Bőhm András

További 2010 előtti politikusok jutnak fővárosi pozícióhoz
2019 december 4.   Infostart
Feltűnik mások mellett Vásárhelyi Mária, Bőhm András és Hegyi Gyula is.
Bőhm Kornél: Hogyan kell válsághelyzetben kommunikálni?
2018 október 30.   Mandiner
A Ford titokban kiszámolta, hogy az egyes halálesetek előreláthatólag mekkora összeggel rövidítik meg a céget, és arra jutottak, hogy mintegy 180-180 halott és sérült esetében még megéri fizetni a kártérítést. Interjú.
A pokoli torony katasztrófája kríziskommunikációs szempontból
2018 augusztus 14.   HVG
2017 júniusában kigyulladt és kiégett egy 24 emeletes londoni toronyház, a Grenfell Tower. Bőhm Kornél kríziskommunikációs szakember írásában azt tekinti át, milyen tanulságokat vonhatunk le az esetből.
Egy nem mindennapi szakma rejtelmeit mutatjuk be ezen a héten a Glamour 2 Szék adásában!
2018 július 13.   Glamour
Bőhm Kornél, kríziskommunikációs szakértővel beszélgettünk
Ezt az öt kérdést tegye fel magának, mielőtt beüt a krízis!
2018 július 10.   HVG
Jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás. Ez tagadhatatlanul igaz, ennek ellenére félni sem igazán jó - mutat rá Bőhm Kornél kríziskommunikációs tanácsadó.
Ma már bárki tud krízist kiváltani
2018 június 7.   Kreatív Online
Egy Tékozló Homár-poszt után olykor válságmeetinget hívnak össze a vállalatoknál. Interjú Bőhm Kornéllal, akinek kríziskommunikációs szakkönyve tavasszal jelent meg.
Mindenkinek vannak erősségei. Hogyan lehet ezeket beazonosítani?
2018 március 5.   HVG
Március 8-án személyes konzultációra jelentkezhetnek be a HVG Állásbörze látogatói több témában is. Bőhm Kornél kommunikációs szakértő, a HVG Extra Business szerzője például „Fókuszáljunk az erősségeinkre!” címmel tart négyszemközti megbeszéléseket a regisztráló érdeklődőkkel.
„Az énközpontú világban jobban meg kell küzdeni a sikerért”
2017 szeptember 12.   HVG
Mi kell ahhoz, hogy képviselni tudjuk magunkat a világban, a munkahelyünkön? Hogy ne érezzük magunkat elnyomva, hanem elérhessük a céljainkat, vágyainkat a közösségben? Bőhm Kornél kommunikációs tanácsadót kérdeztük közelgő előadása kapcsán. Öt kérdés – öt válasz.
Rögbi ENK: Dánia lemondta a magyarok elleni playoffot
2014 május 19.   NSO
Bőhm Balázs, a Magyar Rögbiszövetség főtitkára arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy júniusi playoff ellenfelünk, Dánia anyagi okokra hivatkozva lemondta a magyarországi utazást – a tervezett büdzséjükbe nem fért bele plusz egy mérkőzés –, így legjobbjaink minden bizonnyal játék nélküli győzelemmel válthatnak osztályt az Európai Nemzetek-kupa következő, 2014–2016-os körére.
Vita Gyurcsányról a Facebookon
2010 december 18.   HírTV
Bőhm András volt SZDSZ-es képviselő facebookos oldalán élénk vita bontakozott ki szocialista–liberális értelmiségiek között a jelenlegi politikai helyzetről és a Fidesszel szembeni hatékony fellépés lehetőségeiről – írja a Magyar Nemzet. Horn Gábor volt SZDSZ-es államtitkár elsősorban Gyurcsány Ferenc felelősségéről írt, akinek politikai törekvéseit teljesen hiteltelennek, elfogadhatat...
Összehívják a közgyűlést az Alstrom-kocsik miatt?
2010 július 31.   HírTV
Rendkívüli közgyűlés összehívására lehet szükség ahhoz, hogy a BKV megszüntesse a metrókocsik gyártójával kötött szerződést. A jelenleg független, de korábban az SZDSZ frakciójában politizáló jogász végzettségű Bőhm András szerint az augusztus 26-i ülés előtt valószínűleg össze kell még hívni a fővárosi közgyűlést, hogy az felhatalmazást adhasson a közlekedési vállalatnak.
Az SZDSZ-esekből lett Új Pólus is készül az őszi választásokra
2010 július 26.   HVG
Az SZDSZ-ből kilépett, ma független fővárosi politikusok, Bőhm András és Lakos Imre, továbbá Geberle Erzsébet volt szabad demokrata országgyűlési képviselő nevével fémjelzett budapesti közéleti és kulturális egyesület, az Új Pólus is indulna az önkormányzati választásokon - írta a Népszava.
Lakos Imre: vergődés volt az elmúlt három év
2010 március 11.   Népszava
A magyar belpolitika és a Fővárosi Közgyűlés történetében is lezárult egy húsz éves időszak, s ezt méltósággal kell tudni kezelni - indokolta újságíróknak Lakos Imre, hogy miért lépett ki csütörtökön Bőhm Andrással együtt az SZDSZ fővárosi frakciójából.
Elfogadták Budapest idei költségvetését
2010 március 11.   Portfolio
Az MSZP és az SZDSZ frakció szavazataival elfogadták a fővárosi önkormányzat idei költségvetését, amely 47 milliárd forintos hiányt tartalmaz. A szavazás után Lakos Imre és Bőhm András bejelentette:...
Kilépett a fővárosi SZDSZ-ből Bőhm András és Lakos Imre
2010 március 11.   Klubrádió
A főváros idei évi költségvetésének elfogadása után a szabad demokrata Bőhm András és Lakos Imre kilépett a budapesti SZDSZ-frakcióból. A magyar belpolitika és a Fővárosi Közgyűlés történetében is lezárult egy húsz éves időszak, s ezt méltósággal kell tudni kezelni – indokolta döntésüket Lakos Imre.
Elfogadták Budapest költségvetését
2010 március 11.   Infostart
A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén elfogadta Budapest 2010. évi költségvetését. A szavazás után kilépett a budapesti SZDSZ-frakcióból Bőhm András és Lakos Imre.
Kivonulással tiltakozott Bőhm András
2010 február 22.   HírTV
Kivonulásával tiltakozott a nemzetbiztonsági bizottság SZDSZ-es tagja az állambiztonsági levéltár főigazgatói posztjára kiírt pályázat lebonyolításának módja ellen. Bőhm András a nyilvánosság elleni súlyos támadásnak minősítette, hogy a három pályázóból csak a jelenlegi főigazgatót, Gyarmati Györgyöt hallgatta meg a testület.
Bőhm: Az átalakítás után több adóforintból működik majd a BKV
2010 február 11.   Infostart
Bőhm András SZDSZ-es országgyűlési képviselő szerint a következő önkormányzati ciklusban hozzá kell nyúlni a BKV átalakításához, mégpedig radikálisan. A politikus az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, az átalakítás után több adóforintba kerül majd a közlekedési cég működtetése.
Bőhm: A BKV radikális átalakítása elbocsátásokat is szükségessé tesz
2010 február 10.   Infostart
A bajok egy része a BKV-nál abból származik, hogy a menedzsment a saját érdekében meggondolja, visszautasítsa-e egy politikus, például egy főpolgármester-helyettes nyomatékos kérését - mondta Bőhm András, a Fővárosi Közgyűlés szabad demokrata képviselője az InfoRádió Aréna című műsorában.
Végül Demszky fogja elvinni a balhét?
2010 február 8.   168 Óra Online
Steiner Pál, az MSZP fővárosi frakcióvezetője szerint Demszky Gábornak politikai és jogi felelőssége is van a BKV-botrányok kapcsán; a politikus újságíróknak ezzel kapcsolatban leszögezte: a főpolgármester felettese volt a helyetteseinek. – Egy számonkérhetetlen szürke háttérember nem képviselhette volna a főpolgármestert sehol, semmilyen nagy projektnél, vagy a koalíciós tanácskozásokon –…

Közélet