Béki Gabriella

Rendszerváltó politikus: a Fidesz nagyon durván fog megbukni
2014 november 19.   ATV
Antall Józsefet 1988-ban, a nagy tüntetések évében senki sem ismerte, de 1990-ben már ő volt Magyarország miniszterelnöke, mondta Béki Gabriella, rendszerváltó politikus.
Béki Gabriella: Illúziók nélkül nem érdemes politizálni
2014 január 13.   168 Óra Online
A politikusi pályavégén az ember nem cselez, beszélhet akár nyíltan is. Ma már világos, mit kellett volna tenni akkor, hol siklott ki az ígéretes pálya. Sorozatunk következő megszólalója, Béki Gabriella, az SZDSZ egyik alapító tagja, 2010-ig országgyűlési képviselője. Elsősorban az egészségügy és a szociálpolitika volt a szakterülete. Számvetésében a 168ora.hu-nak elmondta: pártja annak idején…
A parlamenti folyosón osztogatták a pénzeket
2010 január 28.   Klubrádió
Tény, hogy a Fidesz is rendesen osztogatott a szatellit civil szervezeteinek, de az MSZP is. A parlamenti pénzekre vonatkozó előterjesztések úgy készültek, hogy folyosói alku részeként előállt az MSZP és a Fidesz is, hogy milyen szervezetek fontosak nekik, a többiek meg kapták a maradékot - mondta Béki Gabriella, országgyűlési képviselő a Megbeszéljükben a Zuschlag-ügy kapcsán.
Zuschlagék már 2001-ben kiemelt támogatást kaptak
2010 január 26.   HVG
Béki Gabriella SZDSZ-es képviselő már 2001-ben az Országgyűlés plenáris ülésén név szerint említette a Zuschlag Jánoshoz köthető szervezeteket, melyek nem voltak a bíróságon bejegyezve, ennek ellenére kiemelt támogatást kaptak.
Zuschlag köre már az Orbán kormány idején is óriási pénzeket kapott
2010 január 26.   Klubrádió
Béki Gabriella SZDSZ-es képviselő már 2001-ben az Országgyűlés plenáris ülésén név szerint említette a Zuschlag Jánoshoz köthető szervezeteket, melyek nem voltak a bíróságon bejegyezve, ennek ellenére kiemelt támogatást kaptak.
Elfogadták a 2010-es költségvetést
2009 november 30.   HírTV
Az Országgyűlés hétfőn este 201 igen és 179 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta a 2010. évi költségvetést. A szavazáson Warvasovszky Tihamér egyedüli MSZP-s képviselőként voksolt nemmel, rajta kívül az összes fideszes és KDNP-s, valamint Béki Gabriella, Gulyás József, Ikvai-Szabó Imre és Velkey Gábor SZDSZ-es, illetve 13 független képviselő, köztük a volt MDF-frakció tagjai és Gyenesei…
Elfogadták a költségvetés főszámait
2009 november 3.   HírTV
Az Országgyűlés 200 igen, 156 nem szavazattal valamint egy tartózkodással elfogadta, és ezzel véglegesítette kedd este a 2010-es költségvetés főszámait. A voksoláson az MSZP-frakció tagjai mellett 14 SZDSZ-es és Lengyel Zoltán független képviselő szavazott igennel, Gyenesei István független képviselő, volt önkormányzati miniszter tartózkodott, öt SZDSZ-s képviselő (Béki Gabriella, Gulyás József,…
Az SZDSZ sok pénzt gyűjtött a romagyilkosságok túlélőjének
2009 október 2.   168 Óra Online
Átadta a Kislétán három hónappal ezelőtt súlyosan megsebesített kislány gyámjának az adományokból összegyűlt 370 ezer forintot, valamint ajándékokat, ruhákat, tanszereket Szabadai Viktor, az SZDSZ Új Generáció elnöke és Béki Gabriella, a párt országgyűlési képviselője.
A Kislétán meglőtt kislánynak 370 ezer forintot gyűjött az SZDSZ
2009 október 1.   168 Óra Online
Átadta ma délelőtt a Kislétán három hónappal ezelőtt súlyosan megsebesített kislány gyámjának az adományokból összegyűlt 370 ezer forintot, valamint ajándékokat, ruhákat, tanszereket Szabadai Viktor, az SZDSZ Új Generáció elnöke és Béki Gabriella, a párt országgyűlési képviselője.
Megpecsételődik Fodor Gábor sorsa?
2009 június 12.   Privátbankár
Megkezdődött az SZDSZ ügyvivő testületének (üt) ülése péntek délelőtt a párt fővárosi székházában. A párt a legutóbb szerdán tartott ülést, amelyen négy ügyvivő - Béki Gabriella, Gulyás József, Lédere...
Hova tovább SZDSZ?
2009 június 11.   Népszava
Lemondott posztjáról az SZDSZ négy ügyvivője – Béki Gabriella, Csőzik László, Gulyás József és Léderer András – a 13 tagú testület tegnapi ülésén. Döntésüket már március végén, azt követően meghozták, hogy az SZDSZ ügyvivőinek többsége támogatta Bajnai Gordon kormányfővé választását.
Fodor: rendezett formában kell javaslatot tenni az ot-nek
2009 június 10.   Népszava
Fodor Gábor azt szeretné, ha az ügyvivők együttesen, "rendezett formában" tennének javaslatot a párt országos tanácsának (ot) - reagált az ügyvivői testület (üt) szerdai ülése után a négy tag, Béki Gabriella, Gulyás József, Léderer András és Csőzik László kilépésére a szabad demokraták pártelnöke.
A kilépett liberálisok nem mondanak le mandátumukról
2009 június 10.   Népszava
Levontuk a rossz választási szereplés következtetéseit - indokolta az SZDSZ ügyvivői testületéből való kilépést Béki Gabriella, a szerdai ülésről távozóban. Az SZDSZ-ből szerdán négy ügyvivő lépett ki, Béki Gabriella, Gulyás József, Csőzik László és Léderer András.
Lemondott az SZDSZ négy ügyvivője
2009 június 10.   Portfolio
Lemondott posztjáról az SZDSZ négy ügyvivője - Béki Gabriella, Csőzik László, Gulyás József és Léderer Adrás - a testület szerdai ülésén. 2009.06.08 13:42A szocialista frakció egyhangúlag támogatja...
Léderer András: az ÜT tudomásul vette a lemondásunkat
2009 június 10.   Népszava
Az SZDSZ Ügyvivői Testülete (ÜT) tudomásul vette, hogy a szerdai ülésen négy tag, Béki Gabriella, Gulyás József, Csőzik László és Léderer András lemondott. Ez utóbbit Léderer András közölte újságírókkal az ülésről távozóban. Kérdésre hozzátette: véleménye szerint egy ilyen választási eredmény után meg kell adni az SZDSZ tagjainak a lehetőséget arra, hogy eldöntsék, kikre bízzák ezeket a…
Titkolt lázadók - Lemondott az SZDSZ négy ügyvivője
2009 június 10.   HírTV
Lemondott posztjáról az SZDSZ négy ügyvivője: Béki Gabriella, Csőzik László, Gulyás József és Léderer András - jelentette be szerdán Léderer András. A négy ügyvivő döntését már márciusban meghozta, amikor nem értettek egyet a Bajnai-kormány támogatásával. Döntésüket azonban csak az európai parlamenti választások után jelentették be.
Lemondott az SZDSZ négy ügyvivője
2009 június 10.   HVG
Lemondott posztjáról az SZDSZ négy ügyvivője - Béki Gabriella, Csőzik László, Gulyás József és Léderer András - az ügyvivői testület szerda délutáni ülésén.
"Vállaljuk a ránk eső részt az SZDSZ kudarcából"
2009 június 10.   Népszava
Lemondott posztjáról az SZDSZ négy ügyvivője - Béki Gabriella, Csőzik László, Gulyás József és Léderer Adrás - az ügyvivői testület szerda délutáni ülésén. Az ügyvivők lépésüket úgy indokolták: ezt a döntést eredetileg március 30-án, azt követően hozták meg, hogy az SZDSZ ügyvivői testületének többsége támogatta Bajnai Gordon miniszterelnökké választását.
Lemondott az SZDSZ négy ügyvivője
2009 június 10.   168 Óra Online
Lemondott posztjáról az SZDSZ négy ügyvivője - Béki Gabriella, Csőzik László, Gulyás József és Léderer Adrás - az ügyvivői testület szerda délutáni ülésén.
Lemondott az SZDSZ négy ügyvivője
2009 június 10.   Klubrádió
Lemondott posztjáról az SZDSZ négy ügyvivője - Béki Gabriella, Csőzik László, Gulyás József és Léderer Adrás - az ügyvivői testület délutáni ülésén. Az ügyvivők közleményükben lépésüket úgy indokolták: ezt a döntést eredetileg március 30-án, azt követően hozták meg, hogy az SZDSZ ügyvivői testületének többsége támogatta Bajnai Gordon miniszterelnökké választását. Közölték: lemondásuk…

Közélet