Glatz Ferenc

Renátó és tini haverja kifosztották az úttest szélén fekvő atomrészeg embert Siófokon
2020 július 5.   Propeller
Magatehetetlen férfitól vették el értékeit. A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. július 4-én hajnalban, az akkor még ismeretlen tettesek Siófokon, a Glatz Henrik utcában egy az úttest szélén – ittassága miatt magatehetetlenül – fekvő férfi nadrágjából eltulajdonították a sértett pénzét, bankkártyáját és iratait – olvasható a rendőrség hivatal
Anglia: Cardiffban ért véget a Leeds United remek szériája
2020 június 21.   She
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 38. fordulójában a Cardiff City otthon Junior Hoilett és Robert-Nesta Glatzel góljával 2–0-ra legyőzte a Leeds Unitedet.
Mégsem a gyermekkorát Budapesten töltő politikus lett az új osztrák pénzügyminiszter
2017 december 16.   Portfolio
Az elmúlt hetekben már szinte biztosnak tűnt, hogy a gyermekkorát Budapesten töltő ÖVP politikus, a Casinos Austria pénzügyi vezetője, Bettina Glatz-Kremsner lesz az új osztrák pénzügyminiszter, ő azonban az utolsó pillanatban visszalépett...
Meleg aktivistából házas, hetero lelkész – kritika az év legprovokatívabb filmjéről
2015 március 19.   NLC
Michael Glatze a kilencvenes évek végén még a San Francisco-i meleg közösség egyik vezéralakja volt, ám néhány évvel később hátat fordított addigi életének, és istenfélő, házas emberré, sőt egyenesen lelkipásztorrá vált. Az életéről James Franco főszereplésével készült elgondolkodtató és igen provokatív mozi, I Am Michael címmel. Forrás: Nők Lapja Café: Meleg aktivistából házas, hetero lelkész –…
Elhunyt Richard Glatzer
2015 március 12.   Blikk
„Ez az a munka, amivel közelebb kerülhet egymáshoz a két nép”
2011 május 27.   HírTV
Ha megvalósul az itt élő népek kölcsönös tisztelete, akkor Közép-Európa a jövő régiója lehet – mondta el Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a „Horvátország története” című könyv pénteki bemutatóján. A magyarországi horvát nagykövet szerint nagyon sokat tettünk azért, hogy szomszédunk minél jobban megismerje az Európai Uniót, míg Glatz Ferenc szerint sorsdöntő...
Mától XIII. Zsidó Nyári Fesztivál
2010 augusztus 29.   Metropol
Igazi bar micvó örömünneppel és kántorkoncerttel indul vasárnap este a Dohány utcai zsinagógában a hivatalos program a XIII. Zsidó Nyári fesztiválon, amelyet délelőtt a kísérő események - klezmerkoncert és könyvvásár - közepette Glatz Ferenc akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke, a fesztivál fővédnöke köszöntött a Gozsdu-udvarban.
Megkezdődött a Zsidó Nyári Fesztivál
2010 augusztus 29.   Infostart
Megkezdődött Budapesten a XIII. Zsidó Nyári fesztivál. A szeptember 6-áig tartó programsorozatot Glatz Ferenc akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke, a fesztivál fővédnöke nyitotta meg a Gozsdu-udvarban.
Balogh András lehet az MSZP államfőjelöltje
2010 június 4.   ATV
Felmerült Glatz Ferenc neve is.
Égési sérülés a Back II Black klipforgatásán
2010 január 18.   Joy
A Back II Black dobosa, Glatz Gábor másodfokú égési sérülést szenvedett a klipforgatáson
"Fogalmunk se volt, hogy rendszerváltást csinálunk"
2009 október 20.   Privátbankár
Mára alapjaiban rendült meg az a világpiacra épülő nemzetközi rendszer, melyhez Magyarország 1989-ben csatlakozott - mondta Glatz Ferenc akadémikus
Elérte a célját, ezért megszűnt a Reformszövetség
2009 április 2.   Infostart
Megszűnt a Reformszövetség - mondta az InfoRádiónak a Magyar Tudományos Akadémia egykori elnöke, aki maga is tagja a szervezetnek. Glatz Ferenc közölte: a szövetség elérte a célját, ugyanis kidolgoztak egy programot, ami hozzájárult ahhoz, hogy megváltozzon a politikai gondolkodás Magyarországon.
Glatz sem vállalja
2009 március 28.   168 Óra Online
Glatz Ferenc már a hét közepén azt kérte levélben Gyurcsány Ferenctől, hogy vegyék le nevét a kormányfőjelöltek listájáról.
Glatz sem akar miniszterelnök-jelölt lenni
2009 március 28.   Infostart
Az Akadémia volt elnöke levélben kérte Gyurcsányt, hogy vegyék le őt a kormányfőjelöltek listájáról.
Glatz sem vállalná
2009 március 28.   Napi
Mégiscsak felkérhetik Bokros Lajost
2009 március 27.   168 Óra Online
A Magyar Nemzet szocialista forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Glatz Ferencet jelöli miniszterelnöknek az MSZP. A Magyar Hírlap információi szerint mégiscsak felkérhetik Bokros Lajost.
Az SZDSZ nélkül jelölné Glatzot az MSZP?
2009 március 26.   HírTV
Az SZDSZ nélkül is kész nekivágni a kormányfőváltásnak az MSZP - írja az egyik kormányközeli napilap. Meg nem nevezett szocialista elnökségi forrásra hivatkozva közlik: Glatz Ferenc jelölését megkísérelnék a liberálisok nélkül is keresztülvinni.
Gyurcsány trojkája: az Amway-ügynök, az aranyárus és az életmű nélküli történész (+videó)
2009 március 25.   HírTV
Egy másodállású tisztítószerügynököt, egy veszteséget okozó döntéseiről elhíresült volt jegybankelnököt és egy életmű nélküli történészt ajánl válságkezelő miniszterelnöknek Gyurcsány Ferenc. Vértes András és Glatz Ferenc vállalná a jelölést, Surányi György a Fidesztől teszi függővé a döntést. Az MSZP-frakció mindhárom jelöltet támogatja. Az SZDSZ-nek csak Surányi felel meg.
Glatz Ferenc a Reformszövetség programját valósítaná meg?
2009 március 25.   Infostart
Glatz Ferenc a Reformszövetség tagja, így ha ő lenne az ország miniszterelnöke, valószínűleg a szövetség által képviselt programmal állna elő, azzal, amelyet a parlament többsége elutasított: ez 2013-ig 2.200-2.300 milliárd forinttal csökkentené az állami jövedelemelvonást, még idén euróelőszobát akar, de több pénzt hagyna az embereknél, mint ahogy azt Gyurcsány kormánya tette volna.
Ágh: Surányi megerősítéséhez lehetett szükség a másik két jelöltre
2009 március 25.   Infostart
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Surányi György volt jegybankelnök jelölésének megerősítéséhez nevezte meg Glatz Ferencet és Vértes Andrást, mint lehetséges utódját - mondta az InfoRádiónak Ágh Attila politológus. Kiemelte: nehezen tudná az új kormányt elképzelni Kiss Péter kancelláriaminiszter és Gráf József agrárminiszter nélkül.

Közélet