Font Sándor

A kalocsaiak kíváncsiak: Mit csinál Font Sándor az érdekükben?
2020 szeptember 8.   Ez a lényeg
Az előrejelzések szerint a második hullám keményebb lesz, mint a tavaszi. Ezért felmerülhet bennünk a kérdés: Mit tesz a város érdekében a Képviselő Úr.
Font Sándor is beszállt a kamutanácsba
2020 augusztus 14.   Ez a lényeg
A Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács 12 főből áll, minden tag Fideszes talpnyaló. Nem fejleszteni, hanem lopni terveznek a térségtől.
Annyi földet lopott Font Sándort, hogy elfeljetett minket képviselni
2020 augusztus 11.   Ez a lényeg
Font Sándor, Fideszes országgyűlési képviselő neve sokszor felbukkan, ha mutyizásról van szó. Ritkán, ha Kalocsáról.
FIlvig után Font Sándor is büszke arra, hogy a Fidesznek térdepel
2020 augusztus 4.   Ez a lényeg
Az egész kalocsai Fidesz-csürhe meg van róla győződve, hogy csicskának lenni jó.
Míg mások gürcölnek Font Sándor még a Parlamentbe sem ment be
2020 augusztus 4.   Ez a lényeg
A nyár folyamán ma egyetlen egyszer kellett volna bemennie dolgozni Kalocsa Fidesz-csicskájának, de még erre sem volt képes.
Font Sándor eladta a Fidesznek Kalocsát
2020 július 8.   Ez a lényeg
Kalocsa legnagyobb Fidesz-csicskája ismét köpött a saját szavazóira. Az ismert talpnyaló megszavazta az új költségvetési tervezetet, ami tönkre fogja tenni az önkormányzatokat. Az egyedüli nyertesek pedig az Orbán közeli csicskák lesznek
Font Sándor, a Fidesz-csürhe kedvenc talpnyalója
2020 június 26.   Ez a lényeg
A Fideszes képviselő keze sok kellemetlen ügyben benne van. Bár Kalocsát képviseli, nem zavarja, ha a helyiek életét teszi tönkre. Az ország ellen elkövetett bűneiről nem is beszélve.
Font Sándor, a Fidesz-csürhe kedvenc talpnyalója
2020 június 26.   Ez a lényeg
A Fideszes képviselő keze sok kellemetlen ügyben benne van. Bár Kalocsát képviseli, nem zavarja, ha a helyiek életét teszi tönkre. Az ország ellen elkövetett bűneiről nem is beszélve.
Járásszerte rendezvények a trianoni békeszerződés 100. évfordulóján – Font Sándor ökumenikus istentiszteleten vett részt Solton
2020 június 5.   Hírstart
Font Sándor: „A 100 évvel ezelőtt „halálos ítéletnek” szánt döntés következményeként szétszakították Magyarországot. A magyar nemzetet ennek ellenére nem sikerült eltörölni, voltunk, és bízunk benne: leszünk is!
Orbán Viktor az evangélikus egyház vezetőivel egyeztetett
2020 március 10.   888
A magyarországi evangélikusok közfeladat-ellátását méltatta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor hivatalában, a Karmelita kolostorban fogadta Kondor Péter evangélikus püspököt és Font Sándort, a Déli Evangélikus Egyházkerület felügyelőjét.
Nézze, kikkel egyeztetett Orbán Viktor!
2020 március 10.   ATV
A miniszterelnök hivatalában, a Karmelita kolostorban fogadta Kondor Péter evangélikus püspököt és Font Sándort, a Déli Evangélikus Egyházkerület felügyelőjét.
Orbán Viktor az evangélikus egyház vezetőivel találkozott
2020 március 10.   Infostart
A magyarországi evangélikusok közfeladat-ellátását méltatta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor hivatalában, a Karmelita kolostorban fogadta Kondor Péter evangélikus püspököt és Font Sándort, a Déli Evangélikus Egyházkerület felügyelőjét - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
Orbán Viktor az evangélikus egyház vezetőivel egyeztetett
2020 március 10.   Lokál
A magyarországi evangélikusok közfeladat-ellátását méltatta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor hivatalában, a Karmelita kolostorban fogadta Kondor Péter evangélikus püspököt és Font Sándort, a Déli Evangélikus Egyházkerület felügyelőjét - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden az MTI-t.
Font Sándor: A költségvetés biztosítja az elért eredmények megvédését
2019 június 20.   Magyar Nemzet
.
Font Sándor: Nehéz helyzetbe hozná a gazdálkodókat az Európai Bizottság javaslata
2019 március 27.   Magyar Nemzet
Az Európai Unió részéről van egy ígéret, miszerint az utólagosan csatlakozott országokat felzárkóztatják az európai színvonalhoz, de ezt nem teszik.
Új parlamenti szövetségese lett a Fidesznek
2019 február 18.   Propeller
Parlamenti csoport alakult a Nemzeti Fórum képviselőiből – közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke hétfőn az MTI-vel. Lezsák Sándor – fotó: Wikipédia A csoport tagjai Lezsák Sándor, Bartos Mónika, Bóna Zoltán, Csenger-Zalán Zsolt, Font Sándor, Kovács Sándor, Manninger Jenő, Tilki Attila és V. Németh Zsolt fideszes országgyűlési kép
Új parlamenti csoportot alakított Lezsák Sándor, aztán gyorsan megnyugtatta a Fideszt
2019 február 18.   168 Óra Online
Parlamenti csoport alakult a Nemzeti Fórum képviselőiből - közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke hétfőn az MTI-vel. A csoport tagja Lezsák Sándor, Bartos Mónika, Bóna Zoltán, Csenger-Zalán Zsolt, Font Sándor, Kovács Sándor, Manninger Jenő, Tilki Attila és V. Németh Zsolt fideszes országgyűlési képviselő lett. A parlamenti csoport
Kitartott Prőhle Gergely mellett a Magyarországi Evangélikus Egyház
2018 november 24.   Klubrádió
A kormány által favorizált Fideszes képviselő, Font Sándor helyett az eddigi elöljárót, Prőhle Gergelyt választották meg a magyar evangélikus egyház világi vezetőjévé. A kormánypárti sajtó kultúrharcosai által támadott és a Petőfi Irodalmi Múzeum éléről is távozni kényszerült Prőhle Gergely a Népszava információi szerint szűk többséget szerzett. A lap szerint a szavazás politikai és gazdasági tétje…
Evangélikus választás: Prőhle Gergely maradt világi vezető
2018 november 23.   Népszava
Bár Font Sándor fideszes képviselő személyében kihívót kapott, ismét Prőhle Gergelyt választották országos felügyelővé az evangélikusok.
Szinte biztos, hogy idén még nem kell bejelenteni az engedély nélküli fúrt kutakat
2018 november 8.   Propeller
A Fidesz azt szeretné, ha tulajdonos- és gazdabarát megoldás érvényesülhetne a fúrt kutak bejelentésénél, ezt szolgálja az Országgyűlés előtt lévő törvénymódosítás is, amelyet várhatóan december első hetében fogadnak el. Fotó: Youtube Font Sándor, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta:

Közélet