Gyurcsány Ferenc

Így búcsúzik Gyurcsány Ferenc Heller Ágnestől
2019 július 20.   ATV
Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán búcsúzott a nemrég elhunyt Heller Ágnestől. Mint fogalmaz: "Úgy se fogjuk megtudni, hogy valójában ki volt. Tapasztalatok, benyomások, elismert tudományos teljesítmény, életrajzi töredékek, világos politikai hitvallás, nagy művek és hétköznapi interjúk. Nagy ember. Heller Ági. Elment."
Méretes pofont kapott Gyurcsány Ferenc
2019 július 19.   Magyar Nemzet
Egy csapásra atomjaira hullott a teória.
A propagandamédia összezavarodott, hogyan kössön bele Orbán Viktorba
2019 július 18.   Hírstart
A mai napon visszavonhatatlanul sikerült bolondot csinálnia magából a balliberális propagandamédia zászlóshajójának, a hvg-nek: úgy belezavarodtak abba, miképp kellene támadni Orbán Viktort, mint Gyurcsány Ferenc a kígyózó sorokba. A Ripost szerint akárcsak a híres mesében, az is baj, ha a kormányfőn van sapka, meg az is, ha nincs - számol be az Or
Csoda? Orbán Viktor apjának bányavállalkozása több, mint kétszer annyi nyereséget termel, mint konkurensei
2019 július 18.   168 Óra Online
„Ezt csak irányítva lehet elérni. Ha Gyurcsány Ferenc vezetné ezt a céget, az eredmény jóval szerényebb lenne”
Gyurcsány és a „zsé”
2019 július 15.   Magyar Nemzet
„Ferenc testvér” jól ismeri a mára darabjaira hullott, szétrohadt MSZP végső ledarálásának egyszerű módszereit, tudja mi az, ami még motiválja őket.
Gyurcsány Ferenc: Vegyük vissza elsikkasztott jogainkat!
2019 július 13.   Mandiner
Mit tenne Von der Leyen a jogállami sérelmek miatt Magyarországgal vagy Lengyelországgal?
Pesty László: A jobboldal visszaadta Magyarország önbecsülését
2019 július 13.   888
Rendhagyó beszélgetés Pesty László dokumentumfilmessel, oknyomozó újságíróval a rendszerváltásról, a sajtószabadságról, a Duna-gate ügyről, no meg arról, hogy milyen ember is valójában Gyurcsány Ferenc.
Felrúgta az eddigi gyakorlatot a baloldal az EP-ben a Fidesz szerint
2019 július 12.   hirado.hu
Büszkék Gyurcsány Ferenc párttársai, hogy a magyar kormánypárti képviselők alelnöki kinevezése ellen akcióztak az Európai Parlament bizottságaiban – erről beszélt a DK-s Vadai Ágnes.
Most Ön döntheti el, hogy Gyurcsányék hogy szavazzanak von der Leyenről
2019 július 12.   ATV
Megszavazni vagy sem? - ez itt a kérdés – mondja Gyurcsány Ferenc, aki újabban szavazást indított arról, hogy a DK megszavazza-e Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökének.
Most Ön döntheti el, hogy Gyurcsányék hogy szavazzanak von der Leyenről
2019 július 12.   ATV
Megszavazni vagy sem? - ez itt a kérdés – mondja Gyurcsány Ferenc, aki újabban szavazást indított arról, hogy a DK megszavazza-e Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökének.
Gyurcsány Ferenc: Micsoda pasi!
2019 július 11.   Mandiner
Nem magáról beszél, hanem azokról, akik majd utána jönnek.
Tarlós István: Karácsony Gergely valódi főnöke Gyurcsány Ferenc
2019 július 10.   Magyar Nemzet
Az ellenzék kétségbeesetten dolgozik azon, hogy az őszi választás ne egy Karácsony-Tarlós közötti versenyről, hanem egy kormánypárt-ellenzék közti rivalizálásról szóljon.
Gyurcsány Ferenc és tornacipője az izraeli nagykövetnél
2019 július 9.   Mandiner
A találkozón szó volt a közös érdekekről, valamint a két országot érintő kihívásokról is.
Alapjövedelem és adóemelés az ellenzéki ötletek között
2019 július 9.   Magyar Nemzet
Karácsony Gergely pártja olyan államcsődközeli helyzetet idézne elő, mint amilyenbe Gyurcsány Ferenc kormányzása vitte az országot – mondta Tállai András.
Deutsch: Gyurcsányék a fideszes EP-alelnököt akarták megfúrni
2019 július 9.   Lokál
Gyurcsány Ferenc továbbra sem adja fel, hogy ott tegyen keresztbe a kormánypártnak, ahol csak tud. Deutsch Tamás a Fidesz európai parlamenti képviselője szerint a bukott miniszter megpróbálta megfúrni azt, hogy a fideszes Járóka Líviát az EP alelnökévé válasszák.
Gyurcsány: aggályos a csúcsjelöltek bukása
2019 július 8.   Propeller
Az Európai Unióról és a családvédelmi akciótervről is beszéltek képviselők napirend előtt az Országgyűlés hétfői ülésén, majd döntöttek a napirendről. Gyurcsány Ferenc (DK) arról beszélt, hogy bár sokan örülnek a csúcsjelöltek bukásának az Európai Unió következő intézményvezetőinek megválasztását illetően, ez inkább aggályos. Azt mondták az embere
Dömötör: az ellenzék tudatosan gyengíti a brüsszeli magyar helyzetet
2019 július 8.   Mandiner
Gyurcsány Ferenc bírálta a csúcsjelölti rendszer bukását, és úgy vélte, az európaiak szekuláris Európát akarnak.
Miután híre ment, hogy mindenki, csak a DK nem fogott össze Szegeden a Fidesz ellen, egy nap alatt meggondolta magát a párt
2019 július 6.   168 Óra Online
Ahogy arról a 168 Óra beszámolt, pénteken mind a 20 szegedi kerületben megállapodtak a Fidesszel szemben a pártok az őszi önkormányzati választásokra, kivéve a DK-t. Értesüléseink szerint Gyurcsány Ferenc pártja nem volt megelégedve a számukra biztosított 4 képviselői körzettel, ezt szerették volna újratárgyalni, a várost irányító Botka László MSZP
Gyurcsány: Helyettem kellett ülniük
2019 július 6.   Magyar Nemzet
Noha az Európai Ügyészséghez való csatlakozást sürgeti, éppen Gyurcsány Ferenc környezetéből kerülnek feltűnően sokan kapcsolatba az igazságszolgáltatással.
Önmérsékletet és nagyvonalúságot kér a DK, hogy beszálljon a szegedi ellenzéki összefogásba
2019 július 5.   168 Óra Online
Péntek délután jelentették be, hogy Szegeden összefog az ellenzék, közös jelölt –az MSZP-s Botka László – indul a polgármesteri székért és mind a 20 városi választókörzetben az önkormányzati képviselői helyekért is, csakhogy Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció nem vesz részt az együttműködésben. Információink szerint a DK azért nem lép

Közélet