2008. január 27. vasárnap

jan. 27
0:40
Visszafordíthatóvá válhat a dohányzás öregítő hatása (Vital)
tovább
jan. 27
7:14
Nem temethetik el a hamisított múmiát (Infostart)
Hét éve nem temethették azt a mumifikálódott holttestet, amely megtalálása idején szenzációt keltett, mert azt gondolták, hogy az ókori Perzsiából származik, kiderült azonban, hogy hamisítványról van szó.
jan. 27
7:43
Szobrot állítanának a cigiző és söröző medvének (Infostart)
Mozgalmat indítottak Skóciában, hogy szobrot állítsanak egy medvének, amely élete nagy részét Edinburgh-ban töltötte - miután részt vett a második világháborúban.
jan. 27
8:47
Egy percet se dolgozott, mégis 69 millió ütötte a rendőr markát (Infostart)
Hat év után vették vissza állásába azt a rendőrt, akit még 2001-ben korrupció gyanúja miatt felfüggesztettek. A férfi "szabadsága" több mint 200 ezer fontjába (több mint 69 millió forint) került a brit adófizetőknek.
jan. 27
9:15
Lebukott a biciklis papagájcsempész (Infostart)
Papagájcsempészre vadásznak a fehérorosz rendőrök: egy férfi csaknem háromszáz madarat próbált meg illegálisan bevinni az országba Ukrajnából.
jan. 27
9:44
Elítélték a katonát vibrátorral megerőszakoló nőt (Infostart)
Bűnösnek találta a bíróság azt az ausztrál nőt, aki megbilincselt és egy szexuális játékszerrel megerőszakolt egy katonát.
jan. 27
10:23
Hiányolják a kiegészítő normatívát az egyházi kórházak (Metropol)
Komoly gondot jelent, hogy az egyházi intézmények által fenntartott kórházak nem kapnak az államtól kiegészítő normatívát költségvetésükhöz – mondta Trombitás Zoltán, a Budapesti Szent Ferenc Kórház főigazgatója az MTI-nek.
jan. 27
14:14
Keményen büntetik a meztelenkedést (Infostart)
Súlyos büntetés fenyegeti az ABC amerikai televíziós csatornát, amiért a NYPD Blue című krimisorozatban egy meztelen női testet mutattak. A csatorna büntetése elérheti az 1,4 millió dollárt (246 millió forintot).
jan. 27
15:02
Egy izgalmas focimeccs megduplázza a szívroham kockázatát (Metropol)
A címbeli állítás különösen igaz, ha a saját nemzeti 11 játszik.A szív- és érrendszeri betegek ezért jobban teszik, ha figyelembe veszik a fokozott rizikót – javasolják német szívgyógyászok.
jan. 27
15:23
Focirajongók, figyelem: halálos veszélyt jelent a válogatott mérkőzés! (Infostart)
Egy izgalmas focimeccs megduplázza a szívroham kockázatát, különösen, ha a saját nemzeti 11 játszik. A szív- és érrendszeri betegek ezért jobban teszik, ha figyelembe veszik a fokozott rizikót - javasolják azok a német szívgyógyászok, akik a New England of Medicine című folyóiratban értékelték a 2006-ban rendezett labdarúgó-világbajnokság szívrohamtörténeteit.
jan. 27
15:52
Fejreállt az autó a villamossíneken - képgaléria (Infostart)
Egy személyautó balesete okoz fennakadást Budapesten, a Kőbányai úton, a 28-as villamos vonalán, a szerelvények megosztva szállítják az utasokat a végállomások között, az érintett szakaszon a 9-es autóbuszra szállhatnak át az utasok - közölte a BKV fődiszpécsere.
jan. 27
16:45
Knut "Britney Spears-szindrómában" szenved (Infostart)
"Britney Spears-szindrómában" szenved Knut; a berlini állatkert kedvenc jegesmedvéje a depresszió tüneteit mutatja.
jan. 27
17:17
A hatos lottó 4. heti nyerőszámai - nyereményekkel! (Infostart)
A hatos lottó 4. heti sorsolásán a következő nyerőszámokat húzták ki: 8, 11, 32, 36, 40, 41.
jan. 27
17:22
Trónörökös-korrekorder lett Károly herceg (Infostart)
Megdöntötte a brit trónörökösi korrekordot Károly walesi herceg, aki idén tölti be 60. életévét.
jan. 27
18:01
Cserbenhagyásos gázolás a X. kerületben (Infostart)
Kijelölt gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy férfit a X. kerületben vasárnap; a gázoló autós segítségnyújtás nélkül hajtott tovább, az áldozatot súlyos sérülésekkel szállították kórházba - közölte Bartha László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
jan. 27
18:17
Sokba került a három szerelmes éjszaka a hollywoodi szupersztárnak (Infostart)
Lelepleződött a "nagy szerelem": a Spice Girls énekesnője, Mel B mindössze háromszor feküdt le Eddie Murphyvel, ez azonban bőven elegendő volt ahhoz, hogy teherbe essen tőle.
jan. 27
18:39
CO-mérgezés Seregélyesen (Infostart)
Szénmonoxid-mérgezéssel vittek kórházba négy felnőttet Seregélyesről vasárnap - közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
jan. 27
18:49
Az agresszió elűzi az unalmat és javítja a szellemi fejlődést (Infostart)
A brit oktatási minisztérium körlevelet küldött az óvodáknak, amelyben arra biztatják a nevelőket: engedélyezzék a kicsik számára a játékfegyverek használatát, mivel az akciós játékok elűzik az unalmat, javítják a szellemi teljesítményt és növelik az érdeklődést a tanulás iránt.
jan. 27
19:00
Lefejezték a cápát, hogy kimentsék az áldozatot (Infostart)
A hajó fedélzetén csapott le az egyik figyelmetlen halászra a zsákmánnyal együtt kiemelt cápa. A ragadozó olyan erősen harapta a férfi lábát, hogy egyetlen módszerrel tudták csak kiszabadítani az állkapcsok közül: le kellett vágniuk a cápa fejét.
jan. 27
19:48
Chili, naftalin és autóillatosító - hogyan védekezzünk a betolakodók ellen (Infostart)
India északi részében, Asszám államban az állatvilág szakértői a vadon élő elefántok invázió ellen keresnek hatásos eszközöket. Falvak, művelt területek megóvására erős növényi rostokból font kerítéseket állítanak fel, amelyeket átitatnak gépkocsi-olajjal és a naga jolokia nevű chilifajta olajával.
jan. 27
20:10
Agyonsokkolta a feleségét szex közben (Infostart)
Elektromos kábellel próbálta orgazmusra ösztökélni a feleségét egy amerikai férfi, de a bizarr szexuális játék tragikus véget ért: az asszony belehalt az áramütésbe.
jan. 27
20:48
Konfliktuskezelő-tanfolyam - diszkósoknak (Infostart)
Velence önkormányzata az éjszakai szórakozóhelyek munkatársainak indít képzést, amelynek során a hallgatók többek között a konfliktusok elsimítását tanulják.
jan. 27
21:10
Tucatnyinál többen haltak meg Botoxtól (Infostart)
Négy gyerek is van a Botox 16 áldozata között; valamennyiük halála összefüggésbe hozható az izomlazító méreganyaggal, amelynek szépészeti alkalmazása egyre terjed a 18 éven aluliak között is.
jan. 27
21:15
Templomi betörőt csíptek fülön Zala megyében (Infostart)
Lopás kísérlete miatt őrizetbe vették azt a férfit, akit a bucsuszentlászlói templomban fogtak el a rendőrök - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
jan. 27
21:47
Lustasága buktatta le a bankrablót (Infostart)
Akciója után buszra váró bankrablónőt csípett el a rendőrség az Egyesült Államokban.

Keresés