Hende Csaba

Hende Csaba rendkívül büszke a koronavírus-törvényre
2020 március 31.   Ez a lényeg
Még csak tegnap derült ki 137 képviselőről, hogy mit is gondolnak valójában a köztársaságról és demokráciáról. Hende Csaba, Vas megyei 1. sz. országgyűlési képviselője is köztük volt.
Hende Csaba is megszavazta Orbán teljhatalmát
2020 március 30.   Ez a lényeg
Ma 137 képviselőről tudtuk meg, hogy mit is gondolnak valójában a köztársaságról és demokráciáról.
Hétfőn fogadhatják el a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot
2020 március 27.   Propeller
Az Országgyűlés jövő hétfőn elfogadhatja a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot, miután a törvényalkotási bizottság a kormánypárti képviselők szavazataival megteremtette ennek alkotmányos előfeltételét – nyilatkozta a testület fideszes elnöke csütörtökön. Fotó: MTI/Illyés Tibor Hende Csaba a bizottság ülését követően közölte: a k
Hende Csaba: Az alkotmányos jogainkat nem fenyegeti veszély
2020 március 26.   Magyar Nemzet
Az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke hangsúlyozta: ha a járványveszélyhelyzet elmúlik, megszűnik a különleges jogrend.
Hende szerint jó gombot nyomtak a fideszcsicskák
2020 március 26.   Ez a lényeg
Orbán szakbizottsági csicskái lehetővé tették, hogy hétfőn megszavazhassák a Felhatalmazási törvényt, aminek nevében a Fidesz újságírókat zárathat börtönbe és mindenhatósággal ruházhatja fel a miniszterelnököt.
A fideszes Hende Csaba fizetése óriásit ugrik
2020 március 2.   Ez a lényeg
A Fidesz pofátlanságának nincs határa. A vámpír-kormány tavaly sikeresen megszavazott saját magának egy busás fizetésemelést, hogy a haveri társaságot nyugodtan továbbgazdagíthassa.
Nemény András elérte, hogy Hende Csaba is támogassa Szombathely fellendítésében
2020 február 3.   Ez a lényeg
Dr. Nemény András Budapesten tárgyalt a Szombathelyi fejlesztésekről. Még azt is elérte, hogy egy fideszes képviselő is támogassa elképzeléseit.
A Fidesz bukása után már nem annyira fontos a szombathelyi jégcsarnok TAO-pénzeinek gyűjtése
2020 január 2.   Átlátszó
2017-ben azt ígérték, két év alatt elkészül. Napi jó hír – ezt posztolta 2017 januárjában Hende Csaba, Szombathely fideszes országgyűlési...
Segítség kárpátaljai rászorulóknak
2019 december 19.   Magyar Nemzet
Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke az akció keretében Nagyszőlősön járt, és az aktivistákkal együtt szétosztották az ajándékokat.
Selmeczi: El akarja kenni a Gothár-ügyet az ellenzék
2019 december 13.   ATV
El akarja kenni a Gothár-ügyet az ellenzék – jelentette ki Selmeczi Gabriella. A fideszes képviselő szerint Burány Sándor és Bangóné Borbély Ildikó is viccelődött a zaklatási botrányon egy bizottsági ülésen. A jegyzőkönyvből azonban kiderült: az ellenzéki politikus Hende Csaba egyik korábbi kijelentésére reagált. Bangóné szerint a Fidesz így tereli
Együttműködik az Artvertising Group és a BBC Studios
2019 november 15.   Hírstart
Az együttműködés november 1-jén indult, az első megbízás a BBC Studios új produkciójának, a Seven Worlds, One Planet (magyarul: Egy bolygó hét világa) című természetfilmsorozatának beharangozó kampányára szól. Ezen túlmenően az Artvertising látja el a sorozattal kapcsolatos folyamatos kommunikációs feladatokat a hónap során, Hende Helga account man
Hende Csabát csak az igazság szeretete vezérli
2019 november 14.   Népszava
Távol álljon tőlünk, hogy történelmet hamisítsunk – nyugtatott meg mindenkit az embermentésről szóló nagyszabású konferencián az Országgyűlés fideszes alelnöke.
Hende Csaba: Próbálják meg nem felélni a város tartalékait!
2019 november 8.   Mandiner
Már novemberben lemennek a pincébe elmajszolni a télre eltett befőttet. Interjú.
Előveszi kedvenc témáját a Fidesz
2019 november 6.   Népszava
Kövér László házelnök maradt fővédnök, de a korábbi programtól eltérően a köszöntőt nem ő, hanem Hende Csaba fideszes parlamenti képviselő, az Országgyűlés alelnöke mondja majd a „Koszorús-akció 75. évfordulójára tiszteletére” meghirdetett konferencián. A rendezvényt rejtélyes körülmények között lefújták az önkormányzati választás előtt. A Dohány u
Hende Csaba inkább elment Orbán Viktor beszédére fotózkodni, mintsem hogy részt vegyen az általa képviselt város közgyűlésének alakuló ülésén
2019 október 24.   Hírstart
Szerdán tartotta Szombathely az újonnan megválasztott képviselő testület alakuló ülését. Az eseményen azonban nem volt ott a város országgyűlési képviselője, a fideszes Hende Csaba.
Hende Csaba inkább elment Orbán Viktor beszédére fotózkodni, mintsem hogy részt vegyen az általa képviselt város közgyűlésének alakuló ülésén
2019 október 24.   168 Óra Online
Szerdán tartotta Szombathely az újonnan megválasztott képviselő testület alakuló ülését. Az eseményen azonban nem volt ott a város országgyűlési képviselője, a fideszes Hende Csaba.
Túlélésért küzd a Fidesz vasi erős embere
2019 október 9.   Népszava
Szombathelyen a kormánypárt iránti szimpátia szétesőben. Ha élni tud ezzel az ellenzék, akkor annak a várost háttérből irányító Hende Csaba lehet a nagy vesztese.
Mága Zoltán jótékonysági koncertjén kampányolt a fideszes jelölt mellett Hende Csaba
2019 október 3.   Hírstart
Egy olvasónk felvette a képviselő beszédét, amelyből a templomi közönség még a hegedűművészet előtt alaposan értesülhetett a polgármesterjelölt érdemeiről.
Mága Zoltán fellépett a templomban, de mit ad Isten, pont ott kampányolt Hende Csaba is a helyi fideszes jelöltnek
2019 október 3.   24.hu
A művész egyébként 350 millió forintnyi állami támogatást kapott.
Mága Zoltán jótékonysági koncertjén kampányolt a fideszes jelölt mellett Hende Csaba
2019 október 3.   444
Egy olvasónk felvette a képviselő beszédét, amelyből a templomi közönség még a hegedűművészet előtt alaposan értesülhetett a polgármesterjelölt érdemeiről.

Közélet