2010. május 19. szerda

máj. 19
17:45
Szabics visszatér a Sturm Grazhoz (Infostart)
Szabics Imre visszatér a Sturm Graz labdarúgócsapatához.
máj. 19
17:45
Ausztria: immár hivatalos, hogy Szabics a Sturmban folytatja pályafutását (She)
Miután a Sturm Graz honlapján szerdán délután megjelent a hír, hivatalosan is megerősítést nyert, hogy Szabics Imre az osztrák együttesben folytatja pályafutását.
máj. 19
18:39
Ausztria: immár hivatalos, hogy Szabics Imre a Sturmban folytatja (She)
Miután a Sturm Graz honlapján szerdán délután megjelent a hír, hivatalosan is megerősítést nyert, hogy Szabics Imre az osztrák együttesben folytatja pályafutását.
máj. 19
18:41
Sakk: Kaszparov támogatja Karpovot a FIDE-elnökségért (She)
Garri Kaszparov is támogatja Anatolij Karpovot a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) elnökválasztási harcában. A két egykori ősellenség együtt kívánja elérni, hogy a jelenlegi elnök, Kirszan Iljumdzsinov 15 év után távozzon pozíciójából.
máj. 19
18:57
Ötven éve játszották a legjobb BEK-döntőt, magyar főszereplővel - videóval (Infostart)
Ötven éve, Glasgowban játszották a futballtörténelem egyik legjobb mérkőzését, a legtöbb gólt hozó BEK-döntőt. Magyar főszereplővel: Puskás Ferenc azóta is csúcsot jelentő, négygólos teljesítménnyel segítette sorozatban ötödik kupaelsőségéhez a Real Madridot.
máj. 19
18:57
Soproni Liga: három mérkőzés kezdődik 18 órától az NSO-n (She)
A labdarúgó Soproni Liga 29. fordulójának szerdai mérkőzésein a Vasas a Zalaegerszeget fogadja, a Szombathelyi Haladás Nyíregyházára, míg a Budapest Honvéd Paksra látogat. A ZTE papíron még a bronzérmet is megszerezheti, míg a másik két mérkőzés a kiesés szempontjából lehet sorsdöntő. Kövesse a mérkőzéseket élő, szöveges tudósításaink segítségével.
máj. 19
18:59
Leverkusen: német utánpótlás-válogatott középpályást igazolt a klub (She)
A Bayer Leverkusen leigazolta a Hamburg német utánpótlás-válogatott középpályását, Sidney Samet. A 22 éves, nigériai származású játékos öt évre szóló szerződést kötött a „gyógyszergyáriakkal".
máj. 19
19:01
Válogatott: Dárdai sérülése kevésbé súlyos, akár pályára is léphet (She)
A korábbi hírekkel ellentétben kevésbé súlyos Dárdai Pál sérülése, így némi remény van arra, hogy a Hertha BSC magyar középpályása jövő hét szombaton pályára léphet a németek elleni barátságos labdarúgó-mérkőzésen. Az esélyeket Dárdai 50-50 százalékosnak ítélte.
máj. 19
19:03
Tenisz: Olivier Rochus megoldhatatlan feladatot jelentett Söderlingnek Nizzában (She)
A Nizzában zajló, 450 ezer euró összdíjazású ATP-torna második fordulójában a belga Olivier Rochus három szettes mérkőzésen nyert az első helyen kiemelt svéd Robin Söderling ellen.
máj. 19
19:05
Tenisz: Szvetana Pironkova kiejtette Jelena Gyementyjeva Varsóban (She)
A Varsóban zajló, 600 ezer dollár összdíjazású WTA-torna nyolcaddöntőjében a bolgár Szvetana Pironkova három szettben nyert a második helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva ellen.
máj. 19
19:07
Póker: Koroknai győzelme a WPT LA Poker Classicon - videó (She)
A tengerentúlon adásba került a Koroknai András által megnyert World Poker Tour LA Poker Classic versenyének összefoglalója.
máj. 19
19:15
Az Inter túlélt mindent, és ez döntőt ér - videók (Infostart)
José Mourinho második csapatát vezette döntőbe a Bajnokok Ligájában, az Inter 38 év után szerepelhet ismét a kupasorozat fináléjában. A kék-feketék ősszel még bukdácsoltak, de tavasszal a címvédő Barcelonát és a Chelsea-t is magabiztosan ejtették ki, így jutottak el Madridig. A május 22-i finálét felvezető sorozatunk negyedik részében az olasz döntőbe vezető útját elevenítjük fel.
máj. 19
19:15
Soproni Liga: Videoton-Újpest rangadó élőben az NSO-n (She)
Székesfehérváron elkezdődött a Soproni Liga 29. fordulójának rangadója, amelyen a tabellán második helyezett Videoton a negyedik Újpestet fogadja. A mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
máj. 19
19:51
Megvan az argentin vb-keret: minden csatársztár megy Dél-Afrikába! (Infostart)
Diego Armando Maradona harmincasról huszonhárom fősre szűkítette az argentin válogatott világbajnoki keretét. Javier Zanetti és Esteban Cambiasso kihagyása után újabb meglepetés nem történt, Jose Sosa, Ezequiel Lavezzi, Jesus Dátolo, Fabricio Coloccini, Juan Mercier, Sebastián Blanco és Juan Insaurralde maradt ki.
máj. 19
19:51
Tenisz: a címvédő szerb válogatott már nem juthat döntőbe a csapat-vb-n (She)
Miután elveszítette második mérkőzését, eldőlt, hogy a címvédő szerb férfi teniszválogatott nem juthat be a döntőbe a Düsseldorfban zajló csapat-világbajnokságon.
máj. 19
19:53
Portsmouth: tíz játékosnak tett ajánlatot a tetemes adósságot felhalmozó klub (She)
Tíz játékosának tett ajánlatot az angol Portsmouth labdarúgócsapata, amely az ismert, 143.5 millió dolláros adósság tekintetében több mint érdekes.
máj. 19
19:55
Vb 2010: megvan az argentin keret, Lavezzi és Coloccini nem utazik (She)
Diego Maradona kihirdette végleges, 23 fős világbajnoki keretét, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hét nevet húzott ki előzetes, 30-as listájáról. A névsort a dél-amerikai ország nemzeti hírügynöksége, a Telam tette közzé.
máj. 19
20:09
Soproni Liga: három gólt hozott be, de így is kiesett a Nyíregyháza (She)
A 15. helyen álló Nyíregyháza a 8. Haladást fogadta a Soproni Liga 29. fordulójában. A vendégek Simon Ádám góljával szereztek vezetést a 35. percben, majd testvére, Attila is betalált a félidő végén. Molnár Balázs 11-es góljával már 3–0-ra is vezettek a vendégek, ám aztán Fuad Bugerra a 65. percben előbb büntetőből, majd a 71. és a 82. percben akcióból is betalált, így kiegyenlített a hazai…
máj. 19
20:11
Horvátország: lemondott a bajnoki címet szerző Dinamo vezetőedzője (She)
Egy héttel a bajnoki cím megszerzése után lemondott a horvát első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Zagreb vezetőedzője, Krunoslav Jurcic.
máj. 19
20:13
Soproni Liga: győzött a Paks, és kiharcolta a bennmaradást (She)
A labdarúgó Soproni Liga 29., utolsó előtti fordulójában a Paks hazai pályán Kiss Tamás és Böde Dániel góljával 2–1-re legyőzte a Honvédot. A kispestiek találatát Angelo Vaccaro tizenegyesből szerezte. Miután a Nyíregyháza döntetlent játszott a Haladással, a Paks jövőre is az első osztályban szerepelhet.
máj. 19
20:15
Soproni Liga: Debrecen-Győr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Debrecen–Győr összecsapás a Soproni Liga 29. fordulójából. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 19
20:27
NB II, Keleti csoport: az MTK II döntetlent játszott Békéscsabán (She)
Ma délután egy mérkőzést rendeztek a labdarúgó NB II-ben: most pótolták a 24. fordulóból elmaradt Békéscsaba–MTK Budapest II találkozót, amely 1–1-es döntetlennel ért véget.
máj. 19
20:30
Az utolsó fordulóra maradt a döntés (Metropol)
Döntetlent ért el a Loki és a Videoton is otthon, így csak a 30. fordulóban avathatnak bajnokot a Soproni Ligában. Zalai siker Angyalföldön, kiesett a Nyíregyháza is, bennmarad a Paks.
máj. 19
21:03
Ligue 1: a város válogatott szülöttjével erősítene az újonc csapat (She)
Nagy fogásra készül a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságba a napokban feljutó Arles-Avignon, a klub vezetői szeretnék szerződtetni Djibril Cissét.
máj. 19
21:05
Soproni Liga: a Videoton és az Újpest 1-1-et játszott egymással (She)
Nem született döntés a 29. fordulójának első rangadóján, a Videoton–Újpest találkozón: a két csapat 1–1-re végzett egymással, miután Elek Ákos korai fejes góljára a második játékrészben Dusan Vasziljevics szerencsés módon, szintén fejessel válaszolt.
máj. 19
21:21
Az UEFA a Debrecen BL-meccseit vizsgálja a bundaügyben (Infostart)
A német ARD televíziós csatorna FAKT című műsorának információja szerint "legalább egy mérkőzés" bundagyanússá vált a labdarúgó Bajnokok Ligája mostani idényében, az MDR tv pedig úgy tudja: a Debrecen egyik meccsét vizsgálja az európai szövetség (UEFA).
máj. 19
21:23
Egy pont a Debrecen előnye az utolsó forduló előtt (Infostart)
Egy pont előnnyel várja a Debrecen a labdarúgó NB I utolsó fordulóját. A címvédő hazai pályán 0-0-ra végzett a Győrrel. A rivális Videoton is csak 1-1-es döntetlent játszott az Újpesttel. A nap további eredményei: Vasas-Zalaegerszeg 2-3, Paks-Honvéd 2-1, Nyíregyháza-Haladás 3-3. A Diósgyőr után kiesett a Nyíregyháza is.
máj. 19
21:39
Soproni Liga: ma nem lesz bajnokavatás, még rájátszás is dönthet (She)
A Videoton–Újpest NB I-es találkozó 1–1-es döntetlenje után a Videoton pontazonossággal áll a tabellán a DVSC-vel (a Loki ezekben a percekben játszik a Győrrel), így már biztos, hogy ma nem lesz bajnokavatás.
máj. 19
21:57
Férfi kosárlabda NB I: a ZTE nyerte a döntő első meccsét, folytatás Pakson (She)
A férfi kosárlabda-bajnokság döntőjének első mérkőzésén az alapszakaszban győztes Zalaegerszeg hazai pályán 19 ponttal nyert a bajnoki címvédő Atomerőmű ellen, így 1-0-s előnyre tett szert az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párviadalban. Folytatás szombaton, 18 órai kezdettel Pakson.
máj. 19
22:15
Videó: Mourinho Gudjohnsen-vulkánnak nevezte az izlandi tűzhányót (She)
José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője ismét mosolyra fakasztotta az újságírókat egy sajtótájékoztatón.
máj. 19
22:17
Bajnokok Ligája: az Inter legyőzte a Bayernt - a „kicsik” meccsén (She)
Három nappal a szombati Internazionale–Bayern München Bajnokok Ligája-döntő előtt a két klub U18-as alakulata küzdött meg egymással. A „kicsik” meccsén az olasz csapat nyert 2–0-ra.
máj. 19
22:19
Lettország: tizenegyesekkel győzött a kupafináléban a Jelgava (She)
A Jelgava együttese nyerte meg a labdarúgó Lett Kupa 2009–2010-es kiírását, miután a mai döntőben tizenegyesekkel legyőzte a Jurmalát.
máj. 19
22:33
Görögország: Némethék megnyerték az Olympiakosz elleni rangadót - videó (She)
Németh Krisztián csapata, az AEK Athén 2–1-re megnyerte az Olympiakosz elleni rangadót a görög bajnokság rájátszásának utolsó fordulójában, és ezzel megelőzte a riválist, ami azt jelenti, hogy az Európa-liga-csoportkört megelőző selejtezőben indulhat a következő szezonban.
máj. 19
22:51
Man. City: a klub 20 millió fontért szerezné meg Milnert - sajtóértesülés (She)
A SkySports értesülései szerint a Manchester City húszmillió fontos ajánlatot tett az Aston Villának James Milner megszerzéséért.
máj. 19
22:53
Soproni Liga: Sokkal több gólszerzési lehetőségünk volt - Pintér (She)
A labdarúgó Soproni Liga 29. fordulójában a Győr gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Debrecen vendégeként. A találkozót követően Herczeg András, a hazaiak szakvezetője arról nyilatkozott: igazságos eredmény született és a záró fordulóban, Kecskeméten nehéz mérkőzésre számít.

Keresés