2008. január 23. szerda

jan. 23
0:04
FA-kupa: a Bristol Rovers áldozatává vált a Fulham együttese (She)
Három összecsapást rendeztek az angol labdarúgó FA-kupa 3. körében kedd este. Érdekesség, hogy az újrajátszott találkozók mindegyike ezúttal is döntetlenre végződött, ráadásul mindenhol a tizenegyesek döntöttek. A legnevesebb vesztese a játéknapnak az első osztályú Fulham volt, amelyet a Bristol búcsúztatott. Továbbjutott még a Barnet és a Derby County.
jan. 23
0:10
10 kérdés és válasz az állatszőr-allergiáról (NLC)
Állandó tüsszögés, orrfújás, szemviszketés, ilyenkor, télen?! Hiszen a természet az igazak álmát alussza még, sehol egyetlen nyíló virág, virágzó fa… Na de itt van nekünk a házipor és az állatszőr...
jan. 23
0:15
Biztosítás híján APEH-ellenőrzés (HáziPatika)
Egy év alatt megszoktuk a vizitdíjat, hozzá fogunk szokni ahhoz is, hogy számlát kapunk a kezünkbe, hiszen az ellátásnak ára van. Igazán nehéz helyzetbe azonban az kerülhet ezután, akinek nincs érvényes egészségbiztosítási...
jan. 23
0:35
Elhunyt Heath Ledger! (GameStar)
A Batman: Dark Knight Jokerét alakító fiatal színészt magyar idő szerint kedd éjjel holtan találták lakásában.
jan. 23
0:49
Galuska, csipetke és a többiek - Tamással, sülve-főve (NLC)
Kezdetnek van a leves. Az illatos, fűszeres, ezerszínű, gazdag gyönyörűség. Nyitány, amely meghatározza az előadást. Ilyenkor, tél derekán, az sem lebecsülendő tulajdonság, hogy: meleg!
jan. 23
1:24
Már nem vagyok lány, de még nem vagyok fiú - Gabriellából - Gábor: Egy félbemaradt átoperálás (NLC)
Az első menstruáció őrjítő volt, hiszen úgy éreztem, fiú létemre nem történhet meg velem olyasmi, mint a lányokkal… Éppen elég baj volt nekem, hogy a nemi szervem nem olyan, mint a fiúké.
jan. 23
1:59
Áldás és átok a szépség - Visszatérésről, családról, világhírről az ötvenéves Michelle Pfeiferrel (NLC)
„Megtanultam, hogy nem minden szerepre muszáj azonnal ugrani. Csak azt érdemes elvállalni, ami tényleg jó, és azt is csak akkor, ha össze tudom egyeztetni a gyerekek időbeosztásával.”
jan. 23
2:27
Kicsi is, nagy is (NLC)
Csak néztem a lányomat, és nem hittem a szememnek. Önfeledten tett-vett a karácsonyra kapott minipénztár körül. Pakolta az árut a szalagra, nyitotta-zárta a kasszát, akár egy profi… Vajon mikor lett az én kicsi babámból ekkora kölyök?
jan. 23
3:00
Oroszlán Szonja és Christopher - Az e heti Nők Lapja címlapján (NLC)
„Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy bár Christopher Aput ismeri el falkavezérnek, velem a legengedékenyebb. Ha rosszkedvem van, addig fekhetek rajta, ameddig akarok…”
jan. 23
4:34
Szetey Gábor az üzleti életben folytatja (Alternatív Energia)
Várhatóan távozik posztjáról Szetey Gábor, a kormány személyügyi államtitkára. Úgy tudjuk, Szeteyt volt munkáltatója, a Philip Morris csábítja vissza az üzleti életbe. Budai Bernadett kormányszóvivő lapunknak a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. Információink szerint Szetey lemondásáról a jövő héten egyeztet Gyurcsány Ferenccel. A kormány személyügyi államtitkára korábban a…
jan. 23
4:45
Bíróság elé kerülhet a salgótarjáni fideszes politikus diplomaügye (Alternatív Energia)
A Salgótarjáni Városi Ügyészség vádat emelt Fenyvesi Gábor, Salgótarján fideszes alpolgármestere ellen, aki úgy használt doktori címet, hogy felsőfokú végzettsége sincs. A Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője szerint a politikusnak tudnia kellett, hogy a miskolci intézmény, ahova járt, nem jogosult államilag elismert diploma kiadására. Az alpolgármester korábban azt mondta, nem tudott arról, hogy…
jan. 23
5:00
Csaba László: "A recesszió már itt van" (Infostart)
Csaba László közgazdász szerint az már egyértelmű, hogy recesszió van, de például az Európai Unió gazdaságát, és azon belül a magyar gazdaságot kevésbé érinti a pénzügyi válság.
jan. 23
5:12
Fekete miséhez loptak a sátánisták megszentelt tárgyakat (Infostart)
Sátánisták törtek be az egyik leghíresebb torinói templomba, ahonnan egy szentel vízzel teli fiolát és egy misekönyvet loptak el. A rendőrség feltételezése szerint fekete miséhez akarják használni a megszentelt tárgyakat.
jan. 23
5:13
Zöld utat adott a fideszes népszavazásnak az Alkotmánybíróság (Alternatív Energia)
Akár a héten dönthet Sólyom László köztársasági elnök arról, hogy a lehetséges öt időpont közül melyikre írja ki a népszavazást a vizitdíj, a tandíj és a napidíj ügyében. Az Alkotmánybíróság (Ab) ugyanis tegnap elutasította a referendummal kapcsolatos kifogásokat. A népszavazást március 9-e és április 20-a között lehet megtartani. Tarlós István, a Fidesz kampány politikai irányítója tegnap azt…
jan. 23
5:23
Négyéves betörő, hatéves gyujtogató - a rendőrség tehetetlen a gyerekbűnözőkkel szemben (Infostart)
Nem akartak hinni a saját szemüknek a rendőrök, amikor egy négyéves gyereket kaptak betörésen. A gyermekbűnözés rohamosan terjed Skóciában, ahol vandalizmus, kisebb jelentőségű erőszakos támadások, rendbontás és bolti lopás miatt kapnak el 14 évesnél fiatalabbakat.
jan. 23
5:24
600-800 ezer forintba került két szavazat (Alternatív Energia)
Noha szakértők szerint a Fidesz-KDNP jelöltje Rétvári Bence az esélyes a főváros XI. kerületében vasárnapra kiírt időközi parlamenti választáson, nem biztos, hogy veszít a koalíció. Lakos Imre jó szereplésével ugyanis a kormánypártok megerősödve jöhetnek ki a versenyből - állították lapunknak nyilatkozó politológusok. Rajtuk kívül még két hivatalos jelölt van, Csapody Miklós az MDF, Fenyvessy…
jan. 23
5:34
Államköltségen plasztikázzák a gyilkost (Infostart)
Az adófizetők pénzéből végzik el a plasztikai műtétet azon a gyilkoson, aki harminc késszúrással ölte meg állapotos áldozatát. A kétgyerekes asszony a cellában sebesítette meg saját magát, ezért van szükség a szépészeti beavatkozásra.
jan. 23
5:35
Átlagosan fél százalékos reálkeresetnövekedés várható az idén (Alternatív Energia)
A tavalyi súlyos reálbérveszteség után az idén kismértékű elmozdulás várható, szakértő szerint nemzetgazgadási szinten a bérek az inflációhoz képest átlagosan fél százalékkal emelkednek. A közszférában enyhe veszteséggel számolhatnak a dolgozók, a versenyszektorban pedig nagy a szórás, de átlagosan az országos bérajánlás keretein belül születtek meg a megállapodások.
jan. 23
5:39
Megszelídítették a halálos vírust (Infostart)
Ártalmatlanná tudták változtatni a halálos Ebola-vírust amerikai kutatók, így lehetővé válik a kór gyógyítása, valamint a hatásos vakcina kidolgozása is. Az Ebola egyelőre gyakorlatilag gyógyíthatatlan, a fertőzöttek 50-90 százaléka belehal.
jan. 23
5:51
16 kilométernyi metró - egymilliárd euróból (Infostart)
Egymilliárd euróba (257 milliárd forintba) kerül majd a tervek szerint Bukarestben a kormánypalota előtti teret a repülőtérrel összekötő 16 kilométeres metróvonal.
jan. 23
6:02
Két méter magas, és még nő - nézze meg Nagy-Britannia legnagyobb lovát! (Infostart)
Lenéz mindenkit Digger, de nem büszkeségből: Nagy-Britannia legnagyobb lova 198 centi magas, és mivel még csak négy éves - vagyis emberi mércével tinédzser - még nőni is fog.
jan. 23
6:12
Szörnyű: 26 ezer kisgyerek hal meg naponta (Privátbankár)
Évente 9,7 millió öt éven aluli gyerek hal meg a világon olyan, ma már könnyen gyógyítható betegségekben, mint a tüdőgyulladás vagy a malária
jan. 23
6:12
Nem békülnek Dévényiék! (Blikk)
Tibi bácsi kénytelen együtt élni megcsalt párjával
jan. 23
6:13
Mégis vannak marslakók? NASA-fotók a titokzatos idegenről (Infostart)
Vajon azt bizonyítják-e a Spirit Marsról készült felvételei, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban? A szkeptikusok szerint nem - ők úgy vélik, hogy a "titokzatos sétáló idegen" nem más, mint egy furcsa alakú szikla.
jan. 23
6:13
Marad a bónusz, ha fizeted a kárt! (Blikk)
Kihagyják az érintettek a biztosítókat karambol után
jan. 23
6:13
A kis Talma új csapata (Blikk)
Playmate-lányokkal erősít a magyar motoros istálló
jan. 23
6:13
Ingyenszexszel várta a tiniket a családanya (Blikk)
Ha a tinédzsereknek szexhez támadt kedve, csak felcsengettek
jan. 23
6:14
Novákkal készül A Társulat (Blikk)
A bejutott huszonnégy versenyző már gőzerővel készül az adásokra
jan. 23
6:15
Kicsikkel futballozott Afrikában Beckham (Blikk)
Az angol futballsztár az UNICEF nagyköveteként látogatott Sierra Leonébe
jan. 23
6:15
Vita Tánczos bűnösségéről (Blikk)
Lássuk, mi szól mellette, és mi ellene!
jan. 23
6:17
Miért csinálják ezt Várhidivel? (Blikk)
Nincs külföldi jelölt, még fél évig maradhat a kapitány
jan. 23
6:17
Villájából vitték el a rendőrök Tasnádit (Blikk)
Háromautónyi kommandós és zsaru érkezett a vállalkozóért
jan. 23
6:18
Havas összeférhetetlen? (Napi)
jan. 23
6:19
12-szer született újra (Blikk)
A kislányt tucatszor hozták vissza újra az életbe
jan. 23
6:24
Szex, szex, szex: több száz jó indok a szerelmeskedésre! (Életforma)
Ön miért bújik ágyba kedvesével? Fogyni akar? Az unalmát űzi el vele? Vagy netalán örömet akar okozni párjának és magának?
jan. 23
6:24
Százmillió államköltségből tehénböfögésre (Infostart)
Százmillió forintnyi állami pénzt kapott tehenek böfögésének tanulmányozására egy svéd egyetem.
jan. 23
6:24
Eredményes tesztnap a McLarennél (Formula)
A csapat a váltó megbízhatóságát tesztelte
jan. 23
6:26
Reklámtáblát bontott szét a szél az M7-esnél (Infostart)
Országszerte csaknem száz alkalommal riasztották szerdára virradóra a tűzoltókat a vihar miatt fakidőlésekhez, ágletörésekhez, ami a szokásos átlagnál is kevesebb volt - mondta el az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
jan. 23
6:29
Ismét itt a nagy fogyiverseny (Infostart)
Idén már hetedik alkalommal szervezte meg egy szegedi fitneszedző a Nagy Fogyiversenyt. A program első meghirdetése óta már csaknem 2300 jelentkező több mint 4700 kiló túlsúlytól szabadult meg.
jan. 23
6:29
A Honda a tavalyi autóval körözött (Formula)
Wurz bevetésen
jan. 23
6:34
Metrót építene a magyar Tesco (Napi)
jan. 23
6:35
Hogyan szűrjük ki a szélsőségeseket az egyetemeken? (Infostart)
A brit kormány ismét figyelmeztette az egyetemeket, hogy segíteniük kell a szélsőségesek elleni harcban. A professzorok korábban rossznéven vették a kormány beavatkozását, mert úgy érezték: kémkedniük kell tanítványaik után.
jan. 23
6:35
Problémás tesztnap a Force Indiánál (Formula)
Nem sikerült teljesíteni a tervezett programot
jan. 23
6:40
Vihar utáni enyhülés (Piac és Profit)
Kedden tőzsdezárásra valamelyest magukhoz tértek az európai tőzsdék, az amerikai kamatcsökkentés híre mérsékelte a korábbi veszteségeket. New Yorkban egyelőre nem hitték el, hogy a Fehér Ház élénkítésről szóló tervei és az alacsony kamat miatt Amerika elkerülheti a recessziót. London, Párizs, Varsó és Pozsony nyereséggel, Budapest enyhe plusszal zárt.
jan. 23
6:41
Újabb sztár mond végleges búcsút (Infostart)
Szerdán a párizsi Rodin-múzeumban tartja meg utolsó divatbemutatóját Valentino, az olasz divatdiktátor, aki 75 évesen búcsúzik a fényűzés, a hírességek és a topmodellek világától.
jan. 23
6:41
Öt tuti tipp, amitől csábító és vonzó lesz egy férfi! (Életforma)
Tanácstalanul áll a boltok kirakata előtt? Szeretné tudni, mit vegyen fel az állásinterjúra, randevúra, vagy csak úgy, a hétköznapokban? Segítünk!
jan. 23
6:42
Aránytalan közteherviselés: ki állja az szja egyharmadát? (Adózóna)
A személyi jövedelemadó mindössze vékony szelet a magyar adórendszerben, az ezen a címen befizetett összeg a teljes adóbevétel ötödét sem éri el. Mégis állandó témája közéletünknek, sorozatos viták zajlanak a mértékéről, progressziójáról, avagy éppenséggel lineárissá változtatásáról. Sokszor a vitázók nem, vagy alig ismerik azokat a tényeket, adatokat, amelyek nélkül jó néhány megállapítást nem is…
jan. 23
6:46
Az álmok netovábbja: szeretkezés a repülőn (Infostart)
Az ausztrálok mintegy 60 százaléka szeret vagy szeretne szeretkezni repülés közben - derült ki egy felmérésből.
jan. 23
6:52
Ölt, majd darabolt a polgármester (Infostart)
Szalonnaünnepet tartottak az ukrajnai Poltava városában. Az esemény egy nyársonsült malac felszeletelésével kezdődött, melyet a város polgármestere ölt le.
jan. 23
6:52
Alonso elégedett az új Renaultval (Formula)
Minden rendben halad a teszten

Keresés