2008. január 13. vasárnap

jan. 13
2:49
Kis mértékben szívbetegségek ellen véd az alkohol (Vital)
tovább
jan. 13
8:07
Orvosi bizonyíték van rá: egyre szexfüggőbbek a férfiak (Infostart)
Jelentősen nő a szexfüggő férfiak száma Nagy-Britanniában - ez derült ki a BBC felméréséből, amelyet szex- és párterapeuták megkérdezésével végeztek.
jan. 13
8:46
Kiderült, miért nem bír magával Britney Spears (Infostart)
A bulvársajtó hónapok óta Britney Spears botrányaitól harsog, a legújabb hírek szerint az énekesnő most éppen a családja elől menekül, nehogy a családja kórházba zárassa. Pedig sürgős orvosi segítségre lenne szüksége, érthetetlennek tűnő viselkedését ugyanis egy súlyos pszichiátriai betegség: a bipolaritás okozza.
jan. 13
9:10
DNS-teszt oldhatja meg a százéves sorozatgyilkosság rejtélyét (Infostart)
A rendőrök 1908-ban fedezték fel Belle "Fekete Özvegy" Gunness, a történelem talán leghírhedtebb női sorozatgyilkosa lefejezett holttestét az asszony kiégett indianai házának pincéjében. A DNS-teszt most bebizonyíthatja, hogy tényleg ő volt-e az áldozat, vagy csak megrendezte a saját halálát.
jan. 13
9:21
Félek az érintésedtől! (Életforma)
Megrendítő volt számomra látni, ahogy a mindig vidám arcát mutató színész egy dokumentumfilmben elmesélte: anyja nem érintette meg egész gyerekkorában!
jan. 13
10:08
A világ leghülyébb halálai - Darwin-díj sherry-beöntésért (Infostart)
Sherry-beöntésért kapta meg a 2007-es Darwin-díjat egy alkoholista. A texasi férfi azért "kényszerült" erre a megoldásra, mert súlyos torokbetegsége miatt meginni már nem tudta az alkohol.
jan. 13
10:25
Tűz egy csepeli nyugdíjasotthonban - képek (Infostart)
A fővárosban 49 idős embert mentettek ki egy csepeli nyugdíjasotthonból, miután szombat éjjel tűz ütött ki az épületben.
jan. 13
10:25
Elgázosítjuk a gyerekeinket (Életforma)
Amikor kisbabánkat kitoljuk a babakocsiban a friss levegőre, vagy a tipegőt elvisszük sétálni jó szándéktól vezérelve, nem gondolunk arra, hogy esetleg többet ártunk vele a gyereknek, mint amennyit használunk.
jan. 13
11:22
Az elefánt nem háziállat - döntött a kormány (Infostart)
Elefántot nem tarthatnak háziállatként kertjeikben a britek - erről döntött a szigetország kormánya.
jan. 13
11:22
Lételem az épségért és szépségért (Életforma)
Oxigén nélkül elképzelhetetlen az élet. Szervezetünk csak akkor tud harmonikusan és kiegyensúlyozottan működni, ha a sejtek elegendő mennyiségű oxigénhez jutnak. Hiányában romlik az anyagcsere, gyorsabban pusztulnak el a sejtek, és lelassul a szövetek regenerációja is.
jan. 13
11:38
Előzetes letartóztatásban a 18 éves fiú támadója - galériával (Infostart)
Előzetes letartóztatásba helyezte vasárnap a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a fiatalembert, aki egy utcai verekedésben bántalmazta azt a 18 éves fiút, aki a verekedés után életét vesztette - közölte a Fővárosi Bíróság sajtótitkársága.
jan. 13
12:17
Egy nő meghalt a Somogy megyei háztűzben (Infostart)
Kigyulladt egy családi ház vasárnap reggel a Somogy megyei Bodrogon; a lakásban egyedül élő 43 éves asszony feltehetően füstmérgezésben meghalt - közölte a rendőrség.
jan. 13
12:22
Isteni joghurtos öntettel megbolondított csirke (Életforma)
Elkészítem az öntetet a felsorolt hozzávalókból. A combokat egy kevés olajon átsütöm egy picit, majd a gázt takarékra véve, nyakon zúdítom az öntettel a csirkecombokat.
jan. 13
13:22
Vince-napi borrandevú (Életforma)
A Vince-napi borrandevú második alkalommal kerül megrendezésre. Célja a vidék és város közelítése, a tudatos vásárlói magatartás erősítése, a Vajdahunyadvár történelmi épületcsoportjának helyszínén, szórakoztató és ismeretterjesztő kulturális programok kíséretében.
jan. 13
13:22
Megdöbbentő családi történet: ikertestvérek házasodtak össze (Infostart)
Egy házasságot kellett felbontania a londoni bíróságnak, miután kiderült, hogy a férj és a feleség egymás ikertestvérei.
jan. 13
14:01
Képgaléria a Dunába zuhant autó mentéséről (Infostart)
A Dunába esett egy gépkocsi a Hajógyári szigetnél, a K-hídnál - tudta meg az InfoRádió.
jan. 13
14:22
Mitől bio a bioélelmiszer? (Életforma)
Magyarországon a lakosságnak csak kis aránya figyel a kiegyensúlyozott táplálkozásra.
jan. 13
15:22
Mérgező ruhákban járunk (Életforma)
Mindenki hallott már a bio-élelmiszerekről - a bio-divat azonban sokunk számára új fogalmat takar.
jan. 13
16:22
Veszélyben az irodai dolgozók? (Életforma)
Számítógépes munkát végez? Tapasztalta már önmagán az alábbi tüneteket huzamosabb ideig?
jan. 13
16:33
Diana egykori szerelme bevallotta, a mai napig kísérti a hercegnő halála (Infostart)
Tíz évi hallgatás után megszólalt a néhai Diana hercegnő legdiszkrétebb, ám talán legkomolyabb egykori szerelme. Hasnat Khan bevallotta, hogy Diana halála a mai napig kísérti őt.
jan. 13
17:22
K.O. a vírusnak (Életforma)
Az legelterjedtebb őszi-téli betegség, ami az orvostudomány legrégebben diagnosztizált kórja, nem megelőzhető. A megfázásról van szó, ami, lévén főleg érintés útján elkapható nyavalya, úgy terjed a nagyvárosi metrón, mint faluban a pletyka. Ha már kikerülni nem tudjuk az orrunkat célba vevő vírust, legalább ismerjük meg két ellenszerét!
jan. 13
17:27
A hatos lottó 2. heti nyerőszámai - Öné az 515 milliós főnyeremény? (Infostart)
A hatos lottó 2. heti sorsolásán a következő számokat húzták: 5, 8, 21, 24, 34, 43.
jan. 13
18:22
Így csinálhatsz a kicsiből nagyot...! (Életforma)
Túlságosan kicsi a lakása? Úgy érzi, nincs elég hely a szobájában? Nem tudja, hogy lehetne okosan kihasználni csöpp lakásának helységeit?
jan. 13
18:43
Holtan találták a felesége meggyilkolásával vádolt rendőrtisztet (Infostart)
Vélhetően öngyilkos lett az a brit rendőr, akit felesége meggyilkolásával vádoltak. Garry Weddel a gyanú szerint anyósával is végzett, mielőtt megölte magát.
jan. 13
19:10
Saját bankjából rabolt, mégis lebukott (Infostart)
Saját bankjából rabolt az Egyenlítői-Guineában lévő Bata városában egy igazgató, de lebukott, mert megfeledkezett a biztonsági kamerákról.
jan. 13
19:22
Csak sötétben tudok szexelni (Életforma)
Nyugodjék meg, ez nem azt jelenti, hogy áldozata a régi tabunak, amely megfosztja a szerelmespárt a világosban való szeretkezés örömétől. Egyszerűbb okokról van szó: egyes nők nem szeretik, ha látják őket, miközben elérkeznek az örömérzés tetőfokára.
jan. 13
19:27
Ronaldo újabb botránya: örömlányokkal hancúrozott Rómában (Infostart)
Hiába szerzett mesterhármast Cristiano Ronaldo a Newcastle elleni angol szombati bajnokin, nem csak remek teljesítményétől, hanem újabb botrányától is hangos a sajtó.
jan. 13
20:26
Segítség! Szexmániás a párom! (Életforma)
Mondom neki, hogy a margitszigeti futópályán se szednek belépőt, de mire befejezem a mondatot, már nincs rajtam a bugyi.
jan. 13
20:42
Kislányhangon beszél a kandúr (Infostart)
Helyi nevezetesség lett Csangcsunban Mimi: a macska a szomszédok szerint tökéletes kiejtéssel beszél - csak érdekes módon olyan a hangja, mint egy kislánynak, pedig kandúr.
jan. 13
21:25
Már megérkeztek a vendégek, mikor lemondta az esküvőt a filmsztár (Infostart)
Egy nappal a lagzi előtt mondta le esküvőjét Sean Bean brit filmszínész.
jan. 13
21:57
Ausztráliából Új-Zélandra - kajakkal (Infostart)
Megérkezett Új-Zélandra az a két ausztrál férfi, akik kajakon tettek meg a több mint háromezer kilométernyi utat a nyílt tengeren a két ország között.
jan. 13
22:24
Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy ember a XII. kerületben (Infostart)
Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy ember vasárnap este a budapesti XII. kerületben - közölte a mentőszolgálat ügyeletese.

Keresés