2010. július 1. csütörtök

júl. 1
12:35
Juventus: a portugál Fabio Coentraót igazolnák Grosso helyére (She)
Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetőinek érdeklődését felkeltette Fabio Coentrao, aki remek teljesítményt nyújtott a portugál válogatottban a dél-afrikai világbajnokságon.
júl. 1
12:37
Atlétika: Sanya Richards szezonjának valószínűleg vége (She)
Több sérüléssel is bajlódik Sanya Richards-Ross, a női 400 méteres síkfutás világbajnoka, így valószínűleg az idén már nem versenyez többet.
júl. 1
12:51
NHL: újabb kiváló játékosától kellett megválnia a bajnok Chicagónak (She)
Egy csereügylet keretében újabb kiváló játékosától vált meg az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) címvédője, a Chicago Blackhawks.
júl. 1
12:51
Ronaldo köpött, majd bánkódott (Behaviour)
Dicstelenül és dühösen vonult le kedden utolsó vb-mérkőzéséről Cristiano Ronaldo, a spanyolok elleni nyolcaddöntőt 1-0-ra elvesztő portugálok sztárja. A csapatkapitány nem válaszolt az újságírói kérdésekre, csak az egyik operatőr elé köpött.
júl. 1
12:53
Nyereményjáték: játsszon foci-vb-s kvízünkkel, és nyerjen mindennap! (She)
Kövesse a labdarúgó-világbajnokság eseményeit, és válaszoljon helyesen a Nemzeti Sport Online kvízjátékán feltett kérdésekre. Mindennap új próba és új nyeremény vár Önre, így a vb alatt 31 alkalommal van lehetősége megnyerni az NSO értékes nyereményeit! Szerdai nyertesünk: Szolomájer Imre. Gratulálunk!
júl. 1
12:53
Edzőt cserélt a Liverpool (Behaviour)
Roy Hodgson, az előzőleg a Fulhamet irányító szakember az FC Liverpool új vezetőedzője - jelentette be a klub csütörtökön.
júl. 1
12:55
Európa-liga: Nem ijedünk meg a Zalaegerszegtől - Sulejman Starova (She)
A ZTE labdarúgócsapata ma délután a KF Tirana otthonában lép pályára az Európa-liga 1. selejtezőkörében. Az albánok vezetőedzője, Sulejman Starova jó csapatnak tartja Csank János gárdáját, de nem ijed meg a magyar együttestől.
júl. 1
12:57
Vb 2010: egy focicsapat 17 tagú? - csajok a futballról (She)
A végkifejlethez közeledik a Dél-Afrikában zajló labdarúgó-világbajnokság. Egyik társportálunk, a pink.hu lányokat kérdezett a futball alapvető szabályairól, a videót az alábbi linkre kattintva nézhetik meg.
júl. 1
13:09
Videoton: Mezey nem tudja garantálni a nagyobb nemzetközi sikert (She)
Mezey György szakvezető még nem tudja garantálni, hogy a Videoton nagyobb sikereket ér el a nemzetközi porondon. A szakember erről a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában ejtett szót.
júl. 1
13:09
Eindhovenben lesz az úszó Eb (Behaviour)
A hollandiai Eindhoven ad otthont az úszók idei rövidpályás Európa-bajnokságának.
júl. 1
13:11
Vb 2010: csaknem ötmillió forint a világ legdrágább vuvuzelája (She)
Ausztriában elkészült a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság egyik jelképévé vált vuvuzela alighanem legdrágább példánya, amely 17 ezer eurót, azaz 4.8 millió forintot ér.
júl. 1
13:27
NHL: sztárjátékostól szabadult meg a bajnok (Behaviour)
Egy csereügylet keretében újabb kiváló játékosától vált meg az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) címvédője, a Chicago Blackhawks.
júl. 1
13:45
Videó: az isteni Diego előbb ütött, majd nagyot védett az edzésen (She)
Megint alkotott az argentin labdarúgó-válogatott edzésén Diego Maradona. A dél-amerikaiak szövetségi kapitánya előbb viccből ütni kezdte egyik segítőjét, majd "kapusokat megszégyenítő mozdulattal vetődött" a labda után, amelyet még a gólvonalon megállított.
júl. 1
13:47
MotoGP: vállsérülése után a hétvégén ismét versenyez Melandri (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyében szereplő olasz Marco Melandri optimistán várja a hétvégi Katalán Nagydíjat, amelyen visszatérhet sérülése után.
júl. 1
13:49
Kamerun: Lothar Matthäus jelölt a szövetségi kapitányi posztra (She)
Német hírügynökségi jelentés szerint a korábbi aranylabdás Lothar Matthäus is jelölt a kameruni labdarúgó-válogatott pillanatnyilag üres szövetségi kapitányi posztjára.
júl. 1
14:03
Svédország: fegyveresek végeztek a 26 éves profi labdarúgóval (She)
Ismeretlen elkövetők csütörtök reggel a Stockholm közeli Södertäljében egy játékterem előtt lelőttek két férfit, köztük a másodosztályú Assyriska futballistáját, a 26 éves libanoni Eddie Moussát. Mindkét áldozat életét vesztette.
júl. 1
14:05
Juventus: hivatalosan is bejelentették Bonucci és Martínez leigazolását (She)
A Serie A-ban szereplő Juventus hivatalosan is bejelentette két új igazolását: az előző szezont Bariban töltő olasz válogatott középhátvédet, Leonardo Bonuccit és a Cataniától érkező 18-szoros uruguayi szélsőt, Jorge Martínezt.
júl. 1
14:21
Barcelona: a hivatalba lépő Rosell aranykorszakot ígért (She)
Július 1-jétől hivatalosan is Sandro Rosell a Barcelona elnöke. A Joan Laporta örökébe lépő 46 éves vezető azt ígérte a katalán csapat szurkolóinak, hogy „uralkodása” alatt új aranykorszak köszönt be a gránátvörös-kékeknél.
júl. 1
14:21
Szombaton tartják első Velencei Tóúszást (Metropol)
Véglegessé vált, hogy szombaton kerül sor a múlt hétvégéről a hűvös idő miatt elhalasztott I. Velencei Tóúszásra.
júl. 1
14:23
Parasport: Tóth Tamás Európa-csúccsal nyert Berlinben (She)
Tóth Tamás Európa-csúccsal, Sors Tamás pedig a világ idei legjobb eredményével nyert a Berlinben rendezett nemzetközi paraúszóversenyen.
júl. 1
14:39
Vb 2010: Aragonés lehet a portugál szövetségi kapitány - sajtóértesülés (She)
Sajtóértesülések szerint Luis Aragonés, a spanyol labdarúgó-válogatottal 2008-ban Európa-bajnokságot nyert tréner lehet a portugál csapat szövetségi kapitánya.
júl. 1
14:41
Európai kupák: a Sport Tv közvetíti a DVSC és a Vidi mérkőzéseit (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Sport Televízió élőben közvetíti a DVSC-TEVA BL-selejtezős párharcának mindkét mérkőzését, a magyar bajnok bemutatkozásképp (a sorozat második selejtezőkörében) az észt Levadia Tallinn ellen meccsel majd a továbbjutásért.
júl. 1
14:43
Liverpool: Hodgson az az ember, akit akartunk! - Steven Gerrard (She)
Steven Gerrard, az angol bajnokságban szereplő Liverpool labdarúgója is üdvözölte a csapat új menedzserét, Roy Hodgsont, a Fulham korábbi trénerét, akivel a „vörösök” vezetősége hároméves szerződést kötött.
júl. 1
14:45
Vb 2010: Eriksson szerint Fabio Capello megéri a pénzét (She)
A korábbi angol szövetségi kapitány, Sven-Göran Eriksson megvédte kollégáját, a „háromoroszlánosokat” 2008 óta irányító Fabio Capellót, mondván, nem érdemtelenül keres hatmillió fontot.
júl. 1
14:57
Sportlövő-vk: Simon az 58. helyen végzett szabadpisztolyban (She)
Simon Attila az 58. lett a férfi szabadpisztolyosok között a belgrádi sportlövő-világkupa-verseny csütörtöki napján.
júl. 1
14:57
Luis Aragonés lehet a portugál kapitány (Metropol)
Sajtóértesülések szerint Luis Aragonés, a spanyol labdarúgó-válogatottal 2008-ban Európa-bajnokságot nyert tréner lehet a portugál csapat szövetségi kapitánya.
júl. 1
14:59
Vb 2010: a szervezők szerint elérhetik a hárommilliós nézőszámot (She)
A labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságának elnöke, Danny Jordaan szerint a dél-afrikai tornán elérhetik a hárommilliós nézőszámot, amelyre legutóbb 1994-ben volt példa.
júl. 1
15:01
DVSC: Bernáth sérülése miatt nem végez teljes értékű munkát (She)
Nem végezhet teljes értékű munkát a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának kapitánya, Bernáth Csaba, aki az egyik edzésen szenvedett combsérülést.
júl. 1
15:15
Vb 2010: A tapasztalatlanság és a vakmerőség a németek előnye - Kahn (She)
Oliver Kahn, a német válogatott korábbi kapusa szerint Joachim Löw világbajnokságon szereplő, sok fiatalt felvonultató csapata éppen a tapasztalatlanságából tudott sikert kovácsolni.
júl. 1
15:15
Olasz védő és uruguayi középpályás a Juventusban (Metropol)
A Juventus labdarúgócsapata csütörtökön szerződtette Leonardo Bonuccit, a Bari védőjét és Jorge Martinezt, a Catania uruguayi középpályását.
júl. 1
15:17
NB II: a Tatabánya élvonalbeli csapattól szerződtetett középpályást (She)
Az Enternet-FC Tatabánya labdarúgócsapata kétéves szerződést kötött az élvonal újoncától, a Siófoktól távozó 26 éves Köntös Dániellel – adta hírül az NB II Nyugati csoportjában szereplő klub honlapja.
júl. 1
15:33
Haladás: Korolovszky hároméves szerződést kötött a klubbal (She)
A Soproni Ligában szereplő Szombathelyi Haladás hároméves szerződést kötött a Ciprusról hazatérő Korolovszky Gáborral.
júl. 1
15:35
Vb 2010: Fernando Torres továbbra is kezdő lesz - Del Bosque (She)
A továbbiakban is kezdőként számít a dél-afrikai világbajnokságon eddig gyengébb teljesítményt nyújtott Fernando Torresre a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque.
júl. 1
15:51
NB II: Kincses a Vasastól a Szigetszentmiklóshoz szerződött (She)
A legutóbb a Vasasban futballozó Kincses Péter az NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklósban folytatja pályafutását – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 1
15:53
Vb 2010: Figónak nem tetszett C. Ronaldo viselkedése (She)
Luís Figónak, a korábbi portugál válogatott játékosnak nem tetszett Cristiano Ronaldo viselkedése, amelyet a spanyoloktól elszenvedett világbajnoki vereség után mutatott.
júl. 1
15:55
Wimbledon: Fucsovics Márton egyesben az elődöntőbe jutott (She)
Fucsovics Márton az év eleji Australian Open után pályafutása során másodszor jutott elődöntőbe csütörtökön Wimbledonban.
júl. 1
15:57
A Levadia nem a múlt miatt ütné ki a Debrecent (She)
A Debrecen leendő BL-selejtezőbeli ellenfele, az észt Levadia Tallinn háza táján nem a két csapat tavalyi BL-párharcának elveszítéséből, hanem a jelenlegi erőviszonyokból, illetve a felajánlott prémiumból merítenek plusz motivációt a Loki elleni BL-selejtező előtt – derül ki az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján csütörtökön közölt nyilatkozatokból.
júl. 1
16:09
Videó: sajátos tánccal is készültek a ghánaiak Uruguay ellen (She)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon egyetlen afrikai csapatként még álló Ghána péntek este Uruguay gárdájával találkozik a negyeddöntőben. A „fekete csillagok" játékosai a nekik szállást adó hoteljük folyosóján egy sajátos törzsi tánc keretében is bizonyították, erős csapatszellemmel rendelkeznek. Már csak a dob hiányzott...
júl. 1
16:11
Vb 2010: lemondta a válogatottságot Nakamura (She)
Nem szerepel többet a japán labdarúgó-válogatottban Nakamura Sunszuke, miután a gárda a dél-afrikai világbajnokság keddi nyolcaddöntőjében vereséget szenvedett Paraguaytól, s búcsúzni kényszerült.
júl. 1
16:13
Wimbledon: Zvonarjova szetthátrányból fordítva győzte le Pironkovát (She)
Az angol nemzetközi teniszbajnokság női egyesének elődöntőjében a 21. helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova szetthátrányból fordítva legyőzte a bolgár Cvetana Pironkovát, így bejutott a fináléba.
júl. 1
16:15
Olaszország: megbüntették a Juventust, a Palermót és a Chievót is (She)
Pénzbüntetéseket és eltiltásokat is kiosztott az Olasz Labdarúgó-szövetség Amauri 2008-as klubváltása miatt. A szövetség vizsgálata megállapította, hogy a támadó szabálytalan körülmények között igazolt a Juventusba a Palermótól.
júl. 1
16:27
Játékossors: Priskin Tamás szerepet kaphat az Ipswichben (She)
Egy helyi internetes oldal beszámolója szerint a tavasszal kölcsönben a Queens Park Rangersben futballozó Priskin Tamásra is számít a következő szezonban az Ipswich Town menedzsere, Roy Keane.
júl. 1
16:29
Vb 2010: Gerd Müller hisz abban, hogy a németek megnyerik a tornát (She)
Gerd Müller, a németek korábbi világklasszis csatára úgy véli, a Nationalelf képes lehet arra, hogy Dél-Afrikában megszerezze története negyedik világbajnoki címét.
júl. 1
16:31
Jégkorong: Peterdi Imre egy szezonra aláírt a Ferencvároshoz (She)
Újabb válogatott játékossal erősített a Ferencváros jégkorongcsapata, Peterdi Imre a következő szezonra kötelezte el magát a zöld-fehérekhez.
júl. 1
16:33
Arsenal: akárcsak a Poolé, a londoniak meze is a '70-es éveket idézi - fotók (She)
Bemutatták az Arsenal legújabb hazai mezét, amelyet a csapat a 2010–2011-es szezon hazai mérkőzésein fog viselni.
júl. 1
16:45
Vb 2010: portugál edző követi Rehhagelt a görög kispadon - hivatalos (She)
Hivatalosan is bejelentették, hogy a portugál Fernando Santos veszi át a labdarúgó-vb után távozó Otto Rehhagel helyét a görög válogatott kispadján.
júl. 1
16:47
Olaszország: Cesare Prandelli Elefántcsontpart ellen debütál (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott Cesare Prandelli irányításával augusztus 10-én Londonban játszik felkészülési mérkőzést Elefántcsontpart ellen.
júl. 1
16:49
Vb 2010: közel másfél millióan nézték itthon a brazilok nyolcaddöntőjét (She)
A labdarúgó-világbajnokság 48 csoportmérkőzése és a nyolcaddöntők tovább fokozták a nézők lelkesedését. A torna mérkőzései miatt eddig 7 millió 590 ezren kapcsoltak a Magyar Televízió csatornáira. Az előttünk álló nyolc meccs nagy valószínűséggel a nézőszám további növekedésében is jelentkezik majd.
júl. 1
17:03
Bolton: a klubnál folytatja Martin Petrov és Robbie Blake - hivatalos (She)
A mai napon hivatalosan is bemutatták az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wanderers két új szerzeményét, Martin Petrovot és Robbie Blake-et.
júl. 1
17:05
Formula-1: Ecclestone szeretné, ha Schumacher futamot nyerne (She)
Bernie Ecclestone, a Formula–1 első számú vezetője megvédte Michael Schumachert, mondván, nem jogosak a hétszeres világbajnokot érő kritikák, hiszen a német klasszis „kitűnő munkát végez".

Keresés