Bill Clinton

Megnyílt a világ egyik legszebb kilátója Tajvanban
2019 június 14.   Vezess
A nagyközönség is látogathatja péntektől a tajvani főváros emblematikus felhőkarcolójának, a Taipei 101-nek a legfelső szintjén lévő VIP-kilátót, ahova eddig csak olyan hírességeket engedtek fel, mint Bill Clinton volt amerikai elnök vagy Will Smith hollywoodi filmsztár.
Megnyílt a világ egyik legszebb kilátója Tajvanban
2019 június 14.   Hírstart
A nagyközönség is látogathatja péntektől a tajvani főváros emblematikus felhőkarcolójának, a Taipei 101-nek a legfelső szintjén lévő VIP-kilátót, ahova eddig csak olyan hírességeket engedtek fel, mint Bill Clinton volt amerikai elnök vagy Will Smith hollywoodi filmsztár.
Szándékosan nem kezelték a hírhedt amerikai szifiliszkísérlet alanyait
2019 május 16.   Múlt-kor
1932 és 1972 között az amerikai egészségügyi hatóság munkatársai az alabamai Macon megyében szegény fekete földműveseken tanulmányozták a korábban bujakórként is emlegetett fertőző betegség, a szifilisz élettani hatásait. 22 évvel ezelőtt, 1997. május 16-án Bill Clinton amerikai elnök hivatalosan bocsánatot kért a hírhedt Tuskegee-szifiliszkísérlet
Orbán Viktor ma eljut az Ovális Irodába
2019 május 13.   Népszava
LÁTOGATÁS Az amerikai elnök ma Washingtonban fogadja Magyarország fideszes miniszterelnökét, aki legutóbb 1998-ban, még Bill Clinton invitálására járt az Ovális Irodában. (Külföld)
Orbán Viktor ma eljut a Fehér Házba
2019 május 13.   Népszava
Az amerikai elnök ma Washingtonban fogadja Magyarország fideszes miniszterelnökét, aki legutóbb 1998-ban, még Bill Clinton invitálására járt az Ovális Irodában. (Külföld)
"Orbán Viktor fasiszta vonásokat mutat"
2019 március 3.   Hírklikk
Fasizmus: Egy figyelmeztetés (Fascism: A Warning) címmel írt könyvet Madeleine Albright, aki 1993-tól az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete volt, majd 1997-től négy évig Bill Clinton elnök külügyminisztereként dolgozott. A mai napig aktív közéleti szereplőnek számító 81 esztendős diplomata életrajzára pillantva nem is meglepő, hogy figyelemmel kíséri
Göncz Árpád poénján Bill Clinton is a könnyeit törölte
2019 február 15.   HVG
A néhai köztársasági elnök viccet csinált a protokollszabályokból a tolmácsa szerint. Kiderült az is, hogy nem szerette az Árpi bácsizást.
Ez lett minden idők leghosszabb kormányzati leállása, melynek hátterében a bevándorlási válság áll
2019 január 13.   888
A Trump-adminisztráció és a Demokrata Párt kötélhúzása miatt megdőlt az eddigi rekord, a 21 napos kormányzati leállás, amely még Bill Clinton ideje alatt történt.
A részleges kormányzati leállás az amerikai történelem leghosszabbjává vált
2019 január 12.   GazdaságPortál
A 22. napjába lépett a részleges kormányzati leállás szombaton az Egyesült Államokban, és ezzel az ország történetének leghosszabbjává vált. Az eddigi rekord leállás Bill Clinton elnöksége idején volt, és 1995. december 16-ától 1996. január 6-áig, 21 napon át tartott. A leállás feloldását célzó tárgyalások zsákutcába jutottak, és pénteken a törvény
A részleges kormányzati leállás az amerikai történelem leghosszabbjává vált
2019 január 12.   Mandiner
Az eddigi rekord leállás Bill Clinton elnöksége idején volt.
„Cipzárproblémák”: Bill Clinton csapodár volt, és nem is fizetett, ebben különbözik Donald Trumptól
2018 december 29.   168 Óra Online
Húsz éve, 1998. december 19-én arról döntött az Egyesült Államok képviselőháza, hogy alkotmányos vádat emel a hivatalban lévő elnök, Bill Clinton ellen. Megtörténhet ez akár a jelenlegi elnökkel, Donald Trumppal is.
Az Obama-házaspárt csodálják az amerikaiak a legjobban
2018 december 28.   Népszava
Melania Trump, II. Erzsébet és Merkel, valamint Ferenc pápa, Bill Clinton és Elon Musk is bekerült az első tízbe. Itt az új rangsor.
Az Orbán fociimádatáról szóló Guardian-írás lett az év sportcikke
2018 november 27.   HVG
„Edzettem, és valaki szólt, Bill Clinton hív. Mondtam, ne viccelj, edzésem van, hívjon vissza öt perc múlva. A jugoszláv háború miatt keresett, volt egy javaslata. Ott álltam a pályán, kezemben a telefonnal, mint egy disznó” – ez is szerepel a Guardian sportcikkében, amit Orbánról írtak. Díjat nyertek a szerzők.
Bill Clinton egykori szeretője szebb, mint valaha - Friss fotón Monica Lewisnky
2018 november 18.   Noizz
Az egykori gyakornoknő rengeteg változott, ráadásul előnyére!
Az USA szövetségi fellebbviteli bírósága kiállt az illegális bevándorló fiatalok mellett - Nem szüntetik be a DACA-programot
2018 november 9.   Jogi Fórum
Az Egyesült Államok szövetségi fellebbviteli bírósága csütörtökön hozott döntésével meggátolta Donald Trump amerikai elnököt abban, hogy azonnali hatállyal megszüntesse az illegális bevándorló fiatalokat védő DACA-programot. A kaliforniai San Franciscóban lévő fellebbviteli bíróság egyhagúlag hozott döntésével egy alsóbb fokon született előzetes végzést hagyott jóvá kimondva, hogy a Trump-…
NYT: Bill Clinton már nem vonzó személyiség
2018 november 3.   HírTV
Már nem nagyon akarnak a demokrata párti politikusok a volt elnökkel kampányolni.
NYT: már nem nagyon akarnak a demokraták Bill Clintonnal kampányolni
2018 november 2.   Infostart
Már nem nagyon akarnak a demokrata párti politikusok Bill Clinton volt elnökkel kampányolni - jelentette a The New York Times pénteken.
Nyt: már nem nagyon akarnak a demokraták Bill Clintonnal kampányolni
2018 november 2.   ATV
Már nem nagyon akarnak a demokrata párti politikusok Bill Clinton volt elnökkel kampányolni - jelentette a The New York Times pénteken.
Hillary Clinton még nem engedte el teljesen az elnöki ambícióit
2018 október 29.   VG
Hillary Clinton és férje, Bill Clinton volt elnök hamarosan egy 13 várost érintő országjárásra indulnak.
Hasonló szerkezetű bombát küldtek Barack Obama, Bill Clinton és Soros György amerikai otthonába
2018 október 24.   444
Az amerikai titkosszolgálat közleményben tudatta, hogy rövid időn belül két volt amerikai elnöknek címeztek levélbombát ismeretlenek.

Közélet