Navracsics Tibor

Navracsics: „szakköri vita”, ami a magyar demokráciáról folyik
2020 június 26.   ATV
Egy nemzetközi felmérés szerint a térségben Magyarországon a legerősebb a polgárok elkötelezettsége a liberális demokrácia iránt. A volt igazságügyminiszter szerint a felmérés azt mutatja, hogy a politikusok és az elemzők vitatkoznak a demokrácia helyzetéről, a nép pedig éli az életét.
Amint vége a rendezvénystopnak, azonnal robbant Veszprém, Európa leendő kulturális fővárosa
2020 június 25.   Infostart
A Balaton közelségét is kihasználva filmpiknik, összművészeti fesztivál és sok-sok zene lesz a programkínálatban. A részleteket Navracsics Tibor, a program kormánybiztosa mondta el az InfoRádióban.
Navracsics: augusztus közepén indulnak a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa projekt programjai
2020 június 22.   Hírstart
Navracsics Tibor elmondta: számos eseményt terveztek a felkészülés jegyében már az idei turisztikai szezonra is.
Navracsics Tibor: több dimenziós az Európai Unión belüli törésvonal
2020 június 22.   Infostart
A volt uniós biztos szerint csak egy dolog, hogy a válságcsomag ellen ágálnak a "takarékos négyek", de a hétéves költségvetéssel a brexit mentén is haladni kellene már.
Régi vágya válhat valóra Veszprémnek
2020 június 15.   Hírstart
Folytatódik a Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa program. Navracsics Tibor a program kormánybiztosa a sajtótájékoztatón az önkéntes programjukra és a városkép fejlesztő programra hívta fel a figyelmet.
Régi vágya válhat valóra Veszprémnek
2020 június 15.   Infostart
Folytatódik a Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa program. Navracsics Tibor a program kormánybiztosa a sajtótájékoztatón az önkéntes programjukra és a városkép fejlesztő programra hívta fel a figyelmet.
Navracsics Tibor: Kormányközibb lett az Európai Unió
2020 június 10.   Mandiner
Miközben mindenki a koronavírus-járvány következményeinek kezelésére figyel, az Európai Unió – nem utolsósorban szintén a járványnak köszönhetően – érezhetően elmozdult a kormányköziség irányába. A kérdés csak az, hogy átmeneti jelenségről vagy egy új korszak kezdetéről van szó.
Navracsics Tibor: Az EU-n belül óvatosan kezelnek minden információt, ami Kelet-Európából jön
2020 május 27.   ATV
Az Európai Unión belül nagyon óvatosan kezelnek minden információt, ami Kelet-Európából jön, különösen azokat, amelyek nemzetiségi, etnikai ügyekkel kapcsolatosak - mondta Navracsics Tibor annak kapcsán, hogy az Unió miért nem áll ki erőteljesebben a magyar nemzetiségiek védelme érdekében.
Navracsics Tibor: Visszatérésre készen
2020 május 25.   Mandiner
Nyertesek lehetnek a dél-európai országok, míg a vesztesek közé a válság által kevésbé sújtott közép-európai országokat sorolhatjuk a Bizottság gazdaságélénkítő csomagja kapcsán.
Navracsics Tibor: De mit akarnak a visegrádiak?
2020 április 24.   Mandiner
Ismerős frontvonalak rajzolódnak ki az Európai Tanács csütörtöki ülésére készülődve. Blogunkban is többször foglalkoztunk már a vitával, ahol az európai szolidaritást szorgalmazók állnak szemben a költségvetési fegyelem híveivel. A vitában eddig a Visegrádi Négyek nem nagyon hallatták hangjukat. Az előzmények alapján azonban vélhetően nem lennének
„Nem sértődtem meg!” – Navracsics Tibor a Mandiner hetilapnak
2020 április 23.   Mandiner
„Nincs semmilyen fejlemény, amely arra utalna, hogy a magyar demokrácia bármilyen szempontból is autoriter irányba fordulna” – mondja Navracsics Tibor lapunknak. Mit tart az ötéves biztosi pályafutása legnagyobb eredményének? Milyen a személyes kapcsolata Orbán Viktorral és Junckerrel? Vannak-e belpolitikai ambíciói? Van-e még helye a Fidesznek az
Navracsics Tibor, kórházi hősök, nyugati iszlám pártok és túlélőkalauz karanténra – megjelent az új Mandiner!
2020 április 23.   Mandiner
Sértődött-e Navracsics Tibor? Hogyan zajlik a küzdelem a koronavírus ellen a kórházakban? Karácsonyi válságkezelés, Pokol Béla, nyugat-európai muszlim pártok, külön utakon járó Ausztrália és Új-Zéland, mentálhigiénés jótanácsok, Prieger Zsolt és Hegyi Zoltán írásai – itt a legújabb Mandiner hetilap!
A "mi kudarcunk"- Navracsics a hétfői parlamenti szavazásról
2020 március 27.   ATV
Fiala János Keljfel Jancsi! című műsorának Navracsics Tibor volt a vendége, akivel a koronavírusról és a magyar pártpolitika kudarcáról beszélgetett a műsorvezető.
Rajtunk lesz majd a világ szeme
2020 március 23.   Magyar Nemzet
A veszprémiek teljes mértékben magukénak érzik a sikert, ugyanakkor a 2023-as Európa kulturális fővárosa projekt elnyerése óriási elvárásokkal is jár – vélekedik Navracsics Tibor.
Navracsics Tibor: Nemzeti megoldások európai helyett
2020 március 17.   Mandiner
Soha ennyire nem volt még kormányok közötti az Eu.
Navracsics: El fogom kapni a koronavírust
2020 március 13.   24.hu
A volt uniós biztos ezért igyekszik az immunrendszerét erősíteni.
Navracsics: Vélhetően el fogom kapni a koronavírust
2020 március 13.   Hírstart
Navracsics Tibor volt uniós biztos Fiala Jánosnak a Keljfel Jancsi! című műsorban elmondta, hogy nagy gonddal figyeli a koronavírus körül zajló eseményeket. De emellett maximális kiváncsisággal nézi, hogy ez a járvány milyen hatással lesz az emberi kapcsolatokra.
Navracsics: Vélhetően el fogom kapni a koronavírust
2020 március 13.   ATV
Navracsics Tibor volt uniós biztos Fiala Jánosnak a Keljfel Jancsi! című műsorban elmondta, hogy nagy gonddal figyeli a koronavírus körül zajló eseményeket. De emellett maximális kiváncsisággal nézi, hogy ez a járvány milyen hatással lesz az emberi kapcsolatokra.
Navracsics megszólalt a koronavírusról és az újabb menekültválságról
2020 március 7.   ATV
Fiala János Navracsics Tibor volt igazságügyi minisztert és uniós biztost a koronavírusról és a menekülthelyzetről kérdezte a Keljfel Jancsi! című műsorában.
Fontos személyi változást jelentett be Navracsics Tibor
2020 február 24.   Hírstart
Markovits Alíz személyében új vezérigazgatója lesz a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Zrt.-nek március 21-től.

Közélet