2008. január 20. vasárnap

jan. 20
5:24
Hány kalóriát éget el egy óvszer felhúzása? (Életforma)
Azt mondják a szex egészséges. Hogy annyi kalóriát égetünk el egy szeretkezés alatt, mint egy fél Margitsziget körrel. Mindez jól hangzik, na de akkor is érvényes, ha a párocska csak úgy "maszatol"? Hogy áll össze a 200 kalória/30 percnyi aktus recept? Egy amerikai fiatalember fantáziájában megszületett a válasz.
jan. 20
6:28
"Anyukám, én imádom a húsos popsidat!" (Életforma)
Letettem a fogyókúráról, amikor lelkesen dicsérte a zsírpárnáimat. Vannak férfiak, akik nem a csontsovány modell lányokra buknak. Az anyaság igazi "jelképei" is a telt nők.
jan. 20
7:25
Életveszélybe sodorta a rágógumi! (Életforma)
Sokféle hírt hallatott már magáról, s a legtöbbjüket elképedve olvassuk, miközben éppen a szánkban van. A legújabb szerint, bármilyen hihetetlen: a rágózás miatt is lehet hirtelen veszélyesen sokat fogyni...
jan. 20
8:23
"És felkelvén befedjed, ami tőled elment." (Életforma)
Tudta, hogy a Biblia nem csak szent, hanem egészséges is? A farsang, az evés nagy szezonja közepette érdemes tudnunk, hogy a Szentírásban is nagyon pontosan szabályozták, milyen állat húsát szabad elfogyasztani .
jan. 20
8:48
Nem tetszett a cápának, hogy elorozzák a zsákmányát - képekkel (Infostart)
Fél évszázada úszkál cápák között Wolfgang Leander, akit meglepően kevés baleset ért ezen idő alatt, pedig nem ritkán harminc tigriscápa is köröz körülötte a vízben.
jan. 20
9:10
"Jöjjenek, és próbálják ki, milyen így élni" (Infostart)
Egyelőre nem operáltathatja ki súlyosan fogyatékos lánya méhét az a brit nő, aki a menstruáció kellemetlenségeitől szeretné megóvni gyermekét. A fogyatékosok jogait védő szervezetek szerit a beavatkozás felesleges fájdalomnak tenné ki a 15 éves Katie-t.
jan. 20
9:24
Így készül az "Amerikai palacsinta"! (Életforma)
Amikor a filmekben láttam, sosem értettem, hogyan lehet ezt reggelire megenni. Nálunk általában az ebéd második fogásaként, vagy az éttermekben előételként fogyasztjuk a palacsinta különféle változatait.
jan. 20
9:43
Egyre népszerűbb a kóser: azt hiszik, biztonságosabb (Infostart)
Manapság már nemcsak a zsidók keresik azt a szimbólumot az élelmiszereken, amely azt jelzi: az adott terméket a kóserségi szabályok betartásával állították elő. A kóser ételek, alapanyagok egyre népszerűbbek, sokan ugyanis úgy gondolják, hogy ezek a termékek egészségesebbek és biztonságosabbak.
jan. 20
10:09
Danis Lídia: „Még nem döntöttem el, színésznő leszek-e” (NLC)
Danis Lídia azt mondja, vannak boldog pillanatok az életben, és ezeket tudnunk kell megélni. Neki eddig kevés jutott a boldogságból, ám most egy ilyen pillanatban, a Ruttkai Éva-emlékgyűrű átadása után beszélgettünk.
jan. 20
10:10
Nincsenek már kemény fickók Hollywoodban (Infostart)
Keményebb fickónak tartja magát Sylvester Stallone Hollywood mai akciósztárjainál. Szerinte Rambo egy kézzel elintézné Jason Bourne-t.
jan. 20
10:24
Édesem, miért csináltál magadnak másik arcod? (Életforma)
Órákig időzik a tükör előtt, és mire kijön a fürdőszobából, rá sem ismerek. Egy másik arc néz vissza rám. Nem is tetszik így...
jan. 20
11:28
Jöhetsz Szivi, de csak a gyereked és a kutyád nélkül! (Életforma)
Ha az önbecsülésünk a helyén van, akkor tudni, érezni fogjuk, érünk annyit, hogy "csomagostul" fogadjanak el és becsüljenek meg bennünket. Ám az idő múlásával egyre nehezebb a párkeresés, ha rajtunk kívül mást is el kell viseltetnünk...
jan. 20
12:07
Képriport: horgászok mentették ki a férfit a Dunából Budapesten (Infostart)
A Dunába esett egy férfi vasárnap délelőtt Budapesten.
jan. 20
12:27
Magamat is kigúnyolom, ha kell! (Életforma)
Ha már a saját bénaságodon is jót tudsz nevetni, akkor te jól ismered magad. Ismered a képességeidet, az erényeidet és hibáidat, és a humorérzéked mindenem átsegít. Kell egy kis önirónia...
jan. 20
13:17
Képriport: szendvics két autóból és egy kamionból a Határ úton (Infostart)
Két személyautó és egy kamion ütközött össze Budapesten, egy ember megsérült.
jan. 20
13:27
Add az erszényed, mert ideges vagyok...! (Életforma)
"Add az erszényed, apukám - mondta, és elindult vásárolni. Tudtam, hogy már megint ki van készülve. Pótcselekvés a vásárlási láz...?
jan. 20
14:11
Félelmetes fizimiska: közzétették a kislány elrablójának fantomképét (Infostart)
Valószínűleg megvan annak a férfinak a fantomképe, aki gyaníthatóan elrabolta a Portugáliából tavaly tavasszal eltűnt skót kislányt, Madeleine McCannt.
jan. 20
14:26
Mennyi pénz van a műsorvezetőink széfjében? (Életforma)
Szinte naponta mosolyognak ránk a tv műsorok, vetélkedők népszerű és kedvelt emberei. Vannak, akik szinte üstökös gyorsasággal váltak kedvenceinkké, és - ezzel az ő széfjük is szépen gyarapodott.
jan. 20
15:24
Most van itt az ideje! Így vezesd le a stresszt! (Életforma)
A báli időszak különösen alkalmas arra, hogy a feszültséget, a felgyülemlett stresszt kiadjuk magunkból. És mindezt egyszerre a zenével és - a tánccal.
jan. 20
15:43
Képriport: rendőrök tették ártalmatlanná a késsel fenyegetőző férfit (Infostart)
Késsel hadonászó férfit tettek ártalmatlanná a rendőrök a fővárosban.
jan. 20
16:26
Ez a második legjobb dolog, a szex után... (Életforma)
Ez a második legjobb dolog, melyet valamilyen formában mindenki szeret. Gyógyszer ez is; gyógyít munka közben, tanulás alatt, feszült helyzetekben. És jó relaxáció - a zene.
jan. 20
16:39
A franciák sem díjazzák a vizitdíjat (Metropol)
Több mint 300 ezren írták alá vasárnapig azt a két petíciót, amelyek a Franciaországban az egyes egészségügyi szolgáltatásokra bevezetett vissza nem térítendő önrész eltörlését követelik.
jan. 20
16:48
Fák közé csapódott egy magyar síelő Ausztriában (Infostart)
Súlyos fejsérülést szenvedett síelés közben egy magyar lány az ausztriai Annabergben - közölték az osztrák hatóságok.
jan. 20
17:04
Képriport: tömeges állathalál az árokban (Infostart)
A teherautót daruval állították fel a tűzoltók.
jan. 20
17:26
A hatos lottó 3. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint az 3. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták ki: 14, 19, 22, 30, 38 és 42.
jan. 20
17:27
Ágyba bújnék! De hol egy férfi? (Életforma)
Mindenre jó. Kár, hogy a gyógyszertárban nem kapható. Persze a legjobb, ha az ember nem egyedül műveli, hanem partner is van hozzá, - a szexhez.
jan. 20
18:28
Milyen a jó és a rossz gyerekjáték? (Életforma)
"A józan ész amellett szól, hogy olyan játékot vegyünk, ami 10%-ban játék, 90%-ban gyerek, és egyszerre két gyerek játszhasson vele, mert az fejleszti a kommunikációt" - áll a cikkben.
jan. 20
18:43
Százhúsz kilométer az autópályán, forgalommal szemben (Infostart)
Százhúsz kilométeren át robogott gépkocsijával a menetiránnyal szemben Bologna és Parma közötti autópályán egy 71 éves férfi a szombatról vasárnapra virradó éjszakán - közölte az olasz rendőrség.
jan. 20
19:05
Halálra gázoltak egy gyalogost Székesfehérvár közelében (Infostart)
Elgázolt egy személyautó egy gyalogost vasárnap a 8-as főúton, Székesfehérvár közelében, az elgázolt férfi a helyszínen meghalt. A a baleset helyszínén még három autó is ütközött, a járművekben nem sérült meg senki - közölte a rendőrség.
jan. 20
19:27
Mindhalálig...szex! (Életforma)
Kellemes, ingyen van, és még egészséges is. A szexen kívül ezt sok minden másról nem lehet elmondani. Ha szexuális éltünk aktív, akkor tovább élünk, megspórolunk egyes betegségeket, és még a terhesség alatt is jelent némi pozitívumot...
jan. 20
20:06
Megmenthet a kukorica a vakságtól (Infostart)
Amerikai kutatóknak hála, lehetővé válik a kukorica A-vitamin tartalmának növelése.
jan. 20
20:22
A hír igaz: gigantikus vízeséseket építenek New Yorkban (Infostart)
Négy hatalmas vízesést építenek fel New Yorkban Olafur Eliasson dán képzőművész tervei alapján a nyár három hónapjára, hogy fellendítsék a turizmust és 55 millió dollár extrabevételre tegyenek szert.
jan. 20
20:38
Nyelv, amelyen csak egyetlen ember beszél (Infostart)
Kapkodnak a nepáli nyelvészek: egyetlen reményük a már szinte kihalt dura nyelv leírásához az utolsó beszélő, egy 82 éves asszony. Ezért megfeszített tempóban igyekszenek rögzíteni a nyelvet.
jan. 20
21:06
Nem szeretik az egyenruhát, mert nagynak látszik benne a popsijuk (Infostart)
Fellázadtak az egyenruha ellen a brit rendőrnők: arra panaszkodnak, hogy a számukra rendszeresített nadrágban nagynak látszik a seggük. Ezért sokan férfinadrágot hordanak, mert az nem annyira előnytelen.
jan. 20
21:22
Rendőrök szedték le a repülőről a mobilozó utasokat (Infostart)
Bari helyett börtönbe juthat három olasz repülőutas, mert a gép kapitányának háromszor is megismételt felszólítása ellenére sem kapcsolta ki mobiltelefonját a Milánó és a dél-olasz város között közlekedő szombati járaton.
jan. 20
21:49
Halló, betörés közben találtam egy hullát! (Infostart)
Furcsa fordulatot vett egy németországi betörés, amikor a tolvaj egy holttestre bukkant.
jan. 20
22:43
Égett a padló egy budapesti iskolában (Infostart)
Egy túlhevült kémény miatt átizzott egy iskola termének deszkapadlója a fővárosban, a VIII. kerület Dankó utcai lelkészképző iskolában vasárnap este, személyi sérülés nem történt.

Keresés