Pokorni Zoltán

Egész nyáron zárva maradnak a nyugdíjas klubok a Hegyvidéken
2020 július 7.   Ez a lényeg
Pokorni Zoltánék 2020. augusztus 31-ig meghosszabbították az idős személyek számára nappali ellátást nyújtó intézmények zárva tartását.
Hamarosan fellélegezhetnek a Budakeszi felől ingázók - Új sáv építését tervezik
2020 július 3.   Portfolio
Pokorni Zoltánnal, a Hegyvidék polgármesterével és Győri Ottiliával, Budakeszi polgármesterével tárgyalt Vitézy Dávid, BKF vezérigazgató a 22-es buszcsalád és a Páty, Telki felől érkező Volán-járatok felgyorsítása, új buszsávok létesítése érdekében - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
Ez igen - A II. kerületben megóvják a fákat
2020 július 2.   Ez a lényeg
Míg a kormány 1000 fát kivágat a Hajógyári szigeten, vagy Pokorni Zoltán többszáz fát vágat ki a Normafánál, addig a II. kerületi önkormányzat inkább megóvja a fákat.
Gulyás és Pokorni ünnepélyesen átadták, most pedig felásták a Normafánál lévő parkot
2020 június 26.   Ez a lényeg
Egy hónappal ezelőtt adta át Pokorni Zoltán (Fidesz) kerületünk polgármestere és Gulyás Gergely (kerületünk országgyűlési képviselője) az Eötvös Loránd Parkot. Most azonban baj van, így fel kellett ásni egy nagyobb területet.
Turul-ügy: keményen nekiment Pokorninak a Mi Hazánk
2020 június 26.   ATV
Pokorni Zoltán polgármester szerint helyes a bocsánatkérés a XII. kerületi szoborral kapcsolatban, és egyetértett a momentumos Hajnal Miklós indítványával. De a szobor marad, a rajta szereplő nyilasok neveit leszedik, és átnevezik az emlékművet. Most Novák Előd mondta el a véleményét.
A 12. kerületi turul a helyén marad, de átnevezik
2020 június 25.   444
Pokorni: „Elég szerencsétlen módon folytattam ezt a csatát. Nincs mentségem, harctéri vakságban szenvedtem.”
Átminősítik a Böszörményi úti turulszobrot és új II. világháborús emlékművet emel a XII. kerület
2020 június 20.   444
Pokorni polgármester kreatív megoldást talált arra, hogy a szobor lebontása nélkül oldja meg a turulproblémát: első világháborús emlékművé minősítik át azt.
A turul marad, a világháború változik Pokorni kerületében
2020 június 20.   Népszava
Átminősítik I. világháborús emlékművé az Istenhegyi úton álló turulszobrot, amin korábban háborús bűnösök neve is szerepelt.
Újabb merénylet készül a Normafa ellen
2020 június 12.   Ez a lényeg
Pokorni Zoltánék eddigi szokásaikhoz hűen, titokban készíti elő a sokat bírált lombkorona sétány megvalósítását - írja a Normafa - természetesen csoport.
Megint ingatlanmutyiba keveredett Pokorni Zoltán
2020 június 11.   Ez a lényeg
A Közösen a Hegyvidékért csoport hívta fel rá a figyelmet, hogy milyen érdekes fejlemények vannak a Városmajor utca 70. szám alatti ingatlan ügyében.
Hiába a fideszes barátság, a XII. kerületet is megsarcolják Orbánék
2020 június 8.   Ez a lényeg
Már eddig is brutális megszorításokkal sarcolta meg Orbán bosszúból az önkormányzatokat, most még tovább megy. Jó lenne, ha lassan Pokorni Zoltán, kerületünk polgármestere is felemelné a hangját a kerület lakóinak érdekében.
Jövőre is elveszi a kormány a gépjárműadót a XII. kerülettől
2020 május 27.   Ez a lényeg
A Fidesznek semmi sem szent, még saját embereiknek is keresztbe tesznek. A Hegyvidéktől is megvonják jövőre a gépjárműadót, ami közel 200 milliós kiesést jelent kerületünknek. Vajon mit szól ehhez Orbán Viktor jóbarátja, Pokorni Zoltán?
Átadták az Eötvös Loránd parkot a Normafánál
2020 május 25.   iroda.hu
Gulyás Gergely miniszter gratulált ahhoz, hogy egy újabb fontos fejlesztés valósulhatott meg a Normafán. A park kialakítása a Normafa fejlesztésének csak egyik állomása, ugyanis évek óta központi költségvetésből támogatottan, az önkormányzat hozzájárulásával és az önkormányzat által megtervezett módon zajlik a terület teljes megújítása - mutatott rá. Azokat "az ésszerűtlen megoldásokat, amelyek a…
Kutyapárt: Elég csúnya, amit látni, korrupciógyanús ügyek Pokorni kerületében
2020 május 13.   Klubrádió
Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke a tavaly októberi választások után még viszonylag pozitívan nyilatkozott a Pokorni Zoltán vezette XII. kerületi önkormányzatról, de azóta alaposan megváltozott a véleménye, ahogy utánanézett a helyi „korrupciógyanús ügyeknek”. Úgy fogalmazott: „gyakorlatilag minden szerződésnél látszik a fideszes
Teherviselés kivételekkel: Pokorni kerületét egyelőre nem érinti a sarc
2020 május 13.   Népszava
Egymás után kapják a támogatások elvonásáról szóló határozatokat a fővárosi önkormányzatok. Kivéve egyet.
Pokorniéknak a járvány idején is fontosak a haverok
2020 május 12.   Ez a lényeg
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Momentum Hegyvidék képviselői vették észre, hogy a XII. kerület fideszes vezetői a mostani nehéz helyzetben is, csak a saját haverjaik zsebét tömik. Pokorniék a lebukás után módosítottak a rendeleten.
Végre Pokorniéknak is feltűnt a fakivágás
2020 május 6.   Ez a lényeg
A Momentum 12. kerület politikusai hívták fel arra a figyelmet, hogy a Normafánál több helyen is elkezdték kivágni a fákat. Ennek nyomán a kerületi önkormányzat feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.
Braun Róbert: Pokorni, Rajk és Donáth: Sorstalanság/sorsközösség 2.0
2020 május 1.   Mandiner
Schmidt egy halott embert gyaláz, akinek nincs módja válaszolni.
Dübörögnek a munkagépek a Normafánál
2020 április 24.   Ez a lényeg
A 12. kerületi önkormányzat résztulajdonában, a Normafánál lévő ingatlanon építkezés lesz. A növényzet kipusztítása már megkezdődött. Tájékoztató tábla - ki, mit, milyen engedély alapján épít - sehol. A Momentum Hegyvidék kérdésekkel fordult Pokorni Zoltánékhoz.
Pokorniéknak nincs szerencséje a közbeszerzésekkel
2020 április 21.   Ez a lényeg
A Hegyvidéki Önkormányzatnak nincs szerencséje a közbeszerzésekkel, a tavasz egy újabb kudarcot hozott a Pokorni Zoltán által vezetett önkormányzatnak - hívja fel rá a figyelmet a Momentum.

Közélet