Hende Csaba

Busás fizetés jár Hende Csabának a láblógatásért
2020 július 8.   Ez a lényeg
Még akkor is, ha alig tesz valamit a városért és annak lakosaiért. Végülis, neki aztán mindegy, a lóvé az így is a bankszámláján landol, miért is erőltetné meg magát?!
Busás fizetés jár Hende Csabának a lóblógatásért
2020 július 8.   Ez a lényeg
Még akkor is, ha alig tesz valamit a városért és annak lakosaiért. Végülis, neki aztán mindegy, a lóvé az így is a bankszámláján landol, miért is erőltetné meg magát?!
Hende Csaba is bólogatott a 2021-es bosszú költségvetésére
2020 július 7.   Ez a lényeg
Csakúgy, mint a többi fideszes birka. Nem foglalkoztatta Szombathely városának tönkretétele, csak az, hogy Orbán nyallereként megszavazza az Országgyűlés 2021-es költségvetéséről szóló törvényjavaslatot. Meg is tette.
Felrobbant egy törökországi tűzijátékgyár
2020 július 4.   Hírstart
Legkevesebb négy ember meghalt, 97 pedig megsérült pénteken Törökországban, azután, hogy egyelőre ismeretlen okból robbanássorozat indult be egy tűzijátékgyárban az északnyugati Sakarya tartományban, Hendek város közelében – közölte Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján.
Felrobbant egy törökországi tűzijátékgyár
2020 július 3.   888
Legkevesebb négy ember meghalt, 97 pedig megsérült pénteken Törökországban, azután, hogy egyelőre ismeretlen okból robbanássorozat indult be egy tűzijátékgyárban az északnyugati Sakarya tartományban, Hendek város közelében – közölte Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján.
Robbanássorozat egy török tűzijátékgyárban - többen meghaltak, rengeteg a sérült (videók)
2020 július 3.   Népszava
Legkevesebb négy ember meghalt, 97 pedig megsérült pénteken Törökországban, azután, hogy egyelőre ismeretlen okból robbanássorozat indult be egy tűzijátékgyárban az északnyugati Sakarya tartományban, Hendek város közelében - közölte Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján.
Robbanásokat jelentettek Törökországban
2020 július 3.   Napi
Legalább ötvenhat sérültet szállítottak kórházba pénteken Törökországban azután, hogy egyelőre ismeretlen okból robbanássorozat indult be egy tűzijátékgyárban az északnyugati Sakarya tartományban, Hendek város közelében.
Borzalmas baleset! Robbanássorozat indult be egy tűzijáték-gyárban
2020 július 3.   Lokál
Legalább ötvenhat sérültet szállítottak kórházba pénteken Törökországban azután, hogy egyelőre ismeretlen okból robbanássorozat indult be egy tűzijátékgyárban az északnyugati Sakarya tartományban, Hendek város közelében - jelentette az NTV török hírtelevízió.
Pofátlanul sokat keres Hende Csaba a Parlamentben való ücsörgésért
2020 június 4.   Ez a lényeg
Miközben emberek tömegei veszítik el a munkájukat és a jövedelmüket, a szombathelyi Fidesz-csicska úgy is megkeresi a csekély havi 1,1 milliós alapbért, hogy a Parlamentbe csak bámészkodni jár, nem dolgozni.
Hende Csaba rendkívül büszke a koronavírus-törvényre
2020 március 31.   Ez a lényeg
Még csak tegnap derült ki 137 képviselőről, hogy mit is gondolnak valójában a köztársaságról és demokráciáról. Hende Csaba, Vas megyei 1. sz. országgyűlési képviselője is köztük volt.
Hende Csaba is megszavazta Orbán teljhatalmát
2020 március 30.   Ez a lényeg
Ma 137 képviselőről tudtuk meg, hogy mit is gondolnak valójában a köztársaságról és demokráciáról.
Hétfőn fogadhatják el a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot
2020 március 27.   Propeller
Az Országgyűlés jövő hétfőn elfogadhatja a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot, miután a törvényalkotási bizottság a kormánypárti képviselők szavazataival megteremtette ennek alkotmányos előfeltételét – nyilatkozta a testület fideszes elnöke csütörtökön. Fotó: MTI/Illyés Tibor Hende Csaba a bizottság ülését követően közölte: a k
Hende Csaba: Az alkotmányos jogainkat nem fenyegeti veszély
2020 március 26.   Magyar Nemzet
Az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke hangsúlyozta: ha a járványveszélyhelyzet elmúlik, megszűnik a különleges jogrend.
Hende szerint jó gombot nyomtak a fideszcsicskák
2020 március 26.   Ez a lényeg
Orbán szakbizottsági csicskái lehetővé tették, hogy hétfőn megszavazhassák a Felhatalmazási törvényt, aminek nevében a Fidesz újságírókat zárathat börtönbe és mindenhatósággal ruházhatja fel a miniszterelnököt.
A fideszes Hende Csaba fizetése óriásit ugrik
2020 március 2.   Ez a lényeg
A Fidesz pofátlanságának nincs határa. A vámpír-kormány tavaly sikeresen megszavazott saját magának egy busás fizetésemelést, hogy a haveri társaságot nyugodtan továbbgazdagíthassa.
Nemény András elérte, hogy Hende Csaba is támogassa Szombathely fellendítésében
2020 február 3.   Ez a lényeg
Dr. Nemény András Budapesten tárgyalt a Szombathelyi fejlesztésekről. Még azt is elérte, hogy egy fideszes képviselő is támogassa elképzeléseit.
A Fidesz bukása után már nem annyira fontos a szombathelyi jégcsarnok TAO-pénzeinek gyűjtése
2020 január 2.   Átlátszó
2017-ben azt ígérték, két év alatt elkészül. Napi jó hír – ezt posztolta 2017 januárjában Hende Csaba, Szombathely fideszes országgyűlési...
Segítség kárpátaljai rászorulóknak
2019 december 19.   Magyar Nemzet
Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke az akció keretében Nagyszőlősön járt, és az aktivistákkal együtt szétosztották az ajándékokat.
Selmeczi: El akarja kenni a Gothár-ügyet az ellenzék
2019 december 13.   ATV
El akarja kenni a Gothár-ügyet az ellenzék – jelentette ki Selmeczi Gabriella. A fideszes képviselő szerint Burány Sándor és Bangóné Borbély Ildikó is viccelődött a zaklatási botrányon egy bizottsági ülésen. A jegyzőkönyvből azonban kiderült: az ellenzéki politikus Hende Csaba egyik korábbi kijelentésére reagált. Bangóné szerint a Fidesz így tereli
Együttműködik az Artvertising Group és a BBC Studios
2019 november 15.   Hírstart
Az együttműködés november 1-jén indult, az első megbízás a BBC Studios új produkciójának, a Seven Worlds, One Planet (magyarul: Egy bolygó hét világa) című természetfilmsorozatának beharangozó kampányára szól. Ezen túlmenően az Artvertising látja el a sorozattal kapcsolatos folyamatos kommunikációs feladatokat a hónap során, Hende Helga account man

Közélet