59
Német bombagólok keserítették az Öreg hölgyet (Infostart)
Május 22-én a madridi Bernabéu stadionra irányul a figyelem, a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a Bayern München és az Inter csap össze. A finálét felvezető sorozatunk első részében az eddigi olasz-német döntőket elevenítjük fel.
máj. 16
17:59
Dánia: az Aarhus követte a másodosztályba a Kögét (She)
Hazai pályán vereséget szenvedett a dán labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában, így kiesett a másodosztályba az Aarhus.
máj. 16
18:16
Kajak-kenu: 500 méteren már Janicson és Vajdán sem lehetett kifogni (She)
A honi kajak-kenus idény első versenyének, a szegedi világkupára kvalifikáló szolnoki rangsorolónak a harmadik napján az 500 méteres számokat rendezték. A férfi kajakosok között Szalai Tamás bizonyult a legjobbnak, kenuban Vajda Attilával nem tudta tartani a lépést a mezőnyt, míg a nők között Janics Natasa volt a leggyorsabb.
máj. 16
18:18
Andorra: a Sant Julia alkalmazkodott jobban az erős szélhez, övé a kupa (She)
Az Unió Esportiva Sant Julia együttese lett a labdarúgó Andorrai Kupa 2009–2010-es kiírásának győztese, miután a döntőben 1–0-ra legyőzte az Unió Esportiva Santa Colomát.
máj. 16
18:33
Soproni Liga: Haladás-Zalaegerszeg élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Szombathely Haladás–Zalaegerszeg mérkőzés a Soproni Liga 28. fordulójából. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 16
18:35
Női vízilabda: Petrovics kihirdette a Világligára készülő keretet (She)
Petrovics Mátyás szövetségi kapitány kihirdette a magyar női vízilabda-válogatott Világligára készülő keretét – adta hírül az nvv.hu.
máj. 16
18:37
Ausztria: a Sturm Graz egygólos győzelmet aratott a kupadöntőben (She)
A Sturm Graz nyerte meg a labdarúgó Osztrák Kupát, miután a döntőben 1–0-ra legyőzte a Wiener Neustadt gárdáját.
máj. 16
18:51
Cselgáncs: Hadfi és Krizsán ötödik lett a kairói világkupán (She)
A Hadfi Dániel (100 kg)és Krizsán Szabolcs (81) ötödik lett vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozat kairói állomásán.
máj. 16
18:53
Jégkorong: Ovecskinék tovább szárnyalnak, a norvégok hatgólos verést kaptak (She)
Oroszország tegnapi, németek elleni szoros mérkőzése után a dán csapatot győzte le. Ovecskinék ezúttal, sima, 6–1-es győzelmet arattak az eddig meglepetés-győzelmekkel menetelő Dánia ellen a németországi jégkorong-világbajnokság középdöntőjének E-csoportjában. Az F-csoportban Lettország meglepően nagy különbséggel, 5–0-ra nyert Norvégia ellen.
máj. 16
18:54
Rezai nyerte a madridi tornát (Metropol)
A francia Aravane Rezai nagy meglepetésre legyőzte a toronymagas esélyes Venus Williamst a madridi salakpályás tenisztorna női versenyének vasárnapi fináléjában.
máj. 16
18:55
Ukrajna: a Tavrija a hosszabbításban szerezte meg első kupagyőzelmét (She)
A független Ukrajna első bajnokcsapata, a Tavrija Szimferopol nyerte a labdarúgó Ukrán Kupa 2009–2010-es kiírását, miután a döntőben hosszabbítás után 3–2-re legyőzte a Metallurh Donecket.
máj. 16
19:09
Formula-1: Schumacher 20 másodperces büntetést kapott, így 12. lett (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a német Michael Schumacher az utolsó kanyarban előzte meg Fernando Alonsót, miután a biztonsági autó kiállt. A német pilóta manőverét megvizsgálta a versenybizottság, és végül 20 másodperces büntetésben részesítette, aminek révén a 12. helyre esett vissza.
máj. 16
19:11
Anglia: az FA-elnöki tisztségéről is lemondott Lord Triesman (She)
Lemondott vasárnap az angol Labdarúgó-szövetség (FA) elnöke, Lord Triesman, aki egy aznap nyilvánosságra került, titokban rögzített magánbeszélgetésben azzal vádolta Spanyolországot és Oroszországot, hogy a bírók megvesztegetésére készülnek a nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
máj. 16
19:12
Kettős Red Bull Racing győzelem Monacóban (Behaviour)
Mark Webber Barcelona után a patinás Monacói pályán is nyerni tudott, ez pályafutása során a negyedik győzelme. A futam során négyszer kellett behívni a biztonsági autót.
máj. 16
19:42
Jégkorong: Ovecskinék tovább szárnyalnak, a norvégok ötgólos verést kaptak (She)
Oroszország tegnapi, németek elleni szoros mérkőzése után a dán csapatot győzte le. Ovecskinék ezúttal, sima, 6–1-es győzelmet arattak az eddig meglepetés-győzelmekkel menetelő Dánia ellen a németországi jégkorong-világbajnokság középdöntőjének E-csoportjában. Az F-csoportban Lettország meglepően nagy különbséggel, 5–0-ra nyert Norvégia ellen.
máj. 16
19:44
Öttusa: magyar győzelem az ifjúsági Európa-bajnokságon (She)
Aranyérmet nyert a Földházi Zsófia, Földházi Anita, Szabó Noémi összeállítású lánycsapat vasárnap az ifjúsági korú öttusázók bulgáriai Európa-bajnokságán.
máj. 16
19:46
Triatlon Tour: Tiszaújvárosban is Faldum Gábor és Csomor Erika nyert (She)
A férfiaknál a bajai Faldum Gábor, a nőknél pedig a Budaörs színeiben versenyző Csomor Erika nyerte vasárnap a Triatlon Tour idei második, tiszaújvárosi állomását - mindketten dupláztak, miután az első, margitszigeti fordulóban is ők győztek.
máj. 16
19:48
Soproni Liga: nem bírt egymással a Haladás és a ZTE (She)
A Soproni Liga 28. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, a nyugati rangadón a Szombathelyi Haladás hazai pályán 1–1-es döntetlen játszott a Zalaegerszeggel.
máj. 16
20:00
Nem bírt egymással a két "ősi ellenség" Szombathelyen (Infostart)
A Szombathely vasárnap hazai pályán 1-1-es döntetlent játszotta a Zalaegerszeggel, a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójában.
máj. 16
20:00
Bundesliga: a Nürnberg az első, az Augsburg a másodorsztályban maradt (She)
A Nürnberg idegenben is nyerni tudott az Augsburg ellen a Bundesliga osztályozóján, így a következő idényt is az első osztályban kezdheti, míg az augsburgiak a Bundesliga 2.-ben maradtak. A visszavágón Torghelle Sándor bő húsz percet játszott csereként, Szabics Imrét nem nevezték az Augsburg keretébe.
máj. 16
20:18
Férfi kosár NB I: az utolsó pillanatban harcolta ki a döntőbe jutást a Paks (She)
A férfi kosárlabda NB I elődöntőjének ötödik, mindent eldöntő mérkőzésén a címvédő Paks a hajrában fordította a maga javára a Körmend elleni mérkőzést, és végül egy ponttal, 80–79-re megnyerte a meccset, és ezzel 3–2-re a párharcot. A döntőben a Zalaegerszeg vár az ASE-ra.
máj. 16
20:20
Portugália: a Porto megvédte címét, a kupagyőzelemmel vigasztalódott (She)
A Porto labdarúgócsapata lett a Portugál Kupa győztese, miután a döntőben 2–1-re legyőzte a Chavest.
máj. 16
20:22
Hollandia: a Willem II megőrizte, a Sparta elveszítette élvonalbeli tagságát (She)
A Willem II bennmaradt, a Sparta Rotterdam viszont búcsúzott a holland első osztályú labdarúgó-bajnokságtól.
máj. 16
20:24
Pontosztozkodás Szombathelyen (Metropol)
A Szombathely vasárnap hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Zalaegerszeggel, a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójában.
máj. 16
20:24
NB II: négyből három találkozó idegenbeli sikerrel zárult (She)
A labdarúgó NB II-ben négy mérkőzést rendeztek vasárnap, ebből három a vendégcsapat győzelmével zárult. Egyedül a BKV Előre örülhetett hazai sikernek.
máj. 16
20:36
Portugália: a Porto a második vonaltól búcsúzó Chavest legyőzve lett kupagyőztes (She)
A Porto labdarúgócsapata lett a Portugál Kupa 2009–2010-es kiírásának győztese, miután a döntőben 2–1-re legyőzte a Chavest.
máj. 16
20:54
Primera División: a Barcelona megnyerte a bajnoki címet! (She)
A Barcelona végzett az élen, miután a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primeria División) 38., záró fordulójában 4–0-ra legyőzte a Valladolidot.
máj. 16
21:12
Videó: íme, a Barcelona győzelme és a Real Madrid döntetlenje! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona könnyed győzelmet aratott hazai pályán a Valladolid ellen, a Real Madrid pedig 1–1-es döntetlent játszott a Málaga otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában. A bajnoki címet így a Barcelona szerezte meg. Most megmutatjuk a találkozók góljait videón!

Keresés