Varjú László

Így fetrengett és színészkedett Hadházy az MTVA székházában
2018 december 17.   Lokál
Míg a tüntetőknek mondott provokátorok vasárnap hajnalig hergelték a rendőröket (többször is nekimentek a köztévé épületét védő sorfalnak, hogy bejussanak), addig Kunhalmi Ágnes szocialista, Bősz Anett liberális, Varjú László DK-s, Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők bementek az épületbe.
Dulakodás, erőszak az MTVA székházánál
2011 december 29.   Klubrádió
Országgyűlési képviselők érkeztek az MTVA Kunigundai úti székházához. Elsőként Varjú László a Demokratikus Koalíció platform igazgatója küzdötte be magát az épületbe, miután nem akarták beengedni. Időközben megérkezett Lendvai Ildikó és Harangozó Tamás MSZP-s képviselő is, ők is már bementek. Hajnali fél 6-kor az éhségsztrájkolókra az MTVA biztonsági őrei rázárták a kerítés ajtaját úgy, hogy kívül…
Kordonbontás 2011
2011 december 29.   168 Óra Online
A szimpatizánsok, valamint a DK-MSZP koalíció, Varjú László (DK) és Lendvai Ildikó (MSZP) bontották le ma reggel a kordont a Kunigunda utcában.
Egymásnak feszül Gyurcsány és Mesterházy tábora
2011 május 13.   HírTV
Pénteken ismét egymásnak feszül Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila tábora. A Szocialista Párt Pest megyei elnökségéért Tóbiás József jelenlegi frakcióigazgató és Varjú László, a Demokratikus Koalíció ügyvezetője indul. A Magyar Nemzet közben úgy tudja, hogy nem csak Gyurcsány Ferenc sürget pártszavazást a szocialistáknál.
Holnap összecsap Gyurcsány és Mesterházy tábora
2011 május 12.   HírTV
Holnap ismét egymásnak feszül Gyurcsány és Mesterházy tábora, a szocialista párt Pest megyei elnökségéért ugyanis Tóbiás József jelenlegi frakcióigazgató és Varjú László, a Demokratikus Koalíció ügyvezetője indul.
Orbán Viktor szocialista kérdésekre válaszolt
2011 április 11.   HVG
Kovács László, Steiner Pál és Varjú László kérdezte a miniszterelnököt a Parlamentben.
Nem igaz, hogy nem hívta meg Gyurcsány az MSZP vezetését
2011 február 18.   Klubrádió
Cáfolja az MSZP Demokratikus Koalíció platformja a Hír TV által közölteket, miszerint nem kapott meghívót Gyurcsány Ferenc mai évértékelőjére a szocialista párt vezetése. Varjú László, a tömörülés igazgatója azt mondta a Kubrádiónak, aki csak tud, részt vesz az eseményen.
Fideszes öngól? Papcsák Ferenc 55 ezer forintos óradíjért dolgozott
2010 június 14.   168 Óra Online
Papcsák Ferenc az új elszámoltatási kormánybiztos. A vadonatúj pozíció viselője az elmúlt nyolc év azon gazdasági ügyeinek hivatott utánajárni, amelyek esetében súlyos visszaélés gyanúja merült fel. Mindezt úgy, hogy korábban ellene is több esetben vizsgálódtak a hatóságok. A „visszásság” ellen Varjú László MSZP-s országgyűlési képviselő emelt szót.
Egyszerűsödtek a támogatásigénylés feltételei
2007 november 30.   Infostart
Tízmillió forint alatti támogatásokra egyszerűbben pályázhatnak mostantól a kis-és közepes vállalkozások - mondta az InfoRádiónak az MSZP frakcióvezető-helyettese. Varjú László hozzátette: hamarosan a mikrovállalkozások számára is szeretnének hasonló könnyítéseket bevezetni.

Közélet