Font Sándor

Orbán Viktor az evangélikus egyház vezetőivel egyeztetett
2020 március 10.   888
A magyarországi evangélikusok közfeladat-ellátását méltatta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor hivatalában, a Karmelita kolostorban fogadta Kondor Péter evangélikus püspököt és Font Sándort, a Déli Evangélikus Egyházkerület felügyelőjét.
Nézze, kikkel egyeztetett Orbán Viktor!
2020 március 10.   ATV
A miniszterelnök hivatalában, a Karmelita kolostorban fogadta Kondor Péter evangélikus püspököt és Font Sándort, a Déli Evangélikus Egyházkerület felügyelőjét.
Orbán Viktor az evangélikus egyház vezetőivel találkozott
2020 március 10.   Infostart
A magyarországi evangélikusok közfeladat-ellátását méltatta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor hivatalában, a Karmelita kolostorban fogadta Kondor Péter evangélikus püspököt és Font Sándort, a Déli Evangélikus Egyházkerület felügyelőjét - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
Orbán Viktor az evangélikus egyház vezetőivel egyeztetett
2020 március 10.   Lokál
A magyarországi evangélikusok közfeladat-ellátását méltatta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor hivatalában, a Karmelita kolostorban fogadta Kondor Péter evangélikus püspököt és Font Sándort, a Déli Evangélikus Egyházkerület felügyelőjét - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden az MTI-t.
Font Sándor: A költségvetés biztosítja az elért eredmények megvédését
2019 június 20.   Magyar Nemzet
.
Font Sándor: Nehéz helyzetbe hozná a gazdálkodókat az Európai Bizottság javaslata
2019 március 27.   Magyar Nemzet
Az Európai Unió részéről van egy ígéret, miszerint az utólagosan csatlakozott országokat felzárkóztatják az európai színvonalhoz, de ezt nem teszik.
Új parlamenti szövetségese lett a Fidesznek
2019 február 18.   Propeller
Parlamenti csoport alakult a Nemzeti Fórum képviselőiből – közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke hétfőn az MTI-vel. Lezsák Sándor – fotó: Wikipédia A csoport tagjai Lezsák Sándor, Bartos Mónika, Bóna Zoltán, Csenger-Zalán Zsolt, Font Sándor, Kovács Sándor, Manninger Jenő, Tilki Attila és V. Németh Zsolt fideszes országgyűlési kép
Új parlamenti csoportot alakított Lezsák Sándor, aztán gyorsan megnyugtatta a Fideszt
2019 február 18.   168 Óra Online
Parlamenti csoport alakult a Nemzeti Fórum képviselőiből - közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke hétfőn az MTI-vel. A csoport tagja Lezsák Sándor, Bartos Mónika, Bóna Zoltán, Csenger-Zalán Zsolt, Font Sándor, Kovács Sándor, Manninger Jenő, Tilki Attila és V. Németh Zsolt fideszes országgyűlési képviselő lett. A parlamenti csoport
Kitartott Prőhle Gergely mellett a Magyarországi Evangélikus Egyház
2018 november 24.   Klubrádió
A kormány által favorizált Fideszes képviselő, Font Sándor helyett az eddigi elöljárót, Prőhle Gergelyt választották meg a magyar evangélikus egyház világi vezetőjévé. A kormánypárti sajtó kultúrharcosai által támadott és a Petőfi Irodalmi Múzeum éléről is távozni kényszerült Prőhle Gergely a Népszava információi szerint szűk többséget szerzett. A lap szerint a szavazás politikai és gazdasági tétje…
Evangélikus választás: Prőhle Gergely maradt világi vezető
2018 november 23.   Népszava
Bár Font Sándor fideszes képviselő személyében kihívót kapott, ismét Prőhle Gergelyt választották országos felügyelővé az evangélikusok.
Szinte biztos, hogy idén még nem kell bejelenteni az engedély nélküli fúrt kutakat
2018 november 8.   Propeller
A Fidesz azt szeretné, ha tulajdonos- és gazdabarát megoldás érvényesülhetne a fúrt kutak bejelentésénél, ezt szolgálja az Országgyűlés előtt lévő törvénymódosítás is, amelyet várhatóan december első hetében fogadnak el. Fotó: Youtube Font Sándor, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta:
Fideszes kihívója akadt a PIM éléről menesztett Prőhlének az evangélikus tisztújításon
2018 november 8.   Hírstart
Font Sándor fideszes képviselő is úgy döntött, megméretteti magát, így a tisztújításnak már politikai jelentősége is van.
Fideszes kihívója akadt a PIM éléről menesztett Prőhlének az evangélikus tisztújításon
2018 november 8.   HVG
Font Sándor fideszes képviselő is úgy döntött, megméretteti magát, így a tisztújításnak már politikai jelentősége is van.
Megszűnik a kalocsai női börtön?
2018 szeptember 26.   Hírstart
Font Sándor, a választókerület országgyűlési képviselője találkozott a Kalocsára látogató dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnaggyal, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokával, hogy tisztázzon vele egy múlt heti, kiskunhalasi tájékoztató után szárnyra kapott híresztelést, amely szerint megszűnhet a Kalocsai Fegyház és Börtön.
A sorosdisznós Pócs János fiának is lecsöppent 42 millió, úgynevezett turisztikai fejlesztésre
2018 július 25.   168 Óra Online
Font Sándor felesége "Holisztikus gyógyítás jegyében működő vidéki szálláshely" c. projektjével szakított 31 milliót.
Újabb fideszes hozzátartozók nyertek az uniós pályázaton
2018 július 25.   HVG
Az Index szerint Pócs János és Font Sándor hozzátartozója is több tízmilliót nyert a szálláshely építésre kiírt uniós pályázaton. Az újabb körről már a választás után, július 3-án döntöttek.
Fidesz: A mezőgazdasági bizottság vegye napirendre Hadházy Ákos gyanús földügyeit!
2018 május 23.   Lokál
A parlament mezőgazdasági bizottsága vegye napirendre az LMP-s Hadházy Ákosnak és családjának bűncselekménygyanús földügyeit - javasolta Győrffy Balázs fideszes országgyűlési képviselő, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke a bizottság elnökének, a fideszes Font Sándornak szerdán írt levelében.
Orbán a hamiskártyás
2018 február 16.   Hírstart
Tavaly ilyenkor is Visegrádon tartott frakcióülést a Fidesz. Arról a miniszterelnök feltett az oldalára egy képet, amelyen az esti lazább órákban képviselőkkel ultizik. Akkor vesztett, a hírek szerint Font Sándor nyert (ügyes játékos másban is). Idén - nem is csak ultiban- a kormányfő nyerni akar, ezért ismét játszott kicsit a kártyáival.
80 méterig lehetne engedély és bejelentés nélkül kutat fúrni
2017 december 8.   Portfolio
Nyolcvan méteres kútmélységig eltörölné az engedélyezési és bejelentési eljárást több fideszes képviselő, akik pénteken nyújtották be vonatkozó javaslatukat a parlamentnek. Az indítvány - amelyet Font Sándor, B. Nagy László...
Mezőhegyes működik, és köszöni jól van
2017 október 13.   Hírstart
„Mezőhegyes küldetése, hogy a gazdálkodáson túl példát mutasson a magyar agráriumnak”- hangsúlyozta Font Sándor, a parlament mezőgazdasági bizottságának elnöke, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt-nél tartott kihelyezett ülésén. Bár tizenöt milliárd forintnyi vagyont működtetnek, ehhez nem igényelnek költségvetési támogatást. Ugyanakkor a beru

Közélet