Hillary Clinton

Az összes volt first lady kiakadt a migránsgyerekek elválasztásán
2018 június 19.   HVG
Mind a négy, ma is élő egykori first lady – azaz Rosalynn Carter, Hillary Clinton, Laura Bush és Michelle Obama – felemelte szavát az ellen a gyakorlat ellen, hogy az illegális bevándorlók gyerekeit elválasztják szüleiktől az amerikai-mexikói határon.
Az FBI igazgatója elismerte, hogy követtek el hibákat a Clinton-levelezés vizsgálatakor
2018 június 19.   168 Óra Online
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) elfogadja az igazságügyi tárca jelentését a Hillary Clinton korábbi amerikai külügyminiszter és demokrata párti elnökjelölt hivatali levelezésének vizsgálata során elkövetett hibákról - jelentette ki Christopher Wray FBI-igazgató hétfőn a szenátus igazságügyi bizottságának meghallgatásán.
Christopher Wray: „Az FBI tanult a hibáiból, többé nem követi el ezeket”
2018 június 19.   orientpress
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) elfogadja az igazságügyi tárca jelentését a Hillary Clinton korábbi amerikai külügyminiszter és demokrata párti elnökjelölt hivatali levelezésének vizsgálata során elkövetett hibákról – jelentette ki Christopher Wray FBI-igazgató hétfőn a szenátus igazságügyi bizottságának meghallgatásán.
Az FBI elismerte, hogy hibázott
2018 június 19.   Napi
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) elfogadja az igazságügyi tárca jelentését a Hillary Clinton korábbi amerikai külügyminiszter és demokrata párti elnökjelölt hivatali levelezésének vizsgálata során elkövetett hibákról - jelentette ki Christopher Wray FBI-igazgató hétfőn a szenátus igazságügyi bizottságának meghallgatásán.
Teljes a káosz Hillary Clinton e-mail botránya körül
2018 június 15.   MaHu
Csalódottságának adott hangot az FBI vezetője, miután csütörtökön az igazságügyi minisztérium nyilvánosságra hozta jelentését arról, hogy James Comey korábbi FBI-igazgató miként járt el Hillary Clinton e-mailjeinek ügyében.
Teljes a káosz Clinton e-mail botránya körül
2018 június 15.   ATV
Csalódottságának adott hangot az FBI vezetője, miután csütörtökön az igazságügyi minisztérium nyilvánosságra hozta jelentését arról, hogy James Comey korábbi FBI-igazgató miként járt el Hillary Clinton e-mailjeinek ügyében. A szövetségi nyomozóiroda jelenlegi vezetője azt ígéri: az ügyben érintett munkatársakat felelősségre fogják vonni.
Amerikai igazságügy: Hibázott az FBI-igazgató Hillary Clinton levelezésének ügyében
2018 június 15.   Hírstart
James Comey, FBI-igazgató megsértette szervezete előírásait, amikor Hillary Clinton levelezéséről nyilvánosan beszélt – mondta ki az amerikai igazságügyi minisztérium.
Az FBI igazgatója csalódottságának adott hangot
2018 június 15.   gondola.hu
Csalódottságának adott hangot helyi idő szerint csütörtökön tartott sajtóértekezletén Christopher Wray, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója, miután nyilvánosságra került az igazságügyi minisztérium jelentése arról, hogy James Comey korábbi FBI-igazgató hogyan járt el Hillary Clinton e-mailjeinek ügyében
Amerikai igazságügy: Hibázott az FBI-igazgató Hillary Clinton levelezésének ügyében
2018 június 15.   Mandiner
James Comey, FBI-igazgató megsértette szervezete előírásait, amikor Hillary Clinton levelezéséről nyilvánosan beszélt – mondta ki az amerikai igazságügyi minisztérium.
Az FBI igazgatója csalódott a fecsegési ügy miatt
2018 június 15.   Propeller
Csalódottságának adott hangot helyi idő szerint csütörtökön tartott sajtóértekezletén Christopher Wray, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója, miután nyilvánosságra került az igazságügyi minisztérium jelentése arról, hogy James Comey korábbi FBI-igazgató hogyan járt el Hillary Clinton e-mailjeinek ügyében. Wray elmondta: elfogadják
Újabb fordulat a Clinton-ügyben
2018 június 15.   Zoom
Csalódottságának adott hangot Christopher Wray, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda igazgatója, miután nyilvánosságra került az igazságügyi minisztérium jelentése arról, hogy James Comey korábbi FBI-igazgató hogyan járt el Hillary Clinton e-mailjeinek ügyében.
Az FBI igazgatója hibázott Hillary Clinton levelezésének ügyében
2018 június 15.   sg
James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) tavaly menesztett igazgatója megsértette az FBI előírásait.
Comey hibázott Hillary Clinton levelezésének ügyében
2018 június 15.   gondola.hu
James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) tavaly menesztett igazgatója megsértette az FBI előírásait, amikor Hillary Clinton volt külügyminiszter és demokrata párti elnökjelölt vitatott levelezéséről nyilvánosan beszélt, de nem volt politikailag elfogult - állapította meg csütörtökön közzétett jelentésében az igazságügyi minisztérium
Megsértette az előírásokat a volt FBI-igazgató
2018 június 14.   Napi
James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) tavaly menesztett igazgatója megsértette az FBI előírásait, amikor Hillary Clinton volt külügyminiszter és demokrata párti elnökjelölt vitatott levelezéséről nyilvánosan beszélt, de nem volt politikailag elfogult - állapította meg az MTI szerint csütörtökön közzétett jelentésében az igazságügyi miniszté
James Comey volt FBI-igazgató, aki kritizálta Hillary Clintont, hogy a magáncímével emailezett állami ügyekben, szintén magáncímen emailezett FBI-os ügyekben
2018 június 14.   444
Az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálata szerint Comey megsértette az FBI előírásait, amikor Hillary Clinton vitatott levelezéséről nyilvánosan beszélt, de nem volt politikailag elfogult.
Soros György: Valamit biztosan jól csinálok, kettőzött erővel folytatom
2018 június 11.   168 Óra Online
Hosszú portrécikk jelent a Washington Post szombati számában Soros Györgyről. Megszólal benne maga a 87 éves amerikai magyar milliárdos, holokauszttúlélő és filantróp is, és azt állítva, hogy minden, ami rosszra fordulhatott az elmúlt években, az rosszra is fordult – Hillary Clinton helyett Donald Trumpot választották meg az Egyesült Államok elnöké
Hillary Clinton a Facebook vezérigazgatója akar lenni
2018 május 31.   888
A Demokrata Párt bukott elnökjelöltje egy beszédében utalt arra, hogy szívesen kipróbálná magát a demokratákkal összejátszó Facebook vezetőjeként.
Hillary Clinton bejelentkezett Facebook-főnöknek
2018 május 29.   HVG
Hogy Hillary Clinton komolyan gondolta vagy sem, azt nem tudjuk, de egy vele készült interjú alkalmával azt állította: álmai netovábbja lenne, ha ő vezethetné a Facebookot.
Gulyás Gergely: veszélyben a szabadság
2018 május 24.   24.hu
A miniszter már azt is Trump történelmi teljesítményének tartja, hogy nem Hillary Clinton lett az elnök.
Olyat kérdeztek Hillary Clintontól, hogy elakadt a szava
2018 április 23.   Blikk
Meglepő helyzetbe került Hillary Clinton a PEN World Voices Festivalon. A volt first lady először szavak nélkül maradt, de végül mégis sikerült neki kimagyaráznia magát a kellemetlen helyzetből.

Közélet