Lendvai Ildikó

Lendvai Ildikó: Semjén ezeregy éjszakája
2020 május 30.   Mandiner
A rendkívüli jogrend első felvonásától való szomorú elválást nemzeti konzultációval édesítik meg.
Bekérdezett Lendvai Ildikó: Helló, nácik, nácicskák, hát itt vagytok megint?
2020 május 30.   Hírstart
Nem mondom, hogy hiányoztatok, pedig sok az ismerős arc. Itt van a 64 vármegye, a Betyársereg, a Mi Hazánk Toroczkaival, Novák Előddel. „Megemlékezés" a Deák téren. Megemlékezés? Ugyan! Hol voltatok más szörnyű eseményeknél, ahol nem gyanítottatok cigány elkövetőt? (Most sem tudni, de hátha... Drukkoltok, hogy így legyen, igaz?) Azok az áldozatok n
Bekérdezett Lendvai Ildikó: Helló, nácik, nácicskák, hát itt vagytok megint?
2020 május 29.   ATV
Nem mondom, hogy hiányoztatok, pedig sok az ismerős arc. Itt van a 64 vármegye, a Betyársereg, a Mi Hazánk Toroczkaival, Novák Előddel. „Megemlékezés" a Deák téren. Megemlékezés? Ugyan! Hol voltatok más szörnyű eseményeknél, ahol nem gyanítottatok cigány elkövetőt? (Most sem tudni, de hátha... Drukkoltok, hogy így legyen, igaz?) Azok az áldozatok n
Lendvai Ildikó: Helló, nácik, nácicskák, hát itt vagytok megint?
2020 május 29.   Mandiner
A kollektív bűnösség – milyen régi trükk! Működik cigánnyal, zsidóval, svábbal, magyarral szemben.
Lendvai Ildikó: Úgy gondoltuk, nem kell félnünk
2020 május 26.   24.hu
Hogyan lett kommunista, és miért lépett be az MSZMP-be? Rendszerváltós interjú penészszagról, egypártrendszerről az MSZP volt elnökével, aki azt mondja, nem volt cenzor, de szent sem.
Lendvai Ildikó: Azt gondoltuk, ha lesz felelősségre vonás, attól a Biszku-féléknek kell félniük, nem nekünk
2020 május 26.   Mandiner
Ma már természetesen nem definiálom magam kommunistának, inkább szociáldemokratának, de a múltamat nem tolnám el magamtól eltartott kisujjal. Interjú.
Lendvai Ildikó: Az óriás kerti törpe
2020 május 23.   Mandiner
A Fidesz mindig is adott a szimbolikus politizálásra: a 300 ezer érdemi segítség nélkül maradó munkanélküli sem ingathatja meg dicsőségét.
5 új bemutatóval készül a következő évadra a Veszprémi Petőfi Színház
2020 május 17.   Hírstart
A gyermek- és ifjúsági kínálatban pedig két Csukás István-mű szerepel - közölte Oberfrank Pál, a teátrum igazgatója. Októberben Eisemann Mihály-Éri Halász Imre-Békefi István Egy csók és más semmi című operettjét láthatja a közönség, Lendvai Zoltán rendezésében. Majd komédia és musical is lesz a bemutatók között
Lendvai Ildikó Karácsony védelmére kelt és durván kiosztotta Gulyás Gergelyt
2020 május 8.   ATV
Az MSZP volt elnöke közösségi oldalán arról írt: Gulyás a kormányinfón félreértelmezte, és véleményváltoztatásnak nevezte Karácsony korábban elküldött levelét, holott szerinte a főpolgármester csak világos információkat szeretett volna.
Lendvai Ildikó: Május 3.: idén elmarad
2020 április 25.   Mandiner
A május 3-ra kitűzött előadást új címmel kellett ellátni.
Lendvai Ildikó: A kormánynyuszi tojta
2020 április 18.   Mandiner
A legtöbben csak tespedtünk otthon a hosszú húsvéton. Nem úgy a kormány! Lázas tempóban buzgólkodott, hogy az ő nyuszija mindenkinek, de mindenkinek tojjon valamit.
Sosem látott mélységek, avagy az ellenzéki alpáriság határtalansága
2020 április 17.   888
Gondolta volna bármelyikünk is, hogy egyszer mérce lesz Horn Gyula, Kovács László vagy mondjuk Lendvai Ildikó? Úgy tekintünk vissza a parlamenti tevékenységükre, hogy akkor még komoly, vagy legalábbis annak tűnő munka folyt az Országgyűlésben? A jelenlegi ellenzéki politikusok nagy részének intellektusáról tudjuk, hogy világmegváltásra aligha képes
Lendvai Ildikó: A kormány azt hiszi, most mindent megtehet
2020 április 14.   Ez a lényeg
A Fidesz ténykedése miatt fekete húsvétnak nevezte az idei ünnepet Lendvai Ildikó, az Mszp korábbi elnöke, a párt Programtanácsának vezetője.
Lendvai Ildikó: Vírusváros: Budapest
2020 április 11.   Mandiner
Benne vagyok a két gyanús halmaz: az ellenzék és a főváros közös metszetében. Ellenzéki is, budapesti is, nem tudom, lehet-e még ezt lefelé fokozni.
Paul Lendvai: Orbán, mint egy hadvezér, a két szárnysegédjével
2020 április 9.   Klubrádió
Paul Lendvai) Bécsben élő magyar újságíró szerint az Európai Unió nem lép fel a szükséges eréllyel az Európát szétverő politikusok, köztük Orbán Viktor ellen.
Lendvai Ildikó szerint jön a Rágalomária Orbántól
2020 március 24.   Ez a lényeg
A teljhatalom vonzása mellett az is hajtotta őket, hogy az ellenzéki politikusokból és választókból víruspárti bűnbakot csináljanak, és a fél országon karaktergyilkosságot hajtsanak végre - véli az Mszp korábbi elnöke.
Online filmvetítéssel jelentkezik a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház
2020 március 22.   Ez a lényeg
A Hevesi Sándor Színház színművészeinek közreműködésével készült, a 18 éves Lendvai Kristóf által rendezett Félúton című kisjátékfilmet és hozzá kapcsolódó beszélgetést közvetít hétfőn közösségi oldalán a zalaegerszegi teátrum.
Lendvai Ildikó: Ez itt a Karmelita
2020 március 21.   Mandiner
Nálunk a hivatalos látókörből eddig mintha kimaradt volna a kispénzű, hónapról hónapra élő ember.
Online filmvetítéssel jelentkezik a Hevesi Sándor Színház
2020 március 20.   Hírstart
A 18 éves Lendvai Kristóf által rendezett, Félúton című kisjátékfilmet és hozzá kapcsolódó beszélgetést közvetíti hétfőn közösségi oldalán a zalaegerszegi teátrum.
Lendvai Ildikó: Hát ezt kínosan elbénázták
2020 március 13.   Mandiner
De azért ez a reggeli fenyegetés – még ha úgysem merik beváltani – megér egy misét.

Közélet