Csapody Miklós

Csapody szerint Sólyom nem újrázhat
2010 április 12.   Klubrádió
Sólyom László tegnap esti retorikája sokak szerint nagyon hasonlatos volt a Fideszéhez, az államfő az „ország újjáépítése” kifejezést használta. Csapody Miklós szerint ez már nem politikai függőség, a volt MDF-es politikus úgy véli, a Fidesz tapintatos módon értésére adta Sólyom Lászlónak, hogy kész vége, ismétlés nincs.
Thomas mozdonyként pöfögött Bokros, de hiába
2010 április 12.   Klubrádió
Az MDF-nek január közepéig volt esélye arra, hogy ő legyen az LMP, egészen addig, amíg Bokrost Lajost nem választották meg miniszterelnök-jelöltnek. Az értelmiségi világban ez egy „ejha” effektust idézett elő: először nem értették, aztán megjelent a gazdasági szakember legendája, amelynek meg is van a szilárd alapja - mondta Csapody Miklós a Kontrában.
Csapody távozik
2010 április 3.   168 Óra Online
Csapody képviselő honlapját „elaltatta”, választóitól elköszönt. A cédulákat köszöni, a jelöltségtől eláll. Az MDF Országos Választmánya kemény vita után Bokros Lajos „határozott érvekkel alátámasztott” indítványát fogadta el. A húszas lista (esetleges) befutói közé beékelődött két poszt-SZDSZ-es káder, Retkes elnök és Ikvai-Szabó alpolgármester. Az élbolyból pedig nyom nélkül „eltűnt” a…
Csapody pecsételte meg az MDF sorsát?
2010 március 25.   Klubrádió
Csapody Miklós kilépése pecsételhette meg az MDF sorsát. A bizottság tegnap arra hivatkozva utasította el a listát, hogy nincs meg az előírt 8 jelölt – mert Király Zoltán és Slosár Gábor indulását nem lehetett volna elfogadni, Csapodi Miklós pedig azóta kilépett a pártból.
3:2-re kikapott az MDF az FVB-től
2010 március 24.   Infostart
A Fővárosi Választási Bizottság elutasította az MDF budapesti választási listáját. Sajtóértesülések szerint a párt három képviselőjelöltje több száz olyan ajánlószelvényt adott le, amelyet különböző színű tollal töltöttek ki. Néhány órával korábban pedig Csapody Miklós lépett vissza az egyéni képviselő-jelöltségtől, miután szerdán kilépett a pártból is.
Eltűnik a politikából a megélhetési politikusok "keresztapja"
2010 március 24.   Infostart
Csapody Miklós kedd este bejelentette: kilép az MDF-ből. Honlapját "lekapcsolta", nyilatkozata szerint egyelőre nem kíván közreműködni a magyar politikai életben. Az MDF képviselőjére sokan úgy emlékeznek, mint a "megélhetési politikus" kifejezés megalkotójára. Összeállításunkban felelevenítjük, mennyiben járult hozzá Csapody Miklós az elmúlt évek eseményeihez.
Csapody Miklós a jelöltségét is visszavonta
2010 március 24.   HVG
Visszavonta a főváros 15-ös számú választókerületében vállalt képviselő-jelöltségét Csapody Miklós, aki kedden jelentette be, hogy kilép az MDF-ből.
Csapody kiírta magát mindenhonnan
2010 március 24.   Infostart
Csapody Miklós "elaltatta" honlapját is, azzal egy időben, hogy bejelentette az MDF-ből való kilépését. A honlapon néhány mondat olvasható, amelyben a csalódott politikus az ellenállásról beszél.
Csapody Miklós mégis elhagyja az MDF-et
2010 március 23.   HírTV
Csapody Miklós az egyik kormányközeli televízió műsorában informálisan bejelentette, hogy kilép az MDF-ből, és egy időre szünetelteti politikai pályáját.
Csapody otthagyja az MDF-et
2010 március 23.   HVG
Csapody Miklós kilép a Magyar Demokrata Fórumból, és egyelőre nem kíván közreműködni a magyar politikai életben. A politikus ezt kedd este jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
Csapody Miklós kilép az MDF-ből
2010 március 23.   Klubrádió
Csapody Miklós kilép a Magyar Demokrata Fórumból, és egyelőre nem kíván közreműködni a magyar politikai életben. A politikus ezt kedd este jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
Csapody Miklós kilép az MDF-ből
2010 március 23.   Infostart
Csapody Miklós kilép a Magyar Demokrata Fórumból, és egyelőre nem kíván közreműködni a magyar politikai életben. A politikus ezt kedd este jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
Bedobta a törölközőt Csapody
2010 március 23.   Népszava
Kilép az MDF-ből Csapody Miklós, aki 20 éve politizált a demokrata fórumban, de a párt országos listájára nem került fel, így nincs esélye bejutni az új Országgyűlésbe - a politikus döntését az ATV esti műsorában jelentette be.
Feljelentik Csapodyt
2010 március 23.   Klubrádió
A Fővárosi Választási Bizottság büntetőfeljelentést kezdeményez Csapody Miklós MDF-es képviselőjelölt egyik ajánlószelvénye miatt - olvasható a budapest.hu portálon.
Vita Csapody Miklós ajánlószelvényeiről
2010 március 23.   Infostart
Rendőrségi döntést kezdeményez a büntető eljárás megindításáról Csapody Miklós MDF-es képviselőjelölt egyik ajánlószelvénye miatt a Fővárosi Választási Bizottság - olvasható a budapest.hu portálon közzétett testületi határozatban. A HírTV információi szerint a büntetőfeljelentést már meg is tette a bizottság.
Csapody ajánlása miatt indul eljárás
2010 március 23.   Népszava
A Fővárosi Választási Bizottság kezdeményezi a rendőrség döntését a büntető eljárás megindítására Csapody Miklós MDF-es képviselőjelölt egyik ajánlószelvénye miatt - áll a testület hétfő esti ülésén született, a budapest.hu portálon olvasható határozatban.
Valami nincs rendben Csapody egyik cédulájával? (+videó)
2010 március 23.   HírTV
Büntetőfeljelentést tett a Fővárosi Választási Bizottság Csapody Miklós MDF-es képviselőjelölt egyik ajánlószelvénye miatt - mondta el a Hír Televíziónak Szalay Tamás, a testület fideszes delegáltja.
Kötéltáncot mutatott be az MDF vezetése
2010 március 23.   Népszava
Mégis ringbe száll az egyéni mandátumért az MDF-es Csapody Miklós, így a párt állíthatott fővárosi listát, amit a tegnap délután négy órai határidő előtt le is adtak. Fórumos körökből lapunknak azt állították, a politikusnak az utolsó pillanatban megígérték, befutó helyet kap az országos listán, ezért állt el korábbi szándékától.
Cáfol Csapody, nem lépett ki az MDF-ből
2010 március 22.   Klubrádió
Cáfolta Csapody Miklós a Kontrában, hogy független képviselő lett és kilépett az MDF-ből. A politikus a Klubrádióban elmondta, nem igaz az a több sajtóorgánumban is megjelent hír, hogy megsértődött volna, amiért sem az országos, sem pedig a budapesti listára nem került fel. Mint fogalmazott: a párt döntését elfogadta, az MDF irányával azonban nem tud azonosulni, ezért tisztán egyéni MDF-es…
Csapody Miklós nem mondott le jelöltségéről
2010 március 22.   HVG
Csapody Miklós (MDF) hétfő délutánig nem mondott le jelöltségéről - közölte Filipsz Andrea, a XI. kerületi választási iroda vezetője.

Közélet