Tasnádi Péter

Így lett Tasnádi Péterből a magyar keresztapa
2020 május 24.   24.hu
A tízparancsolatban nincs az, hogy nem nyithatok éjszakai szórakozóhelyet, vélte Tasnádi Péter, aki nem értette, hogy míg Al Pacino Oscar-díjat kapott a szerepért, neki börtönbe kellett mennie. Egy különösen színes életút története.
Fenyő-gyilkosság: Gyárfás Tamás szerint őt próbálták zsarolni
2020 február 18.   Propeller
Gyárfás vádlotti meghallgatása véget ért, ezután tanúvallomások következnek. Fenyő János médiavállalkozót 1998-ban ölte meg Budapesten Jozef Rohác, aki emiatt jogerős szabadságvesztését tölti. Az ügyészség a mostani eljárásban azzal vádolja Gyárfás Tamást, hogy ő bízta meg az azóta már más ügyekben jogerősen elítélt Portik Tamást és Tasnádi Pétert
Gyárfás: Tasnádi, Portik és az orosz-ukrán maffia is zsarolni próbált
2020 február 14.   Lokál
Tasnádi Péter, Portik Tamás és az orosz-ukrán maffia is próbálta zsarolni a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban - állította Gyárfás Tamás sportvezető, médiavállalkozó, az ügy elsőrendű vádlottja a Fővárosi Törvényszéken.
Gyárfás: Tasnádi, Portik és az orosz-ukrán maffia is zsarolni próbált
2020 február 13.   Népszava
Tasnádi Péter, Portik Tamás és az orosz-ukrán maffia is próbálta zsarolni a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban – állította Gyárfás Tamás sportvezető, médiavállalkozó, az ügy elsőrendű vádlottja a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön.
Gyárfás: Zsarolni akart az orosz-ukrán maffia
2020 február 13.   24.hu
Sőt, Portik Tamás és Tasnádi Péter is.
Nehézfiúk próbálták zsarolni Gyárfás Tamást
2020 február 13.   Napi
Tasnádi Péter, Portik Tamás és az orosz-ukrán maffia is próbálta zsarolni a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban - mondta az MTI szerint Gyárfás Tamás sportvezető, médiavállalkozó, az ügy elsőrendű vádlottja a csütörtöki tárgyalási napon a Fővárosi Törvényszéken.
Gyárfás: Tasnádi, Portik és az orosz-ukrán maffia is zsarolni próbált
2020 február 13.   ATV
Tasnádi Péter, Portik Tamás és az orosz-ukrán maffia is próbálta zsarolni a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban - állította Gyárfás Tamás sportvezető, médiavállalkozó, az ügy elsőrendű vádlottja a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön.
Portik Gyárfásnak a Fenyő-gyilkosságról: lesz ember, aki azt mondja, hogy te voltál
2020 február 13.   Propeller
Tasnádi Péter, Portik Tamás és az orosz-ukrán maffia is próbálta zsarolni a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban – állította Gyárfás Tamás sportvezető, médiavállalkozó, az ügy elsőrendű vádlottja a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön. Fenyő János médiavállalkozót 1998-ban ölte meg Budapesten Jozef Rohác, aki már az emiatt kiszabott jogerős szabadságves
Gyárfás Tamás újabb maratoni vallomásra készül
2020 február 13.   Magyar Nemzet
A volt média-, illetve jelenlegi sportvezető a a magyar keresztapáról, azaz Tasnádi Péterről, Portik Tamás csapdáiról és két zsarolójáról beszél, akik csak tanúk az ügyben.
Gyárfás ma megkezdi vádlotti vallomását
2020 február 11.   Magyar Nemzet
A vád szerint előbb Tasnádi Pétert bízta meg Fenyő János megöletésével, majd miután Tasnádi nem végezte el a „munkát”, Portik Tamást vette rá, hogy ölesse meg üzleti ellenségét.
A technika segít a „döglött akták” feltárásában
2019 november 26.   ATV
Kisnyugdíjasként tengeti mindennapjait az a Tasnádi Péter, aki több, mint 13 évet töltött a rácsok mögött. A Jakupcsek plusz című műsorban azt is elmondta, hogy sosem foglalkozott azzal, hogy mi van a rácsokon kívül. Közben a rendőr és az ügyvéd is egyetértett abban, hogy ma már – a technikának köszönhetően – könnyebb dolga van a nyomozóknak, mint
Nem nyughat Tasnádi Péter! Újra magára rántja az abroszt
2019 október 11.   Lokál
A már börtönveteránnak számító Tasnádi nem nyughat, bármi áron vissza akar térni az „utcai harcosok” világába, abba az alvilággal gyakran haverkodó csapatba, ahol már többször is megégette magát. De a gyökereit úgy látszik senki sem tudja megtagadni. – számol be a Ripost.
Tasnádi Péter szabadon és feltámasztja a múltat
2019 február 21.   24.hu
A rendszerváltás utáni időszak egyik, ha nem a legmegosztóbb politikai-, bűnügyi-, sporthír-szereplője újra hallat magáról.
Tasnádi Péter neve ott volt a halállistán, állítja Kisbandi
2018 október 8.   Magyar Nemzet
Az önbíráskodásokért összesen 13 évet ült Tasnádi Péter azt mondta lapunknak: Seres Zoltán a halála előtt két héttel figyelmeztette, hogy mindkettejüket meg akarják ölni.
Megszólalt Gyárfás a Fenyő-gyilkosságról
2018 június 15.   Propeller
Hazugságvizsgálatra is hajlandó lenne Gyárfás Tamás. A lakhelyelhagyási tilalom alatt álló sportvezető a Magyar Időknek adottinterjújában részletesen beszélt az alvilág egykori meghatározó személyeihez, Portik Tamáshoz és Tasnádi Péterhez fűződő viszonyáról. A Nap TV volt tulajdonosa változatlanul azt állítja, nem adott megbízást Fenyő János médiac
Magyar Idők: Gyárfás akár hazugságvizsgálatra is hajlandó lenne
2018 június 15.   ATV
Akár hazugságvizsgálatra is hajlandó lenne Gyárfás Tamás, akit a rendőrség nemrég felbujtással gyanúsított meg a Fenyő-gyilkossággal összefüggésben. A lakhelyelhagyási tilalom alatt álló sportvezető a Magyar Időknek adott interjújában részletesen beszélt az alvilág egykori meghatározó személyeihez, Portik Tamáshoz és Tasnádi Péterhez fűződő viszony
Új fejlemény Gyárfás Tamás ügyében
2018 május 25.   Hírstart
Fenyő Jánossal való konfliktusáról, valamint Portik Tamással és Tasnádi Péterrel való megismerkedéséről is ír vallomáskiegészítésében a Magyar Úszó Szövetség volt elnöke.
Új fejlemény Gyárfás Tamás ügyében
2018 május 25.   Infostart
Fenyő Jánossal való konfliktusáról, valamint Portik Tamással és Tasnádi Péterrel való megismerkedéséről is ír vallomáskiegészítésében a Magyar Úszó Szövetség volt elnöke.
Az HBO is bemutatja az 1945-öt
2018 május 24.   HVG
Május 26-tól látható az HBO GO-n és a Cinemax2-ön Török Ferenc legutóbbi filmje, a Rudolf Péter, Tasnádi Bence, Szabó Kimmel Tamás és Sztarenki Dóra főszereplésével készült 1945.
50 felett is szépséges a magyar Marilyn Monroe
2018 május 22.   NLC
Egykori szupermodell a 80-as évekből, híres fotós, kártyajátékos, Tasnádi Péter volt felesége: Marjai Judit varázsán egyszerűen nem fog az idő.

Közélet