Mandur László

Nemet mondott Manduro a nyolcnapos ultimátumra
2019 január 27.   Infostart
Venezuela nincs Európához kötve, ez arcátlanság - közölte a venezuelai elnök, amikor Visszautasította azt határidőt, amelyet európai országok szabtak meg számára új választások kiírására.
Leverték a lázadást: elfogták a katona puccsistákat Venezuelában
2017 augusztus 7.   Blikk
A venezuelai hatóságok levertek egy kisebb lázadást az ország északi részén, egy katonai bázisnál, amely Nicolas Manduro elnök ellen irányult.
Mandur László holokauszt témájú fotói
2016 augusztus 29.   Népszava
A kiállításon formailag és tartalmilag átértelmezett archív képeket mutatnak be.
Dél-Amerikában mutatja meg fotóit a Parlament volt alelnöke
2015 szeptember 29.   HVG
Az MSZP színeiben politizáló egykori képviselő, Mandur László manapság éppen Dél-Amerikában turnézik fotóival.
Faltól falig
2015 május 14.   Népszava
Faltól falig címmel megnyílt Mandur László fotókiállítása az Örkény István Könyvesboltban.
Esetleg a Fradi-stadion vénaszkennerét felajánlhatnák Venezuelának
2015 március 9.   444
Ahol most ujjlenyomat-olvasókat telepítenek élelmiszerboltokba, hogy az emberek ne tudják kijátszani a jegyrendszert. Az ország gazdasága összeomlott az olajár csökkenése miatt, alapvető fogyasztási cikkekből is hiány van. A feketepiac pörög, Manduro elnök az árdrágítók ellen harcol, ha pedig mégis kerül valami … Folytatás
Reggelizni indult, miután túlélt egy cápatámadást
2014 december 2.   Blikk
Mandura – A 13 esztendős ausztrál Cameron Pearman reggelente szörfözni szokott, ám most beleharapott a lábába egy cápa! A támadás után a fiú először hazakerekezett, mert mazsolás kalácsot szeretett volna enni – írja a német Bild.
"Szólamok" - Mandur László és Balla Demeter kiállítása
2014 április 24.   Népszava
Kiállítása nyílt a parlament volt alelnökének
2014 április 17.   ATV
Egy pesti New Yorkban címmel kiállítás nyílt Mandur László amerikai metropoliszban készített fotóiból az angyalföldi József Attila Művelődési Központban csütörtökön.
Megmutatja érzékeny oldalát a parlament volt MSZP-s alelnöke
2014 április 17.   HVG
Egy pesti New Yorkban címmel nyílt kiállítás az angyalföldi József Attila Művelődési Központban csütörtökön, ahol Mandur László fotóit láthatják az érdeklődők.
Egy pesti New Yorkban
2014 április 17.   Népszava
Mandur László kiállítása.
New York Angyalföldön
2014 április 17.   Népszava
Mandur László kiállítása.
Médiakurátorrá választották Mandur Lászlót
2013 november 18.   Infostart
Megválasztotta Mandur Lászlót a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának tagjává az Országgyűlés az MSZP javaslatára hétfőn. A szocialista politikus ezért lemondott képviselői mandátumáról.
Mandur László már nem parlamenti képviselő
2013 november 18.   HVG
Megválasztotta Mandur Lászlót a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának tagjává az Országgyűlés az MSZP javaslatára hétfőn. A szocialista politikus ezért lemondott képviselői mandátumáról.
Médiakurátorra választották Mandur Lászlót
2013 november 18.   Népszava
Mandur a szintén szocialista Kránitz Lászlót váltja.
Lemond parlamenti mandátumáról, médiakurátorként folytatja Mandur László
2013 november 7.   Infostart
Lemondott a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumában betöltött tagságáról az MSZP által delegált Kránitz László. A szocialisták Mandur László országgyűlési képviselőt küldik a helyére, akinek ezért vissza kell adnia parlamenti mandátumát.
Lemond mandátumáról Mandur László
2013 november 7.   HVG
Lemondott a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumában betöltött tagságáról Kránitz László MSZP-delegált. A szocialisták Mandur László országgyűlési képviselőt küldik a helyére, akinek ezért vissza kell adnia parlamenti mandátumát. Erről Mesterházy Attila MSZP-elnök számolt be csütörtökön újságíróknak.
Július 9.
2013 július 9.   Klubrádió
A Szabad sáv ma esti vendége Mandur László MSZP-s képviselő.
A képviselőség nem életfogytiglani
2013 január 24.   Népszava
Minden hiba és nehézség ellenére az MSZP-ben Mandur László szerint ott a lehetőség, hogy, ütőképes, győztes politikai erővé váljon. Ehhez sok munka, ész, alázat és türelem kell, és azért kellenek az új fiúk, mert bennük megvan az a fajta elszántság, lendület, ami az elődeikben volt 2000 környékén, amikor azt mondták, meg lehet verni a Fideszt.
MSZP: Cser-Palkovics András nem hívja össze
2012 december 17.   Népszava
Cser-Palkovics András bizottsági elnök nem tartja indokoltnak a Parlament Kulturális és Sajtóbizottság ülésének e heti összehívását, amit a közmédia, elsősorban az MTVA működése körül kialakult állapotok, az újabb csoportos létszámleépítések, s ennek nyomán felszínre került kormány közeli belső hatalmi harcok hírei miatt indítványoztam. Erről tájékoztatott levelében a bizottsági elnök úr. Ez már a…

Közélet