2008. január 9. szerda

jan. 9
5:39
Hiába figyelmeztették az orvosok, nem hagyta abba az ivást a világsztár (Infostart)
Paul McCartney-nál már két éve szívzörejt állapítottak meg, de hiába figyelmeztették, hogy a gyógyszerekre nem ihat, nem volt hajlandó lemodani az alkoholról.
jan. 9
5:56
Aki eséllyel pályázhat az év legbutábbja címre (Infostart)
Hamis tanúzás miatt indítottak eljárást az idei év eddigi legidiótább bűnözője ellen a Dél-Afrikai Köztársaság fővárosában, Pretoriában.
jan. 9
6:17
Csak erős idegzetűeknek: tízkilós tumort távolítanak el az arcáról - képpel (Infostart)
Életmentő műtétet kell végrehajtani azon a kínai férfin, akinek tízkilós daganat torzítja el az egész arcát.
jan. 9
6:38
Segítség azoknak, akik nem tudták, hogy százféle orgazmus van (Infostart)
Orgazmus szótárt írt egy brit családanya, aki azt állítja: száznál többféle orgazmus van, s ezek mindegyikéről be is számol - A-tól Z-ig.
jan. 9
7:00
Uraim, az 1301-esre nem fogadhatnak! (Infostart)
Nem csitul a botrány a volt maláj egészségügyi miniszter, Chau Soi Lek körül, akiről nemrégiben szállodai szobában készült pornófelvételek kerültek nyilvánosságra. Az illegálisan működő maláj bukmékereknél arra is lehet fogadni, vajon hányas számú szobában történt az aktus, ám az 1301-esre senki nem tehet.
jan. 9
7:38
Anyja karmaiból mentették ki a haláraítélt medvebocsot - képekkel és videóval (Infostart)
Kicsit későn, de meggondolták magukat a nürnbergi állatkert vezetői, és nem engedik elpusztulni az egyetlen életben maradt jegyesmedvebocsot. Az egyik nőstény jegesmedve valószínűleg megette a utódait, a másik pedig szemlátomást nem tudja, mit kell kezdeni a kicsivel.
jan. 9
7:56
Tüntetésre is készek a tokaji kistérségben élők (Metropol)
Levelet írnak a miniszterelnöknek, a köztársasági elnöknek és tüntetést szerveznek a tisztiorvosi szolgálat regionális igazgatósága elé a tokaji kistérségben élők, élükön a tokaji polgármesterrel, amennyiben nem változik meg kórházi ellátási körzetük.
jan. 9
8:12
Jobban dolgozik, aki délben alszik (Metropol)
A jó öreg déli szundítás újraélesztése mellett szállt síkra a Linzi Általános Kórház alváslaboratóriumának vezetője, Christoph Röper.
jan. 9
8:16
A túlvilágról kaptak segítséget a rendőrök (Infostart)
Nem vár segítséget kaptak a kenyai rendőrök, akik ölbe tett kézzel nézhetik, amint sorra viszik vissza az emberek a zavargások során ellopott ágyakat, kanapékat, tévéket és egyéb használati cikkeket a tengerparti Mombasában.
jan. 9
8:21
Köhögésre, megfázásra nem kell antibiotikum (Infostart)
Köhögésre, megfázásra és torokfájásra ne írjanak fel antibiotikumot - ezt javasolja a brit orvosoknak az egészségügyi miniszter. Az antibiotikumok túlzott használata miatt ugyanis több baktérium válik ellenállóvá.
jan. 9
8:32
Halálos késelés egy pesti parkolóban (Infostart)
Belehalt sérüléseibe az a 27 éves férfi, akit szerda hajnalban megszúrtak egy Váci úti autóparkolóban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
jan. 9
8:53
Miért ártalmas a túlzott tisztaság? (Vital)
tovább
jan. 9
8:53
Százféle orgazmus létezik! (Blikk)
Egy angol nő már több tucat fajta gyönyört élt meg
jan. 9
9:25
Film készülhet Madeleine McCann történetéből (Infostart)
Eladhatja eltűnt kislányuk történetének jogait Kate és Gerry McCann. Képviselőik nemrégiben tárgyalásokat kezdtek egy ügynökséggel, az IMG-vel, amely a becslések szerint akár 2 millió fontot is adhat a sztoriért. Az összeget a szülők a Madeleine utáni kutatás folytatására fordítanák.
jan. 9
9:42
Dráma a stúdióban: felvágta az ereit a kirúgott tévésztár (Infostart)
Amikor megtudta, hogy kirúgják, felvágta az ereit Jeff Stewart, a legnépszerűbb brit bűnügyi tévésorozat sztárja. Nem gondolhatta azonban teljesen komolyan, hogy meg akar halni, mert azonnal segítséget kért, és kórházba szállították.
jan. 9
9:54
Hólánc? Gyakorold, hogyan kell felszerelni! (Blikk)
A téli időszakban célszerű minden autóban hóláncot tartani, amely mindössze néhány kilós
jan. 9
10:00
A felnőttek harmada folyamatosan fogyókúrázik (Infostart)
Háromból egy felnőtt folyamatosan diétázik Nagy-Britanniában - derül ki a Tesco áruházlánc megbízásából készült felmérésből.
jan. 9
10:11
Kirúgták a pártvezetőt a puccos temetés miatt (Infostart)
Leváltották a pártban betöltött pozíciójáról és lefokozták a dél-kínai Kanton autópálya felügyeletének vezetőjét. Az ok: felháborítóan puccos temetést rendezett az édesanyjának.
jan. 9
10:59
Halálos autóbaleset Békés megyében - képpel (Infostart)
Életét vesztette az a sofőr, aki gépkocsijával egy fának ütközött szerda reggel Füzesgyarmat és Bucsa között - közölte a rendőrség.
jan. 9
11:24
A beszédért felelős új agyi területeket fedeztek fel (Vital)
tovább
jan. 9
11:53
Az ügyészség kezdeményezi a bírákat bántalmazó férfi letartóztatását (Infostart)
Az ügyészség kezdeményezi az előzetes letartóztatásba helyezését annak a férfinak, aki a Pest Megyei Bíróságon kedden bántalmazott két bírót és egy ügyvédet - mondta a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.
jan. 9
12:26
Karel Gott nem öregszik: megnősült és ismét apa lesz (Infostart)
Ismét a cseh bulvárlapok címlapján szerepel Karel Gott, a világhírű prágai énekes. A népszerű Aranycsalogány ugyanis Las Vegasban megnősült, ráadásul 68 évesen ismét apa lesz.
jan. 9
14:53
Képek csak felnőtteknek: egy baleset, amelyet nem lehetett túlélni (Infostart)
Felborult egy személyautó az M1-es autópályán a Bicskei felhajtónál Győr felé. Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette.
jan. 9
15:49
A szorongás árthat a szívnek (Metropol)
A szívinfarktus nemcsak az ellenségeskedő, de a félénk, szorongó embereket is veszélyezteti – állítják amerikai kutatók.
jan. 9
16:36
Volt határőrök ellen indult eljárás (Infostart)
Vagyonelleni bűncselekmények miatt indult eljárás az egykori Balassagyarmati Határőr Igazgatóság volt munkatársai ellen.
jan. 9
16:41
Miért hízlal a koplalás? (Blikk)
Súlyos vége lehet, ha nem gondolsz a következményekre
jan. 9
17:41
Fertőz a Salamon-vírus (Metropol)
Az év első hetében az előzőhöz viszonyítva duplájára nőtt az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma, azonban közösségi járványról nem érkezett jelentés.
jan. 9
19:29
Képriport: borzalmas baleset a liftaknában (Infostart)
Liftaknába zuhant egy fiatalember Budapesten.
jan. 9
20:24
A reptér új alkalmazottja egy madár (Infostart)
Nagy hasznára van Dél-Olaszország egyik repterének az a szirti sas, amelyet betanítottak arra, hogy távol tartsa a vadakat a kifutópályától.
jan. 9
20:25
Jobban dolgozik, aki délben alszik (Metropol)
A jó öreg déli szundítás újraélesztése mellett szállt síkra a Linzi Általános Kórház alváslaboratóriumának vezetője, Christoph Röper.
jan. 9
20:56
Horogra akadt Lendvai volt kampányfőnöke (Infostart)
Elfogták Csonka Gábort, Lendvai Ildikó szocialista frakcióvezető volt kampányfőnökét Budapesten - közölte több internetes portál.

Keresés