2008. január 20. vasárnap

jan. 20
7:14
Kinek hisz Magyarország? (Blikk)
A Blikk és a TNS Hungary felmérése szerint Vágó István az ország leghitelesebb személyisége.
jan. 20
7:14
Nagy Tímea kiesett a vívó-Grand Prix-n (Blikk)
"Az olimpia a tét” – hirdette egy hatalmas tábla már a Sportmax Szabadidőközpont bejáratánál
jan. 20
7:14
Tánczos mától szabad ember (Blikk)
Ma kora reggel szabadon engedték a körmendi gyermekgyilkosságért elítélt fiatalembert,Tánczos Gábort (29).
jan. 20
7:16
Rudolf Péter: Mintha 120 éves lennék... (Blikk)
A színész-rendezőt a Puskás-filmről faggattuk
jan. 20
7:16
MCCABE mellett mellett tüntettek a fradisták (Blikk)
Nem nyugszanak bele a Fradi-szurkolók
jan. 20
7:16
Fodor: Sokkal hitelesebbé kell válni! (Blikk)
Az SZDSZ nem tudta megszilárdítani helyzetét
jan. 20
7:18
Jimmyért szólt a mise (Blikk)
A Király 50. születésnapjára emlékeztek
jan. 20
7:18
Ez még nem az igazi Újpest (Blikk)
Gólnak igen, de győzelemnek nem örülhettek
jan. 20
7:18
Életet ment ez a csapat (Blikk)
A kajászóiak saját kezükbe vették sorsukat
jan. 20
7:20
Karsai Zizi vakrandin ismerte meg a párját (Blikk)
Fogalma sem volt, hogy fest Margl Tamás olimpikon
jan. 20
7:20
Federer drámai győzelme (Blikk)
Drámai csatában jutott a legjobb 16 közé
jan. 20
7:20
Fagy kéne a járvány ellen (Blikk)
Tombol az influenzajárvány
jan. 20
7:22
Uri Geller: Unom a kanalat (Blikk)
BUDAPEST – Már nem sok fantáziát lát a kanalak hajlítgatásában, és az sem érdekli igazán, mennyi pénze van a bankban. A TV2 Napló mai adásából kiderül, hogy az új műsorával német nézettségi rekordokat döntögető Uri Geller (61) azokat szeretné meggyőzni a tehetségéről, akik kuruzslónak tartják.
jan. 20
7:22
Drogba és Eto’o harcol az afrikai futballtrónért (Blikk)
ACCRA – Ma kezdődik a labdarúgóAfrikai Nemzetek Kupája, amely a két legfényesebben ragyogó fekete csillag, az elefántcsontparti Didier Drogba (29) és a kameruni Samuel Eto’o (26) párharcáról szólhat. A Chelsea és a Barcelona sztárjai nyerték az utóbbi öt évben a kontinens legjobb futballistája díját. A papírforma szerint a döntőben ö s s z e c s a p n a k majd.
jan. 20
7:24
Kapócs Zsóka álmában is énekel (Blikk)
BUDAPEST – Egyre nehezebben tud- – Egyre nehezebben tudja elviselni családja Kapócs Zsókát, ugyanis a bemutató közeledtével a színésznő reggeltől estig mindenhol csak Karády-dalokat énekel.
jan. 20
7:26
Zeta-Jones lesz a mi Sisink! (Blikk)
LOS ANGELES – Catherine Zeta-Jones (38) alakítja Erzsébet királynőt, Tom Hanks (51) pedig Ferenc József császárt a készülő hollywoodi filmben. A Kurier információja szerint már fix a szereposztás, a forgatókönyv, és a helyszíneket is egyeztették.
jan. 20
7:27
Soma: - Claudia nekem nem ellenfél! (BorsOnline)
A Megasztár szigorú ítésze, az extravagáns énekesnő, Soma saját showműsorral tér vissza a képernyőre. Mamagésát híreink szerint az egyik nagy kereskedelmi csatorna szerződteti, ez esetben pedig méltó ellenfélre akadt Liptai Claudia, aki talk-show-jával manapság egyeduralkodó a piacon.
jan. 20
7:38
A rendőrök is a szemetelők ellen (Piac és Profit)
A zöld alkotmányozás megkezdése az idei év fő feladata - jelentette be Fodor Gábor környezetvédelmi és vízügyi miniszter pénteken a környezetügy középtávú stratégiáját bemutató sajtóbeszélgetésen. 2008-ban az éghajlatváltozási és a fenntartható fejlődési stratégia benyújtását, a kötelező környezetvédelmi biztosítékképzés bevezetését, a zöldhatóságok megerősítését, az illegális…
jan. 20
7:38
STORY GÁLA - Balázs: Magamnak adnám a Story-díjat! (BorsOnline)
Tévésztároktól, pozenészektől hemzsegett tegnap este a budapesti Nagykörút, a Story magazin munkatársai ugyanis – immár kilencedik alkalommal – hívták össze a legnépszerűbb művészeket az általuk alapított Ötcsillag-, és Story Érték díjátadójára. A két nagy rivális, Vágó István és Sebestyén Balázs az esemény előtt saját és kollégája esélyeiről nyilatkozott. Ekkor még egyikük sem tudta: ők ketten…
jan. 20
7:44
Megindult a forgalom az M0-áson (Adó1százalék)
Mindkét irányban megindult a forgalom az M0-ás autópályán, ahol előzőleg oldalára borult egy román rendszámú kamion - tudatta röviddel szombaton éjfél előtt az Állami Autópálya-kezelő Zrt. ügyelete. Előzőleg szombat este Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az oldalára borult román rendszámú kamiont a tűzoltók már felállították, azután a…
jan. 20
7:46
Mától a helyszínen elveszik a jogosítványt az alkoholszonda elszíneződésére (Adó1százalék)
Mától lépett hatályba az az igazságügyi miniszteri rendelet, amelynek értelmében az alkoholszonda elszíneződésekor a jogosítványt a helyszínen be kell vonni az ittas vezetőtől. A szigorú szabálytól azt remélik, hogy sikerül jelentősen csökkenteni az ittas vezetők által okozott balesetek számát.
jan. 20
7:49
Sokkolta a téten meglőtt rendőrt, hogy kivették veséjét (BorsOnline)
Magához tért H. Péter, az a rendőr, akit B. László hasba lőtt péntek reggel Téten. A törzszászlósnak kivették az egyik veséjét, jelenleg az intenzív osztályon fekszik. Orvosai szerint két hónap múlva újra dolgozhat. Pétert ugyan sokkolta a lövés, de egyáltalán nem vette el a kedvét a rendőri hivatástól.
jan. 20
7:49
Garázda fiatalok egy metrókocsiban (Adó1százalék)
Randalírozó fiatalok miatt 13 percig állt egy metrószerelvény az Ecseri úti megállóban szombat este - tudatta a BKV fődiszpécsere. Fehérvári Tibor elmondta, hogy a Kőbánya-Kispest irányába közlekedő szerelvény utolsó kocsijában fiatalok egy csoportja randalírozott, és többen bementek a szerelvény végén található ellenirányú vezetőállásba. A BVK biztonsági okokból leállította a szerelvényt, amely…
jan. 20
7:51
Lezuhant egy repülőgép Angolában (Adó1százalék)
Lezuhant egy repülőgép Angolában szombaton, tizenketten - más források szerint huszonöten - meghaltak.
jan. 20
7:54
A körmendi gyermekgyilkos elhagyta a börtönt (Adó1százalék)
A körmendi gyermekgyilkosságért elítélt Táncos Gábor vasárnap reggel negyed öt tájban elhagyta a budapesti Kozma utcai börtönt.
jan. 20
7:59
Kiégették Steiner Kristóf szívét (BorsOnline)
Új életet kezdett Steiner Kristóf. A műsorvezető speciális katéteres beavatkozáson esett át, melynek következtében megszabadult szívbetegségétől. Kristóf, miután szerdán gyógyultan hagyta el a kórházat elhatározta: gyökeresen változtat életmódján.
jan. 20
8:00
Kína legősibb kardja (Adó1százalék)
Művészi kidolgozású kardra bukkantak kínai régészek a kelet-kínai Csianghszi-tartományban egy ősi sírkamra feltárása során. A fegyver korát 2500-2600 évesre becsülik a szakemberek, akik szerint ez a legősibb kard, amely Kína területén előkerült.
jan. 20
8:02
Már otthon sem lehet dohányozni (Adó1százalék)
A bérlakásokban is betiltja a dohányzást egy kaliforniai kisváros. A tiltásról ellenszavazat nélkül döntött Calabasas önkormányzata. A rendelet értelmében négy év alatt fokozatosan át kell alakítani a lakásbérlés rendszerét, és 2012-ben tíz közül nyolc lakásban tilos lesz rágyújtani. A maradék kettőben is csak a kijelölt helyen - az erkélyen, a verandán vagy a teraszon - cigarettázhatnak az…
jan. 20
8:05
Négy mesterséges vízesés New Yorkban (Adó1százalék)
Négy hatalmas vízesést építenek fel New Yorkban Olafur Eliasson dán képzőművész tervei alapján a nyár három hónapjára, hogy fellendítsék a turizmust és 55 millió dollár extrabevételre tegyenek szert. A négy óriásvízesés, amelyek egyike a Brooklyn hídról fog alázuhogni, 15 millió dolláros (2,6 milliárd forint) beruházással valósul meg. Ez az összeg magánszemélyek adományaiból áll össze. A vízesések…
jan. 20
8:12
Ugyanúgy vágyunk az erőszakra, mint a szexre (Infostart)
Az agy jutalom- és érzelemközpontjai irányítják az erőszakos cselekedeteket - derült ki egérkísérletekből. Mivel azonban az egerek agya a feltételezések szerint igen hasonló az emberéhez, a kutatás eredménye megmagyarázza, miért szeretik az emberek a brutális sportokat és a veszekedést.
jan. 20
8:15
Tommyboy is Pesten látta a késelő fiút (BorsOnline)
Tommyboy a Való Világ egykori villalakója szerint ismét Budapesten van Krisztián, az a fiú, akit szerdán vittek vissza Romániába, miután a Blaha Lujza téren megkéselt egy 15 éves iskolást.
jan. 20
8:21
A vőlegény mindig két csokorral érkezzen... (Adó1százalék)
A kisebbfajta lakodalomtól az eljegyzési szertartás elhagyásáig számos szokás van divatban, ami a XXI. századi lánykérést illeti. Az eljegyzési szokások sokat változtak az elmúlt években - ez derül ki a szakfolyóiratokból. Ma a végletek uralkodnak ezen a téren: előfordul, hogy a fiatalok együtt választják ki a jegygyűrűt a boltban, és közösen is fizetnek, és csak utólag szólnak a szülőknek eme…
jan. 20
8:43
Múlt heti fonákság - magyarul beszélő szlovák Mauglival? (Piac és Profit)
A nagynál is nagyobb koalíció létrejött, a Blahán szurkáló vadóc a hon baloldali és jobboldali összehangolt csöndjében románként nyert bebocsátást Tőkés László és az RMDSZ földjére.
jan. 20
8:44
Gigavízeséseket építenek New Yorkban (Privátbankár)
Négy hatalmas vízesést építenek fel New Yorkban Olafur Eliasson dán képzőművész tervei alapján a nyár három hónapjára, hogy fellendítsék a turizmust és 55 millió dollár extrabevételre tegyenek szert. ...
jan. 20
8:48
Nem tetszett a cápának, hogy elorozzák a zsákmányát - képekkel (Infostart)
Fél évszázada úszkál cápák között Wolfgang Leander, akit meglepően kevés baleset ért ezen idő alatt, pedig nem ritkán harminc tigriscápa is köröz körülötte a vízben.
jan. 20
8:56
Valaki a mennybe repült: van ötös a lottón! (Privátbankár)
Egy öttalálatos van a lottón, nyereménye 2 milliárd 356 millió 386 ezer forint - közölte szombaton este Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. marketing igazgatója a sorsolást követően.
jan. 20
9:10
"Jöjjenek, és próbálják ki, milyen így élni" (Infostart)
Egyelőre nem operáltathatja ki súlyosan fogyatékos lánya méhét az a brit nő, aki a menstruáció kellemetlenségeitől szeretné megóvni gyermekét. A fogyatékosok jogait védő szervezetek szerit a beavatkozás felesleges fájdalomnak tenné ki a 15 éves Katie-t.
jan. 20
9:15
Tüntetés, petíció, himnusz a Fradiért (BorsOnline)
Értetlenkedő turisták, kordon, néhány rendőrautó és rengeteg ember zöld-fehér sállal, zászlóval és transzparenssel. Ez a kép fogadta tegnap délután a József nádor téren sétálókat, ugyanis a Ferencváros Szurkolók Szövetsége által meghirdetett békés tüntetésen mintegy ezer ember – elsősorban Fradi-szimpatizáns – gyűlt össze, hogy tiltakozzon az elmúlt napok döntései ellen.
jan. 20
9:17
Lánykérési egyszeregy (Privátbankár)
A kisebbfajta lakodalomtól az eljegyzési szertartás elhagyásáig számos szokás van divatban, ami a XXI. századi lánykérést illeti. Az eljegyzési szokások sokat változtak
jan. 20
9:19
Egy korty ital, és ugrik a jogsi (Privátbankár)
Mától lépett hatályba az az igazságügyi miniszteri rendelet, amelynek értelmében az alkoholszonda elszíneződésekor a jogosítványt a helyszínen be kell vonni az ittas vezetőtől. A szigorú szabálytól...
jan. 20
9:43
Egyre népszerűbb a kóser: azt hiszik, biztonságosabb (Infostart)
Manapság már nemcsak a zsidók keresik azt a szimbólumot az élelmiszereken, amely azt jelzi: az adott terméket a kóserségi szabályok betartásával állították elő. A kóser ételek, alapanyagok egyre népszerűbbek, sokan ugyanis úgy gondolják, hogy ezek a termékek egészségesebbek és biztonságosabbak.
jan. 20
9:58
Soma: Claudia nekem nem ellenfél! (Habostorta)
A Megasztár szigorú ítésze, az extravagáns énekesnő, Soma saját showműsorral tér vissza a képernyőre
jan. 20
10:10
Nincsenek már kemény fickók Hollywoodban (Infostart)
Keményebb fickónak tartja magát Sylvester Stallone Hollywood mai akciósztárjainál. Szerinte Rambo egy kézzel elintézné Jason Bourne-t.
jan. 20
10:14
Lelógott a ferihegyi kifutóról az ukrán gépóriás - fotóval (BorsOnline)
Egy napot vártunk rá, de megérte: leszállt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe. A Myrian, vagyis „Álom” névre keresztelt ukrán gépóriás a Ferihegyi repülőtér legnagyobb kifutópályáján landolt, és még ott is lelógott a betonról.
jan. 20
10:14
Elvitték minden idők 3. legnagyobb lottónyereményét (HírTV)
Csaknem fél év után ismét volt telitalálatos szelvény az ötös lottón. A szerencsés nyertes 2 milliárd 356 millió forintot nyert. A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint egyvalaki találta el a kihúzott számokat, így a nyertesnek senkivel sem kell osztoznia.
jan. 20
10:41
Közepes ország vagyunk (Piac és Profit)
Európában Ciprus, Írország és Svájc társaságiadó-rendszere a legvonzóbb egy nemzetközi felmérés szerint. Magyarország tizenegyedik a rangsorban.
jan. 20
10:41
Elnökválasztás Szerbiában: a legtöbben a Vajdaságban szavaztak (HírTV)
Szerbiában megkezdődött az elnökválasztás; a több mint nyolcezer szavazóhelyiségben este 20 óráig voksolhatnak az emberek. Délután 14 órai adatok szerint a Vajdaságban a legmagasabb a részvétel, a választópolgárok 33,4 százaléka járult az urnákhoz a magyarok által lakott területen.
jan. 20
10:42
Kiszabadult Tánczos: testőrök és luxusautók - képriport (Infostart)
Testőrök kísérték haza a börtönből a tíz évi fogság után szabadult Tánczos Gábort, akit hozzátartozóin kívül újságírók és televíziós stábok vártak körmendi lakótelepi tömbházuk előtt.
jan. 20
10:46
Színt csempésznek életünkbe a díszmadarak (BorsOnline)
Díszmadarak évszázadok óta élnek az ember társaságában. Nem véletlenül: a háziasított, elsősorban Ausztráliából és Afrikából származó jószágok szó szerint is színt, vidámságot csempésznek a hétköznapokba. Alábbi összeállításunkban a legkedveltebb fajokat mutatjuk be.
jan. 20
10:48
Letette az esküt az újraválasztott Mihail Szaakasvili grúz elnök (Infostart)
Grúziában letette a hivatali esküt az újraválasztott Mihail Szaakasvili elnök.

Keresés