Vlagyimir Putyin

Páncélozott autókat kap Putyin és biztonsági kísérete
2018 április 18.   ProfitLine
Új elnöki ciklusában Vlagyimir Putyin elnök és biztonsági kísérete fokozatosan áttér a Kortezs típusú, orosz gyártmányú pőáncélozott gépkocsik mindennapi használatára - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője az Izvesztija című napilap szerdai kiadásának adott nyilatkozatában.
Hiába lett képviselő, Kövér örökös tiltása miatt nem mehetett el pártja alakuló frakcióülésére
2018 április 18.   Hírstart
Tordai Bence korábban olyan feliratot tett Orbán ajtajára, hogy Putyin-csicska, ezért járt a kitiltás. Csakhogy Tordai azóta képviselő lett. Vagyis lesz az alakuló ülés után.
Hiába lett képviselő, Kövér örökös tiltása miatt nem mehetett el pártja alakuló frakcióülésére
2018 április 18.   HVG
Tordai Bence korábban olyan feliratot tett Orbán ajtajára, hogy Putyin-csicska, ezért járt a kitiltás. Csakhogy Tordai azóta képviselő lett. Vagyis lesz az alakuló ülés után.
Putyin meghozott egy nehéz döntést: dobja a Mercit
2018 április 18.   HVG
Hosszú ideig egy alaposan átalakított Mercedesszel járt az orosz elnök, de aztán döntött: új elnöki ciklusát már egy Kortezs típusú, orosz páncélozott járműben kívánja megkezdeni. A projekthez tartozó autókat éveken át fejlesztettek, hogy Putyin minden kívánalmának megfeleljenek.
Putyin leteszi a Mercedest, másik márkára vált
2018 április 18.   eBroker
Új elnöki ciklusában Vlagyimir Putyin elnök és biztonsági kísérete fokozatosan áttér a Kortezs típusú, orosz gyártmányú páncélozott gépkocsik mindennapi használatára - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője az Izvesztija című napilap szerdai kiadásának adott nyilatkozatában. A mindenkori orosz elnökök 1997 óta Mercedest használtak, így hosszú sorozatot szakít most meg Putyin a…
Putyin leteszi a Mercedest, másik márkára vált
2018 április 18.   Portfolio
Új elnöki ciklusában Vlagyimir Putyin elnök és biztonsági kísérete fokozatosan áttér a Kortezs típusú, orosz gyártmányú páncélozott gépkocsik mindennapi használatára - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője az Izvesztija...
Putyin és kísérete orosz páncélozott autókat kap
2018 április 18.   gondola.hu
Új elnöki ciklusában Vlagyimir Putyin elnök és biztonsági kísérete fokozatosan áttér a Kortezs típusú, orosz gyártmányú páncélozott gépkocsik mindennapi használatára - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője az Izvesztija című napilap szerdai kiadásának adott nyilatkozatában
Páncélozott autót kap Putyin és biztonsági kísérete
2018 április 18.   Híradó
Május 7-i eskütételre azonban még nem biztos hogy Kortezsen érkezik.
Akkora pofont adhat Putyin az EU-nak, hogy abba mindenki beleremeg
2018 április 18.   Napi
Az EU sokféle energiaforrást használ, ám a tagállamok között igen jelentős az eltérés. Megnéztük, hogy hol van Magyarország az uniós energiatérképen, illetve azt is, hogy mennyire függ az EU Moszkvától, ha energiáról van szó. Nem fog örülni.
Telefonon beszélt Vlagyimir Putyin és Angela Merkel
2018 április 17.   Infostart
Oroszország továbbra is állhatatosan fog törekedni arra, hogy tiszteletben tartsák Szíria szuverenitását és területi épségét - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy keddi moszkvai fogadáson.
Merkel-Putyin találkozó készülődik
2018 április 17.   Kitekintő
Angela Merkel mai sajtótájékoztatóján kijelentette: belátható időn belül találkozik Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, mert Ukrajnától kezdve a földgáz-kereskedelem ügyén és a Szkripal-ügyön át a "nagy-nagy témáig", Szíriáig annyi kérdés gyűlt össze, hogy személyesen kell tárgyalni.
Titkos orosz-török paktum készült a háttérben?
2018 április 17.   Privátbankár
Erdogan török elnök sok jel szerint nem győzhet az oroszok támogatása nélkül, sőt most felmerült, hogy egy komolyabb paktum részeként segítik egymást Szíriában. A hétvégi rakétatámadás után is inkább Putyinhoz húz. Az EU ráadásul ma bemutatja a legújabb jelentését Törökországról, aminek a kicsengése minden lesz, csak nem pozitív.
Gyűlnek a viharfelhők Putyin feje felett
2018 április 17.   Privátbankár
Brutálisan nő az országon a nyugati politikai és pénzügyi nyomás, mindez párosul az oroszok egyre növekvő igényével a változásra. Nem jó jel, hogy Putyin egy stagnáló gazdaságot ural, miközben nincsen kijelölt utódja. A hagyományos orosz befolyási övezetnek számító Közép-Ázsiában Moszkva mára elvesztette vezető gazdasági pozícióját, miközben Kína n
Szíria: Putyin figyelmeztette a nyugati országokat
2018 április 17.   HírTV
Globális káosszal fenyeget, ha a Nyugat újra bombázni meri Szíriát - jelentette ki az orosz elnök.
Fény derült rá, miben különbözik Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin
2018 április 17.   Napi
Orbán Viktor magyar miniszterelnök nem csupán Vlagyimir Putyin orosz államfő hasonmása – véli a Bloomberg orosz származású publicistája, aki budapesti riportja végén egy igen szemléletes hasonlattal azt is elárulja, szerinte mi a különbség kettejük között.
FAM: Orbán megérdemelte a győzelmet – az ellenzék nem ismeri a valóságot
2018 április 16.   24.hu
Nemhogy az EU-ból és a NATO-ból nem rúgnak ki minket, pedig itt állítólag putyinista diktatúra van, a Fidesz vidáman az Európai Néppárt tagja marad, fasiszta stílusa dacára. Vélemény.
Egy újságíró különös halála Putyin országában
2018 április 16.   Népszava
A hivatalos rendőrségi szerint a leleplező cikkeket jegyző férfi öngyilkos lett.
Orbán alig hasonlít Putyinra, ezt egy orosz állapította meg
2018 április 16.   24.hu
A Bloomberg orosz szerzője megfejtette, miért nem lesz Orbánból putyini mintára diktátor. Mert rafkós!
Bloomberg-szerző: Orbán nem Putyin, sokkal finomabb eszközökkel szerzett hatalmat
2018 április 16.   HVG
A Bloomberg orosz származású szerzője Orbán híveit és a kormány által vegzált civileket megkérdezte arról, szerintük mennyire hasonlít Orbán politikai pályája Putyinéra.
Róháni: Washington közvetlen kapcsolatban áll terroristákkal
2018 április 16.   Híradó
Az iráni elnök telefonon beszélt Putyinnal.

Közélet