2008. január 2. szerda

jan. 2
5:26
"Figyelj, én egy kedves srác vagyok" (Infostart)
Egyáltalán nem bánja a jófiú szerepkört Tom Hanks. Az Oscar-díjas amerikai színész saját bevallása szerint ő a magánéletében is kedves fickó, így nem áll tőle távol a filmjei miatt róla kialakult imidzs.
jan. 2
5:37
Nicole Kidman szárnyal a boldogságtól (Infostart)
Nicole Kidman szerint fantasztikus érzés, hogy legújabb filmjére, Az arany iránytűre nyugodtan elviheti gyermekeit, így most már ők is tudják, hogy anyjuk híres ember.
jan. 2
5:42
A botrányhős rapper örül, hogy fia nem követi (Infostart)
Boldog Snoop Dogg, hogy 13 éves fia nem kíván a nyomdokaiba lépni, inkább a sport és a csajozás érdekli. A botrányhős rappernek igen nehéz fiatalkora volt, melyben nagy szerepet kapott a bűnözés is.
jan. 2
6:07
Így lesz változatos a szerelmi életed (Blikk)
A hosszú, téli estéket is töltsük meg erotikával!
jan. 2
8:09
Sosem látott felvételek Hitlerről - nézze meg Ön is! (Infostart)
Felismerte a propaganda erejét, így Adolf Hitler gyakran fényképeztette, filmeztette magát. A náci vezérről készült felvételek legnagyobb része fekete-fehér, most azonban színes képek kerültek elő róla, amint ötvenedik születésnapján gyerekekkel barátkozik a Sasfészekben.
jan. 2
8:31
Egészségesebb a sportosság a karcsúságnál (Vital)
tovább
jan. 2
8:33
A székrekedés a gyermekkori hasfájás leggyakoribb oka (Vital)
tovább
jan. 2
11:13
Pornósztár lett a miniszter (Infostart)
Elismerte Chua Soi Lek malajziai egészségügyi miniszter, hogy ő szerepel két, igen népszerűvé vált pornó DVD-n. A botrány miatt a tárcavezető lemondott.
jan. 2
11:43
Nyolcan ültek egy Zsiguliban: halálos baleset Tatárföldön (Infostart)
Két Zsiguli frontális összeütközésében összesen kilenc ember vesztette életét és hárman kórházba kerültek Tatárföldön. Az egyik autóban nyolcan ültek.
jan. 2
12:11
Blikk-horoszkóp 2008-ra (Blikk)
Mit jósolnak a csillagok idén munka, szerelem, szerencse terén?
jan. 2
12:22
Jól oldja a női stresszt a házasság (Blikk)
A kiegyensúlyozott házasélet a férfiakra kevésbé hat
jan. 2
13:55
A túlsúlyos nőket jobban kínozza a változókor (Metropol)
A várakozással ellentétben minél nagyobb egy nő testében a zsír aránya, annál nagyobb eséllyel szenved a menopauzával járó olyan tünetektől, mint a hőhullámok és az éjszakai izzadás – állítja egy tanulmány.
jan. 2
15:58
Melyik volt tavaly a legmegbízhatóbb üzletlánc? (Blikk)
Melyik a legunszimpatikusabb hipermarket? És melyik a legmegbízhatóbb? A Globalplaza.hu elkészítette a műszaki áruházak rangsorát.
jan. 2
16:38
Bevált a dohányzási tilalom Olaszországban (Metropol)
Kevesebben cigarettáznak és csökkent a dohánytermékek forgalma Olaszországban, amióta fedett nyilvános helyen tilos rágyújtani.
jan. 2
17:10
Szomáliában szabadon engedték az Orvosok Határok Nélkül két külföldi alkalmazottját (Metropol)
Szabadon engedték Szomáliában az Orvosok Határok Nélkül (MSF) nemzetközi segélyszervezet két külföldi alkalmazottját, akiket még tavaly decemberben raboltak el az afrikai ország északkeleti részében – közölte szerdán egy nyugati diplomata és egy helyi tisztviselő.
jan. 2
19:33
Tilos az egészségtelen élelmiszerek reklámozása Nagy-Britanniában (Metropol)
Életbe lépett Nagy-Britanniában az egészségtelen élelmiszerek reklámozásának tilalma a 16 éven aluliaknak szóló tévéműsorokban.
jan. 2
20:14
Madonna 34 millióból szilveszterezett (Infostart)
Szilveszterkor 100 ezer fontot (több mint 34 millió forintot) tapsolt el Madonna, aki nem az új esztendőt ünnepelte, hanem azt is, hogy eldőlt: megtarthatja Malawiból adoptált kisfiát.
jan. 2
20:36
Meglepő, de igaz: nem az amerikaiak eszik a legtöbb hamburgert (Infostart)
A britek eszik a legtöbb gyorséttermi ételt, őket alig lemaradva követik az amerikaiak - derült ki abból a nemzetközi felmérésből, amely az elhízást és az evési szokásokat vizsgálta.
jan. 2
20:52
Merénylet a szeméttárolóban (Infostart)
Három ember megsebesült egy szeméttároló robbanásában Isztambulban.
jan. 2
21:03
"Az extasy teljesen biztonságos" (Infostart)
Újabb éles bírálatokat váltott ki Észak-Wales rendőrfőnöke, aki egészen sajátságos elveket vall a kábítószerekkel kapcsolatban - és ezt mindig nyilvánosságra is hozza. Most például kijelentette, hogy az extasy "kevésbé veszélyes az aszpirinnél".
jan. 2
21:14
Túl hangos volt a Ferrari - lefoglalta a rendőrség (Infostart)
Lefoglalta a német rendőrség Moammer Kadhafi líbiai vezető fiának Ferrariját - mert a kipufogó túlságosan hangos.
jan. 2
21:46
Ha nincs patkány, az egér is jó (Infostart)
Kifogytak az oroszországi állatkereskedések a házi patkányból, olyan sokan keresik újabban az állatot. Február 7-én kezdődik ugyanis a kínai naptár szerint a Patkány éve.
jan. 2
21:57
Nem hitte el a biztonsági őr, hogy megszökött a tigris (Infostart)
Fél óráig könyörgött hiába segítségért az állatkert őreinek az a két testvér, akik túlélték a tigris támadását San Franciscóban. Az állatkert szóvivője azonban azzal hárította el a vádakat, hogy a két fiatalember "megbízhatatlan".

Keresés