Bill Clinton

Atomgomb a mindenkori USA elnök kezében
2021 január 13.   Növekedés
A Donald Trump leköszönő elnök körüli zűrzavar miatt akadályozzák meg hogy az Egyesült Államok mindenkori elnöke egyedül dönthessen az atomfegyverek bevetéséről, – javasolja William Perry, aki Bill Clinton elnöksége idején a védelmi miniszteri poszton ült. De hogyan indítható egy atomrakéta?
Három volt amerikai elnök kamerák előtt adatja be magának a koronavírus-vakcinát
2020 december 3.   Szeretlek Magyarország
Barack Obama, George W. Bush és Bill Clinton is önként vállalja, hogy a nyilvánosság előtt oltassák be magukat, hogy ezzel népszerűsítsék a védőoltást az amerikaiak körében.
Barack Obama, George Bush és Bill Clinton is a kamerák előtt oltatnák be magukat Covid-vakcinával
2020 december 3.   Portfolio
Barack Obama, George W. Bush és Bill Clinton elnök a kamerák előtt oltatnák be magukat koronavírus-vakcinával annak érdekében, hogy bebizonyítsák: az oltóanyag biztonságos és hatékony.
Georgia államban az újraszámlálás után is Biden nyert, Trump jogászai három államban is vesztettek
2020 november 20.   Propeller
Georgia államban is győzött Joe Biden, az újraszámlálást követően a 16 elektori helyet adó államban Bill Clinton 1996-os győzelme óta az első demokrata, aki nyerni tudott. Közben három államban is elbuktak Donald Trump szövetségeseinek jogi erőfeszítései, hogy semmisnek nyilvánítsák a hivatalban lévő elnök választási vereségét. Joe Biden 12 284 sz
Barack Obama és Bill Clinton is az elsők között gratulált Bidennek és Harrisnek
2020 november 7.   Szeretlek Magyarország
A két volt elnök mellett Hillary Clinton, korábbi demokrata elnökjelölt is üdvözölte az ország új vezetőjét.
A Trump-kormány feloldotta a favágási tilalmat a világ legnagyobb mérsékelt égövi esőerdejében
2020 október 30.   444.hu
Az alaszkai Tongass Nemzeti Erdő védelmét még Bill Clinton rendelte el ciklusa legvégén.
Joe Biden a demokraták jelöltje
2020 augusztus 19.   168 Óra Online
Hivatalosan is Joe Biden lesz a Demokrata Párt jelöltje az amerikai választásokon. Két volt demokrata elnök, Bill Clinton és Jimmy Carter, valamint Colin Powell egykori republikánus államtitkár is Bident támogatja.
Dögös bombázó lett Bill Clinton lányából - Galéria
2020 július 23.   Femcafe
Rá sem lehet ismerni az egykori amerikai elnök gyermekére.
A társaság központja, aki kislányokat hajtott fel Jeffrey Epsteinnek
2020 július 6.   444.hu
Ghislaine Maxwell, a londoni és manhattani társasági élet központi figurája egyengette a munkás származású milliárdos útját a felső tízezerben, de a vád szerint törvénytelen szexuális vágyai kielégítésében is nélkülözhetetlen szerepet játszott. András herceg és Bill Clinton barátja ellen New Yorkban emeltek vádat pedofília miatt.
Bill Clinton paprikás csirkét, II.János Pál pápa fogasfilét kapott a Gundeltől
2020 július 4.   Tudás.hu
Mindig jó kényelmesen kinyújtani a lábunkat az asztal alatt és megkeverni a gőzölgő kávét egy olyan étteremben, ami aranyló lapokat írt a hazai gasztronómia és Budapest
Bill Clinton paprikás csirkét, II.János Pál pápa fogasfilét kapott a Gundeltől
2020 július 4.   Tudás.hu
Mindig jó kényelmesen kinyújtani a lábunkat az asztal alatt és megkeverni a gőzölgő kávét egy olyan étteremben, ami aranyló lapokat írt a hazai gasztronómia és Budapest
Elhunyt a Clinton-Lewinsky botrányt kirobbantó Linda Tripp, akinek bizonyítékai alapján vádolták meg az elnököt
2020 április 9.   168 Óra Online
Linda Tripp rögzítette és juttatta el a sajtónak azokat a telefonbeszélgetéseket Monica Lewinskyval, amelyben az akkor a Fehér Házban dolgozó gyakornok beszámolt a Bill Clinton elnökkel folytatott viszonyáról és annak részleteiről is.
Elhunyt a nő, aki kirobbantotta a Bill Clinton-Monica Lewinsky botrányt
2020 április 9.   Femcafe
Linda Tripp is belehalt a koronavírusba.
Ezek Barack Obama, Bill Clinton és Donald Trump kedvenc ételei
2020 március 8.   Nosalty
Milyen csokoládéért rajong Obama, mit eszik a legszívesebben Donald Trump és melyik elnök evett reggelire steaket? Ezek a világ legbefolyásosabb elnökeinek kedvenc ételei!
Bill Clinton elmondta, miért lépett félre Monica Lewinskyval
2020 március 6.   Hírstart
Bár a sokáig titkos kapcsolatról rég értesülést szerzett a sajtó, azt Clinton még nem mondta el, mi vette rá, hogy megcsalja feleségét. Most ez is megtörtént.
Megdöbbentő őszinteséggel tálalt ki szexbotrányáról Bill Clinton
2020 március 5.   Propeller
A volt amerikai elnök őszintén beszélt Monica Lewinsky-val való kapcsolatáról. Clinton második kormányzati ciklusára rányomta bélyegét a szexbotrány. Ennek során másodlagossá vált, hogy Clinton elnöknek volt-e szexuális kapcsolata a gyakornoknővel (ezt később maga is elismerte). Nagyon fontossá vált viszont, hogy huzamosabb ideig (hónapokig) többs
Aki védte Kádárt, Pozsgayt, Antallt, de még Putyint, Clintont és a pápát is
2020 március 5.   Tiszta Jövő
Kormányőrként szolgált Kádár Jánost mellett, védte Antall Józsefet és Pozsgay Imrét is, a külföldi politikusok közül pedig Bill Clinton és Vlagyimir Putyin személyi védelméért is felelt. A legnagyobb örömmel viszont Ii. János Pál pápára emlékszik Podoski Gábor. Portrénk egy tapasztalt, sokat és sokakat látott biztonsági szakemberről.
Fontos csatában győzött Trump, de a háborút még nem nyerte meg
2020 február 6.   Hírstart
A várakozásoknak megfelelően elbukott a történelem harmadik, amerikai elnök ellen indított impeachment eljárása: Andrew Johnson és Bill Clinton után Donald Trumpot is felmentették az ellene felhozott vádak alól. Az amerikai elnök megerősödve került ki az eljárásból, népszerűsége pedig csúcson van. A végső szót azonban november elején mondják majd k
Impeachment-eljárás: előkerült Bill Clinton ügye is
2020 január 30.   Infostart
"Kérdéses" szakaszába ért a Donald Trump amerikai elnök ellen folyó alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalása szerdán: a vád és a védelem képviselői kérdésekre válaszoltak, amelyek elsősorban a lehetséges tanúkra és az impeachment-eljárás alkotmányosságára vonatkoztak.
Megingatták Trumpot, de aligha döntik le trónjáról
2019 december 19.   Hírstart
Donald Trump a harmadik amerikai elnök Andrew Johnson és Bill Clinton után, akivel szemben megindul az úgynevezett impeachment eljárás. A két másik ex-elnökhöz hasonlóan azonban valószínűleg ő is hivatalában maradhat, a Szenátust ugyanis a republikánusok uralják.

Közélet