2008. február 9. szombat

febr. 9
4:44
Harry Potter - Nem várt siker vidéken (Spa Trend Online)
Kígyózó sor fogadta a Harry Potter-rajongókat Székesfehérváron éjfélkor az Alexandra könyvesboltban. Szemben az angol kiadás megjelenésével, a vidéki városban ezúttal csaknem félszázan várták, hogy kezükbe vehessék a magyarra fordított Harry Potter sorozat utolsó kötetét. Mától már kapható a boltokban a "varázslatos" regényfolyam befejező része, a Harry Potter és a Halál Ereklyéi magyarul.
febr. 9
5:21
Határtalan ízléstelenség az RTL Klubon (Spa Trend Online)
Az úgynevezett showman Fábry Sándor újra rátett egy lapáttal a csütörtök esti műsorában. Nem akarta, hogy elüljenek a Lendvai Ildikónak, az MSZP frakció-vezetőjének címzett, bulvárlapokban megjelent ízléstelen viccével kapcsolatos vádaskodások, úgyhogy eddiginél is trágárabban ismételte két héttel ezelőtti mondatait. Az RTL Klub a vállát vonogatja, bár nem ért egyet. Egy kalmártévében mindent…
febr. 9
10:18
Az ENSZ felparcellázta a Holdat (Spa Trend Online)
Az ENSZ felparcellázta a Holdat, és a telkeket területarányosan elosztotta a Föld országai között - erről szól a Magyar a Holdon, Tasnádi István darabja, amely február 28-tól látható a Vidám Színpad kisszínpadán - közölte a teátrum az MTI-vel.
febr. 9
12:14
Elkapkodták a befejező Harry Potter-kötetet - képriport (Infostart)
Több könyvesbolt is rendkívüli nyitva tartással és programokkal készült a Harry Potter-sorozat utolsó kötetének magyar nyelvű megjelenésére. A Harry Potter és a Halálos Ereklyék című könyv éjféltől kapható.
febr. 9
12:37
Ki lesz a szegedi színház igazgatója? (Spa Trend Online)
A Szegedi Nemzeti Színház igazgatói tisztére pályázó négy jelölt közül hárman felelnek meg a jogszabályi előírásoknak - írta szombati számában a Délmagyarország című lap.
febr. 9
20:56
Akár hétfőn befejeződhet a hollywoodi sztrájk (Infostart)
Befejeződhet a hollywoodi forgatókönyvírók három hónapja tartó sztrájkja, ugyanis előzetes megállapodás született szombaton az írókat képviselő szakszervezet és a stúdiók között.

Keresés