Vadai Ágnes

Az MTI nem hajlandó kitenni Vadai Ágnes a fideszes pedofilbotrányról szóló közleményét - majd mi kitesszük
2020 július 8.   Ez a lényeg
Személyiségi jogokra hivatkozva cenzúrázza az ellenzéket az Orbánékat szolgáló MTI. Így védik a lebukott fideszes pedofilt.
Ezért vonult ki a honvédelmi bizottságból két ellenzéki képviselő
2020 július 2.   ATV
Kivonult az Országgyűlés honvédelmi bizottságának üléséről az MSZP-s Harangozó Tamás és a DK-s Vadai Ágnes. Hogy miért, arról Harangozó Tamás beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Harangozó Tamás elmondta: Vadai Ágnessel együtt azzal szembesültek a bizottság (egyébként nem tervezett) ülésén, hogy a testületnek 10 és 11 óra között kellene dö
Vadai Ágnes: Szerettük, mert élete volt a kézilabda, aztán úgy gondolta, hogy rektor lesz
2020 július 2.   ATV
"Mocsai Lajost azért szerettük, mert élete volt a kézilabda. Aztán úgy gondolta, hogy rektor lesz. Ehhez semmilyen feltételt nem teljesített, a Fidesz csinált belőle rektort több, egyedi törvény elfogadás révén" - írja közösségi oldalán a DK alelnöke.
Kivonultak az ülésről Harangozó Tamásék, mert szerintük Orbán háromezer milliárdos titkos beszerzésre készül
2020 július 1.   ATV
Harangozó Tamás és Vadai Ágnes az MSZP közösségi oldalán arról számolt be: kivonultak „a Honvédelmi és rendészeti bizottság előre nem tervezett, az utolsó, rendkívüli parlamenti ülésnapra összehívott üléséről.”
Sáfrány Tamás Magyarország új szervezetfejlesztő zsenije, vagy valami más feladata van?
2020 július 1.   Napi
A fenti címmel nyújtott be képviselői kérdést Vadai Ágnes Gulyás Gergely kancelláriaminiszterhez. Ebben azt tudakolta, hogy Sáfrány Tamás újonnan alapított cége, amely három hotel fejlesztésére 8 milliárd forint állami támogatást nyert el, rendelkezett-e a pályázati feltételként szereplő, a beruházásokhoz szükséges önrésszel, figyelembe véve azt, h
A rendőrség vizsgálja Bayer Zsolt írását
2020 június 17.   24.hu
Polt Péter feljelentésként értékelte Vadai Ágnes kérdését, és továbbította.
Vadai: jó lenne úgy vásárolni, mint régen
2020 június 15.   Demokrata
Mondják meg a magyar polgároknak, hogy egyébként mikor lesz vége a vásárlási korlátozásoknak! – szólította fel a kormányt Vadai Ágnes.
Vadai: szánalmas a kormány hisztihadjárata
2020 június 3.   Hírstart
Vadai Ágnes szerint a kormánynak kellene bocsánatot kérnie a koronavírus-válság kezelése során történtekért.
Vadai: szánalmas a kormány hisztihadjárata
2020 június 3.   Demokrata
Vadai Ágnes szerint a kormánynak kellene bocsánatot kérnie a koronavírus-válság kezelése során történtekért.
Vadai: Meg kell szüntetni a vásárlási idősávokat
2020 május 31.   ATV
A járványhelyzet miatt rendelte el a kormány a vásárlási idősávokat, amelyeket most már – Vadai Ágnes szerint, ideje lenne eltörölni. Ezzel kapcsolatban posztolt is Facebook-oldalán a DK-s politikus.
Deák téri tüntetés: éles kritika Orbánnak, Vadainak és Szélnek a Mi Hazánktól
2020 május 30.   ATV
„Orbán Viktornak továbbra sincs mondanivalója a Deák téri lincseléssel kapcsolatban, Karácsony Gergelynek csak egy nácizásra futotta, Vadai Ágnes és Szél Bernadett pedig a 2006-os, gyurcsányi hagyományuk szerinti oszlatást várt volna el a megemlékezőkkel szemben” – írja Novák Előd Facebook-oldalán.
Nem foglalkozások kategorizálása alapján osztogatják a diplomata útleveleket, Dzsudzsák mégis kapott, mint csapatkapitány
2020 május 30.   168 Óra Online
Továbbra sem lehet tudni, pontosan miért kapott diplomata útlevelet Dzsudzsák Balázs válogatott futballista. A 444.hu szúrta ki azt a közleményt, amelyben a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól választ kapott Vadai Ágnes országgyűlési képviselő arra a kérdésére, hogy mely magyar sportoló, esetleg edző rendelkezik még diplomata útlevéllel. Szijjárt
Vadai azt is el tudja képzelni, hogy nem lesz választás 2022-ben
2020 május 28.   ATV
A Demokratikus Koalíció alelnöke szerint az országos tiszti főorvos politikai nyomásra is el fogja rendelni az egészségügyi válsághelyzetet. Vadai Ágnes problémának nevezte, hogy a magyar honvédség a feladatait egészségügyi válsághelyzetben fegyverrel látja el.
Hivatalosan elismerték: Mészáros Lőrinc cége szennyezett
2020 május 23.   Hírstart
A felcsúti csodamágnás tulajdonában lévő visontai keményítőgyár, a Viresol felelős a tavaly novemberi, hatalmas bűzzel kísért vízszennyezésért - ismerte el hosszú hatósági ködösítés után a DK-s Vadai Ágnes kérdésére most Nagy István agrárminiszter.
Hivatalosan elismerték: Mészáros Lőrinc cége szennyezett
2020 május 23.   Népszava
A felcsúti csodamágnás tulajdonában lévő visontai keményítőgyár, a Viresol felelős a tavaly novemberi, hatalmas bűzzel kísért vízszennyezésért - ismerte el hosszú hatósági ködösítés után a DK-s Vadai Ágnes kérdésére most Nagy István agrárminiszter.
Deutsch Tamás: Miért nem tiltakoznak ifj. Lomnici Zoltán meghurcolása miatt az ellenzékiek?
2020 május 17.   Hírstart
A DK-s Vadai Ágnes rémhírterjesztésért feljelentette a Századvég szakértőjét, de a rendőrség megszüntette a nyomozást.
Deutsch: az miért nem zavart senkit, amikor Vadai rémhírterjesztésért feljelentette ifj. Lomnicit?
2020 május 16.   ATV
A Fidesz EP-képviselője annak kapcsán posztolt Facebook-oldalán, hogy a BRFK kimondta, ifj. Lomnici Zoltán nem terjesztett rémhírt, amikor a forint gyengülését „külső támadásnak" tudta be. Mint ismert, Polt Péter legfőbb ügyész feljelentésként továbbította a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnüldözési osztályára Vadai Ágnes DK-s képviselő hozzá inté
Deutsch Vadai rémhírterjesztő feljelentése bukásáról
2020 május 16.   888
Deutsch Tamás fideszes EP képviselő Facebook-bejegyzésében reagált Vadai Ágnes DK-s politikus szélsőséges feljelentésére ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője ellen.
BRFK: Nem terjesztett rémhírt ifj. Lomniczi Zoltán, amikor a forint gyengülését „külső támadásnak" tudta be
2020 május 15.   168 Óra Online
Nem terjesztett rémhírt ifj. Lomniczi Zoltán, amikor a Századvég jogi szakértőjeként a forint elleni külső támadásról elmélkedett az MTI-nek nyilatkozva, állapította meg a Budapesti Rendőrfőkapitányság bűnüldözési osztálya, mely azután járt el az ügyben, hogy Polt Péter legfőbb ügyész feljelentésként továbbította hozzájuk Vadai Ágnes DK-s képviselő
A rendőrség elé kerül a Vérellátó Szolgálat állítólagos plazmabiznisze
2020 május 11.   Népszava
A legfőbb ügyész feljelentésként értékelte, hogy Vadai Ágnes az Országos Vérellátó Szolgálat szerződéséről kérdezett.

Közélet