2008. január 19. szombat

jan. 19
1:04
Betegség az ok, ha túl sok parfümöt locsol magára egy nő (Vital)
tovább
jan. 19
6:12
Így vásároljunk gyermekbútort (Blikk)
Rengeteg szempontot és igényt kell figyelembe venni
jan. 19
8:48
Sztrájkba léptek az aktmodellek (Infostart)
"Semmit nem tenni" azért, hogy valaki pénzt keressen nem is olyan könnyű, mint amilyennek kívülről látszik - ezt üzenik azok az olasz aktmodellek, akik sztrájkba léptek, hogy magasabb béreket és jobb feltételeket harcoljanak ki maguknak.
jan. 19
9:11
Fogkrémtől halt meg a tinédzser (Infostart)
A fogkrémje miatt vesztette életét Nagy-Britanniában egy különösen súlyos allergiában szenvedő tinédzser - állítják a lány szülei.
jan. 19
9:39
Nem magától támadott a gyilkos tigris - részegen hergelték (Infostart)
Részeg volt a San Franciscó-i tigristámadás egyik áldozata - ezt állapította meg a toxikológiai vizsgálat. A fiatal azt is beismerte, hogy a kifutó biztonsági korlátján állva kiabáltak a nagymacskára, és karjukat lóbálták felé. A tigris karácsony napján támadta meg a fiúkat, egyiküket halálosan megsebesítette. Az állatot a rendőrök lőtték le.
jan. 19
9:50
Hárman haltak meg a fővárosi tüzekben - képpel (Infostart)
Egy hajléktalanok által összetákolt bungaló és egy VIII. kerületi lakás gyulladt ki az éjszaka a fővárosban, a tüzekben három embert halt meg.
jan. 19
10:08
MSZOSZ: szükséges a befizetők kontrollja az egészségbiztosításban (Metropol)
A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) továbbra is követeli a befizetők kontrollját az egészségbiztosításban - hangsúlyozta Pataky Péter, az érdekképviselet elnöke az MTI érdeklődésére.
jan. 19
10:12
Nincs többé elégett pirítós - itt a forradalmian új találmány! (Infostart)
Hamarosan a múlté lehet az elégett, vagy félig átsült pirítós, hála a tükörfalú sütőnek, amelyen keresztül figyelni lehet, mikor olyan a kenyér, amilyennek szeretjük.
jan. 19
12:07
Vélemény a késelő kisfiúról: "Nem félni kell tőle, hanem szeretni kell" (Infostart)
Megbocsátana neki - Böjte Csaba ferences rendi szerzetes ezzel kezdené a munkát, ha rábíznák a Blaha Lujza téren késelő kisfiú nevelését. A Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője már több száz éhező, bűnöző gyereket mentett meg az elkallódástól.
jan. 19
13:40
Már nincs életveszélyben a meglőtt rendőr (Infostart)
Túl van az életveszélyen az a rendőr, akire pénteken lőtt rá egy férfi a Győr-Moson-Sopron megyei Téten, miután elbarikádozta magát otthonában.
jan. 19
14:34
Halálos baleset a fővárosban - képriport (Infostart)
Életét vesztette egy idős férfi egy fővárosi balesetben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
jan. 19
14:39
Halálos baleset a 31-esen - képgalériával (Infostart)
Egy ember meghalt, öten megsérültek, amikor két autó összeütközött Pest megyében a 31-es úton Nagykáta és Jászberény között.
jan. 19
16:49
Ferihegyen a világ legnagyobb repülőgépe - képriport (Infostart)
A tervezetthez képest egy nappal később, de leszállt Ferihegyen a világ leghatalmasabb repülőgépe, a szovjet tervezésű, ma már ukrán felségjellel ellátott Antonov An-225 Mrija (Álom).
jan. 19
17:43
Véradók segítenének a Téten meglőtt rendőrnek (Infostart)
Több tucat véradó ajánlotta fel segítségét a Győr-Moson-Sopron megyei Téten pénteken meglőtt rendőr felépüléséért - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
jan. 19
18:25
Meghalt, miután egy téglaszállító jármű pótkocsijával ütközött (Infostart)
Belehalt sérüléseibe szombaton délután az a hévízi férfi, akinek a kisteherautóját egy téglaszállító teherjármű pótkocsija taszította le az útról Zalabér határában - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
jan. 19
19:09
Előnyös hátrányba kerülnek a fiúk az iskolában (Infostart)
A tanárok ötször gyakrabban szólnak rá a fiúkra, mint a lányokra, még ha utóbbiak ugyanolyan rosszak is - derült ki egy angliai kutatásból.
jan. 19
20:18
Van ötös a lottón! - Öné a 2 milliárd 356 millió forintos fődíj? (Infostart)
Az ötös lottó 3. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 5, 24, 59, 62, 86.
jan. 19
21:11
Intézkedő rendőrt próbált elütni egy ittas sofőr Nyíregyházán (Infostart)
Egy intézkedő rendőrt akart elütni gépkocsijával egy sofőr Nyíregyházán, a 24 éves nagyhalászi férfi ellen hivatalos személlyel szembeni erőszak és ittas vezetés miatt indult eljárás - közölte a rendőrség..

Keresés