Kósa Lajos

Rágalmazás miatt elítélték az Origo újságíróját
2020 július 8.   24.hu
Kovács András a bíróság előtt azt mondta, Kósa Lajos ügyvédbarátjától kapta a Czeglédy Csabát lejárató téves információkat.
Kósa Lajos is megszólalt a pedofil nagykövet ügyében
2020 július 8.   Propeller
Az ideihez képest jövőre 17 százalékkal – 118 milliárd forinttal – több forrást biztosít az önkormányzatoknak a központi költségvetés – közölte a Fidesz alelnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten. Kósa Lajos úgy értékelt, hogy az önkormányzatok csak ebből az összegből is jelentős többlethez fognak jutni. A kormány 2021-ben 4-5 százalékos gazda
Jövőre 17 százalékkal több forrást biztosítanak az önkormányzatoknak
2020 július 8.   Demokrata
Jövőre 17 százalékkal több forrást biztosít az önkormányzatoknak a költségvetés – közölte Kósa Lajos.
Átadták a Debreceni Jégcsarnok új épületszárnyát
2020 július 7.   Hírstart
Debrecen azzal a szinte egyedülálló lehetőséggel rendelkezik a vidéki városok közül, hogy három fedett jégpályája is van – mondta Kósa Lajos.
Átadták a Debreceni Jégcsarnok új épületszárnyát
2020 július 7.   Demokrata
Debrecen azzal a szinte egyedülálló lehetőséggel rendelkezik a vidéki városok közül, hogy három fedett jégpályája is van – mondta Kósa Lajos.
Kósa Lajos hazug igazsága – Selmeci János jegyzete
2020 július 3.   Klubrádió
Ma egyes focisták Magyarország legjobban kereső állami alkalmazottai. De ettől még van, amiben Kósa Lajosnak igaza van.
Újabb lépés a piacképes magyar futball felé: Debrecen városa veszi át a profi fociklubot
2020 július 2.   Hírstart
Kósa Lajos szerint ha színházra lehet közpénzt költeni, akkor profi focira is. Az eddigi többségi tulajdonost, a kaszinós Szima Gábort kivásárolja az önkormányzat.
Brutális anyagi katasztrófa Debrecenben: megveszik a helyi focicsapatot
2020 július 2.   Ez a lényeg
A város két fidesz-bérence, Papp László polgármester és Kósa Lajos helyi parlamenti képviselő ismét egy baromi rossz döntés mellett lobbizik. Bár, ezt már megszokhattuk volna.
Kósa Lajos elárulta, miért nem vesz neki kenyeret Orbán Viktor, és érdekes számokat villantott
2020 július 2.   Népszava
A fideszes politikus szerint minden felelősség a fővárosé.
Kósa Lajos a Lánchídról és a stadionépítésről is elmondta véleményét
2020 július 2.   Napi
A sport a kultúra része a mi meggyőződésünk szerint. Stadiont éppolyan értelmes dolog építeni, mint színházat felújítani. Egyik se fogja behozni az árát - mondta Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő az ATV-ben.
Kósa Lajos rendet tesz: Az ország GDP-jének nagyobbik része, hatvan százaléka, vidéken termelődik meg. És nem a fővárosban
2020 július 2.   444
Egyetlen kérdéssel feloldotta a Lánchíd felújításáról folyó vitát: "Orbán Viktor miért nem vesz nekem kenyeret?"
Kósa Lajos: Stadiont építeni éppolyan értelmes, mint színházat felújítani
2020 július 1.   ATV
Az országgyűlési képviselő a szerda esti Egyenes beszéd vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy a város veszi át Szima Gábortól az NB I-ből kiesett DVSC-t. Kósa szerint erre nem amiatt volt szükség, mert nincs pénze a csapatnak.
Kósa Lajos: A stadionépítést bírálni olyan, mintha felvetnék, minek nekünk Csokonai Színház
2020 július 1.   Propeller
Mint arról ma beszámoltunk, szinte teljesen a fideszes önkormányzat kezébe kerül az NBI-ből botrányos körülmények között kieső DVSC labdarúgócsapatának működtetése. Ezzel egy 19 éves, többnyire sikeres korszak zárul le, és Szima Gábor eladja részesedését a városvezetésnek. A sajtótájékoztatón szóba került az is, hogy a sport a magyar kultúra része
Kósa Lajos: A stadionépítést bírálni olyan, mintha felvetnék, minek nekünk Csokonai Színház. A város nagyobbik része nem jár színházba
2020 július 1.   Hírstart
"A Csokonai Színház akkor is Debrecen jelképe, ha valaki nem jár színházba. A Loki akkor is Debrecen szimbóluma, ha valaki nem meccsre jár, hanem mással tölti az idejét."
Debrecen önkormányzata átveszi az elsőosztályból kiesett focicsapatot, mert Orbán és Kósa szerint is a foci a kultúra része
2020 július 1.   168 Óra Online
Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Papp László, Debrecen polgármestere Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő társaságában, hogy az önkormányzat lesz a városi futballcsapat, a DVSC szinte 100 százalékos tulajdonosa – számol be róla a 444.
Újabb lépés a piacképes magyar futball felé: Debrecen városa veszi át a profi fociklubot
2020 július 1.   444
Kósa Lajos szerint ha színházra lehet közpénzt költeni, akkor profi focira is. Az eddigi többségi tulajdonost, a kaszinós Szima Gábort kivásárolja az önkormányzat.
Szó nélkül tűrik a multik Kósa Lajos akcióját - Brüsszel dönt a végén?
2020 július 1.   Menedzsment Fórum
Nyilvánosan egyik nagy multi sem véleményezte a Fidesz-frakció tervét, amely a sör- és üditőital-piacon betiltaná a kizárólagos szerződéseket. Pedig nagy pénzről van szó, és a végén akár Brüsszel döntheti el a jogi vitát évek múlva.
Hátborzongató, milyen remek jósnak bizonyult Kósa Lajos 2014. május elsején
2020 június 29.   444
Hol van az a Barcelona? - kérdezte hat évvel ezelőtt, a debreceni Nagyerdei stadion átadóján. Miközben ott állt mellette az, aki miatt most a Budaörs jön, nem a Barca.
Hamarosan átrendeződhet a magyar sörpiac: de biztos, hogy jó lesz ez nekünk?
2020 június 27.   Pénzcentrum
A Magyarországon forgalmazott ásványvizek, üdítők és sörök piacát igyekszik rendezni az a törvényjavaslat, amelyet  Kósa Lajos nyújtott be a Parlamentnek. "Annyit szeretnénk elérni, hogy Magyarország olyan ország legyen
A tervezett törvény megtiltja a kizárólagossági szerződéseket a sör-, az üdítő- ás az ásványvíz-piacon
2020 június 27.   Hírstart
A Magyarországon forgalmazott ásványvizek, üdítők és sörök piacát igyekszik rendezni az a törvényjavaslat, amelyet a Fidesz-frakció támogatásával nyújtott be a Parlamentnek Kósa Lajos. A Fidesz alelnöke erről szombaton beszélt Debrecenben sajtótájékoztatón.

Közélet