Lendvai Ildikó

Kovács Zoltán nagyon kiakadt, amiért "führerdemokráciának" minősitették a kormányt: a baloldalnak van judapestező és tetűcsúszdázó jelöltje
2020 október 16.   ATV
Magyarország kormányzati kommunikációért felelős államtitkára közösségi oldalán reagált arra, hogy Paul Lendvai „führerdemokráciának” minősítette a jelenlegi magyarországi politikai berendezkedést.
Nem kerül utcára a MÁV Szimfonikus Zenekar
2020 szeptember 3.   Hírstart
Meghirdette új évadának műsorát a MÁV Zenekar. Szentivánéjkor már elbúcsúztak a muzsikusok sok évtizeden át megszokott otthonuktól, a Múzeum utcai Károlyi-palotától. Idei koncertjeikre hamarosan új helyen, a zuglói Stefánia úton készülhetnek. A kedvező hírt Lendvai György, a zenekar igazgatója osztotta meg a Kultúra.hu olvasóival.
Nem tudtuk, ki hiányzott – Lendvai „Mszmp KB„ Ildikó Müller Cecíliát ekézi
2020 augusztus 8.   888
A baloldaliak képtelenek felfogni, hogy attól sem jobb politikusok, sem jobb emberek nem lesznek, ha egy járványügyi szakemberen gúnyolódnak. Most éppen a politikai tetszhalott, Lendvai Ildikó kezdett ironizálni Müller Cecíliával. Nyilván még az MSZMP Központi Bizottság tudományos, közoktatási és kulturális osztályán sajátította el ezt a stílust.
Szigorúan ellenőrzött slágerrock
2020 július 5.   Hírstart
Lendvai Ildikó a Kisz KB Kulturális Osztályának helyettes vezetőjeként 1980-ban több tucat oldalon keresztül jelentett.
A labdarúgó Szlovén Kupa döntőjében nem tudott csodát tenni a Lendva
2020 június 24.   Hírstart
Története során először került be a labdarúgó Szlovén Kupa döntőjébe a lendvai Nafta együttese, mely a szerdai mérkőzésen kikapott a Muraszombattól.
Szlovénia: egész országra kiterjedt muravidéki láz
2020 június 23.   Hírstart
Túlzás nélkül állítható, hogy Szlovénia (észak-)keleti szegletének rangadója, a lendvai Nafta és a muraszombati NS Mura összecsapása a labdarúgó Szlovén Kupa döntőjében a teljes szlovén sportvilágot megmozgatja.
Lendvai Ildikó kiakadt: "Marx és Engels szobra mostantól Orbánt és Semjént ábrázolja"
2020 június 21.   ATV
Az MSZP volt elnöke annak kapcsán szólalt meg, hogy 12. kerületi önkormányzat átnevezné a Turul szobrot, és azt a második helyett az első világháború halottainak emlékére minősíttetné.
Paku góljának köszönhetően döntős a lendvai Nafta
2020 június 11.   Hírstart
A szlovén másodosztályban szereplő lendvai Nafta gárdája a büntetők biztosabb értékesítésének köszönhetően 4:2-re legyőzte a Radomlje csapatát a Szlovén Kupa elődöntőjében, így a muraközi együttes bejutott a fináléba – írja a Délvidéki foci oldal. A büntetőpárbajban a zentai származású Paku Roland értékesítette a mindent eldöntő tizenegyest. A rend
Szlovén Kupa: muravidéki rangadó a kiírás döntőjében
2020 június 11.   Hírstart
Nem mindennapi módon alakult Szlovéniában a kupaelődöntő menete, hiszen a Szlovén Labdarúgó-szövetség korábban úgy határozott, hogy a szlovéniai labdarúgóközpont helyszínén, vagyis Brdóban rendezi meg a Szlovén Kupa elődöntős meccseit. A döntőbe aztán a két legnagyobb helyi rivális, a muraszombati Mura, valamint a lendvai Nafta került.
Brutális kritika: Schmidt Mária "elvtelen karrieristának" nevezte Lendvai Ildikót
2020 június 8.   ATV
Schmidt Mária egy, a 24.hu-nak adott Lendvai-interjú kapcsán arról írt: „Lendvai Ildikó a meggyőződés nélküli karrieristák megtestesítője”.
Schmidt Mária keményen fogalmaz Lendvai Ildikóról
2020 június 7.   888
Schmidt Mária Széchenyi díjas történész, a Terror Háza Múzeum és a XXI. Század Intézet főigazgatója nagyító alá vette Bita Dániel és Pető Péter interjúját Lendvai Ildikóról, amelyet a Rendszerváltás 30 sorozatban készítettek.
Bekérdezett Lendvai Ildikó: Helló, nácik, nácicskák, hát itt vagytok megint?
2020 május 30.   Hírstart
Nem mondom, hogy hiányoztatok, pedig sok az ismerős arc. Itt van a 64 vármegye, a Betyársereg, a Mi Hazánk Toroczkaival, Novák Előddel. „Megemlékezés" a Deák téren. Megemlékezés? Ugyan! Hol voltatok más szörnyű eseményeknél, ahol nem gyanítottatok cigány elkövetőt? (Most sem tudni, de hátha... Drukkoltok, hogy így legyen, igaz?) Azok az áldozatok n
Bekérdezett Lendvai Ildikó: Helló, nácik, nácicskák, hát itt vagytok megint?
2020 május 29.   ATV
Nem mondom, hogy hiányoztatok, pedig sok az ismerős arc. Itt van a 64 vármegye, a Betyársereg, a Mi Hazánk Toroczkaival, Novák Előddel. „Megemlékezés" a Deák téren. Megemlékezés? Ugyan! Hol voltatok más szörnyű eseményeknél, ahol nem gyanítottatok cigány elkövetőt? (Most sem tudni, de hátha... Drukkoltok, hogy így legyen, igaz?) Azok az áldozatok n
Lendvai Ildikó: Úgy gondoltuk, nem kell félnünk
2020 május 26.   24.hu
Hogyan lett kommunista, és miért lépett be az MSZMP-be? Rendszerváltós interjú penészszagról, egypártrendszerről az MSZP volt elnökével, aki azt mondja, nem volt cenzor, de szent sem.
5 új bemutatóval készül a következő évadra a Veszprémi Petőfi Színház
2020 május 17.   Hírstart
A gyermek- és ifjúsági kínálatban pedig két Csukás István-mű szerepel - közölte Oberfrank Pál, a teátrum igazgatója. Októberben Eisemann Mihály-Éri Halász Imre-Békefi István Egy csók és más semmi című operettjét láthatja a közönség, Lendvai Zoltán rendezésében. Majd komédia és musical is lesz a bemutatók között
Lendvai Ildikó Karácsony védelmére kelt és durván kiosztotta Gulyás Gergelyt
2020 május 8.   ATV
Az MSZP volt elnöke közösségi oldalán arról írt: Gulyás a kormányinfón félreértelmezte, és véleményváltoztatásnak nevezte Karácsony korábban elküldött levelét, holott szerinte a főpolgármester csak világos információkat szeretett volna.
Sosem látott mélységek, avagy az ellenzéki alpáriság határtalansága
2020 április 17.   888
Gondolta volna bármelyikünk is, hogy egyszer mérce lesz Horn Gyula, Kovács László vagy mondjuk Lendvai Ildikó? Úgy tekintünk vissza a parlamenti tevékenységükre, hogy akkor még komoly, vagy legalábbis annak tűnő munka folyt az Országgyűlésben? A jelenlegi ellenzéki politikusok nagy részének intellektusáról tudjuk, hogy világmegváltásra aligha képes
Lendvai Ildikó: A kormány azt hiszi, most mindent megtehet
2020 április 14.   Ez a lényeg
A Fidesz ténykedése miatt fekete húsvétnak nevezte az idei ünnepet Lendvai Ildikó, az Mszp korábbi elnöke, a párt Programtanácsának vezetője.
Lendvai Ildikó szerint jön a Rágalomária Orbántól
2020 március 24.   Ez a lényeg
A teljhatalom vonzása mellett az is hajtotta őket, hogy az ellenzéki politikusokból és választókból víruspárti bűnbakot csináljanak, és a fél országon karaktergyilkosságot hajtsanak végre - véli az Mszp korábbi elnöke.
Online filmvetítéssel jelentkezik a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház
2020 március 22.   Ez a lényeg
A Hevesi Sándor Színház színművészeinek közreműködésével készült, a 18 éves Lendvai Kristóf által rendezett Félúton című kisjátékfilmet és hozzá kapcsolódó beszélgetést közvetít hétfőn közösségi oldalán a zalaegerszegi teátrum.

Közélet