Katona Kálmán

Így kísérték végső utjára Katona Kálmánt - fotók
2017 február 24.   Blikk
Katona Kálmán hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 69. évében hunyt el.
Torgyán Józsefre és Katona Kálmánra emlékeznek a képviselők - Az Országgyűlés tavaszi ülésszaka
2017 február 20.   Jogi Fórum
Az Országgyűlés négynapos üléssel ma kezdi meg tavaszi ülésszakát. A parlament négy, a közelmúltban elhunyt volt képviselőről is megemlékezik, köztük Torgyán József (FKGP) egykori földművelésügyi és vidékfejlesztési, valamint Katona Kálmán korábbi közlekedésügyi miniszterről. A házelnök előzetes napirendi javaslata alapján a parlament 13 órakor kezdi munkáját. A két volt tárcavezető mellett…
Meghalt Katona Kálmán volt közlekedési miniszter
2017 február 5.   Népszava
Meghatározó szerepet játszott Magyarország infrastrukturális felzárkóztatásában.
Meghalt Katona Kálmán
2017 február 5.   NLC
A volt közlekedési miniszter 69 éves volt. Forrás: Nők Lapja Café: Meghalt Katona Kálmán
Meghalt Katona Kálmán
2017 február 5.   HVG
Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 69. évében, vasárnap otthonában elhunyt Katona Kálmán volt közlekedési miniszter.
Gyász: elhunyt Katona Kálmán volt közlekedési miniszter
2017 február 5.   Blikk
Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 69. évében, vasárnap otthonában elhunyt Katona Kálmán volt közlekedési miniszter - közölte a család az MTI-vel.
Meghalt Katona Kálmán
2017 február 5.   444
Orbán minisztere és az MDF főpolgármester-jelöltje is volt.
Elhunyt Katona Kálmán volt közlekedési miniszter
2017 február 5.   Napi
Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 69. évében, vasárnap otthonában elhunyt Katona Kálmán volt közlekedési miniszter - közölte a család az MTI-vel. Katona Kálmán Pécsett született, felsőfokú ... ...
Elhunyt Katona Kálmán volt közlekedési miniszter
2017 február 5.   ATV
Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 69. évében, vasárnap otthonában elhunyt Katona Kálmán volt közlekedési miniszter.
Meghalt Katona Kálmán
2017 február 5.   Népszava
A volt miniszter meghatározó szerepet játszott Magyarország infrastrukturális felzárkóztatásában.
Kerékpár: Polony István lett a hazai szövetség új elnöke
2014 november 8.   NSO
A Magyar Kerékpársportok Szövetsége pénteki közgyűlésén Polony István üzletembert választotta elnöknek a nemrégiben lemondó Katona Kálmán helyett.
Katona: a fideszesek nem értik a társadalmat
2014 október 29.   ATV
Megöregedtek a fideszesek. Koravének lettek, nem értik ezt a társadalmat, mondta Katona Kálmán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
Kerékpár: lemondott a magyar szövetség elnöke
2014 október 17.   NSO
Lemondott a Magyar Kerékpársportok Szövetsége (MKSZ) és a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség (MMTBSzSz) elnöki posztjáról Katona Kálmán.
Gesztit és Katona Kálmánt is futtatták Tarlós kihívójaként
2014 október 6.   HVG
Titokban Katona Kálmán indításáról egyezkedtek a baloldali pártok júliusban egy Gyurcsány Ferenc házában rendezett találkozón. Bár akkor cáfolták, hogy a volt MDF-es politikus neve felmerült volna, most több forrás is megerősítette a hvg.hu-nak. De nemcsak a volt minisztert kérlelték, hanem a volt X-faktoros Geszti Pétert is.
Tour de Harkány - az ország első 12 órás nemzetközi országúti kerékpár versenye
2013 szeptember 3.   Termálfürdő
Katona Kálmán a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke valószínűleg már javában melegít, az első hagyományteremtő, nemzetközi 12 órás Harkányi Maratoni országúti kerékpárversenyre, hiszen úgy tűnik, idén ő lesz a megmérettetés fővédnöke.
Besúgóra bukkant Katona Kálmán
2011 február 7.   Blikk
Besúgóra bukkant az RTL Klub  XXI. század című műsorának forgatásakor Katona Kálmán az MDF egykori vezetője. A volt közlekedési miniszter éppen a Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában nézegette a letartóztatásáról szóló papírokat, amikor észrevette, hogy az MDF budapesti elnökségéből valaki jelentett róla.
Ilyen is van: megelőztük az Uniót
2010 február 16.   Kitekintő
Az Országgyűlés környezetvédelmi bizottsága általános vitára alkalmasnak találta a széleskörű összefogással létrejött Éghajlatvédelmi kerettörvényt. A kritikáknak vége-hossza nem volt, ám a szavazáson végül csak az MDF-es Katona Kálmán tartózkodott, a javaslat ellen szavazni senki nem mert.
Nem olyan rossz a helyzet, mint a híradóban látni
2009 november 6.   168 Óra Online
A Ciánmentes Magyarországot! címmel szervezett demonstrációt a Lehet Más a Politika párt közösen a Greenpeace-szel, a Magyar Természetvédők Szövetségével és a Védegylettel. A négy szervezet közös kampányának célja, hogy Magyarországon törvénybe iktassák a bányászatban a cián használatának tilalmát. A kezdeményezés csütörtökön fontos fordulóponthoz ért, hiszen a négy parlamenti frakció politikusai…
„Időzített bombák”: új fenyegetések a Kárpát-medencében
2009 november 5.   168 Óra Online
A Ciánmentes Magyarországot! címmel szervezett demonstrációt a Lehet Más a Politika párt közösen a Greenpeace-szel, a Magyar Természetvédők Szövetségével és a Védegylettel. A négy szervezet közös kampányának célja, hogy Magyarországon törvénybe iktassák a bányászatban a cián használatának tilalmát. A kezdeményezés a mai napon fontos fordulóponthoz ért, hiszen a négy parlamenti frakció politikusai…
Megsemmisítenék a „négyek” a terézvárosi csendrendeletet
2009 október 10.   Népszava
Ismét közös javaslatcsomaggal készül a fővárosi közgyűlés hétfői ülésére két-két SZDSZ-, illetve MDF-frakciótag – ahogy magukat nevezik, az „ésszerűség koalíciója”. A négyek – az SZDSZ-es Bőhm András és Lakos Imre, valamint az MDF-frakciótag, de a pártból kizárt Hock Zoltán és Katona Kálmán – először augusztusban hallattak magukról. Akkor a hevesen ellenzett javaslatukat végül megszavazta a…

Közélet