Nicolas Sarkozy

Húzódik Nicolas Sarkozy korrupciós pere
2020 november 24.   Napi
Megkezdődött hétfőn a párizsi büntetőbíróságon a befolyással való üzérkedéssel és korrupcióval gyanúsított Nicolas Sarkozy pere. A volt francia államfőt és ügyvédjét azzal vádolják, hogy meg akartak vesztegetni egy magas rangú bírót információkért cserébe - írja az MTI.
Már fel is függesztették Nicolas Sarkozy korrupciós perét
2020 november 24.   444
Közbeszólt a koronavírus-járvány.
Felfüggesztették Nicolas Sarkozy perét
2020 november 23.   24.hu
Alighogy elkezdődött.
Alighogy megkezdődött, fel is függesztették Nicolas Sarkozy, volt francia köztársasági elnök perét
2020 november 23.   ATV
Megkezdődött hétfőn a párizsi büntetőbíróságon a befolyással való üzérkedéssel és korrupcióval gyanúsított Nicolas Sarkozy pere. A volt francia államfőt és ügyvédjét azzal vádolják, hogy meg akartak vesztegetni egy magas rangú bírót információkért cserébe.
Megkezdődött, majd felfüggesztették Nicolas Sarkozy perét
2020 november 23.   Demokrata
Megkezdődött a párizsi büntetőbíróságon a befolyással való üzérkedéssel és korrupcióval gyanúsított Nicolas Sarkozy pere.
Történelmi perben áll bíróság elé Nicolas Sarkozy
2020 november 22.   24.hu
Hétfőn kezdődik a pere, ez lesz az első alkalom, hogy egy volt francia köztársasági elnöknek korrupciós vádakért kell bíróság elé állnia.
Bűnszervezetben való részvétellel gyanúsítja az ügyészség Nicolas Sarkozy volt francia államfőt
2020 október 17.   444
2018 óta ez a negyedik pont, amiben vádat emelnek a tiltott kampányfinanszírozással gyanúsított egykori elnökkel szemben.
Nicolas Sarkozyt bűnszövetkezetben való részvétellel is gyanúsítják
2020 október 16.   Propeller
Bűnszövetkezetben való részvétellel is meggyanúsították Nicolas Sarkozy volt francia államfőt 2007-es kampánya ügyében. Bűnszövetkezetben való részvétellel is meggyanúsították négy napig tartó újabb kihallgatása után Nicolas Sarkozy volt francia államfőt 2007-es elnökválasztási kampányának állítólagos törvénytelen líbiai finanszírozása ügyében -
Jean Castext bízta meg a francia elnök az új kormány megalakításával
2020 július 3.   HírTV
Jean Castex korábban, Nicolas Sarkozy államfősége (2007-2012) idején az elnöki hivatal helyettes vezetője volt.
Hiába van pénze, Franciaország nem jut szájmaszkokhoz
2020 március 25.   Infostart
A rövidtávú menedzser-típusú gondolkodás vezetett oda, hogy Franciaországban nincs elég szájmaszk. Egyebek mellett ezt állítja Nicolas Sarkozy volt egészségügyi minisztere, aki nagyon dühös a kialakult helyzet miatt.
Óvodai túszejtésen ismerkedtek meg, világraszóló együttműködés lett belőle
2019 november 14.   Hírstart
Nicolas Sarkozy volt francia államfő és Sébastien Bazin, a Paris Saint-Germain futballklub egykori elnöke nem a foci miatt ismerték meg egymást. De jó kapcsolatukból épült fel a világ egyik leggazdagabb klubja. A PSG felemelkedésének titokzatos háttere.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozynek
2019 október 1.   ATV
A francia semmítőszék megerősítette kedden az ügyészség korábbi döntését, miszerint Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek (2007-2012) is bíróság elé kell állnia a további 13 gyanúsítottal együtt a 2012-es elnökválasztási kampány törvénytelen finanszírozása miatt, mert az exelnök és pártja többet költött el a megengedettnél.
Magyar származású francia politikust ítéltek börtönre adócsalás miatt
2019 szeptember 13.   Szeretlek Magyarország
Patrick Balkany a volt államfő, Nicolas Sarkozy gyerekkori barátja. Négy évet kapott.
Korrupció gyanújával bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek
2019 június 20.   Hírstart
A perre néhány hónap múlva kerülhet sor Párizsban.
Most érkezett: korrupció gyanújával bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek
2019 június 20.   Blikk
A francia semmítőszék végleg jóváhagyta a párizsi büntetőbíróság azon döntését, amely alapján befolyással való üzérkedés és korrupció gyanújával bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek egy öt évvel ezelőtt indított eljárás keretében - közölték szerdán igazságügyi források.
Bíróság elé áll Nicolas Sarkozy
2019 június 19.   Kitekintő
A francia semmítőszék végleg jóváhagyta a párizsi büntetőbíróság azon döntését, amely alapján befolyással való üzérkedés és korrupció gyanújával bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek egy öt évvel ezelőtt indított eljárás keretében - közölték szerdán igazságügyi források.
Nagyon megütheti a bokáját Nicolas Sarkozy
2019 június 19.   Napi
A francia semmítőszék végleg jóváhagyta a párizsi büntetőbíróság azon döntését, amely alapján befolyással való üzérkedés és korrupció gyanújával bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek egy öt évvel ezelőtt indított eljárás keretében - írta igazságügyi forrásokra hivatkozva az MTI párizsi tudósítója.
Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek
2019 június 19.   Propeller
A francia semmítőszék végleg jóváhagyta a párizsi büntetőbíróság azon döntését, amely alapján befolyással való üzérkedés és korrupció gyanújával bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek egy öt évvel ezelőtt indított eljárás keretében – közölték szerdán igazságügyi források. French media report that former President Sarkozy i
Sarkozy: Európának joga van ahhoz, hogy határai legyenek, és joga van ezeket a határokat megvédeni
2019 március 23.   888
Európa az összefogás és a kompromisszum szinonimája, és Európa most azért gyenge, mert megosztott - mondta Nicolas Sarkozy, Franciaország volt elnöke szombaton a Mathias Corvinus Collegium budapesti migrációs konferenciáján.
Volt francia elnök: a brexit tévedés
2019 március 23.   Napi
Európa az összefogás és a kompromisszum szinonimája, és Európa most azért gyenge, mert megosztott - mondta Nicolas Sarkozy, Franciaország volt elnöke szombaton a Mathias Corvinus Collegium budapesti migrációs konferenciáján az MTI tudósítása szerint.

Közélet