Barack Obama

A világ leghíresebb veteményeskertje
2018 január 17.   Hírstart
Ma ünnepli 54. születésnapját Michelle Obama. Nyolc évig volt az Egyesült Államok First Ladyje, imádták ezalatt kiváló szónoki képességeiért, egyedi és bájos öltözködési stílusáért, bátor kiállásáért komoly ügyek mellett – vagy azért, mert akkora cool arc, hogy hajlandó volt kamerák előtt edzeni, táncolni, lenyomni 25 fekvőtámaszt, de még karaokézn
Trump lemondta londoni látogatását
2018 január 12.   Hírstart
Az amerikai elnök arra hivatkozott, hogy csalódott amiért a Barack Obama vezette kormányzat „bagóért” adta el az Egyesült Államok nagykövetségének előző épületét a brit fővárosban.
Nem ízlett a nyugdíjasélet David Lettermannek
2018 január 12.   comment.blog.hu
Évtizedeken át elképzelhetetlen volt az amerikai televíziózás nélküle, aztán kicsit elfáradt és inkább elment nyugdíjba, gondolom az unokákkal játszani, vagy utazgatni, esetleg valami senior favágószépségversenyre készülni. És most megint van műsora, mert megunta a semmittevést: a Netlixen havonta egyszer jelentkezik a My Next Guest Needs No Introduction, azaz Következő vendégemet nem kell…
Egy amerikai képviselő felfüggesztené a magyar sajtó finanszírozását
2018 január 12.   Híradó
Andy Harris republikánus kongresszusi képviselő levelében sürgeti az Egyesült Államok külügyminisztériumát, hogy javítsa kapcsolatait Magyarországgal, és azonnal függessze fel azt az Obama-adminisztrációtól örökölt gyakorlatot, hogy amerikai pénzből finanszírozzák a magyar médiát, így avatkozva be a választásokba.
Bekeményített Donald Trump
2018 január 12.   Infostart
Törölte az év elejére tervezett, londoni látogatását Donald Trump amerikai elnök arra hivatkozva, hogy csalódott amiért az elődje, Barack Obama vezette kormányzat "bagóért" adta el az Egyesült Államok nagykövetségének előző épületét a brit fővárosban. Egy másik témában az elnök "pöcegödör országokról" beszélt.
Trump mondvacsinált indokkal törölte londoni látogatását
2018 január 12.   Kitekintő
Törölte az év elejére tervezett, londoni látogatását Donald Trump amerikai elnök arra hivatkozva, hogy csalódott amiért az elődje, Barack Obama vezette kormányzat "bagóért" adta el az Egyesült Államok nagykövetségének előző épületét a brit fővárosban.
Trump lemondta londoni látogatását
2018 január 12.   gondola.hu
Törölte az év elejére tervezett, londoni látogatását Donald Trump amerikai elnök arra hivatkozva, hogy csalódott amiért az elődje, Barack Obama vezette kormányzat „bagóért” adta el az Egyesült Államok nagykövetségének előző épületét a brit fővárosban
Obamáék miatt nem megy Londonba Trump
2018 január 12.   24.hu
Pedig nem is a közvetlen elődje döntött az új nagykövetség építéséről.
Trump mégsem megy Londonba, lemondta az utat
2018 január 12.   Portfolio
Törölte az év elejére tervezett, londoni látogatását Donald Trump amerikai elnök arra hivatkozva, hogy csalódott amiért az elődje, Barack Obama vezette kormányzat "bagóért" adta el az Egyesült Államok nagykövetségének előző épületét...
Trump lemondta Londoni útját
2018 január 12.   VG
Az amerikai elnök arra hivatkozott, hogy csalódott amiért az elődje, Barack Obama vezette kormányzat „bagóért” adta el az Egyesült Államok nagykövetségének előző épületét a brit fővárosban.
A sértődött Trump óriásit kamuzva mondta le a londoni útját
2018 január 12.   444
Az amerikai elnök még novemberben robbantotta ki a Twitter-háborút a brit kormányfővel, most Obamára hivatkozva törölte a kínosnak ígérkező látogatást.
Trump komoly döntést hozott Obama miatt
2018 január 12.   ATV
Törölte az év elejére tervezett, londoni látogatását Donald Trump amerikai elnök arra hivatkozva, hogy csalódott amiért az elődje, Barack Obama vezette kormányzat "bagóért" adta el az Egyesült Államok nagykövetségének előző épületét a brit fővárosban.
Amerikai képviselő: az USA függessze fel a magyarországi ellenzéki média finanszírozását
2018 január 12.   888
Andy Harris republikánus kongresszusi képviselő arra kéri frakciójának tagjait, hogy írják alá az általa fogalmazott levelet, amelyben sürgeti az USA külügyminisztériumát, hogy javítsa kapcsolatait Magyarországgal és azonnal függessze fel azt az Obama-adminisztrációtól örökölt gyakorlatot, hogy amerikai pénzből finanszírozzák meg az ellenzéki média
Trump lemondta londoni látogatását
2018 január 12.   Híradó
Az amerikai elnök arra hivatkozott, hogy csalódott amiért a Barack Obama vezette kormányzat „bagóért” adta el az Egyesült Államok nagykövetségének előző épületét a brit fővárosban.
Trump kamu indokkal mondta le londoni látogatását
2018 január 12.   HVG
Törölte az év elejére tervezett, londoni látogatását Donald Trump amerikai elnök arra hivatkozva, hogy csalódott, amiért az elődje, Barack Obama vezette kormányzat "bagóért" adta el az Egyesült Államok nagykövetségének előző épületét a brit fővárosban. Ez így nem igaz, és a háttérben lehet jó pár más ok is, amit Trump persze nem tartott szükségesne
Volt brit miniszterelnök: Obama egy nárcisztikus, önimádó pasas
2018 január 10.   888
David Cameron volt brit miniszterelnök egykori tanácsadója számolt be a sajtónak a brit vezető és a volt amerikai elnök "barátinak" mondott kapcsolatáról.
Ez sem lesz Hillary Clinton éve: az FBI új vizsgálatot indított az alapítványa ellen
2018 január 5.   888
Felmerült Clintonnéval kapcsolatban, hogy az Obama-adminisztráció ideje alatt több kétes ügyben is részt vett, az amerikai igazságügyi minisztérium ezért a Clinton Alapítvány ellen új vizsgálatot indított a napokban.
Lázadnak a marihuánát legalizáló államok az amerikai igazságügyi minisztérium ellen
2018 január 5.   444
Jeff Session, Trump minisztere csütörtökön adott ki memorandumot arról, hogy az Obama-kormány gyakorlatával szemben a szövetségi hatóságok igenis lépjenek fel a legalizált marihuána ellen. Még saját ügyészei is lázadnak.
Trump nem folytatja Obama marihuána-politikáját
2018 január 5.   ma.hu
A jelenlegi kormányzat hatályon kívül helyezi a korábbi éra kannabisz-fogyasztással kapcsolatos politikáját.
Trump felrúgja Obama marihuánapolitikáját
2018 január 5.   HVG
Trump igazságügyi minisztere bejelentette, hogy nem veszik figyelembe ezentúl azt, hogy az egyes tagállamokban engedélyezték-e már a marihuána fogyasztását vagy sem. Ehelyett a szövetségi törvényekre alapoznak, amelyek tiltják ennek a drognak a fogyasztását is. Egyelőre nem tudni, hogy a gyakorlatban ez pontosan mit jelent majd.

Közélet