2008. január 20. vasárnap

jan. 20
10:42
Kiszabadult Tánczos: testőrök és luxusautók - képriport (Infostart)
Testőrök kísérték haza a börtönből a tíz évi fogság után szabadult Tánczos Gábort, akit hozzátartozóin kívül újságírók és televíziós stábok vártak körmendi lakótelepi tömbházuk előtt.
jan. 20
11:20
Elképesztő pénzt nyert a szerencsés lottózó (Infostart)
Minden idők harmadik legnagyobb lottónyereménye talált gazdára szombaton - közölte az InfoRádióval a Szerencsejáték Zrt. marketingigazgatója.
jan. 20
11:36
Egyre nő a betegek száma: tilalom országszerte (Infostart)
Újabb kórházakban rendelt el látogatási tilalmat az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat az influenzajárvány terjedése miatt. Közép- és Dél-Dunántúl több kórháza mellett tilos a látogatás Békéscsabán, Kiskunhalason és Hódmezővásárhelyen is.
jan. 20
11:38
A Fidesz a posta kerékpárjain lovagol (Alternatív Energia)
A Fidesz felszólítja a Magyar Postát, hogy hétfőn adjon tájékoztatást arról, megkötötték-e a kerékpárbeszerzésre kiírt közbeszerzési pályázat szlovén nyertesével a szerződést - mondta a párt országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten. Balsai István sajtótájékoztatón azt mondta: ha még nem kötötték meg a szerződést, akkor szeretnék tudni, hogy a posta vezetése figyelembe veszi-e a beszerzéssel…
jan. 20
11:53
A Nagy Biciklipályázat: a Fidesz egy napot adott a Postának (Infostart)
Felszólította a Fidesz a Magyar Postát, hogy hétfőn adjon tájékoztatást, megkötötte-e a kerékpárbeszerzésre kiírt közbeszerzési pályázat szlovén nyertesével a szerződést. A posta szóvivője szerint a cég honlapján minden megtalálható.
jan. 20
12:10
Mától él a nulla tolerancia (Metropol)
Mától a helyszínen elveszik a jogosítványát annak, akinél ellenőrzéskor az alkoholszonda elszíneződik.
jan. 20
12:15
MDF: magyar nyelvű kiszolgálást a határon túli Mol benzinkutaknál (Alternatív Energia)
Az MDF arra kéri Hernádi Zsoltot, a Mol Rt. vezérigazgatóját, hogy a határon túli Mol benzinkutaknál biztosítsa a magyar nyelvű kiszolgálás lehetőségét mind a tankolásnál, mind az autómosásnál, és tegye lehetővé a magyar nyelvű, illetve magyarországi friss sajtótermékek megvásárlását. Erről Petkó András és Csapody Miklós, a demokrata fórum két országgyűlési képviselője számolt be vasárnap…
jan. 20
12:25
Torzít a média: nem nő a brutalitás (Infostart)
Érdemes megvizsgálni, hogy minden esetben helyes-e csak a 14 év fölöttieket büntetni - mondta Gyurkó Szilvia kriminológus, az Országos Kriminológiai Intézet munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában. A szakértő hozzátette, kérdés, hogy a magyar bírók fel vannak-e készülve a beszámíthatóság vizsgálatára gyerekek esetében.
jan. 20
13:29
Mától drákói szigor az utakon (Infostart)
A helyszínen elveszik az ittas vezetők jogosítványát a mától érvényes új szabályozás értelmében.
jan. 20
16:33
Hozzávetőleg 81 millió forint kifizetés az általános gyermek és ifjúsági baleset-biztosításra (Alternatív Energia)
Tavaly több mint 18 ezer káreseményt jelentettek az állam által fizetett általános gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás keretében, a Generali-Providencia Biztosító pedig hozzávetőlegesen több mint 81 millió forintot fizetett ki - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő. Hozzátette: végleges adatok egyelőre nincsenek arról, hogy ténylegesen mekkora lesz ez az összeg, mert még tart az adatok…
jan. 20
19:27
A Deport-'56 feljelentése a Fővárosi Főügyészség szóvivője ellen (Alternatív Energia)
A Deport-56', a Deportálások Tényfeltáró Bizottsága feljelentést tett Varga Gergely, a Fővárosi Főügyészség szóvivője ellen mentő körülmény elhallgatása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
jan. 20
21:15
Legyőzték Kellert (Alternatív Energia)
Turai István, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte meg az időközi polgármester-választást Törökbálinton az MSZP és a Civil Fórum Egyesület által támogatott Keller Lászlóval szemben - közölte az előzetes adatok alapján vasárnap este a város jegyzője. Dorka Ágnes elmondta, hogy a részvételi arány 51,63 százalékos volt.
jan. 20
21:33
A jobboldali polgármester-jelölt nyert Törökbálinton - a nap hírei (Infostart)
Ausztriában súlyosan megsérült 4 magyar állampolgár, amikor autójuk felborult a semmeringi autóúton. Újabb dunántúli kórházban rendeltek el látogatási tilalmat az influenzajárvány miatt. Csehországban szívműködési zavarok miatt kórházba vitték Václav Havel volt államfőt. A nap hírei 2008. január 20-án, vasárnap.
jan. 20
22:15
MSZP-s polgármester Érsekhalmán (Alternatív Energia)
Horváth Roland Károly (MSZP) nyerte az Érsekhalmán vasárnap megtartott időközi polgármester választást, a 72,4 százalékos részvételi arány mellett megtartott voksoláson a szavazatok 79,7 százalékát kapta. A független jelöltként indult Petrezselyem István a szavazatok 20,3 százalékát szerezte meg, míg a község korábbi, független polgármestere, Boromissza Tibor néhány nappal a választás előtt…

Keresés