Magyar Bálint

Polgári engedetlenségből kérdez Magyar Bálint
2020 április 5.   Klubrádió
Most, amikor bizalomra, korrekt tájékoztatásra volna szükség a betegség megállításához, az Operatív Törzs fenyegetőzik. Erre reagált a volt miniszter.
Volt szabad demokraták a spekuláns hálózatában
2020 február 10.   Magyar Hírlap
Kevesen csatlakoztak Gyöngyöspatáról a helyi romák százmilliós kártérítését követelő liberális petícióhoz, aláírta viszont Donáth Anna, Fekete-Győr András és Magyar Bálint
„Független” sorosisták és baloldaliak aggódnak az alaptanterv miatt
2020 február 3.   888
Még 48 óra sem kellett, hogy a pénteken nyilvánosságra hozott Nemzeti alaptanterv körül kialakuljon a „független szakértők” huhogó kórusa. A hvg.hu-nak komoly szakmai véleményt mond a témáról a Magyar Bálint minisztersége alatt készült 2002-es NAT alkotója, a Soros György támogatására büszke pedagógusszervezeti elnök és az önmagát „belekotyogónak”
Iskolásokat látogattak meg a fonyódi rendőrök
2019 december 9.   Police
Iskolásokat látogattak meg a fonyódi rendőrök Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 09., h - 15:07 A Fonyódi Rendőrkapitányság munkatársai a Palonai Magyar Bálint Általános Iskola alsó tagozatos diákjainak tartottak baleset-megelőzési foglalkozást.
Magyar Bálint Orbánról: Aki ragadozó volt, az is marad
2019 december 5.   Klubrádió
A Nemzeti Kulturális Alap várható megszüntetéséről és a független színházak lehetőségeinek jelentős leszűkítéséről kérdeztük Magyar Bálint volt oktatási minisztert, aki szerint ha bárki is azt várta, hogy Orbán Viktor az önkormányzati választások után partneri viszonyra törekszik majd, annak most csalódnia kellett.
Hogyan buktatták le a szamizdatot nyomtatókat a saját gyerekeik?
2019 november 23.   Klubrádió
A Szabadság, elvtársak! műsorában a rendszerváltás kezdeteiről és az azóta eltelt évtizedekről beszélgetünk egy-egy fontos szereplő emlékeinek felidézésével. Ezúttal Magyar Bálint látogatott el a stúdióba Szénási Sándorral beszélgetni.
13 év után visszatér Magyar Bálint
2019 október 29.   NLC
Annak idején Magyar Bálint igazi közönségkedvenc volt a Barátok köztben, és sokan várták vissza a sorozatba. Most visszatér, igaz, más csatornán és másik sorozatban.
Magyar Bálint: a Borkai-ügytől az orbáni omertáig
2019 október 11.   24.hu
Szerinte a győri polip a maffiaállam iskolapéldája.
Magyar Bálint: Új, tragikus összecsapások jönnek Orbánékkal
2019 június 6.   Klubrádió
A helyzet tovább fog romlani Magyarországon, legalábbis, ha a jogállami működés a mérce, az ország még sok ügyben veszíteni fog az Orbán-rezsimmel szemben, de már látszanak a ragadozó kormányzatot fenyegető, elsősorban külső erők – véli Magyar Bálint volt liberális oktatási miniszter.
Az EU-s választás csak egy epizód a rendszer történetében
2019 április 18.   Klubrádió
A Mandátum legfrisebb adásában Wiener György és Magyar Bálint vitatkozott a NER természetéről.
Valódi hungarikum volt az Ellenzéki Kerekasztal – Kónya Imre a Mandinernek
2019 március 22.   Mandiner
Magyar Bálint, Orbán Viktor, Kövér László radikalizmusa, világos érvelése, Tölgyessy Péter jogászi felkészültsége, Szabad György élettapasztalata és felelősségérzete jól kiegészítette egymást – mondja Kónya Imre a Mandinernek. A ma harminc éve elindult Ellenzéki Kerekasztalról faggattuk a Független Jogász Fórum alapítóját. Interjúnk.
Magyar Bálint: Ha szaros a gatyám, azt is leváltom, nem várom meg, míg kitisztul a seggem
2019 március 12.   444
A volt oktatási miniszter a rendszerváltás szükségességéről beszélt.
„Pechje van Orbánnal Magyarországnak”
2019 március 12.   Hírstart
Összeült három rendszerváltó politikus a rendszerváltás után harminc évvel, hogy hátra, majd előre is nézzenek. Magyar Bálint eljutott odáig, hogy ha „szaros a gatya, le kell váltani”, nem kell megvárni, míg kitisztul a fenék.
„Pechje van Orbánnal Magyarországnak”
2019 március 12.   HVG
Összeült három rendszerváltó politikus a rendszerváltás után harminc évvel, hogy hátra, majd előre is nézzenek. Magyar Bálint eljutott odáig, hogy ha „szaros a gatya, le kell váltani”, nem kell megvárni, míg kitisztul a fenék.
Az igazi ABBA-t követelte egy házaspár Polyák Lilláék pécsi fellépésén
2019 február 17.   Szeretlek Magyarország
Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint és Kocsis Tibor a Pannon Filharmonikusokkal együtt lépett színpadra.
Idén is sorra újulnak meg a magyar várak
2019 január 2.   iroda.hu
A Nemzeti Várprogram már jó néhány eredménnyel büszkélkedhet, elég csak az újjáépült diósgyőri vagy füzéri várra gondolnunk, de Szigliget is szépen gyarapodik, Ozorán is megépült a várfal. A régészeti feltárások folytatódnak, majd azok eredményeként újabb építészeti elemek újulhatnak meg. A már megítélt támogatások mellett kiegészítő források is szolgálják a várak turisztikai vonzóerejének…
Magyar Bálint: nem hiszem, hogy Demszky elindul
2018 november 2.   ATV
Fontos, hogy Budapestet megnyerje az ellenzék, enélkül nem lehet a rendszert leváltati – mondta Magyar Bálint, az SZDSZ volt elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
Amikor még ellenzékben volt a Fidesz, nagyon kiborult egy Orbánéhoz hasonló magánrepülőzésen
2018 szeptember 26.   HVG
Nem lett különösebb ügy abból, hogy Garancsi István luxusrepülőjével repült Orbán Viktor a Vidi bulgáriai meccsére, amikor viszont Magyar Bálint repült egy amerikai cég magángépével az USA-ba, nagyon kiakadtak a párt politikusai.
Saját produkciókkal, pályázattal készül az évadra a Mozsár Műhely
2018 szeptember 25.   Hírstart
Két saját produkcióval, színházpedagógiai programmal és további három bemutatóval várja a közönséget harmadik évadában a Nagymező utcai Mozsár Műhely. A 2018/2019-es évadban olyan előadókkal találkozhat a közönség a Mozsár Műhelyben, mint Fodor Annamária, Mészáros Piroska, Szabó Erika, Ódor Kristóf, Mohai Tamás, Grisnik Petra, Magyar Bálint, Seress
Deutsch Tamás: a tőzsdespekuláns össze-vissza beszél
2018 január 29.   Magyar Nemzet
Az MSZP-SZDSZ kormányok idején volt igazi maffiaállam Magyarországon – jelentette ki Deutsch Tamás az ECHO Televízió Mérleg című műsorában. A fideszes európai parlamenti képviselő arra reagált, hogy Soros György az egykori SZDSZ-es politikus Magyar Bálint szavait idézte Davosban, amikor a magyar kormányt kritizálta. A politikus szerint Soros az idő

Közélet