Bill Clinton

Joe Biden a demokraták jelöltje
2020 augusztus 19.   168 Óra Online
Hivatalosan is Joe Biden lesz a Demokrata Párt jelöltje az amerikai választásokon. Két volt demokrata elnök, Bill Clinton és Jimmy Carter, valamint Colin Powell egykori republikánus államtitkár is Bident támogatja.
Dögös bombázó lett Bill Clinton lányából - Galéria
2020 július 23.   Femcafe
Rá sem lehet ismerni az egykori amerikai elnök gyermekére.
A társaság központja, aki kislányokat hajtott fel Jeffrey Epsteinnek
2020 július 6.   444
Ghislaine Maxwell, a londoni és manhattani társasági élet központi figurája egyengette a munkás származású milliárdos útját a felső tízezerben, de a vád szerint törvénytelen szexuális vágyai kielégítésében is nélkülözhetetlen szerepet játszott. András herceg és Bill Clinton barátja ellen New Yorkban emeltek vádat pedofília miatt.
Bill Clinton paprikás csirkét, II.János Pál pápa fogasfilét kapott a Gundeltől
2020 július 4.   Tudás.hu
Mindig jó kényelmesen kinyújtani a lábunkat az asztal alatt és megkeverni a gőzölgő kávét egy olyan étteremben, ami aranyló lapokat írt a hazai gasztronómia és Budapest
Bill Clinton paprikás csirkét, II.János Pál pápa fogasfilét kapott a Gundeltől
2020 július 4.   Tudás.hu
Mindig jó kényelmesen kinyújtani a lábunkat az asztal alatt és megkeverni a gőzölgő kávét egy olyan étteremben, ami aranyló lapokat írt a hazai gasztronómia és Budapest
Orbán felhatalmazási törvényét Hitler 1933-as hatalomra kerülésével hozta párhuzamba William Galston
2020 április 13.   Klubrádió
Hogyan menedzseli elnökük a koronavírus jelentette válságot? - kérdem William Galstont, aki Bill Clinton szakpolitikai tanácsadója volt, s mint ilyen, ő aztán tényleg tudja, hogyan működik a Fehér Ház. Galston jelenleg a Brookings Intézet tudományos munkatársa, s most persze ő is otthonról dolgozik, s tisztázzuk egyelőre mindenki rendben van, és vi
Elhunyt a Clinton-Lewinsky botrányt kirobbantó Linda Tripp, akinek bizonyítékai alapján vádolták meg az elnököt
2020 április 9.   168 Óra Online
Linda Tripp rögzítette és juttatta el a sajtónak azokat a telefonbeszélgetéseket Monica Lewinskyval, amelyben az akkor a Fehér Házban dolgozó gyakornok beszámolt a Bill Clinton elnökkel folytatott viszonyáról és annak részleteiről is.
Elhunyt a nő, aki kirobbantotta a Bill Clinton-Monica Lewinsky botrányt
2020 április 9.   Femcafe
Linda Tripp is belehalt a koronavírusba.
Trump minden értelemben megbukott Chelsea Clinton szerint
2020 április 1.   HVG
Bill Clinton lánya úgy látja, hogy a regnáló amerikai elnök több területen is hibázott, ezért olyan drámai a helyzet az USA-ban.
Ezek Barack Obama, Bill Clinton és Donald Trump kedvenc ételei
2020 március 8.   Nosalty
Milyen csokoládéért rajong Obama, mit eszik a legszívesebben Donald Trump és melyik elnök evett reggelire steaket? Ezek a világ legbefolyásosabb elnökeinek kedvenc ételei!
Bill Clinton elmondta, miért lépett félre Monica Lewinskyval
2020 március 6.   Hírstart
Bár a sokáig titkos kapcsolatról rég értesülést szerzett a sajtó, azt Clinton még nem mondta el, mi vette rá, hogy megcsalja feleségét. Most ez is megtörtént.
Bill Clinton elmondta, miért lépett félre Monica Lewinskyval
2020 március 6.   HVG
Bár a sokáig titkos kapcsolatról rég értesülést szerzett a sajtó, azt Clinton még nem mondta el, mi vette rá, hogy megcsalja feleségét. Most ez is megtörtént.
Megdöbbentő őszinteséggel tálalt ki szexbotrányáról Bill Clinton
2020 március 5.   Propeller
A volt amerikai elnök őszintén beszélt Monica Lewinsky-val való kapcsolatáról. Clinton második kormányzati ciklusára rányomta bélyegét a szexbotrány. Ennek során másodlagossá vált, hogy Clinton elnöknek volt-e szexuális kapcsolata a gyakornoknővel (ezt később maga is elismerte). Nagyon fontossá vált viszont, hogy huzamosabb ideig (hónapokig) többs
Aki védte Kádárt, Pozsgayt, Antallt, de még Putyint, Clintont és a pápát is
2020 március 5.   Mandiner
Kormányőrként szolgált Kádár Jánost mellett, védte Antall Józsefet és Pozsgay Imrét is, a külföldi politikusok közül pedig Bill Clinton és Vlagyimir Putyin személyi védelméért is felelt. A legnagyobb örömmel viszont Ii. János Pál pápára emlékszik Podoski Gábor. Portrénk egy tapasztalt, sokat és sokakat látott biztonsági szakemberről.
Fontos csatában győzött Trump, de a háborút még nem nyerte meg
2020 február 6.   Hírstart
A várakozásoknak megfelelően elbukott a történelem harmadik, amerikai elnök ellen indított impeachment eljárása: Andrew Johnson és Bill Clinton után Donald Trumpot is felmentették az ellene felhozott vádak alól. Az amerikai elnök megerősödve került ki az eljárásból, népszerűsége pedig csúcson van. A végső szót azonban november elején mondják majd k
Impeachment-eljárás: előkerült Bill Clinton ügye is
2020 január 30.   Infostart
"Kérdéses" szakaszába ért a Donald Trump amerikai elnök ellen folyó alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalása szerdán: a vád és a védelem képviselői kérdésekre válaszoltak, amelyek elsősorban a lehetséges tanúkra és az impeachment-eljárás alkotmányosságára vonatkoztak.
Megingatták Trumpot, de aligha döntik le trónjáról
2019 december 19.   Hírstart
Donald Trump a harmadik amerikai elnök Andrew Johnson és Bill Clinton után, akivel szemben megindul az úgynevezett impeachment eljárás. A két másik ex-elnökhöz hasonlóan azonban valószínűleg ő is hivatalában maradhat, a Szenátust ugyanis a republikánusok uralják.
Elégtételt éreznek a Trump által semmibe vett politikusok
2019 december 15.   HVG
Amikor Bill Clinton ellen kezdeményeztek alkotmányos vádemelést, a világ vezető politikusai kiállnak az akkori amerikai elnök mellett. A Donald Trump amerikai elnök által sértegetett vezetők viszont vagy nevetnek, vagy nem különösebben foglalkoznak a Fehér Ház bajba került urával – írja elemzésében a Foreign Policy.
„Zéró világháború” néven indul új klímamozgalom
2019 december 2.   Mandiner
Bill Clinton és Arnold Schwarzenegger is a tagja lesz.
Klímakoalíciót hozott létre John Kerry
2019 december 2.   Mandiner
A tagok között ott van Jimmy Carter és Bill Clinton volt elnökök, de Schwarzenegger, Emma Watson és Leonardo di Caprio is.

Közélet