2008. január 20. vasárnap

jan. 20
10:48
Letette az esküt az újraválasztott Mihail Szaakasvili grúz elnök (Infostart)
Grúziában letette a hivatali esküt az újraválasztott Mihail Szaakasvili elnök.
jan. 20
10:59
"Így nyertünk Nyugaton" (Infostart)
John McCain szenátor nyerte a dél-karolinai republikánus előválasztást. A nevadai jelölőgyűléseken a demokrata párti Hillary Clinton, illetve a republikánus Mitt Romney lett az első.
jan. 20
12:32
Tüntetés a római Szent Péter téren a pápa mellett (Kripto Akadémia)
Több tízezren gyűltek össze vasárnap délelőtt a római Szent Péter téren a hagyományos pápai úrangyala imádság előtt, hogy szolidaritásukról biztosítsák XVI. Benedek katolikus egyházfőt.
jan. 20
16:57
Magyar lány súlyos síbalesete Ausztriában (Metropol)
Súlyos fejsérülést szenvedett egy magyar lány az ausztriai Annabergben, közölték az osztrák hatóságok.
jan. 20
17:44
Szomáliában aknavetővel lőtték az elnöki rezidenciát (Infostart)
Szomáliai lázadók több lövést adtak le aknavetőkből az ország elnökének mogadishui rezidenciájára, ahol az afrikai ország új miniszterelnöke tartózkodott - közölte egy elnöki tanácsadó.
jan. 20
18:05
Schwarzenegger senkit sem támogat (Kripto Akadémia)
Arnold Schwarzenegger, Kalifornia kormányzója egyelőre nem támogatja egyik politikus jelöltségét sem az amerikai elnökválasztási versenyben. A legnagyobb népességű, 36 milliós szövetségi állam republikánus kormányzója egy hét végi sajtótájékoztatón cáfolta, hogy John McCain arizonai szenátort látná szívesen republikánus elnökjelöltként.
jan. 20
19:06
Beperelték a rendőrök a filmstúdiót (Infostart)
Beperelték a rendőrök az Amerikai gengszterek miatt a gyártó NBC Universal stúdiót. Ridley Scott filmje ugyanis megtörtént események alapján készült, az ügy valódi főszereplői azonban azt állítják: a dolog nem úgy történt, ahogyan a filmben, így az rossz színben tünteti fel őket.
jan. 20
19:33
A gazdagokra nem vonatkozik a szabály (Infostart)
A tehetős külföldi üzletemberekre nem vonatkozik az a hamarosan életbe lépő nagy-britanniai szabály, amely az angol nyelv ismeretét előfeltétellé teszi az országban letelepedni szándékozók számára.

Keresés