2008. január 12. szombat

jan. 12
1:37
A cukormentes rágógumi fogyaszt – néha túlságosan is (Vital)
tovább
jan. 12
8:06
Milliókat kereshetnek a Maddie hasonmások (Infostart)
Madeleine McCann hasonmásokat keres egy brit ügynökség a májusban eltűnt brit kislányról szóló filmhez. A cég tulajdonosa szerint akár 9 millió fontot (3 milliárd forintot) kereshetnek, ha egy hollywoodi nagyágyú veszi meg a sztorit.
jan. 12
8:44
A legkeresettebb filmsztár vallomása: "Sosem akartam színész lenni" - képekkel (Infostart)
Johnny Depp bevallotta: csak azért lett színész, mert a barátja, Nicolas Cage meggyőzte, hogy ez egy olyan szakma, ahol nagyon könnyen lehet nagyon sok pénzt keresni.
jan. 12
9:32
Ismét börtönben a botrányhős sportcsillag (Infostart)
Vissza kell mennie a börtönbe a fegyveres- és emberrablással vádolt O. J. Simpsonnak, mert megsértette az óvadék ellenében történő szabadlábra bocsátás feltételeit.
jan. 12
9:37
Bomba helyett milliókat találtak a zacskóban (Infostart)
Kiüríttették a kórházat, és bombaszakértőket hívtak a halálra rémült recepciósok az egyik londoni kórházban, ahova besétált egy titokzatos idegen, letett egy barna papírzacskót a pultra, majd kisietett a sötét utcára.
jan. 12
9:50
Megmarad a Sportkórház - központi tartalékból fizette ki az állam az adósságot (Metropol)
A Sportkórház a korábbi tervekkel ellentétben, amelyek bezárták, összevonták, illetve költöztették volna jelenlegi helyéről az intézményt, megmarad - írta a szombati Népszabadság.
jan. 12
9:59
Hatan sérültek meg az összetört autóban - képriport (Infostart)
Hat ember megsérült, amikor pénteken, 11 óra után egy autó szalagkorlátnak ütközött a főváros XIII. kerületében.
jan. 12
10:10
A legbizarrabb fóbiák, amelyek megkeserítik az életünket (Infostart)
A legbizarrabb dolgok okoznak fóbiát az embereknél: van, aki a hosszú szavaktól, más a lufiktól vagy a fekete színtől lesz fizikailag is rosszul. Az állandó, szélsőséges és irracionális félelem bármely életkorban kialakulhat, és alaposan megkeserítheti az ember életét.
jan. 12
10:37
Papagájok az idegösszeomlás szélén (Infostart)
Ilyen még nem volt: három ájult, rángatózó afrikai szürke papagájt is beszállítottak az országos madárkórházba az ijedt gazdik szilveszterkor.
jan. 12
11:26
Meghökkentő képek a Bamako-rali rajtjáról (Infostart)
Reggel elindult a 3. Budapest-Bamako rali a Kossuth térről. A versenyzők tizenhat nap múlva érkeznek meg Mali fővárosába, Bamakóba.
jan. 12
11:37
Füstölöghet a csempész, lefoglalták az árut (Infostart)
Csaknem fél kilogramm marihuánát foglaltak le a vámosok a záhonyi határállomáson.
jan. 12
12:04
Elengedték a Blaha Lujza téren késelő kisfiút (Infostart)
Elhagyhatta a rendőrséget az a 12 éves, román állampolgárságú gyerek, aki megkéselt egy 15 éves fiút a fővárosi Blaha Lujza téren - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
jan. 12
12:26
Halállal végződött a részeg száguldás - képek (Infostart)
Meghalt az a győrszemerei férfi, aki hajnalban fának ütközött egy mellékúton Győr közelében. Utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
jan. 12
12:50
Négyszáz gyerek betegedett meg Budapesten - ételmérgezésre gyanakodnak (Metropol)
Több mint négyszáz gyerek betegedett meg a főváros VI., VII. és XV. kerületében, a szakemberek étel okozta fertőzésre gyanakodnak - közölte a Fővárosi, Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal igazgatóhelyettese az MTI-vel szombaton.
jan. 12
15:01
Templomban erőszakoltak meg egy idős asszonyt (Infostart)
Egy marcali templomban támadott rá áldozatára egy férfi, aki megerőszakolta az idős asszonyt - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
jan. 12
18:06
"Madeleine-t megerőszakolták és meggyilkolták" (Infostart)
Egy portugál ügyvéd azt állítja, hogy biztos értesülései vannak arról: a tavaly május 3-án eltűnt angol kislányt, Madeleine McCannt egy pedofil rabolta el, aki megerőszakolta, meggyilkolta, és egy víztározóba dobta a gyermeket.
jan. 12
19:07
Orális szex az utastársak szeme láttára (Infostart)
Sokkolta a Brazíliából Londonba tartó repülőgép utasait, hogy egy orosz hölgy mindenki szeme láttára kezdte el kielégíteni alkalmi partnerét.
jan. 12
19:29
Két autó összeütközött Budaörsön, súlyosan megsérült egy 15 éves fiú (Infostart)
Elmulasztotta az elsőbbséget megadni egy bekanyarodó gépkocsi szombat délután Budaörsön, emiatt összeütközött egy másik autóval, amelyben súlyosan megsérült egy 15 éves fiú - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
jan. 12
20:24
Az ötös lottó 2. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 2. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 18, 42, 45, 72, 80.
jan. 12
20:29
Turistaparadicsom lesz a titkos repülőgépgyár (Infostart)
Turistaparadicsom lesz egy hatalmas barlangból, amely a közép-kínai Csungcsing városban található. Itt a II. világháború alatt titkos repülőgépgyár működött.
jan. 12
21:13
Lezuhant egy helikopter Szkopje közelében (Infostart)
Macedóniában nem sokkal leszállás elott lezuhant egy katonai helikopter Szkopje közelében.
jan. 12
21:24
Egy templomban meg akartak erőszakolni egy 76 éves asszonyt (Infostart)
Nem történt nemi erőszak, csak annak kísérlete egy marcali templomban egy 76 éves helybeli asszonnyal szemben - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Pálné Gergely Mónika.
jan. 12
23:48
Tűz egy csepeli nyugdíjasotthonban (Infostart)
Tűz ütött ki szombat este a budapesti XXI. kerületben egy nyugdíjasotthonban, az épületben lévő egyik lakás kiégett, hárman könnyebben megsérültek.

Keresés